Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ablacım hoşgeldin istanbula çok yorucu oldu bu yaz dönemi senin için yollarda hasta olma dikkat et kendine .

iyi yapmışsın yeni arkadaş davet etmekle takımımız şöyle kalabalıklaşır motivasyon daha çok artar güzel olur öpüyorum ablacım .

canım takım arkadaşlarım gün içinde tekrar müsait olursam uğramaya çalışırım kendinize iyi bakın sakın hasta olmayın :2: tekrar yazarım görüşmek üzere öpüyorum hepinizi . opuyorumnanaktan :2:

günaydınlarr
birşeyler yedikçe içtikçe size karşı mahcup oluyorum içten içe canım takımım.
eskisi kadar sık uğrayamıyorum haftalardır aslında buraya yazmaya değer hiç güzel bişey yapamadım.reglim.şişlik var.iştahım deli gibi açık.ve arkadaşlarım tıka basa her dakika yemek yiyo evdeki kadar kolay değil burda diyet yapmak.zaten kilo almadıysam havalara uçucam mutluluktan.şöyle bi hesapladım tarttım ölçtüm karbon diyetini tamamiyle bana ve bu ortama ters.arayış içerisindeyim bir de heyecanımı kaybettim 2-3 gündür karnım hep şiş pantolonm sıkmaya başladı.çok korkuyorum.kilo vermek istiyorumm..
hepinizi çok çok öpüyorumm dua edin lütfen bana

yerimseniben slm kızlar gruba yeni üye alıyormuşsunuz ben de katılabilir miyim

o arkadaş benim benim zemuszemus

selam ferihancigim.tekrar gecmis olsun gülüm cok kötü yakalanmissin sen gribe ilac falan birseyler al.
beni sorma be gülüm in cik in cik amannnnnn vazgectim karbondan falan. moralim bozuk hiocbirsey yapmak istemiyorum sbebi falan yokta iste 3 aydir hep diyet yapiyorum bir gr verdigim yok. bir süre kilomu tutmaya calisacagim napimmm:kedi:

hain domdomklava:klava:klava:
gelip bir selam yazmis.. nerelerdesin nasilsin evlilik nasil gidiyor himmmmmmmm? insan iki kelime yazar ya zaten ben izinden dönene kadar sen kaybolmustun.. iyisindir insallah kilolardan ne haber himmmmmm????????ßß
o arkadaş benim benim zemuszemus
hosgeldin hosgeldin
anlatsana biraz kendini yasini kilonu boyunu bosunu endamini yaptigin diyetleri hedefini burda bukadar merakli insan var aaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

slm arkadaşlatr nasılsınız
ben iiyim bu gün sbah kahvaltı yapanmadım öğlen salata bulgur pilavı kavun
ikindi 1 kurabiye akşam 4 5 kaşık bulgur pilavı
akşamda sadece meyve yiyeceğim

inş.. olucak

ferihan geçmişolsun canım
yeni gelen arkadaşım hoşgelmişsin

aers cim takma kafana dengelersin sen

kalliste sanada hayırlı yolculuklar

hadi kızlar hepimize kolay gelsinn

a e olunn...

merhabalar sevgili takımım bu sabah hastaneye gittim grip sinüzit ve ciğerlerimi fena halde üşütmüşüm bir sürü ilaç verdi iyileşeceğim inşallah :)) yediklerimden hiç bahsetmiyorum farkındaysanız çünkü dikkat edemiyorum aldım başımı gidiyorum vallahi biri dur desin (

adigenisse hoşgeldin takımımıza takımımızın kilo vermeye azimli motivasyonu yüksek tutacak yeni arkadaşlara ihityacı var ne iyi yapmışsın gelmekle ben bu takımın kaptanıyım kaptan yardımcımız benben ve diğer takım arkadaşlarımız sana muhakkak yardımcı olacaklardır . takım kurallarını bilahare yazarım . kendinden biraz bahsedermisin seni tanımak isteriz .

reyhan ablam sen ve böyle konuşmak eyvahedigeldismile hani karbon diyeti biliyorsun ki kilomuzu muhafaza edemiyoruz . illaki kaçırıyoruz benim düştüğüm hataya düşme lütfen hiç olmazsa yediklerine dikkat etmeye çalış aman ablacım veremiyoruz aldıklarımızı :sinifsinif:

banucum iyi gidiyorsun canım devam arada kaçamak kurabiyeler olmasa daha güzel olacak ama neyse bir tane bişey yapmaz sanırım .

arescim çok zorlanıyorsun anlıyorum canım ama bir yeme düzeni oluşturmalısın yoksa kilo alırsın canım sporun nasıl gidiyor .

arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere işlerden fırsat buldukça tekrar yazarım . opuyorumnanaktan

anlatayım ben 26 yaşındayım ,boyum 175 cm kilomsa mafoldumben 78 maalesef.
Ankarada yaşıyorum, çalışan bir ev hanımıyım daha alışamadım da çünkü evleneli 2 sene olmadı. Maalesef bebişimiz yok onun için önce bu kilolardan kurtulmam gerek.
neyse hedef kilom 60 ama 65 olsamda yeter..

boyun aslında uzunmuş kilonu çok göstermiyordur ama yinede dikkat etmek gerek bebişin olmadan önce önlemini almak istiyorsun haklı olarak inşallah burada hep birlikte vericez kilolarımızı canım opuyorumnanaktan

merhaba takımcığım nerelerdesiniz kimsecikler yok dünden beri yarın kilo bildirimi neler yaptık acaba ben hastalıkla boğuştuğum için hiç dikkat etmedim birde her gün bana güzel yiyecekler getiren bir arkadaşım var kilo alıyorum sanırım sayesinde eyvahedigeldismile dikkat etmem gerek neyse iyileşeyim ilk işim hemen bir düzene girmek olacak öpüyorum hepinizi bende çalışayım azıcık kimsecikler yok zaten bilmiyorumkismile

selam kardeş takımım.
inşallah herkesler iyidir bende iyiyim çok şükür ufak tefek sıkıntılar haricinde sorun yok.
salı gecesi kayınvalide rahatsızlandı. dün de izin alıp eve gittim. akşamda oğlumu zonguldağa anneme bıraktık. oğlumdan ayrıyım sıkıntılıyım o yüzden.
ferihancım gelmişsin halimizi hatrımızı sormuşsun doğum günümü kutlamışsın çok teşekkürederim arkadaşım. ayrıca doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma teşekkürederim.
ferihancım bende hiç dikkat edemiyorum,diyet yapıcam diyorum şudur budur diyorum ama o hafta birşey çıkıyor yapamıyorum ama düzene girmek zorundayız çünkü ben böyle çok sıkıldım gerçekten.
30 ekimde abimin düğünü (bilmiyorum bahsettimmi) var en azından 3 kilo vereyim dedim ama sanırım olmıcak yinede umudumu kaybetmiyorum ya neyse hadi hayırlısı. çok öpüyorum.

herkese hayırlı günler arkadaşlar
ferihancımmm canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah biran önce iyileşirsin kendine iyi bak canım

ad1 cim oğlundan ayrılmana üzüldüm canım inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna

yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz

bu arada kızlar nirde yaavvv bomboş buralar yorumsuz kalmışızzzzz ((

slm kızlar nasılsınız
ben öğlene kadar iyiydim

malesef gezmeye gittim
açtım ve yedim akşam 5 6 kaşık yeşil fasulye bir küçük kase puding
gecede belki meyve o kadar

sizler nasılsınız ,

gece gelirim gene gerçi kimseler olmuyor ama olsun
a e olun...

merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben sadece akşamları giriş yapabiliyorum malesef eskiden bari yazamasam da mesajlar okuyordum, şimdi akşamları çok yorulunca erkenden uyuyakaldım dğn akşam da gezmeye gittim, lütfen kusura bakmayın.

diyet malesef istediğim gibi gitmiyor. ama yeşil çay içiyorum ve bolca su içmeye çalışıyorum. havalar soğuyunca insan bunu ihmal edebiliyor bu da metabolizmayı yavaşlatıyor tabi. kışın kilo verebilmenin şartlarından biri de bol su içebilmek...
adetimin başlangıç günündeyim. sabah erken kalkıp tartılıp buraya yazıcam ondan sonra işe gidicem :))

ferihanncım geçmiş olsun, geçen bi mesaj göndermeye çalştım ama gelmemiş.

hepinize güzel günler diliyorum.

yerimseniben slm kızlar gruba yeni üye alıyormuşsunuz ben de katılabilir miyim
hoşgeldin canım elbette katıl buyur olumunekankayizsmile

canım çok geçmiş olsun, ciğer üşütmesi çok fena kendine gelmen biraz sürebilir bu arada gıdana çok dikkat etmelisin tabi antibiyotikler de iştah açıyor zaten bol meyve ye ki vücut direncin düşmesin

bebiş olmadan önce kiloları versen iyi olur canım sonrasında daha zor oluyor bebiş olunca vakit kalmıyor zaten tecrübeyle sabittirra.s

geçmiş olsun adcim önemli bişey yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…