Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu haftaki kilo 300-400 gr inişli çıkışlı oluyo şişkinlikle ilglii sanırım
kilo 64.5

günaydın arkadaşlar iyice dağıldık bakalım nasıl toparlanıcaz başta ben olmak üzere birilerinin beni toplaması lazım öpüyorum hepinizi kilom aynı 92

benbencim listeyi paylaaşıyorum şimdilik sende buralardaysan ilgilenirsin olurmu canım benim ne zaman yoğunluk olacağı belli olmuyor çünkü .

5.TAKIM 178. ETAP

ferihann( 92,0 / 92,0 / 0,0 / 0,00 % )
takyon ( 61,0 ) geri dönmek üzere ayrıldı .
aresozgur ( 60,0 / % )
buebottle ( 60,5 / % )
benben ( 64,9 / % )
banucan4 ( 85,3 / % )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( % )

listemiz bu şekilde arkadaşlar kilo bildirimleri yapılınca düzenleyeceğiz .

günaydinlarrr
ferihan seni görüyorum asagida canim nasilsin?
grip nasil iyimisin biraz? tekrar gecmis olsun canim.
ben evdeyim bugün dis doktoruna gidecegim saat 10da cokta korkarim dis doktorundan :sinifsinif:

ferihan canım rica etsem listemizi kontrol edermisin hayatım.

13 .TAKIM 178. ETAP
Ad1 ( 56.6 / 56.6 / 0.0 / 0.00%)
baye ( 66.1 / 66.3 / -0.2 / -0.30%)
dombili85 ( 72.8 / 72.8 / 0.0 / 0.00%)
dosba ( 69.0 / /%) (geri dönmek üzere ayrıldı)
ela26yeni ( 60.3 / 60.2 / 0.1 / 0.17%)
eski bir masal ( 59.8 / 57.5 / 2.3 / 3.85 %)
hulk ( 80.0 / 79.3 / 0.7 / 0.88%)
neyneyse ( 78.8 / 77.2 / 1.6 / 2.03%)
nihan86 ( 59.6 / 59.5 / 0.1 / 0.17%)
nur_84 ( 64.5 / 64.5 / 0.0 / 0.00%) (eski üye geri döndü)175. etapta 64.5 kg ile ayrıldı. Aynı kilo ile geri döndü.
şişgo (61.7 / / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
uzaktandünyalı ( 71.2 / 71.0 / 0.2 / 0.28%)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 669.7 / 664.9 / 4.80 / 0.72 %)

selam fıstıklar...
ben evime geldim dün sabah 4 tekaydirigubbakcemile3 ...
diyete başlıyordum bu gün ama müthiş baş ağrısı çekiyorum reyhan abla hep senin yüzünden şarap iç şarap iç dedin kaydirigubbakcemile3
bu gün kendimi ve evimi toparlıyım artık gitmiycem kısmetseboshayallersmilegelip bi toparlanamadım yaaa:kedi:

ferihancım canım ne diyecektim sana... amonra 2 hafta deneme süresi diye gezinip duruyor kaydirigubbakcemile3 süre bitince gelecekmiş ... bu hafta başlangıç kilosunu al eğer gelirse de haftaya listeye girsin çünkü amonranın paylaşım eksikliği olmaz her yere yazıp duruyor burayada yazarkaydirigubbakcemile3 bu hafta bir toparlayalım durumu bakalım...

reyhan abla dişçiye neden gittin hayırdır :1ninca:

ad1cim excelim çalışıyor olsaydı ben kontrol ederdim :bbo: canım nasıl gidiyor takım toparlandı mı bari yeni mezunlar gözüküyormu bilmiyorumkismile

inşallah vereceğiz ben dün spora başladım ve hergün yapacağım inşaallah 1 hafta boyunca 30 dakika değisen tempolarda koşuyorum ve arkasına 30 dk da egzersiz yapıyorum. akşam yemeklerini de azalltım hadi hayırlısı bu hafta kilom 78 :sinifsinif: offff of haftaya inşallah 76 olurum

bebiş olmadan önce kiloları versen iyi olur canım sonrasında daha zor oluyor bebiş olunca vakit kalmıyor zaten tecrübeyle sabittirra.s

gerçekten mi biraz ümit vardı bebek olsunda daha sonra da veririm diye ama ... gerçi görümcem doğumdan sonra kilo almaya başladı eyvahedigeldismile

arkadaşlar boyum uzun ama 18 kilo fazla olunca dev gibi görünüyorsun bir de hiç bir şey yakışmıyor yaşıma göre giyinemiyorum :gitme:

slm kardeş takım,inşallah iyisinizdir. bugün burası ne kadar sessiz böyle.

ferihancım evet hayatım haftaya sonuç listelerini sizler yapıyorsunuz. yalnız bende listeleri akşamdan halledip paylaşıma vericem hayatım yani olamıcam malesef ama elimden geldiği kadarıyla fırsat bulup gelmeye çalışırım. ogün kınamız var,misafirlerdi hazırlık falan derkenzor olur gelmem ama yinede şansımı denerim canım.
ben listemi paylaşıma ekledim hayatım. bugünçok yoğunsun biliyorum ama diğer arkadaşlarda gelmemiş. neyse canım umarım zamanında herkes kilosunu bildirir. kolay gelsin.

**5.TAKIM 178. ETAP**

ferihann( 92,0 / 92,0 / 0,0 / 0,00 % )
takyon ( 63,0 / % ) ( geri dönmek üzere ayrıldı)
aresozgur ( 60,0 / 60,0 / 0,0 / 0,00 % )
buebottle ( 60,5 / 60.5 / 0.0 / 0.00% )
benben ( 64,9 / 64.9 / 0.0 / 0.00% )
banucan4 ( 85,3 /85,3 / 0,0 / 0,00 % )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 362.7 / 362.7 / 0,0 / 0,00 % )

ferihancım yetişemezsen listenizi bu şekilde paylaşıma vereyim diyorum hayatım.

Son düzenleme:
ben 9. takım kaptanı olarak takımın yüz karası koca göbeklinin tekiyim kilo aldım bu hafta ama önümüzdeki hafta böyle olmayacak herkese söz veriyorum

merhaba arkadaşlar kimseler girmemiş dünden beri takıma şimdi yazacaklarıma tüm takım arkadaşlarımız yorum yaparsa sevinriim .

arkadaşlar sizde biliyorsunuzki ramazandan sonra hiçbirimiz toparlanamadık tekrar motivasyon yakalayamadık. takyon harici öyle çok fazla kilo veren arkadaşımızda yok aramızda takyon istikrarlı şekilde üzerindeki fazlalık kiloları verdi son birkaç kilo kalmıştıki izin aldı bir süre yok bende artık yürütemiyorum kaptanlık işini iş yoğunluğum çok fazla takıma gereken ilgiyi gösteremiyorum . takımda herkez yoğun tempoda çalışıyor ve sanırım kaptanlık görevini yerine getirebilecek kişi yok yanılıyorsam düzeltin lütfen bu işi üstlenecek biri varsa aranızda devretmek istiyorum . kalliste ablamla konuştuk o bana daha öncede bu takım düzelmez demişti ben kapanmasını istemediğim için kaptan olmayı kabul etmiştim fakat sizde görüyorsunuzki malesef toparlanamıyoruz bir türlü ve motivasyon eksiğimiz çok fazla hepimizde var bu biz bu takımın kapanmasına karar verdik . eğer aranızdan kaptanlık yapabilecek biri çıkmazsa kapatılacak takım ve kapansada cuma yarışmasına devam etmek isteyen arkadaşlar diğer takımlarla görüşüp yarışmaya onlarla devam edecek . sizleri bilgilendirmek ve yorumlarınızı öğrenmek istedim hepinize bu kadar zaman burada paylaşımda bulunduğunuz için teşekkür ederim .

Aaa kardeş takım kapanacak mı
İnşallah kaptanlık yapacak birisi çıkarda kapanmaz

merhaba masalcım takımın kapanması en doğru olan sanırım baksana ne kadar zaman oldu kimse bir yorum yapmamış bende ilgilenemiyorum artık diğer arkadaşlarımızda gerek yoğunluktan gerek takımdaki motivasyon eksikliğinden kendilerini veremiyorlar en iyisi bu. yarışmaya devam edecek olanlarda zaten diğer takımlarda devam ederler sizin takım gibi bir dayanışma ve motivasyonu yakalayamadık malesef :gitme:

Sen grup kapanırsa başka bir takımda devam edecek misin?
Haklısın kaç saat olmuş kimse bakmamış...
Bizim grup gibi olsaydı keşke

Kapanması herkesin hayrına olacak.... düzenli gelenler de var onlarada yazık.. günde kaç kez geliyorum ben bile yazmak istemiyorum ama bu yeni bir gelişme değil bende ki yani nerden baksanız 4 ayı geçti bu takım kapanmaya mahkum artık takım ruhu burada oluşamıyor demiştim... ferihanada yazık işini gücünü bırakıp liste düzenlemeye vs yapmaya geliyor insan kendini sorumlu hissediyor.... zaten takımda 4-5 kişi var listede o da yani gelip düzenli paylaşım yapan yok ne yazık ki...o bir kaç kişide diğer takımlara geçebilirler ....

merhaba ablacım ne güzel gelip yazan oldumu diye bakmaya geldim yatmadan ama yine yok malesef :)) kapanması en doğrusu herkezinde hayrına dediğin gibi ...

masalcım devam ederim tabiki başka bir takımda ama takım ruhu ve motivasyonun tam olduğu bir takımda devam etmek isterim sizin takım gibi :)) asuman beni alırmı bilmiyorum takıma ama bir sormak lazım . bizim takımda takım ruhunu oluşturamadık bir türlü olmadı ben gelsem diğer arkadaşlar adapte olamadım bir arkadaşımz takyon çok güzel kilo verdi şimdi oda izinde diğer arkadaşlarsa müsait olduklarında paylaşımda bulunuyorlar ama eskisi gibi bende dahil olmak üzere kimse kilo vermek için gayret etmiyor bizi ateşleyen bişeyler yok malesef neyse hayırlısı artık .

Yer yok demişti bir arkadaş sormuştu ama belki sana vardır :)
Cidden mükemmel bir motivasyon var bizim takımda
2 haftada 5.5 kilo vermişim :)
Sayelerinde spora bile başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…