- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #285.721
Günaydınlarrrr. Herkese güzel bir hafta diliyorum. İlk kilo bildirimini yapayım. Pek parlak değil maalesef. Cuma günü yediklerimden hala kurtulamadım76 çıktım bu sabah. Tabi ki pes etmeden cumaya son gaz hazırlanacağım sevinenler olmasın yani
kıskanc seniii nese bosver biandan iyi yapiosun ama abartma sisirme adamiBen anlamam yakalandin artık
Ya ne yapayım sonra ona daha zayıfsın diyorlar hasetleniyorum
sen onu duzeltir bide ustune ekside gelirsinEşine üzüldüm şimdi. Ben niye kilo alıyorum diye düşünüyordur herhalde
Sessizliğin ardında spor olduğunu biliyordum. Neler yaptın bakalım.
Yok canım ya cuma günkü menü beni dağıttı. Acayip şiştim onu düzeltmeye çalışıyorum
Tekrardan hoşgeldin o zaman :)Teşekkür ederim kaptanımbismillah diyorum o halde :)
Kurallarımızı okudum kabul ediyorum :)
Hedef kilom 60doğum kilolarınızı verdiğiniz için ayrıca sizi tebrik ederim yeni gelen bebekle rejim cidden sıkıntı..
İşlerinde kolaylıklar diliyorum SuzicimEvet bu hafta özellikle çok yoğun olacağım. Tabi gruba girmeyi aksatmayacağım ama bu hafta bittim ben
Hoşgeldin canım kurallarımızı okuyup kabul etmişsin sanırım.Merhaba hanımlar
Boşluk varsa benı de kabul edermısınız aranıza.
1 nısanda kendı kendıme söz verdım zayıflayacağım dedım ve başarıyorum yavaş yavaş. 69.9 la başladım ve suan 66.4 um bıraz yavaş ılerledım galıba. Olsun kılo verdıgımı görmek bıle mutlu edıyor benı. 161 boyundayım.
Daha da kılo vermek ıstıyorum.dogumlardan sonra kılolar yapıştı kaldı bende.
Kabul edersenız katılabılırım aranıza :)))
morordek
Güzel menü ve baya güzel spor Suzicim tebriklerMenümü de yazıp yatayım. Yarın nöbetçiyim geç bile kaldım uyumaya
Uyanınca 3 bardak su ve 1 kaşık yaptığım fit çikolata
11.30 kahvaltı
2 sahanda yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Biber
17.00 akşam yemeği:
Kavrulmuş kıyma
Salata
4 litre su
2 Türk kahvesi
1 maden suyu
Spor
30 dakika jessica smith
20 dakika cardio
10 dakika bölgesel egzersiz
250 ip atlama
Ya ödem ya tiroid zaten. Klasik bahanelerim
Tamam tamam sokma gözümüze bu kadarMenüme Sizi etiketlemeyi unutmuşummorordek Cikilatacanavari
Spor
30 dakika jessica smith
20 dakika cardio
10 dakika bölgesel egzersiz
250 ip atlama
Canım glutensiz olması önemli değil, şekerli olması önemliÇay yanında 3 bisküvi glutensiz yazıyordu.
Canım o zaman yeni bir tartı al öyle bildirimlere başla, malum yarışmada kilo bildiriminde gram bile önemli :)Günaydın kızlar benim baskül bozuk galiba ya iniyorum çıkıyorum her seferinde farklı gösteriyor :)) küsüratları farklı ama 71değilmişim sanırım :)) bayadır tartılmamıştım 73 civarı olmuşum( yeni bir baskül almam lazım
1 dilim trileçeye 40 puan ceza geliyorduuuDünkü menüm
Kahvaltı: tost, domates salatalık sütlü kahve
Ara: 1kase etli nohut
Ara:yoğurt içine yulaf ceviz fındık kuru kayısı, 5hurma
Akşam:mercimek çorba, 2tane İslim kebap, 1kase pilav,salata karpuz
Ara:1dilim trileçe,4çilek,5kiraz
Su 1,5lt 200ip,50mekik
Bence arada yenmesinde sakınca yok ama her gün tostla kahvaltı sağlıklı değil. Kahvaltı en önemli öğün olduğu için yumurta falan olsa daha uzun süre tok tutar diye düsünüyorum.Bu aralar sabahları tost yiyorum genelde eşim de tost yiyerek basıl kilo vereceksin dedi
1,5tost ekmeği büyüklüğünde 2ince dilim köy ekmeği arasında yapıyorum tostu sucuk ve kaşar var içinde ketçap mayonez yok, sizce cıss grubuna girer mi bu tost
Normalde haftada bir falan yerdim de bu ara gün aşırı yiyorum, canım yumurta istemiyor hiç, ama haklısın yumurta daha SağlıklıTekrardan hoşgeldin o zaman :)
Menülerini ve günlük aktif katılımını bekliyoruz.
İşlerinde kolaylıklar diliyorum Suzicim
Hoşgeldin canım kurallarımızı okuyup kabul etmişsin sanırım.
Hedef kilon nedir?
Bir de bize kendinden basheder misin seni tanıyalım biraz :)
Spor çok iyi canım
Güzel menü ve baya güzel spor Suzicim tebrikler
Hadi bakalım bildirimini bekliyoruz hedefcim, bu hafta sıkı tutalım
Tamam tamam sokma gözümüze bu kadar
Canım glutensiz olması önemli değil, şekerli olması önemli
Neyse hadi 3 tanecik bisküviyi bu seferlik görmeyeyim
Canım o zaman yeni bir tartı al öyle bildirimlere başla, malum yarışmada kilo bildiriminde gram bile önemli :)
1 dilim trileçeye 40 puan ceza geliyorduuu
Cikilatacanavari
Bence arada yenmesinde sakınca yok ama her gün tostla kahvaltı sağlıklı değil. Kahvaltı en önemli öğün olduğu için yumurta falan olsa daha uzun süre tok tutar diye düsünüyorum.
Ama ama hep de gofret olmaya başladııı menülerdeDünkü menümmorordek
Sahur
İftar
- 1 haşlanmış yumurta
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- Az peynir
- 4 zeytin
- Domates salatalik
- 1 şişe maden suyu
- 1 bardak bitki çayı
2 lt su
- 1 kase mercimek çorbası
- 1 köfte büyüklüğünde fırında tavuk
- 2 kaşık pilav
- 1 dilim patatesli börek
- 1 çikolatalı gofret
Yiyeceklerin cezaları bir yerde yazıyor mu ona göre yiyelim
Yiyeceklerin cezalarını ben kafama göre veriyorum canımYiyeceklerin cezaları bir yerde yazıyor mu ona göre yiyelim:))) şaka bir yana anlamak için soruyorum mesela menüsünde börek de vardı ona ceza yok mu ayyy böylede gambazlamak gibi oldu :)
Yok yapmam sanıyorum pis bir inadım vardır :)) teşekkür ederim zaten arkadaş bütün gün oruç tutmuş maşallah bir börek de yiyiversin :))Yiyeceklerin cezalarını ben kafama göre veriyorum canım
Diyete uygun olmayan şeyler menüde olunca ceza puanı veriyorum, ilk sayfadaki spor tablosundan o puana eş değer spor yapmak gerekiyor
Böreği de gördüm ama son günlerde çok üst üste gofret vardı menülerde o yüzden özellikle onu yazdım
Kısacası kaçamak yapma ki ceza yazmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?