Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım kusura bakma yeni gorebildim mesajını,1 bardak yeşil mercimegi başlayıp süzüp içine tane mısır,yeşil nane,maydanoz,yeşil yada kuru soğan,zeytinyağı,limon,közlenmiş kirmizi biber,tuz ve pul biber koydum,denemelisin çok lezizdi:)

Kilo verenleri de görünce insan daha bı gaza geliyor,evde yalnız kilo vermye calismak gercekten zordu benim icin, umarım irademi devamli kontrol altinda tutabilirim

kıskanc seniii nese bosver biandan iyi yapiosun ama abartma sisirme adami

sen onu duzeltir bide ustune ekside gelirsin ozman benim bsiler yaomam lazim gececegim sizi
Hayır hangi ara sizinle yarısa girdim bende bilmiyorum
Ayy hakkaten ya sen ne ara çıktın başıma 1 taneye anca yetecektim ben

Hoşgeldin aramıza öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup buraya okudum kabul ettim yazman gerekiyor

Canim ananastan mi yoksa saf proteinden mi bilmem uzerimde bi hafiflik hissediyodum gecen hafta. 2 gun saf protein yaptim. Ustune 1 ananas bitirdim dilim dilim. Bakalim bu hafta nasil olacak

Dogru diyosun canim. Gunduz pek aklima gelmiyo. Ancak oglum yerse iste. Bazen ayran felan iciyorum dedigin gibi. Sagol canim

Aynen canım yılmak yok acı yok

inşallah bir daha nota almazsınız ördeğim

Ne demek canım... Hepimiz aynı dertten muzdarip insanlar olduğumuz için birbirimizi iyi anlıyoruz. Sohbet muhabbet destek derken hepimiz incecik....

Benim eşim de öyle canım. Çok sıkı yemek yer ama kilo almaz. Spor yapsın yapmasın hep ince. Gecenin 3 ü 5 i demez yer

Ay en sinir oldugum insan tipi. Alsana kilo iste mis gibi
Masallah canim. Ne guzel sevindim senin adina. Ne iyi gelmistir bunlari duymak

Ay bu kocalar niye bu kadar fitler :))
Allahtan benim ki gobekli

Hoşgeldinnnn
Yaa sen böyle diyince beni bir korku sardı bak şimdi
Ben de doğum kilolarımı verdim, oğlum da emiyor diye iştah açık bir vaziyette devam ediyorum, ya sonradan alırsam
Ama neyse ki çok almamışsın yine 7 kiloyu en kısa sürede vereceğine eminim :)
Kilo verenleri de görünce insan daha bı gaza geliyor,evde yalnız kilo vermye calismak gercekten zordu benim icin, umarım irademi devamli kontrol altinda tutabilirim
Tek başına olacak iş değil cidden, o yüzden bu takımlar var. Yardımcı olabiliyorsak ne mutlu :)
Kilo bildirimi 82.9 cumaya göre -800

inşallah bir daha nota almazsınız ördeğim
Kaptaniçem senin bu sınavlar son muydu, artık bitti galiba di mi?
DGS'ye girecek misin? Avukat çıkaracak mıyız seni? :)

Bence de insan hissettiği yaşta. Spor ve sağlıklı beslenme de hep az hissetmemizi için çok çok önemli.

Etme cikilatam etme

Bence bir sakıncası yok.sonuçta ayrı ayrı düşününce gayet yenilebilir yiyecekler.

Ne güzel kardelen, en güxel ödül bunlar.

Hoşgeldin aramıza.

Canim ananastan mi yoksa saf proteinden mi bilmem uzerimde bi hafiflik hissediyodum gecen hafta. 2 gun saf protein yaptim. Ustune 1 ananas bitirdim dilim dilim. Bakalim bu hafta nasil olacak

Aa ne güzel. İkisi bir arada kombo olmuş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…