- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #285.761
Canım kusura bakma yeni gorebildim mesajını,1 bardak yeşil mercimegi başlayıp süzüp içine tane mısır,yeşil nane,maydanoz,yeşil yada kuru soğan,zeytinyağı,limon,közlenmiş kirmizi biber,tuz ve pul biber koydum,denemelisin çok lezizdi:)Suzicim belki bir bir kadar daha ömrün var diye düşünüp çaba harcamak gerekli diye düşünüyorum. Ben de stres anında yemekle rahatlayanlardanım. İşin kötüsü çok da kolay stres yapıyorum.
Hoşgeldin aramıza. Eşinin o kadar dikkat etmesi gerçekten zor olsa gerek.
Yaşasın kötülük
Eminim takımla beraber kilo verme hızı da artacaktır. Aramıza hoşgeldin.
Ananasın faydasını gördün mü violincim?
Nasıl yaptın acaba?
Kilo verenleri de görünce insan daha bı gaza geliyor,evde yalnız kilo vermye calismak gercekten zordu benim icin, umarım irademi devamli kontrol altinda tutabilirimSüper :)
Zaten sporların çok iyi. Ilk gün menüsü dışında menülerin de fena değil. Bu şekilde devam edersen istediğin kiloya ulaşamamak için bir sebep yok
Evet aslında önemli olan da o, sağlıklı beslenince birçok problemden de kurtuluyoruz
Ayy hakkaten ya sen ne ara çıktın başıma 1 taneye anca yetecektim benkıskanc seniii nese bosver biandan iyi yapiosun ama abartma sisirme adami
sen onu duzeltir bide ustune ekside gelirsinozman benim bsiler yaomam lazim gececegim sizi
Hayır hangi ara sizinle yarısa girdim bende bilmiyorum
Hoşgeldin aramıza öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup buraya okudum kabul ettim yazman gerekiyorMerhaba hanımlar, bir doğum sonrası muzdaribi de benim. Ooo aslında ben vermiştim... Durun anlatayım.
58 kilo ile hamile kalıp 85 ile doğuma girdim. Oğlum 9 aylıkken sadece emzirerek 65 kiloya indim. 9 aylıkken alerji çıktı sıpada ve stres oğlan için alerji diyeti derken 54e kadar zayıfladım. Oğlum bir yaşındayken 54 kilo hedefine ulaşmış bir anneydim.
Sonra oğlan düzeldi diyet bitti iştah açıldı tatilde lezzet turu yapıldı derken.... Şu an 62 kiloyum. Hedefim 55.
Yemek yemeyi çok seviyorum. İştahım dillere destan :)
Boyum 1,60
Öyle kendi kendime diyet yapamıyorum ben desteğe ihtiyacım var. Sıkılaşmak istiyorum.
Kurallarınızı okudum ve kabul ediyorum. Yer varsa kilo vermeye talibim.
morordek
Suzicim belki bir bir kadar daha ömrün var diye düşünüp çaba harcamak gerekli diye düşünüyorum. Ben de stres anında yemekle rahatlayanlardanım. İşin kötüsü çok da kolay stres yapıyorum.
Hoşgeldin aramıza. Eşinin o kadar dikkat etmesi gerçekten zor olsa gerek.
Yaşasın kötülük
Eminim takımla beraber kilo verme hızı da artacaktır. Aramıza hoşgeldin.
Ananasın faydasını gördün mü violincim?
Nasıl yaptın acaba?
Canım meyveleri kahvaltına eklesen veya öğlene ara öğün yapsan kiloya dönmesi zor olur. Akşam yenilen meyve daha çok kilo aldırıyor şekerden dolayı. Birde yanında süt veya yoğurt yersen şekerimizi aniden yükseltmiyormuş.
Olsun olsun rakabet guzeldir hirslandirir biziAyy hakkaten ya sen ne ara çıktın başıma 1 taneye anca yetecektim ben
Hoşgeldin aramıza öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup buraya okudum kabul ettim yazman gerekiyor
oyy demeee isim zor benim en iyisi brazcık spor yapim bari aksama cok gitmis olsunKilo bildirimi 82.9 cumaya göre -800
Teşekkür ederim canımEn güzeli de bu laflar oluyoor zaten maşallah diyelim ne güzel vermişsin
Aynen canım yılmak yok acı yokgercekten ole ilk diyete basladigimda 15 kilo vermistim ama yuruyuse spora devam ediyodum arkadaslarim artik yetr her gordugumde 5 kilo vermis gibi degisiyosun diyolardi kesinlikle spor vcudu sekillendiriyo kas kutlemiz arttigi icinde tartida oynama olmuyo ama grunus olrak degismeye devm ediyoruz oyuzden napiyoruuzzzzz sporaa devammmm
Oruçluysan bu saatte spor yapma aman diyimoyy demeee isim zor benim en iyisi brazcık spor yapim bari aksama cok gitmis olsun
inşallah bir daha nota almazsınız ördeğimBu mantıkla herkese kaçamak hakkı doğar ama
İşi sıkı tutalım ki caydırıcı olsun di mi
Özlemcim hadi bakalım artık 8'leri görme bir daha
Ellerine sağlık kaptanicem
Bu dönemi notasız atlattıgımız icin mutluyum. Umarım bu sekilde devam ederiz
Ne demek canım... Hepimiz aynı dertten muzdarip insanlar olduğumuz için birbirimizi iyi anlıyoruz. Sohbet muhabbet destek derken hepimiz incecik....Sabah tartildim 72.3 geldim,cumadan bu yana -700 çok mes'udum:) tartıda eksiyi görmek benim için çok degerli hergun diyorum iyi ki katilmisim bu gruba:)destek ve uyarılarınız gerçekten işe yariyor tesekkur ederim hepinize
Benim eşim de öyle canım. Çok sıkı yemek yer ama kilo almaz. Spor yapsın yapmasın hep ince. Gecenin 3 ü 5 i demez yer
Masallah canim. Ne guzel sevindim senin adina. Ne iyi gelmistir bunlari duymakDün iftar yemeğinde ailece görüştğğümüz bi arkadaşım vardı. Harika kilo vermişsin dedi çok şaşırdı. 10 kilo verdiğimi söyleyince daha da fazla gitmiş sanki dedi. Çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim.
Allahtan benim ki gobekliAy bu kocalar niye bu kadar fitler :))
HoşgeldinnnnMerhaba hanımlar, bir doğum sonrası muzdaribi de benim. Ooo aslında ben vermiştim... Durun anlatayım.
58 kilo ile hamile kalıp 85 ile doğuma girdim. Oğlum 9 aylıkken sadece emzirerek 65 kiloya indim. 9 aylıkken alerji çıktı sıpada ve stres oğlan için alerji diyeti derken 54e kadar zayıfladım. Oğlum bir yaşındayken 54 kilo hedefine ulaşmış bir anneydim.
Sonra oğlan düzeldi diyet bitti iştah açıldı tatilde lezzet turu yapıldı derken.... Şu an 62 kiloyum. Hedefim 55.
Boyum 1,60
Öyle kendi kendime diyet yapamıyorum ben desteğe ihtiyacım var. Sıkılaşmak istiyorum.
morordek
Tek başına olacak iş değil cidden, o yüzden bu takımlar var. Yardımcı olabiliyorsak ne mutlu :)Kilo verenleri de görünce insan daha bı gaza geliyor,evde yalnız kilo vermye calismak gercekten zordu benim icin, umarım irademi devamli kontrol altinda tutabilirim
Kilo bildirimi 82.9 cumaya göre -800
Kaptaniçem senin bu sınavlar son muydu, artık bitti galiba di mi?inşallah bir daha nota almazsınız ördeğim
Evet canım yaa. Böyle sözler insanı çok güzel motive ediyoAy en sinir oldugum insan tipi. Alsana kilo iste mis gibi
Masallah canim. Ne guzel sevindim senin adina. Ne iyi gelmistir bunlari duymak
Allahtan benim ki gobekli
Ay inşallah:))Ne demek canım... Hepimiz aynı dertten muzdarip insanlar olduğumuz için birbirimizi iyi anlıyoruz. Sohbet muhabbet destek derken hepimiz incecik....
Offf geç saate kalınca uykum kaçıyor. Yatayım dedim ama yatamadım.
Gel gel sende rekabete gel
Evet canım öyle düşünüyorum bende . Zaten yaşımı biyolojik açıdan söyledim. Yoksa hiç 37 gibi hissetmiyorum. Taş çatlasın 18
Hoşgeldin aramıza ben kaptan yardımcısı büşra ceza alırsan menülerin için daha yakından tanisabiliriz
Şükür ki benim kocis de tombis o da benimle spor ve diyet yapıyor bana biraz yaklaşınca ona ekmek ve tatlı veriyorum
Tam tahmin ettiğin gibi bebegim
morordek hepsi senin hiç cezası yok
Hoşgeldin aramıza 3.5kg çok iyi daha çok burda vereceğine inanıyorum
Ahaaaa yazdım seni de kara kaplı deftere ne çok düşmanım var benim yabenim adım yazacak oraya 1. Ben olacam
Ben de çok merak ediyorum cnm senin kilonu
Bu aralar sabahları tost yiyorum genelde eşim de tost yiyerek basıl kilo vereceksin dedi
1,5tost ekmeği büyüklüğünde 2ince dilim köy ekmeği arasında yapıyorum tostu sucuk ve kaşar var içinde ketçap mayonez yok, sizce cıss grubuna girer mi bu tost
Dün iftar yemeğinde ailece görüştğğümüz bi arkadaşım vardı. Harika kilo vermişsin dedi çok şaşırdı. 10 kilo verdiğimi söyleyince daha da fazla gitmiş sanki dedi. Çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim.
Merhaba hanımlar, bir doğum sonrası muzdaribi de benim. Ooo aslında ben vermiştim... Durun anlatayım.
Boyum 1,60
morordek
Canim ananastan mi yoksa saf proteinden mi bilmem uzerimde bi hafiflik hissediyodum gecen hafta. 2 gun saf protein yaptim. Ustune 1 ananas bitirdim dilim dilim. Bakalim bu hafta nasil olacak
Pazartesi bildirimim ile sahalara dönüyorum.
76,1
Cuma hedefim 74!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?