- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #285.741
Bu mantıkla herkese kaçamak hakkı doğar amaYok yapmam sanıyorum pis bir inadım vardır :)) teşekkür ederim zaten arkadaş bütün gün oruç tutmuş maşallah bir börek de yiyiversin :))
Özlemcim hadi bakalım artık 8'leri görme bir dahaGünaydın kızlar..
Çarşıda isim vardı biraz spor sayılmaz ama 30 dk kadar yürümüsümdür.
Ben de az önce tartildim 79.3 kilo çıktım bugün 79un altına inerim galiba.. inşallah...
Ellerine sağlık kaptanicemgünaydınlarrr
kızçelerim güzel bir hafta olsun hepinize 29. tur performans yarışmasında hiç barajın altına inmediğiniz için bir nazar boncuğunuz var başarılarınızın devamını dilerim merak edenler için linki bırakıyorum
Performans Uygulaması / CUMA Zayıflama Yarışması
Haklısın morördekim ama akşam aşırı bi tatlı isteği oluyo. Bazı günler kuru incir kuru kayısıyla bu isteği dizginliyorum ama bazen de başaramıyorum.
Yiyeceklerin cezaları bir yerde yazıyor mu ona göre yiyelim:))) şaka bir yana anlamak için soruyorum mesela menüsünde börek de vardı ona ceza yok mu ayyy böylede gambazlamak gibi oldu :)
Hadi inşallah canımGünaydın kızlar..
Çarşıda isim vardı spor sayılmaz ama 30 dk kadar yürümüsümdür.
Ben de az önce tartildim 79.3 kilo çıktım bugün 79un altına inerim galiba.. inşallah...
Ne kadar güzelDün iftar yemeğinde ailece görüştğğümüz bi arkadaşım vardı. Harika kilo vermişsin dedi çok şaşırdı. 10 kilo verdiğimi söyleyince daha da fazla gitmiş sanki dedi. Çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim.
Cok gzel canik senin adina sevindimDün iftar yemeğinde ailece görüştğğümüz bi arkadaşım vardı. Harika kilo vermişsin dedi çok şaşırdı. 10 kilo verdiğimi söyleyince daha da fazla gitmiş sanki dedi. Çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim.
İnşallah canımNe kadar güzel
Sporla da sıkılaşmışsındır o yüzden daha da ince görünüyorsundur. İnsallah coook daha zayıf olacaksınn
En güzeli de bu laflar oluyoor zaten maşallah diyelim ne güzel vermişsinDün iftar yemeğinde ailece görüştğğümüz bi arkadaşım vardı. Harika kilo vermişsin dedi çok şaşırdı. 10 kilo verdiğimi söyleyince daha da fazla gitmiş sanki dedi. Çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim.
Ay bu kocalar niye bu kadar fitler :))morordek
Dıyete başlama sebebım eşim oldu. Kendileri cok dıkkat eder 2 gr fazlası çıksın ekstra spor yapar. Yedıklerıne dıkkat eder proteın ağırlıklı beslenır ve sporunu hıc aksatmaz. Onu öyle fit gördükçe bana da zayıflamam düştü. 3 Tane çocuğum var. 2. Çocuktan sonra daha Doğum kılolarını veremeden 3. Ye hamıle kalınca olan oldu. 3. Doğumda 5 kılo aldım Doğum sonrası zaten onlar gıttı ama 3 çocukla 2 kılo daha eklemişim üstüne derken 69.9 olunca yeter dedım. Dün 66.4 tüm. Bugunde ıftara doğru tartılır bıldırımımı yaparım.
Sporla kılo vermek daha ıyı ama Ramazan ve 3 çocukla pek spor yapamadım.
Bızımkının genetik zaten zayıflığı. kız kardesı bıle ıstedıgı kadar yer bır gr almaz. Hatta kızlarım görümceme benzesın dıye dua ettım Benım gıbı zayıflama dertlerı olmasın.Ay bu kocalar niye bu kadar fitler :))
Aynen canım daha da gaza geldim. Spora daha sıkı sarılcam artık. Vücut sporla inanılmaz bi şekilde toparlıyo. Açıkcası doğum sonrası o koca karnım hiç gitmeyecek sanıyordumCok gzel canik senin adina sevindimInsan bole seyler duyunca dahada mutlu oluyo motive oluyo dimi
gercekten ole ilk diyete basladigimda 15 kilo vermistim ama yuruyuse spora devam ediyodum arkadaslarim artik yetr her gordugumde 5 kilo vermis gibi degisiyosun diyolardi kesinlikle spor vcudu sekillendiriyo kas kutlemiz arttigi icinde tartida oynama olmuyo ama grunus olrak degismeye devm ediyoruz oyuzden napiyoruuzzzzz sporaa devammmmAynen canım daha da gaza geldim. Spora daha sıkı sarılcam artık. Vücut sporla inanılmaz bi şekilde toparlıyo. Açıkcası doğum sonrası o koca karnım hiç gitmeyecek sanıyordum
Allah bağışlasın canım 3 çocuk epey zor olsa gerekmorordek
Dıyete başlama sebebım eşim oldu. Kendileri cok dıkkat eder 2 gr fazlası çıksın ekstra spor yapar. Yedıklerıne dıkkat eder proteın ağırlıklı beslenır ve sporunu hıc aksatmaz. Onu öyle fit gördükçe bana da zayıflamam düştü. 3 Tane çocuğum var. 2. Çocuktan sonra daha Doğum kılolarını veremeden 3. Ye hamıle kalınca olan oldu. 3. Doğumda 5 kılo aldım Doğum sonrası zaten onlar gıttı ama 3 çocukla 2 kılo daha eklemişim üstüne derken 69.9 olunca yeter dedım. Dün 66.4 tüm. Bugunde ıftara doğru tartılır bıldırımımı yaparım.
Sporla kılo vermek daha ıyı ama Ramazan ve 3 çocukla pek spor yapamadım.
Kılo verınce onunda hosuna gıdıyor zaten. Benım kılo vermemı ısteme sebebı aslında sağlık ıcın. Dedıgın gıbı fazla bı kılom yok 38 -40 beden arası gıyıyorum. Yedıklerıme dıkkat etmezsem sekerım yukselıyor. Dıyetle bırlıkte sekerımde yukselmedı. :))Allah bağışlasın canım 3 çocuk epey zor olsa gerek
O zaman eşine sürpriz yapalım verelim şu kiloları :) zaten çok aşırı kilolu da sayılmazsın, hedefine kolayca ulaşacaksın eminim ki
Süper :)Sabah tartildim 72.3 geldim,cumadan bu yana -700 çok mes'udum:) tartıda eksiyi görmek benim için çok degerli hergun diyorum iyi ki katilmisim bu gruba:)destek ve uyarılarınız gerçekten işe yariyor tesekkur ederim hepinize
Evet aslında önemli olan da o, sağlıklı beslenince birçok problemden de kurtuluyoruzKılo verınce onunda hosuna gıdıyor zaten. Benım kılo vermemı ısteme sebebı aslında sağlık ıcın. Dedıgın gıbı fazla bı kılom yok 38 -40 beden arası gıyıyorum. Yedıklerıme dıkkat etmezsem sekerım yukselıyor. Dıyetle bırlıkte sekerımde yukselmedı. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?