Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eyyy ahali danisiyorum size
Bana öyle kayisi dır cevizdir fayda etmedi 3 gündür yine tuvalete çıkamıyorum sahurda açlık otu icsem yarın sıkıntı yaşar mıyım?
cok yasicaginj sanmiyorum ama rahatlarsin en azindan yinede sen blirsin canim

Pek begendim menünü sporunu
yaniii senin menun kadr olmasada idare ediyoruz isde

Azıcık mı gerçekten yani ona kötü demeyelim de. Bilemedim ne diyelim
fırsatcımi desek ayy yok bana hic yakismadi hic ole seyler yaparmiyim

Alemsin canım ya bende kilo veremeyince inceliyorum, kaslanıyorum diyerek kendimi avutuyordum. Bu yazıyı görene kadar
ama gercekten ole canim hem spor hem dyet biyerden sonra kilo duruyo ama incelmeye devm ediyosun spor yaptigin icin sen yinede motiveni bozma aynen devam

Ooo menü de pek güzelmiş de canım güçten düşme. şöyle enerji verecek tatlı birşey mi yesen acaba
valla ev dolu tatlilarla ama kendimi tutuyorum aklima girme kız yatcam uyucam ben

Bana öyle kayisi dır cevizdir fayda etmedi 3 gündür yine tuvalete çıkamıyorum sahurda açlık otu icsem yarın sıkıntı yaşar mıyım?

O ot için biraz zararlıdır diye okumuştum burda ama sen bilirsin yine de. Onun yerine 1 yemek kaşığı zeytinyağını icmeyi denesen faydasi olur belki

Inanirmisiniz S Suzi1704 Cikilatacanavari okadr hırslandırdınız ki beni sirf sizinle yarisim dye bu hafta misafir almiyorum spor yapabilmek icin misafr oldummu malum yapamiyorum ama yediklerime dikkat ediyodum smdi ne yalan solim gene sporla daha gzel kilo veriyorum bi kac gundur onu cok iyi anladim 5.takım guzelleri saolunnn seviliyosunuzzz

Not: icimden geldi

Kıraz tuvalete çıkmana yardımcı olur. Bırde ben ne zaman yaprak sarması yesem cok faydasını gördüm. Taze yaprağı haşlayıp tek olarakda yıyebılırsın. Kalsıyum acısından cok zengın. Bı dene derım.

Canım dün takip ettiğim bir diyetisyen burda arkadaşlarda söylemiş detoks suyu diye. Sindirim sistemi düzeltici bişey o söyle yaptı. 1 litre sıcak suya 1 salatalık yarım limon suyu yarım limon dogra di bir parmak taze zencefil bunlar demlenecek 12 saat sonra icilecek asitik bişey oluyor sirke gibi dedi. Icerken taze nane önerdi .dene istersen bağırsak temizliği dedi. Birde 1 parmak taze zencefil rendekeyip limon sıkıp demleniyor sonra bir çay badagi kadar demliyorsun onu yarım bardak sute ekleyip sabah aç karna icmekte kabızlığa iyi gelir dedi. 3 4 gün dene istersen. Acaba balkabağı yapsan mı benim bağırsakları bozar. Birde armut kavun bunlarda mı etkisiz hepsini birden denesen. O ot sık kullanımda sinameki gibi zararlı denmisti.

Bu arada dün akşam ne olduysa fena abartım artık patliycaktim ama yemeden kendimi alamadım. Menü yazmadan uyuyakalmışım hatta sahura 5 dk kala uyanamadim.
morordek salı menü
Sahur
Mantar sote peynir 2 çatal yagda yumurta. 1 hurma
Iftar
Mantar sote
3yk princ pilavı
Salata 2 galeta ile. Midem yandı sanki.
1 kase cacık
10 15 tane sarma Bulgurlu ama çok güzel yapar kaynana sonradan da yedim 10 tane falan sistim ama durduramadim kendimi
Karpuz
Kuruyemiş bundada miktarı astım 25 30 tane fındık diyim belkide çok. Ne oldu resmen kıtlıktan çıkmak deyimi bana göre oldu.
Kiraz
Bunları iftar ile 12 arasında yedim. Gittim geldim yedim. VücuduMa işkence ettim biliyorum.
Su 1ltre 2 bardağı cevizli su 1 tane ceviz
Spor 300 ip ceza bir ara jessica açtım 3 dk ancak bebeler bozdu.

Yarından itibaren menü paylaşıyorum bende, yeni arkadaşlar da gelmiş sanırsam. Hoşgelmişler.
Hoşgeldin ortimm.Durumlar nasıl sende?

Canım açlık otu bildiğin ishal yapıyor.. Bide işe gitmicen mi? WC den cikamazsin..Ya da nobetten çıktıysan uyuyacaksin ama uykunu bolebilir.. Ben de çok sıkıntılıyım canım 16 gündür 3 defa çıkabildim o da tam değil malesef.

good morning all

morordek Cikilatacanavari
iftar:2 kepçe çorba sadece...

oğlum rahatsız gece acillerde geçti..

sahur:
2 adet hindi füme arası lor

zaten niyetli değilim iki gün daha..

kahvaltı :09:00
2 kaşık aktivia sade yoğurt üzerine az dut kurusu 2-3 fındık badem..

ortada anladığınız üzere yenilen bir yemek çekilen bir uyku yok 48 saatlik uykusuzluk üstüne mesaideyim..dün akşam 76,6 kg idim hedefe geleceğim sanırım bu düzensizlik bende ödem yapmazsa..

Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin

Günaydınlar
Bugün biraz yogunum hanımlar ancak gelebildimm

Ben emziriyorum 4.5aylik bebeğim var,içmemin sakincasi var midir biliyor musunuz
Detoks suyu içme bence canım. Adı üstünde detoks suyu yani fazla ödemi attırıyor vücuttan. Süt olması icin vucudun suya ihtiyacı var. Sütün etkilenebilir.
Yarışta gerilerde kalıyorsun Suzicim kaçamaklarla ona göre :)
Bir de 45 puan ceza yazdım Cikilatacanavari
Birsey olmaz heralde. Ben de emziriyorum. Yapmayi dusunuyorum.
Bence sen de yapma canım yukarıda yazdım sebebini ama siz bilirsiniz tabi
Bugunku menum morordek
Sabah
1 haslanmis yumurta
Cilekli sutlu yulaf

Ogle
2 kepce corba

Aksam
1 kepce corba
4 kasik et sote
3 kasik pilav
Salata

Ara
Kucuk kase muhallebi

3 lt su
35 dk bolgesel
Sporunu muhallebiye sayıyorum ve ceza yazmıyorum
Senin sporundan da 70 puanı kestim ona göre ciklatım
Az yemissin cidden. Ah bu bebeler di mi...
morordek ben iftardan önce tartıldım 60 kiloyum. Sanırım pazar gece çok su içmişim ki sabah yüksek çıktım. Başlangıcı 60 diyelim olur mu
Tamamdır canım o sekilde kaydettim
Hatirlatmisken iyi oldu aklıma geldi ordekim morordek birisi de vücut ölçülerini mi tutsa acaba
Bence onu fancynancy tutsun. Çünkü önceden de yazdım ben menüleri takip ediyorum, onun etmesine gerek yok. Ayda 1 vucut olculerini de karsılastırabiliriz.
Bende menümü yazayim. Dün misafir agirladigimdan cok iyi gecmedi o yuzden sahur yapmadim.

Iftar: 1 kase mercimek corbasi, 1 porsiyon et güveç ( suyunu ve yagini yemedim) ve 3 kasik pilav + 2 de tatlı

Su 1 lt

Spor 200 ip
Cezaların artıyor canım bu haftaki performansın iyi degil cidden
200 ipini tatlıya saydım
Çok yemissin sen de Sibelcim
45 puan ceza da sana Cikilatacanavari
Gecmis olsun ogluna canım

Evet canımmmm biraz geri kaldım yarışta. Kabız ve şişlik motivasyonumu çok etkiliyor. Deli gibi de spor yapıyorum ama anlamadım. Bir tek dün spor yapamadım. Acaba geç saatte spor yapıp yatmak olumsuz etki ediyor mudur

Geçmiş olsun canım iyi mi şimdi oğlun?

Bilmem ki, gece sporu senin bünyeye iyi gelmedi mi acaba? Bence asıl sorun kabızlık olabilir, o kesinlikle çok etkiliyor

Detoks suyu ödem atma sütü etkileyebilir bak bu aklıma gelmemişti, çok iyi dedin
Bugün güzel bir kahvaltıya telafi edeceğim dünü :))

Geçmiş olsun canım.

Emziren annelere tavsiyem detoks suyu işlerine hiç girişmeyin ben bir gün Elmalı su ğçerek demedim o gün baya sıvı tükettiğim içim sütüm arttı gibi bile olmuştu ama ilerleyen günlerde azaldı maalesef su atılımına bağlı
Zaten ödemin gitmesi çok bişey ifade etmiyor önemli olan yağları yakmak, yediklerimize dikkat edersek çok kolay verebiliriz emzirmek de çok kalori harcatıyor zaten, sadece kaçamaklardan kaçınalım bol su içelim ve spor yapalım geri gelecek zatan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…