- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.001
cok yasicaginj sanmiyorum ama rahatlarsin en azindan yinede sen blirsin canimEyyy ahali danisiyorum size
Bana öyle kayisi dır cevizdir fayda etmedi 3 gündür yine tuvalete çıkamıyorum sahurda açlık otu icsem yarın sıkıntı yaşar mıyım?
yaniii senin menun kadr olmasada idare ediyoruz isdePek begendim menünü sporunu
fırsatcımi desekAzıcık mı gerçektenyani ona kötü demeyelim de. Bilemedim ne diyelim
ama gercekten ole canim hem spor hem dyet biyerden sonra kilo duruyo ama incelmeye devm ediyosun spor yaptigin icin sen yinede motiveni bozma aynen devamAlemsin canım yabende kilo veremeyince inceliyorum, kaslanıyorum diyerek kendimi avutuyordum. Bu yazıyı görene kadar
valla ev dolu tatlilarla ama kendimi tutuyorum aklima girme kızOoo menü de pek güzelmiş de canım güçten düşme. şöyle enerji verecek tatlı birşey mi yesen acaba
Eyyy ahali danisiyorum size
Bana öyle kayisi dır cevizdir fayda etmedi 3 gündür yine tuvalete çıkamıyorum sahurda açlık otu icsem yarın sıkıntı yaşar mıyım?
Kıraz tuvalete çıkmana yardımcı olur. Bırde ben ne zaman yaprak sarması yesem cok faydasını gördüm. Taze yaprağı haşlayıp tek olarakda yıyebılırsın. Kalsıyum acısından cok zengın. Bı dene derım.Eyyy ahali danisiyorum size
Off canım ya çok üzüldüm geçmiş olsunBende cezama raziyimm bende doğru düzgün yazamadim
Ben evide tam temizledim heryer tertemiz taksit yatirmaya çıktım bir geldimki bütün evi su basmis kışın ortasi disarda yagmur yağıyor düşün o anki halimi
Canım dün takip ettiğim bir diyetisyen burda arkadaşlarda söylemiş detoks suyu diye. Sindirim sistemi düzeltici bişey o söyle yaptı. 1 litre sıcak suya 1 salatalık yarım limon suyu yarım limon dogra di bir parmak taze zencefil bunlar demlenecek 12 saat sonra icilecek asitik bişey oluyor sirke gibi dedi. Icerken taze nane önerdi .dene istersen bağırsak temizliği dedi. Birde 1 parmak taze zencefil rendekeyip limon sıkıp demleniyor sonra bir çay badagi kadar demliyorsun onu yarım bardak sute ekleyip sabah aç karna icmekte kabızlığa iyi gelir dedi. 3 4 gün dene istersen. Acaba balkabağı yapsan mı benim bağırsakları bozar. Birde armut kavun bunlarda mı etkisiz hepsini birden denesen. O ot sık kullanımda sinameki gibi zararlı denmisti.Eyyy ahali danisiyorum size
Hoşgeldin ortimm.Durumlar nasıl sende?Yarından itibaren menü paylaşıyorum bende, yeni arkadaşlar da gelmiş sanırsam. Hoşgelmişler.
Canım açlık otu bildiğin ishal yapıyor.. Bide işe gitmicen mi? WC den cikamazsin..Ya da nobetten çıktıysan uyuyacaksin ama uykunu bolebilir.. Ben de çok sıkıntılıyım canım 16 gündür 3 defa çıkabildim o da tam değil malesef.Eyyy ahali danisiyorum size
Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versingood morning all
morordek Cikilatacanavari
iftar:2 kepçe çorba sadece...
oğlum rahatsız gece acillerde geçti..
sahur:
2 adet hindi füme arası lor
zaten niyetli değilim iki gün daha..
kahvaltı :09:00
2 kaşık aktivia sade yoğurt üzerine az dut kurusu 2-3 fındık badem..
ortada anladığınız üzere yenilen bir yemek çekilen bir uyku yok 48 saatlik uykusuzluk üstüne mesaideyim..dün akşam 76,6 kg idim hedefe geleceğim sanırım bu düzensizlik bende ödem yapmazsa..
Detoks suyu içme bence canım. Adı üstünde detoks suyu yani fazla ödemi attırıyor vücuttan. Süt olması icin vucudun suya ihtiyacı var. Sütün etkilenebilir.Ben emziriyorum 4.5aylik bebeğim var,içmemin sakincasi var midir biliyor musunuz
Yarışta gerilerde kalıyorsun Suzicim kaçamaklarla ona göre :)Bugün kü menüm şöylemorordek
Uyanınca 2 bardak su ve 1 dilim ananas
11.30 kahvaltı:
Kuruyemiş
1 dilim ananaslı chia pudingi
16.00 akşam yemeğimisafirlikteydim)
7 tane Bulgurlu sarma
Kuru domates salatası
3 tane Bulgurlu köfte kızartması
1 dilim bisküvili tatlı
3.5 litre su
1 maden suyu
Çay
Birazdan ip atlayacağım
Bence sen de yapma canım yukarıda yazdım sebebini ama siz bilirsiniz tabiBirsey olmaz heralde. Ben de emziriyorum. Yapmayi dusunuyorum.
Sporunu muhallebiye sayıyorum ve ceza yazmıyorumBugunku menummorordek
Sabah
1 haslanmis yumurta
Cilekli sutlu yulaf
Ogle
2 kepce corba
Aksam
1 kepce corba
4 kasik et sote
3 kasik pilav
Salata
Ara
Kucuk kase muhallebi
3 lt su
35 dk bolgesel
Senin sporundan da 70 puanı kestim ona göre ciklatımMenü
Sabah 1 büyük bardak su içinde bekletilmek cevizleri ve su
Kahvaltı
1.5yumurtadan peynirli omlet
Öğle
Salata
Firinda 3 minnak köfte
Yarım su bardağı yoğurt
Aksam
1kepce yayla çorbası
5-6 anne köftesi
1 tane kızarmış patates
1 tane kızarmış soğan halkası
1 bardak ayran
1-2yk yogurtlu semizotu
Salata
Avuç içi kadar pide
Ara
1 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
2yk kadar dondurma
1 avuç fındık
Sanırım yarın artık bana oruç başlayacak
Spor
7bin adım
10dk bisiklet
10 dk eliptik
70dk ağırlıklı bölgesel çalışma
Su 2.5 oldu 3 yapmaya çalışıyorum
Az yemissin cidden. Ah bu bebeler di mi...morordek
Bugünkü menüm kabus gibi. Açım, çok açım. Sahurda uyandı ağladı bir şey yiyemedim. Akşam da o mu yedirmedi ben mi yiyemedim yoksa yedim mi bilmiyorum.
Sahur:
1 bardak kefir
Yumurtaya batırılmış Bir lokma pide. Hani üstü kare kare olur ya onun çeyreği
1 buçuk lt su
İftar
Yarım kase sade mercimek çorba
2 yk makarna
2 yk taze fasulye
İki üç lokma pestil
1 lt su
Şimdilik bu kadar. Makarna kendime koyduğum 6 kaşıktı, oğlan onu yemek istedi. Attı dağıttı yedi. Bana onunki kaldı :)
Su içmeye devam ederim. Bu saatten sonra bir şey yiyemem ama belki yarım şeftali yerim.
Su içmeye devam
Tamamdır canım o sekilde kaydettimmorordek ben iftardan önce tartıldım 60 kiloyum. Sanırım pazar gece çok su içmişim ki sabah yüksek çıktım. Başlangıcı 60 diyelim olur mu
Bence onu
Cezaların artıyor canım bu haftaki performansın iyi degil ciddenBende menümü yazayim. Dün misafir agirladigimdan cok iyi gecmedi o yuzden sahur yapmadim.
Iftar: 1 kase mercimek corbasi, 1 porsiyon et güveç ( suyunu ve yagini yemedim) ve 3 kasik pilav + 2 de tatlı
Su 1 lt
Spor 200 ip
Çok yemissin sen de SibelcimBu arada dün akşam ne olduysa fena abartım artık patliycaktim ama yemeden kendimi alamadım. Menü yazmadan uyuyakalmışım hatta sahura 5 dk kala uyanamadim.
morordek salı menü
Sahur
Mantar sote peynir 2 çatal yagda yumurta. 1 hurma
Iftar
Mantar sote
3yk princ pilavı
Salata 2 galeta ile. Midem yandı sanki.
1 kase cacık
10 15 tane sarma Bulgurlu ama çok güzel yapar kaynana sonradan da yedim 10 tane falan sistim ama durduramadim kendimi
Karpuz
Kuruyemiş bundada miktarı astım 25 30 tane fındık diyim belkide çok. Ne oldu resmen kıtlıktan çıkmak deyimi bana göre oldu.
Kiraz
Bunları iftar ile 12 arasında yedim. Gittim geldim yedim. VücuduMa işkence ettim biliyorum.
Su 1ltre 2 bardağı cevizli su 1 tane ceviz
Spor 300 ip ceza bir ara jessica açtım 3 dk ancak bebeler bozdu.
Gecmis olsun ogluna canımgood morning all
sahur:
ortada anladığınız üzere yenilen bir yemek çekilen bir uyku yok 48 saatlik uykusuzluk üstüne mesaideyim..dün akşam 76,6 kg idim hedefe geleceğim sanırım bu düzensizlik bende ödem yapmazsa..
Evet canımmmm biraz geri kaldım yarışta. Kabız ve şişlik motivasyonumu çok etkiliyor. Deli gibi de spor yapıyorum ama anlamadım. Bir tek dün spor yapamadım. Acaba geç saatte spor yapıp yatmak olumsuz etki ediyor mudurGünaydınlar
Bugün biraz yogunum hanımlar ancak gelebildimm
Detoks suyu içme bence canım. Adı üstünde detoks suyu yani fazla ödemi attırıyor vücuttan. Süt olması icin vucudun suya ihtiyacı var. Sütün etkilenebilir.
Yarışta gerilerde kalıyorsun Suzicim kaçamaklarla ona göre :)
Bir de 45 puan ceza yazdımCikilatacanavari
Bence sen de yapma canım yukarıda yazdım sebebini ama siz bilirsiniz tabi
Sporunu muhallebiye sayıyorum ve ceza yazmıyorum
Senin sporundan da 70 puanı kestim ona göre ciklatım
Az yemissin cidden. Ah bu bebeler di mi...
Tamamdır canım o sekilde kaydettim
Bence onufancynancy tutsun. Çünkü önceden de yazdım ben menüleri takip ediyorum, onun etmesine gerek yok. Ayda 1 vucut olculerini de karsılastırabiliriz.
Cezaların artıyor canım bu haftaki performansın iyi degil cidden
200 ipini tatlıya saydım
Çok yemissin sen de Sibelcim
45 puan ceza da sanaCikilatacanavari
Gecmis olsun ogluna canım
Geçmiş olsun canım iyi mi şimdi oğlun?good morning all
sahur:
Bilmem ki, gece sporu senin bünyeye iyi gelmedi mi acaba? Bence asıl sorun kabızlık olabilir, o kesinlikle çok etkiliyorEvet canımmmm biraz geri kaldım yarışta. Kabız ve şişlik motivasyonumu çok etkiliyor. Deli gibi de spor yapıyorum ama anlamadım. Bir tek dün spor yapamadım. Acaba geç saatte spor yapıp yatmak olumsuz etki ediyor mudur
Günaydınlar
Bugün biraz yogunum hanımlar ancak gelebildimm
Detoks suyu içme bence canım. Adı üstünde detoks suyu yani fazla ödemi attırıyor vücuttan. Süt olması icin vucudun suya ihtiyacı var. Sütün etkilenebilir.
Yarışta gerilerde kalıyorsun Suzicim kaçamaklarla ona göre :)
Bir de 45 puan ceza yazdımCikilatacanavari
Bence sen de yapma canım yukarıda yazdım sebebini ama siz bilirsiniz tabi
Sporunu muhallebiye sayıyorum ve ceza yazmıyorum
Senin sporundan da 70 puanı kestim ona göre ciklatım
Az yemissin cidden. Ah bu bebeler di mi...
Tamamdır canım o sekilde kaydettim
Bence onufancynancy tutsun. Çünkü önceden de yazdım ben menüleri takip ediyorum, onun etmesine gerek yok. Ayda 1 vucut olculerini de karsılastırabiliriz.
Cezaların artıyor canım bu haftaki performansın iyi degil cidden
200 ipini tatlıya saydım
Çok yemissin sen de Sibelcim
45 puan ceza da sanaCikilatacanavari
Gecmis olsun ogluna canım
Geçmiş olsun canım.good morning all
sahur:
sağolun kızlar...Geçmiş olsun canım iyi mi şimdi oğlun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?