- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.321
H hayalalemiveben canım senden son kilonu bekliyorum ona göre paylaşacağım listeyi
Ay ne gzel yaa masallahh benim ikizim var oda 170 ama ben 160 ayni karinda yattik ben niye kısayım dyorum anneme bazen onun gübresi fazla olmus kizım napim diyo
ben ölçü almayı bilmiyorum kiKızlar ay başı geldibugün yarın ölçülerinizi alıp not edin listesi tutulacak onların da
bende 40 bedene indim anladığım kadarıyla40 giyiniyorum canım. Benim de vücudum sıkıdır.
Ayyyy ne acı ya10 santimlik fazla yemiş ikizin
Aa doğruBeberilay sanırım yüzde birincisi kaptanım bu arada teşekkür ederim
Ahaha di mi ben de bazen diyorumSiz böyle diyorsunuz ya ben de kısa olmak isterdim biraz daha
Eki Görüntüle 2152747
Benım hazırdı :)))
Çok gecikme lütfen canımTmm ordekim akşam iftardan önce bildirim yapacağım tekrar
aynen ole canim40 giyiniyorum canım. Benim de vücudum sıkıdır.
Ayyyy ne acı ya10 santimlik fazla yemiş ikizin
isde insan oglu nankör diye bosa demiyoruzSiz böyle diyorsunuz ya ben de kısa olmak isterdim biraz daha
alt tarafinmi 38Harika bildirimler var. Herkesi çok tebrik ediyorum.
Aman Özlemcim dikkat et. İlk kez gördğm ben menüsünde zaten ama açlık otu gibi o da.
@Cikilatacanavari Harikasından, çok tebrik ederim.
Benim alt tarafımla en büyük derdim. Alt üst arasında büyük fark var. 42-38
Neleri alıyorduk cikilatam? Benim hiç yok deği mi ölçü paylaşımım?
keske izne ayrilmasaydin suan kilolarimiz ayji belki daha az olucaktin benden canim olsun eger izin iyi geldiyse sana bu hızla gelen kilolarda kosarak gidecektr ben inaniyorumPazartesi 76.1 dim
Bugün 74.9
Ancak bu kadarını gönderebildim.
Haftaya 73,8 diyelim o zaman.morordek
kaptanicem iftadan once bgun ölcu alip yazarim insallah ozmanda tartilip kilo bildirimimide yaparimKızlar ölçüyü alanlarfancynancy 'i etiketlesin.
Biz önceden neleri tutuyormusuz
Gogus:
Bel:
Gobek:
Kalca:
Basen:
Sag baldır:
Sol baldır:
Kol:
Alt bacak:
Çok güzel paylaşım olmuş canım. Tüm incelikleriyle açıklanmış. Bu yazıyı 1. Sayfaya koysak aslındaBenim gibi bilmeyenler için :)
GÖĞÜS
Göğüs ölçüsü alınırken mezuranın göğüs kaslarının hemen üstünden (meme uçlarının birkaç santimetre üzeri) ve sırtın tam orasından geçmesine dikkat edilmelidir. Ölçüm alınırken göğüs nefes alıp şişirilmemeli ve doğal duruş bozulmamalıdır
Kol
Kolların ölçüsü alınırken pazuların iyice kasılması ve mezuranın bicepslerin en şişkin olan tepe noktasından ve tricepslerin en alt kısmından yani kol kaslarının en geniş bölgesinden geçmesi gerekmektedir. Bu ölçüm yapılırken kolun yere paralel olmasına dikkat edilmelidir.
Ön Kol
Ön kolların ölçüsü alınırken ölçüm yeri olarak bilek ile dirseğin tam ortası seçilmelidir. Ölçüm yapılırken ön kolun yere para olması ve yumruğun sıkılı olmasına dikkat edilmelidir.
Bilek
Bileklerin ölçümü yapılırken ön kol ölçümüne benzer şekilde pozisyon alınması ve ölçülmesi gerekmektedir.
Bel
Bel ölçüsünün sabah saatlerinde alınması daha uygundur. Çünkü herhangi bir öğün sonrası bel ölçüsü midenin dolu olmasından dolayı daha yüksek değerler verecektir. Bel ölçüsü alınırken midenin içeri çekilmemesi veya şişirilmemesi gerekmektedir. Ölçüm yapılırken mezura göbek deliğinin hemen altından geçmeli ve belin tamamını sarmalıdır.
Kalça
Kalça ölçümü alınırken mezura kalçanın en geniş noktasından yani deri kalınlığının en az olduğu noktadan alınmalıdır.
Bacak
Bacak kasları ölçülürken bu kasların en kalın olduğu noktadan ölçülmelidir. Bu genellikle diz kapağının bir karış kadar üzeridir. Ölçüm yapılırken dik durulmaya dikkat edilmelidir.
Baldır
Baldılar ölçümü diz kapağı ile ayak bileğinin ortasında baldır kaslarının en kalın olduğu noktadan yapılır.
Ayak Bileği
Ayak bilekleri ölçümü yapılırken ayak bileğinde yer alan çıkıntılı kemiklerin hemen üzerinden ölçüm alınmalıdır. Ölçüm alınırken tabanın yere tam ve düz olarak basmasına dikkat edilmelidir.
İyi incelmissin cnm harikaEki Görüntüle 2152747
Benım hazırdı :)))
Teşekkürederim kaptanımAa doğru
Ama olsun listede olanlardan en iyi sensin ben gene de sana bi kupa uzatayım
Ahaha di mi ben de bazen diyorum
Bacaklar bazen sığmıyor bi yere
fancynancy tatlım kaydeder misin kaçmasın gözünden diye etiketledim
Çok gecikme lütfen canım
Iftara misafirim var çok giremeyebilirim. Liste paylaşımın son saati 8, cok sıkışmak istemiyorum
Bu bılgıler çok iyi olmuşBenim gibi bilmeyenler için :)
GÖĞÜS
Göğüs ölçüsü alınırken mezuranın göğüs kaslarının hemen üstünden (meme uçlarının birkaç santimetre üzeri) ve sırtın tam orasından geçmesine dikkat edilmelidir. Ölçüm alınırken göğüs nefes alıp şişirilmemeli ve doğal duruş bozulmamalıdır
Kol
Kolların ölçüsü alınırken pazuların iyice kasılması ve mezuranın bicepslerin en şişkin olan tepe noktasından ve tricepslerin en alt kısmından yani kol kaslarının en geniş bölgesinden geçmesi gerekmektedir. Bu ölçüm yapılırken kolun yere paralel olmasına dikkat edilmelidir.
Ön Kol
Ön kolların ölçüsü alınırken ölçüm yeri olarak bilek ile dirseğin tam ortası seçilmelidir. Ölçüm yapılırken ön kolun yere para olması ve yumruğun sıkılı olmasına dikkat edilmelidir.
Bilek
Bileklerin ölçümü yapılırken ön kol ölçümüne benzer şekilde pozisyon alınması ve ölçülmesi gerekmektedir.
Bel
Bel ölçüsünün sabah saatlerinde alınması daha uygundur. Çünkü herhangi bir öğün sonrası bel ölçüsü midenin dolu olmasından dolayı daha yüksek değerler verecektir. Bel ölçüsü alınırken midenin içeri çekilmemesi veya şişirilmemesi gerekmektedir. Ölçüm yapılırken mezura göbek deliğinin hemen altından geçmeli ve belin tamamını sarmalıdır.
Kalça
Kalça ölçümü alınırken mezura kalçanın en geniş noktasından yani deri kalınlığının en az olduğu noktadan alınmalıdır.
Bacak
Bacak kasları ölçülürken bu kasların en kalın olduğu noktadan ölçülmelidir. Bu genellikle diz kapağının bir karış kadar üzeridir. Ölçüm yapılırken dik durulmaya dikkat edilmelidir.
Baldır
Baldılar ölçümü diz kapağı ile ayak bileğinin ortasında baldır kaslarının en kalın olduğu noktadan yapılır.
Ayak Bileği
Ayak bilekleri ölçümü yapılırken ayak bileğinde yer alan çıkıntılı kemiklerin hemen üzerinden ölçüm alınmalıdır. Ölçüm alınırken tabanın yere tam ve düz olarak basmasına dikkat edilmelidir.
Askolsun ördekcimAman Allahım nasıl olur
O zaman hemen bi yaz bakalım 20 puan dahasi_bel
Hak ettin cidden, tebrik ederim canım
Hatta yüzde birincisi de sensin
Tamam canım link olarak ekleyeyim, yoksa ilk sayfa upuzun bi şey olacakÇok güzel paylaşım olmuş canım. Tüm incelikleriyle açıklanmış. Bu yazıyı 1. Sayfaya koysak aslındamorordek im ihtiyaç duyan bakar yanlış ölçü almayız böylece
Askolsun ördekcimneyse iyiki varsın yoksa ben harekete gecemeycektim
Merhaba canım hoşgeldin gruba, senin hedef kilom kaçtı? Ben sen bugün 59,9çıktım Hedefim 55, kilolarımız yakınmış yarışalım mı bu hafta, motive oluruz hem daha iyi olurSabah tartı 59,5morordek
Ohhh buldunuz birbiriniziMerhaba canım hoşgeldin gruba, senin hedef kilom kaçtı? Ben sen bugün 59,9çıktım Hedefim 55, kilolarımız yakınmış yarışalım mı bu hafta, motive oluruz hem daha iyi olur
alt tarafinmi 38ne gzel ya bende bi 38 dussem ama senin ust tarafida kucultmen lazm eger oleyse oda sporla olacak is
keske izne ayrilmasaydin suan kilolarimiz ayji belki daha az olucaktin benden canim olsun eger izin iyi geldiyse sana bu hızla gelen kilolarda kosarak gidecektr ben inaniyorum
Hıh ne olmuş sanki geçen hafta da bendimyarım ağız tebrik edeyim bari haftaya benim olacak fıstık. Binicem sırtına vurucam kırbacı, vurucam kırbacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?