- 29 Ocak 2017
- 4.522
- 8.618
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.301
Teşekkür ederim Didemcim:)gruceginden eminim canim
tebrik ederim canim demistim ben hakettin(azıcık kıskanmadim degil hani haftaya artik )
süperrr masallah cok gzel gitmis
sıranı bekle hafta birincilik benim cınımmm
Canim boyun kacti 40 bden pantalon nasl oldu alt tarafin yok senin heraldeTeşekkür ederim cnm
Yaa 40 beden bi pantolonum vardı en küçük oydu pıt diye oldu zor bile olmadı giymesi
Heyecanla bekliyorum cnm
Teşekkür ederim cnm artık inmem ben oralardan
Teşekkür ederim cikilatam sende de baya gitmiş, tebrikler:)Gunaayyddiiinnnn
Sibel in cezası yok kaptanım
Tebrik ederim canım
Çok iyi tebrikler
Off açık ara farkla rakibelerimmmm bakıp bakıp çatlasın ben de elimdeki en dar pantolona girme mutluluğuyla uçuyorum havalara
Vaaaooovv çok iyi gitmiş süper ya
Haftaya da ben geçcem oraya
Tebrik ederim
Teşekkürler kaptanım valla baya uğraştım elimle emeğine kazandm
Teşekkürler çok uğraştım amaEksi olsun bizim olsun
Günlük yazdıgınız menülerin puanları
Kaçamaksız menü 200 puan, kaçamaklı menü 100 puan ve yaptıgınız sporları ilk sayfadaki spor tablosuna göre puanlayıp onları da ekliyorum. Haftalık en çok puan alanı da cuma günleri paylaşıyorum bu şekilde.
Çok iyi gitmiş tebrikler
Hahahah hadi bakalım Suzicim, haftaya daha çekişmeli geçsin
Tebrik ederimm
Yanlış yöne gidiyorsun canım, eksi tarafa gel artık
Aman Allahım nasıl olurSibel in cezası yok kaptanım
Hak ettin cidden, tebrik ederim canımOff açık ara farkla rakibelerimmmm bakıp bakıp çatlasın ben de elimdeki en dar pantolona girme mutluluğuyla uçuyorum havalara
173 cnm evet altım biraz daha küçük ama genel olarak da sikiyim kimse 80kg olduğuma inanmıyorCanim boyun kacti 40 bden pantalon nasl oldu alt tarafin yok senin heralde
Thank you cnmTeşekkür ederim cikilatam sende de baya gitmiş, tebrikler:)
Beberilay sanırım yüzde birincisi kaptanım bu arada teşekkür ederimAman Allahım nasıl olur
O zaman hemen bi yaz bakalım 20 puan dahasi_bel
Hak ettin cidden, tebrik ederim canım
Hatta yüzde birincisi de sensin
Ayyyy ne güzel bir boy uzunluğu, keşke benim olsa173 cnm evet altım biraz daha küçük ama genel olarak da sikiyim kimse 80kg olduğuma inanmıyor
Thank you cnm
Beberilay sanırım yüzde birincisi kaptanım bu arada teşekkür ederim
Ay ne gzel yaa masallahh benim ikizim var oda 170 ama ben 160 ayni karinda yattik ben niye kısayım dyorum anneme bazen onun gübresi fazla olmus kizım napim diyo173 cnm evet altım biraz daha küçük ama genel olarak da sikiyim kimse 80kg olduğuma inanmıyor
Thank you cnm
Bizim kilolar baya yakin boylarimizda ayni canim sen peki kac beden gyiniyosun bana 42 bden anca oluyoAyyyy ne güzel bir boy uzunluğu, keşke benim olsa1.60 olunca
Bravo çok iyi gitmiş
Bravo canım çok iyi
Eksi olsun bizim olsun
Günlük yazdıgınız menülerin puanları
Kaçamaksız menü 200 puan, kaçamaklı menü 100 puan ve yaptıgınız sporları ilk sayfadaki spor tablosuna göre puanlayıp onları da ekliyorum. Haftalık en çok puan alanı da cuma günleri paylaşıyorum bu şekilde.
Çok iyi gitmiş tebrikler
Hahahah hadi bakalım Suzicim, haftaya daha çekişmeli geçsin
Tebrik ederimm
Yanlış yöne gidiyorsun canım, eksi tarafa gel artık
Tebrikler canım
Evet canım haftaya bomba gibi gelmeyi düşünüyorum. İş yüküm azalacak ve daha çok boş vaktim olacak
Gunaayyddiiinnnn
Sibel in cezası yok kaptanım
Tebrik ederim canım
Çok iyi tebrikler
Off açık ara farkla rakibelerimmmm bakıp bakıp çatlasın ben de elimdeki en dar pantolona girme mutluluğuyla uçuyorum havalara
Vaaaooovv çok iyi gitmiş süper ya
Haftaya da ben geçcem oraya
Tebrik ederim
Teşekkürler kaptanım valla baya uğraştım elimle emeğine kazandm
Tebrikler:)
Ne guzel uzunmus boyun. Ben de isterdim boyle uzun olmayi173 cnm evet altım biraz daha küçük ama genel olarak da sikiyim kimse 80kg olduğuma inanmıyor
Thank you cnm
40 giyiniyorum canım. Benim de vücudum sıkıdır.Bizim kilolar baya yakin boylarimizda ayni canim sen peki kac beden gyiniyosun bana 42 bden anca oluyo
Ayyyy ne acı yaAy ne gzel yaa masallahh benim ikizim var oda 170 ama ben 160 ayni karinda yattik ben niye kısayım dyorum anneme bazen onun gübresi fazla olmus kizım napim diyo
Ayyyy ne güzel bir boy uzunluğu, keşke benim olsa1.60 olunca
Ay ne gzel yaa masallahh benim ikizim var oda 170 ama ben 160 ayni karinda yattik ben niye kısayım dyorum anneme bazen onun gübresi fazla olmus kizım napim diyo
Siz böyle diyorsunuz ya ben de kısa olmak isterdim biraz dahaTesekkur ederim
Ne guzel uzunmus boyun. Ben de isterdim boyle uzun olmayi
Benım hazırdı :)))Kızlar ay başı geldibugün yarın ölçülerinizi alıp not edin listesi tutulacak onların da
Ben hiç kendimin ölçüsünü almadım canım tam olarak nereleri ölçmemiz gerekiyor ? Kol mesela ama en kalın yeri mi kolun neresiKızlar ay başı geldibugün yarın ölçülerinizi alıp not edin listesi tutulacak onların da
Spor yok canım..
Bir çok bitki var içinde canım sinamekide var. Menüye yazdım ama içmedim bugün.Dün ictigim için bugün icmeyim dedim.
Eki Görüntüle 2152652
5. Takım 572. Etap Menü ve Spor Birincisi
http://sig.graphicsfactory.com/
http://sig.graphicsfactory.com/
Canim boyun kacti 40 bden pantalon nasl oldu alt tarafin yok senin heralde
Kızlar ay başı geldibugün yarın ölçülerinizi alıp not edin listesi tutulacak onların da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?