- 23 Mart 2016
- 30.729
- 91.749
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.361
Tebrik ederimCikilatacanavari
B BeberilayCikilatacanavari arkadaşlar her ikinizi çok tebrik ederim. Cok güzel kilolar vermişsiniz. Daim olsun inşallah
Teşekkür ederim kızlar hadi haftaya ilk 3 e ismimizi yazdiralimTebrik ederim canim
Tebrikler canım inşallah her hafta böyle güzel sonuçlar alırsın..Aha ben de 2. Oldum sanırım genelde
Hepimiz böyle olalım inşallah kuzumTebrikler canım inşallah her hafta böyle güzel sonuçlar alırsın..
Teşekkür ederim canım sağol Allah hepimizi daim eylesin kilo vermedeB BeberilayCikilatacanavari arkadaşlar her ikinizi çok tebrik ederim. Cok güzel kilolar vermişsiniz. Daim olsun inşallah
Bu nedir ben anlamadim arkadaşım,ve neden bazı yerler kirmizi bazı yerler yesilAk gün kara gün belli olsun
Eki Görüntüle 2153093
Kırmızılar yapılmamış cezalar yeşiller yapılmış olan cezalarBu nedir ben anlamadim arkadaşım,ve neden bazı yerler kirmizi bazı yerler yesil
Herkesi tebrik ediyorum. Bu hafta çok güzeldi gerçekten. Haftaya da devamı gelsinnnnnnnVe kızlar sanırım 2.yiz
Tebrik ederim hepinizi
Vay vay vay tebrik ederim canımAha ben de 2. Oldum sanırım genelde
Merhaba canım özlettin kendini. Bir an önce ipin ucu kaçmadan dön bence. Diş olayını bitirdin mi?Kizceler nasilsiniz ben yokum ramazan beni ucurdu kendimi toparliyamadim en kisa surede yaninizdayim cok ozledim sohbetlerimizi
Implant cakildi iste 1 ayi doldurmak uzereyim kan ignelerim bitti sukur 1 ay daha beklesikten sonra implant cene kemigine kaynamis olacakmis o zaman devam edecekler canim isleme.ramazan saatleri beni cok yoruyor iki cocukla kacirmiyorum ekmek pide yemiyorym ama hareket hic yok siddetli bas agrim oluyor vucudum aliskin gun icinde hep su icmeye sahurda ic iftarda ic sabaha tuvalete gir fış bitti vucuttaki su o yuzden basim tutuyor.Cocuklarin okulda bitiyor tatil vs kendimi toparladigimda damlayacagim yaninizaMerhaba canım özlettin kendini. Bir an önce ipin ucu kaçmadan dön bence. Diş olayını bitirdin mi?
Canım sagolasin hep birlikte inşallah:))Cikilatacanavari ve B Beberilay başta olmak üzere herkesi tebrik ediyorum. Daha nice başarılara birlikte inşallah
Kolay gelsin sana canım. Tabi kolay değil. Bekliyoruz o zamanImplant cakildi iste 1 ayi doldurmak uzereyim kan ignelerim bitti sukur 1 ay daha beklesikten sonra implant cene kemigine kaynamis olacakmis o zaman devam edecekler canim isleme.ramazan saatleri beni cok yoruyor iki cocukla kacirmiyorum ekmek pide yemiyorym ama hareket hic yok siddetli bas agrim oluyor vucudum aliskin gun icinde hep su icmeye sahurda ic iftarda ic sabaha tuvalete gir fış bitti vucuttaki su o yuzden basim tutuyor.Cocuklarin okulda bitiyor tatil vs kendimi toparladigimda damlayacagim yaniniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?