- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.341
H hayalalemiveben canım artık tartıl listeyi paylaşmam lazım
Hedefcim aslında hepsi ilk sayfadaki listede mevcut. Sadece hayal'in kaldı. Dün 69,9 bildirdi ama bugun daha eksi cıkar belki diye bekliyorum. Olur da giremezsem ve paylasırsan cok mutlu olurum.Ördeğim, sen son halini burada paylaşırsan ben hayal bildirim yapınca paylaşım alanına taşıyabilirim. Bilgisayardayım daha.
Hedefcim aslında hepsi ilk sayfadaki listede mevcut. Sadece hayal'in kaldı. Dün 69,9 bildirdi ama bugun daha eksi cıkar belki diye bekliyorum. Olur da giremezsem ve paylasırsan cok mutlu olurum.
Cok tesekkür ederimmmTamamdır ördeğim. Ben 19.40-45 gibi paylaşırım. Aklın burada kalmasın senin.
Cok tesekkür ederimmmBildirim yapmazsa da 69.9 yazarsın hedefcim
morordek , tekrar tartıldım şimdi 300 gr eksideyim :) gecen hafta 69.8 idim. Su an 69.5 ciktim
Tebrik ederim canımmorordek , tekrar tartıldım şimdi 300 gr eksideyim :) gecen hafta 69.8 idim. Su an 69.5 ciktim
Tebrik ederim canım
hedef38beden canım paylaşımda paylaşmıssın tesekkür ederim. Ortalamayı ben 0.885 hesapladım. 3 haneli olarak yazmak gerekiyor zaten, düzenleme aktifse düzelt diyecektim ama baktım 6. takım da paylaşmış ben düzelttim. Eline sağlık
İlk hedefım 60 kılo olmak. 60 ı görünce belkı 55-50 ınmek ısteyebılırım.gonulll senin hedef kilonu kaydetmemişim ben tekrar yazabilir misin rica etsem? Haftalık hedef değil de genel ulaşmak istediğin hedef :)
Tebrikler hayalcim.
Tebrik ederim canım
hedef38beden canım paylaşımda paylaşmıssın tesekkür ederim. Ortalamayı ben 0.885 hesapladım. 3 haneli olarak yazmak gerekiyor zaten, düzenleme aktifse düzelt diyecektim ama baktım 6. takım da paylaşmış ben düzelttim. Eline sağlık
Aha ben de 2. Oldum sanırım genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?