Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hımmm sağol kaptanım bende kaçamak yoktu galibada spor mu az geldi acaba :)) neye ağırlık vereyim sizce
Canım sen pazartesi takıma geldiğin için doğal olarak 3 günün menüsünden (cuma, cumartesi ve pazar) muaftın, puanın o yüzden düsük kaldı. Aslında menülerin ve sporların gayet güzel. Bu şekilde devam etmen yeterli :)

Son iki gündür dışarda iftar organizasyonu vardı hem geç yedim hem porsiyon fazla geldi hem de tatlı derken artı oldu, son iki güne kadar dikkat ediyordum 17gibi akşam yemeği yiyordum iftar saati salata yoğurt yiyordum sadece

Haftada 1-2 gün kaçamak yapmak zaten artı gelmemize neden oluyor canım. Kaçamaksız geçen haftada gerçekten kilo veriliyor. Böyle yaparak süreyi uzatıyoruz aslında . Ben de tam istikrarı sağlayamadım ama pes etmeden kaldığımız yerden devam etmemiz lazım.

Gunaayyddiiinnnn
Sibel in cezası yok kaptanım

Günaydın herkese. Ben bu sabah 75.3 çıktım. Az ama beni çok mutlu etti. Artı geleceğim diye üzülmüştüm.
Tebrik ederim canım

Çok iyi tebrikler

Off açık ara farkla rakibelerimmmm bakıp bakıp çatlasın ben de elimdeki en dar pantolona girme mutluluğuyla uçuyorum havalara

Günaydın arkadaslar
73 den 70.7ye düşmüşüm
Eki Görüntüle 2152656
Vaaaooovv çok iyi gitmiş süper ya
Hıh ne olmuş sanki geçen hafta da bendim yarım ağız tebrik edeyim bari haftaya benim olacak fıstık. Binicem sırtına vurucam kırbacı, vurucam kırbacı
Haftaya da ben geçcem oraya

64.5/64/0.5/0.77

Bu hafta hedefime ulasmisim sukur.
Tebrik ederim

günaydın güzeller
bugün cuma eminim çok güzel bildirimler gelecek merakla bekliyorum kolay gelsin
Cikilatacanavari tatlım tebrikler hftanın birincisi olmuşsun
Teşekkürler kaptanım valla baya uğraştım elimle emeğine kazandm

Evet canim. Faydasini gorurum umarim
gruceginden eminim canim

tebrik ederim canim demistim ben hakettin (azıcık kıskanmadim degil hani haftaya artik)

Günaydın arkadaslar
73 den 70.7ye düşmüşüm
Eki Görüntüle 2152656
süperrr masallah cok gzel gitmis

Hıh ne olmuş sanki geçen hafta da bendim yarım ağız tebrik edeyim bari haftaya benim olacak fıstık. Binicem sırtına vurucam kırbacı, vurucam kırbacı
sıranı bekle hafta birincilik benim cınımmm

Çok haklısın canım. Kaçamaklar la hedef yolculuğunu uzatıyoruz. Yerken güzel oluyo ama olan yine bize oluyo. Kaçamaksız yola devam inşallah..

En küçük pantolon mu harikasın ayrıca hiç de çatlamadım

gruceginden eminim canim

tebrik ederim canim demistim ben hakettin (azıcık kıskanmadim degil hani haftaya artik)

süperrr masallah cok gzel gitmis

sıranı bekle hafta birincilik benim cınımmm
Hadi bakalım mücadele devam ediyor. Haftaya ne olacak

Tekrar tebrik etmek istiyorum seni Cikilatacanavari . Birinci olucam dedin inandın azmettin birinci oldun. Helal olsun sana.

Çok haklısın canım. Kaçamaklar la hedef yolculuğunu uzatıyoruz. Yerken güzel oluyo ama olan yine bize oluyo. Kaçamaksız yola devam inşallah..
Evet ya dişimizi sıkıp bireZ dayansak zaten hedefimize ulaşıcaz, bir hafta duramıyorum kaçmak yapmadan 3kilo vardı vermem gereken çok da değil ama diyet yapmıyorum sanki aynı yerlerde gidip geliyorum hiç bir ilerleme Yok kaç aydır

Tebrikler camım çok güzel vermişsin :)
Teşekkür ederim cnm
En küçük pantolon mu harikasın ayrıca hiç de çatlamadım

Hadi bakalım mücadele devam ediyor. Haftaya ne olacak
Yaa 40 beden bi pantolonum vardı en küçük oydu pıt diye oldu zor bile olmadı giymesi
Hahahahha gorecegizzz hem daha ben tartilmadim aksama iftardan once tartilicam belki supriz yparim
Heyecanla bekliyorum cnm

Tekrar tebrik etmek istiyorum seni Cikilatacanavari . Birinci olucam dedin inandın azmettin birinci oldun. Helal olsun sana.
Teşekkür ederim cnm artık inmem ben oralardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…