- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.281
Teşekkür ederim canımTebrikler canım
Canım sen pazartesi takıma geldiğin için doğal olarak 3 günün menüsünden (cuma, cumartesi ve pazar) muaftın, puanın o yüzden düsük kaldı. Aslında menülerin ve sporların gayet güzel. Bu şekilde devam etmen yeterli :)Hımmm sağol kaptanım bende kaçamak yoktu galibada spor mu az geldi acaba :)) neye ağırlık vereyim sizce
Son iki gündür dışarda iftar organizasyonu vardı hem geç yedim hem porsiyon fazla geldi hem de tatlı derken artı oldu, son iki güne kadar dikkat ediyordum 17gibi akşam yemeği yiyordum iftar saati salata yoğurt yiyordum sadeceGeç yemek gerçekten de etkiliyor. Mümkün olduğunca az yiyerek atlatmak lazım. Hele tatlılara hiç dokunmamak lazım. Bende normalde 6’dan sonraya pek bırakmıyorum akşam yemeğini. Geç yersem hemen artıya dönüyor.
Haftada 1-2 gün kaçamak yapmak zaten artı gelmemize neden oluyor canım. Kaçamaksız geçen haftada gerçekten kilo veriliyor. Böyle yaparak süreyi uzatıyoruz aslında . Ben de tam istikrarı sağlayamadım ama pes etmeden kaldığımız yerden devam etmemiz lazım.Son iki gündür dışarda iftar organizasyonu vardı hem geç yedim hem porsiyon fazla geldi hem de tatlı derken artı oldu, son iki güne kadar dikkat ediyordum 17gibi akşam yemeği yiyordum iftar saati salata yoğurt yiyordum sadece
Sibel in cezası yok kaptanımTebrik ederim canım. Bu haftaki kaçamaklarına göre iyi gitmiş cidden
45 dk pilates dışındakileri pideye ceza olarak kestim
Senin cezaların bitti diye mi bu kaçamaklar
Şu spordan kaçı benimdiCikilatacanavari cım? Yetiyorsa burdan keseyim yoksa ekstra ceza yazayım
Senden de 40 puan kestim canım haberin olsun
Ya bu sporları da mı ekleyeyim spor listesine nasıl puanladıracağımı bilemedim
Sen git bi yürüyüş yap doğru düzgün de kadayıf yansın. 40 puan cezaCikilatacanavari
Tebrik ederim canımGünaydın herkese.Ben bu sabah 75.3 çıktım. Az ama beni çok mutlu etti. Artı geleceğim diye üzülmüştüm.
Çok iyi tebrikler
Off açık ara farkla rakibelerimmmm bakıp bakıp çatlasın ben de elimdeki en dar pantolona girme mutluluğuyla uçuyorum havalaraEki Görüntüle 2152652
5. Takım 572. Etap Menü ve Spor Birincisi
http://sig.graphicsfactory.com/
Vaaaooovv çok iyi gitmiş süper ya
Haftaya da ben geçcem orayaHıh ne olmuş sanki geçen hafta da bendimyarım ağız tebrik edeyim bari haftaya benim olacak fıstık. Binicem sırtına vurucam kırbacı, vurucam kırbacı
Tebrik ederim64.5/64/0.5/0.77
Bu hafta hedefime ulasmisim sukur.
Teşekkürler kaptanım valla baya uğraştım elimle emeğine kazandmgünaydın güzeller
bugün cuma eminim çok güzel bildirimler gelecek merakla bekliyorum kolay gelsin
Cikilatacanavari tatlım tebrikler hftanın birincisi olmuşsun
gruceginden eminim canimEvet canim. Faydasini gorurum umarim
tebrik ederim canim demistim ben hakettinEki Görüntüle 2152652
5. Takım 572. Etap Menü ve Spor Birincisi
süperrr masallah cok gzel gitmis
sıranı bekle hafta birincilik benim cınımmmHıh ne olmuş sanki geçen hafta da bendimyarım ağız tebrik edeyim bari haftaya benim olacak fıstık. Binicem sırtına vurucam kırbacı, vurucam kırbacı
Siz unutun o işleri cnm o iş zorgruceginden eminim canim
tebrik ederim canim demistim ben hakettin(azıcık kıskanmadim degil hani haftaya artik )
sıranı bekle hafta birincilik benim cınımmm
Tebrikler camım çok güzel vermişsin :)Siz unutun o işleri cnm o iş zor
Çok haklısın canım. Kaçamaklar la hedef yolculuğunu uzatıyoruz. Yerken güzel oluyo ama olan yine bize oluyo. Kaçamaksız yola devam inşallah..Haftada 1-2 gün kaçamak yapmak zaten artı gelmemize neden oluyor canım. Kaçamaksız geçen haftada gerçekten kilo veriliyor. Böyle yaparak süreyi uzatıyoruz aslında . Ben de tam istikrarı sağlayamadım ama pes etmeden kaldığımız yerden devam etmemiz lazım.
En küçük pantolon muGunaayyddiiinnnn
Sibel in cezası yok kaptanım
Tebrik ederim canım
Çok iyi tebrikler
Off açık ara farkla rakibelerimmmm bakıp bakıp çatlasın ben de elimdeki en dar pantolona girme mutluluğuyla uçuyorum havalara
Haftaya da ben geçcem oraya
Tebrik ederim
Teşekkürler kaptanım valla baya uğraştım elimle emeğine kazandm
Hadi bakalım mücadele devam ediyor. Haftaya ne olacakgruceginden eminim canim
tebrik ederim canim demistim ben hakettin(azıcık kıskanmadim degil hani haftaya artik )
sıranı bekle hafta birincilik benim cınımmm
HahahahhaSiz unutun o işleri cnm o iş zor
Tekrar tebrik etmek istiyorum seniGunaayyddiiinnnn
Sibel in cezası yok kaptanım
Tebrik ederim canım
Çok iyi tebrikler
Off açık ara farkla rakibelerimmmm bakıp bakıp çatlasın ben de elimdeki en dar pantolona girme mutluluğuyla uçuyorum havalara
Haftaya da ben geçcem oraya
Tebrik ederim
Teşekkürler kaptanım valla baya uğraştım elimle emeğine kazandm
Yarıss yeni baslıyorrrEn küçük pantolon muharikasın ayrıca hiç de çatlamadım
Hadi bakalım mücadele devam ediyor. Haftaya ne olacak
Teşekkürler canimOooooo maşallah
Zor oldu ama basardimVaaoov harikasın
Tebrikler arkadaşım:)Tebrikler canım
Tebrikler:)64.5/64/0.5/0.77
Bu hafta hedefime ulasmisim sukur.
Evet ya dişimizi sıkıp bireZ dayansak zaten hedefimize ulaşıcaz, bir hafta duramıyorum kaçmak yapmadanÇok haklısın canım. Kaçamaklar la hedef yolculuğunu uzatıyoruz. Yerken güzel oluyo ama olan yine bize oluyo. Kaçamaksız yola devam inşallah..
Teşekkür ederim cnmTebrikler camım çok güzel vermişsin :)
Yaa 40 beden bi pantolonum vardı en küçük oydu pıt diye oldu zor bile olmadı giymesiEn küçük pantolon muharikasın ayrıca hiç de çatlamadım
Hadi bakalım mücadele devam ediyor. Haftaya ne olacak
Heyecanla bekliyorum cnmHahahahhagorecegizzz hem daha ben tartilmadim aksama iftardan once tartilicam belki supriz yparim
Teşekkür ederim cnm artık inmem ben oralardanTekrar tebrik etmek istiyorum seniCikilatacanavari . Birinci olucam dedin inandın azmettin birinci oldun. Helal olsun sana.
Canım teşekkür ederim azmettim oldu çok şükür:)Ay masallah ne guzel gitmis canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?