Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bgun iftarda baya ipin ucunu kacrdik biraz kacamakli oldu onumdeki iki gunde evde olmucam iftarda ama bgun boyumun olcusunu aldim cok rahatsiz oldu midem 2 gun tutucam kendimi pazartesiye kilo almadan bildirim yapican söz birazdan yapablirsem spor yapicam sonrada menumu yazarim

çok güzel gitmiş canım, tebrikler yarışta ben sonda kaldım ama haftaya böyle olmayacak

çok güzel gitmiş canım, tebrikler yarışta ben sonda kaldım ama haftaya böyle olmayacak
insallah canim bu sefer bu kadr hırs yapamicam onumde iki iftar yemegi var bgunde dahil ve hafta icide 2 iftar yemegi daha olucak ben bittim bu hafta yarisa grmesem mi sizinle ne yapsam

sen ne zaman listeye gireceksin canım?
67.5 kiloyken canim

Olsun hedefcim emeğine sağlık
Aha ben de 2. Oldum sanırım genelde
Tebrik ederim kuzucum çok iyiydin bu hafta kesinlikle hak ettin
İşte bu yüzden perşembeden almak istiyorum kilo bildirimlerini ama seninki ekstrem bi durumdu. Neyse ki eksi geldin beklediğimize değdi
Kizceler nasilsiniz ben yokum ramazan beni ucurdu kendimi toparliyamadim en kisa surede yaninizdayim cok ozledim sohbetlerimizi
İnan kaç gündür aklımdasın arada etiketlesem mi diyordum :) hadi dön gel artık
Kizlarrr herkesi tek tek tebrik ederim brawo bize 2. Olmusuzz insallah bu haftada gzel eksilerle geliriz ben listede olsaydim bence 2 degil 1. Olablirdik
Aslında seni ekstrem durumdan listeye alabiliriz canım ama listeye girince ekstra dikkat isterim. Kaçamakların çoktu bi ara

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 572. ETAP
( 25 MAYIS - 01 HAZİRAN )

TAKIM DERECELERİ

1..............1,380........ 7. TAKIM

2..............0,885........ 5. TAKIM

3................0,795...... 13. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

1..........3,29...... Cgdmk (6. Takım)

2.......... 2,39 .....Cikilatacanavari (5. Takım)

3.......... 2,35 .....Kajupi (7. Takım)

Gercekten öle bisey olursa güzel olur evet bi ara oleydi ama bu hafta baya hırslandim kilo verdigimi etrafmdakilerde dedikce daha fazla hirslanip asilmaya basladim ben listedeyken daha fazla dikkat ediyorum ama bu haftaki durumuma gore alirsin olurmu onumde 4 iftar yemegi var bu hafta yediklerime dikkat ederim ama gec saat olunca spor yapamam orucluykende gunduz hic yapamiyrum yani durmuma gore karar verirsin

Smdi cezalar sfrlandi ya bgunku menude icindemi kaptanim

Tamam canım durumuna göre bakarız :)
Smdi cezalar sfrlandi ya bgunku menude icindemi kaptanim
Yok onları henüz puanlamadim. Yazılmayan cezadan muaf değilsiniz

Bgunku menu
Iftar
3 hurma
1 kepce yogurt corbasi
Patatesli patlicanli kiymali firinda oturtma
5 sarma
Salata

Arada
3 bardak sekersiz cay
1 kare trilecenin yarım dilimi
7 kucuk dilim kavun

Sahurda 1 tane yumurta yiyip su icip yaticam brazdan sahurumy yapicam

2 lt su
Spor yok yapamadim

morordek

Gelecegim cancagzim bende canatiyorum

Ben annamam geçen haftadan cezan kaldıysa sıfırlandı
Ya bu cezalar sizin için iyi bi sey aslında
Yiyin yiyin ceza yazmayayım ee nasıl kilo verilecek?
evet kaptim haklisin sustum

bence bu hafta yarışa katıl ki kendini daha iyi dizginle
Öle mi diyosun nese ben sizi gordukce hırslanırım dedigin gbi olur belkide ozman bende varmmmm
Misafirdi bulaşıktı burasıydı derken saat 1:30 olmuş bizimkinin uyanmasına maksimum 4.5 saat kaldı, yarın öldüm ben
Allah kolaylik versin kaptanicem zor valla bende erken kalkanlardanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…