- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.381
çok güzel gitmiş canım, tebriklerKizlarr kusura bakmayin ben iftardan once tartildim olculerimide aldim ama iftara arkadasima davetliydik ckarken tlfnumu unutmusum evde braz gec oldu ama yinede kilo bildirimimi yapim
Gecen hafta 73.5
Bu hafta 72.2
Fark 1.300 gr gitmissscok mutlu oldummm bi iki dafa kacamaginda olsa bu hafta elimden geldigince cok spor yaptim karsiligini almasaydim uzulurdum Cikilatacanavari S Suzi1704 duyrulur canlarr cikilatacim seni gecemesemde yaklasmisim ama lutfen
morordek
sen ne zaman listeye gireceksin canım?Kizlarrr herkesi tek tek tebrik ederim brawo bize 2. Olmusuzzinsallah bu haftada gzel eksilerle geliriz ben listede olsaydim bence 2 degil 1. Olablirdik
insallah canim bu sefer bu kadr hırs yapamicam onumde iki iftar yemegi var bgunde dahil ve hafta icide 2 iftar yemegi daha olucak ben bittim bu hafta yarisa grmesem mi sizinle ne yapsamçok güzel gitmiş canım, tebrikleryarışta ben sonda kaldım ama haftaya böyle olmayacak
67.5 kiloyken canimsen ne zaman listeye gireceksin canım?
Olsun hedefcim emeğine sağlık***5. Takım 572. Etap***
Cikilatacanavari (83,7/81,7/2/%2,39)
Suzi1704 (75,5/75,3/0,2/%0,26)
karabiber01 (80/) sabit
hayalalemiveben (69,8/69,5/0,3/ 0,43)
kardelelen321 (84,5/83,8/0,7/%0,83)
si_bel (65,7/64,9/0,8/%1,22)
violin35 (64,5/64/0,5/%0,78)
melampusefe (65,4/64,9/0,5/%0,76)
parkbyull (77/76/1/%1,30) 486. etapta kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi: 8 Mayıs, başlangıç kilosu: 79 hedef kilosu: 68
5. Takım Ortalaması: 0,89%
Ördeğim öncedem 2 haneli oluyordu, ben güncellenememişim. :)
Tebrik ederim kuzucum çok iyiydin bu hafta kesinlikle hak ettinAha ben de 2. Oldum sanırım genelde
İşte bu yüzden perşembeden almak istiyorum kilo bildirimlerini ama seninki ekstrem bi durumdu. Neyse ki eksi geldin beklediğimize değdimorordek kaptanim kusura bakmayın bekletmisim sizi burda akşam. Yeni farkına varıyorum. Misafirim vardi iftara hazirlik yapıyordum. Işten gelir gelmez mutfağa girdim. Biraz gec tartılmışım zaman akıp gitmiş.
İnan kaç gündür aklımdasın arada etiketlesem mi diyordum :) hadi dön gel artıkKizceler nasilsiniz ben yokum ramazan beni ucurdu kendimi toparliyamadim en kisa surede yaninizdayim cok ozledim sohbetlerimizi
Aslında seni ekstrem durumdan listeye alabiliriz canım ama listeye girince ekstra dikkat isterim. Kaçamakların çoktu bi araKizlarrr herkesi tek tek tebrik ederim brawo bize 2. Olmusuzzinsallah bu haftada gzel eksilerle geliriz ben listede olsaydim bence 2 degil 1. Olablirdik
Gercekten öle bisey olursa güzel olur evet bi ara oleydi ama bu hafta baya hırslandim kilo verdigimi etrafmdakilerde dedikce daha fazla hirslanip asilmaya basladim ben listedeyken daha fazla dikkat ediyorum ama bu haftaki durumuma gore alirsin olurmu onumde 4 iftar yemegi var bu hafta yediklerime dikkat ederim ama gec saat olunca spor yapamam orucluykende gunduz hic yapamiyrum yani durmuma gore karar verirsinOlsun hedefcim emeğine sağlık
Tebrik ederim kuzucum çok iyiydin bu hafta kesinlikle hak ettin
İşte bu yüzden perşembeden almak istiyorum kilo bildirimlerini ama seninki ekstrem bi durumdu. Neyse ki eksi geldin beklediğimize değdi
İnan kaç gündür aklımdasın arada etiketlesem mi diyordum :) hadi dön gel artık
Aslında seni ekstrem durumdan listeye alabiliriz canım ama listeye girince ekstra dikkat isterim. Kaçamakların çoktu bi ara
Smdi cezalar sfrlandi ya bgunku menude icindemi kaptanimBaştaCikilatacanavari olmak üzere hepinizi tebrik ediyorum hanımlar
Ilk 3'e girdiğimiz için de cezalar sıfırlandı. Hadi bu hafta hiç ceza almayın :)
Hedef listesini de bilgisayara geçince düzenleyip paylaşacağım. Akşama misafirlerim olduğundan hiç bakamadım maalesef
Tamam canım durumuna göre bakarız :)Gercekten öle bisey olursa güzel olur evet bi ara oleydi ama bu hafta baya hırslandim kilo verdigimi etrafmdakilerde dedikce daha fazla hirslanip asilmaya basladim ben listedeyken daha fazla dikkat ediyorum ama bu haftaki durumuma gore alirsin olurmu onumde 4 iftar yemegi var bu hafta yediklerime dikkat ederim ama gec saat olunca spor yapamam orucluykende gunduz hic yapamiyrum yani durmuma gore karar verirsin
Yok onları henüz puanlamadim. Yazılmayan cezadan muaf değilsinizSmdi cezalar sfrlandi ya bgunku menude icindemi kaptanim
Ya demaaa ama ben smdi yaziyodumTamam canım durumuna göre bakarız :)
Yok onları henüz puanlamadim. Yazılmayan cezadan muaf değilsiniz
Ben annamam geçen haftadan cezan kaldıysa sıfırlandıYa demaaa ama ben smdi yaziyodum
bence bu hafta yarışa katıl ki kendini daha iyi dizginleinsallah canim bu sefer bu kadr hırs yapamicam onumde iki iftar yemegi var bgunde dahil ve hafta icide 2 iftar yemegi daha olucak ben bittim bu hafta yarisa grmesem mi sizinle ne yapsam
67.5 kiloyken canim
Gelecegim cancagzim bende canatiyorumOlsun hedefcim emeğine sağlık
Tebrik ederim kuzucum çok iyiydin bu hafta kesinlikle hak ettin
İşte bu yüzden perşembeden almak istiyorum kilo bildirimlerini ama seninki ekstrem bi durumdu. Neyse ki eksi geldin beklediğimize değdi
İnan kaç gündür aklımdasın arada etiketlesem mi diyordum :) hadi dön gel artık
Aslında seni ekstrem durumdan listeye alabiliriz canım ama listeye girince ekstra dikkat isterim. Kaçamakların çoktu bi ara
oyyyy kolay gelsin canımMisafirdi bulaşıktı burasıydı derken saat 1:30 olmuşbizimkinin uyanmasına maksimum 4.5 saat kaldı, yarın öldüm ben
evet kaptim haklisin sustumBen annamam geçen haftadan cezan kaldıysa sıfırlandı
Ya bu cezalar sizin için iyi bi sey aslında
Yiyin yiyin ceza yazmayayım ee nasıl kilo verilecek?
Öle mi diyosun nese ben sizi gordukce hırslanırım dedigin gbi olur belkide ozman bende varmmmmbence bu hafta yarışa katıl ki kendini daha iyi dizginle
Allah kolaylik versin kaptanicem zor valla bende erken kalkanlardanımMisafirdi bulaşıktı burasıydı derken saat 1:30 olmuşbizimkinin uyanmasına maksimum 4.5 saat kaldı, yarın öldüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?