- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.401
Ama gerçekten payın var hirslandim sayenizdeHerkesi tebrik ediyorum. Bu hafta çok güzeldi gerçekten. Haftaya da devamı gelsinnnnnnn
Vay vay vay tebrik ederim canımbireyselde ilk 3te bizden birisi olunca çok seviniyorum. Bunu hakettin kesinlikle, çok uğraştın bu hafta. bunda benim de payım var bence başkasının başarısından pay çıkarmak
Harikasın cnm mukemmel gitmisKizlarr kusura bakmayin ben iftardan once tartildim olculerimide aldim ama iftara arkadasima davetliydik ckarken tlfnumu unutmusum evde braz gec oldu ama yinede kilo bildirimimi yapim
Gecen hafta 73.5
Bu hafta 72.2
Fark 1.300 gr gitmissscok mutlu oldummm bi iki dafa kacamaginda olsa bu hafta elimden geldigince cok spor yaptim karsiligini almasaydim uzulurdum Cikilatacanavari S Suzi1704 duyrulur canlarr cikilatacim seni gecemesemde yaklasmisim ama lutfen
morordek
Olsun hedefcim emeğine sağlık
Tebrik ederim kuzucum çok iyiydin bu hafta kesinlikle hak ettin
İşte bu yüzden perşembeden almak istiyorum kilo bildirimlerini ama seninki ekstrem bi durumdu. Neyse ki eksi geldin beklediğimize değdi
İnan kaç gündür aklımdasın arada etiketlesem mi diyordum :) hadi dön gel artık
Aslında seni ekstrem durumdan listeye alabiliriz canım ama listeye girince ekstra dikkat isterim. Kaçamakların çoktu bi ara
Teşekkür ederim kaptanım ama bu hafta da gözüm oralardaBaştaCikilatacanavari olmak üzere hepinizi tebrik ediyorum hanımlar
Ilk 3'e girdiğimiz için de cezalar sıfırlandı. Hadi bu hafta hiç ceza almayın :)
Hedef listesini de bilgisayara geçince düzenleyip paylaşacağım. Akşama misafirlerim olduğundan hiç bakamadım maalesef
keşke bugün ceza olmasaSmdi cezalar sfrlandi ya bgunku menude icindemi kaptanim
Oyy oyy zor valla işinMisafirdi bulaşıktı burasıydı derken saat 1:30 olmuşbizimkinin uyanmasına maksimum 4.5 saat kaldı, yarın öldüm ben
3 tane Kemalpaşa mıbugünkü menümmorordek
uyanınca 1 bardak ödem suyu
08.00
1 haşlanmış yumurta
1 yerli muzlu chia pudingi
kuruyemiş
13.30
yoğurt
kuruyemiş
18.00
ton balıklı salata
3 tane mercimek köftesi
yoğurt
3 tane kemalpaşa tatlısı
3 litre su
1 litre ödem suyu
1 Türk kahvesi
1 maden suyu
400 ip atlama
tesekkur ederim canim hafta ya bakalim nasil gidicekAma gerçekten payın var hirslandim sayenizde
Harikasın cnm mukemmel gitmis
Teşekkür ederim kaptanım ama bu hafta da gözüm oralarda
keşke bugün ceza olmasa
Oyy oyy zor valla işin
yarışmak bir bana yaramadıAma gerçekten payın var hirslandim sayenizde
Harikasın cnm mukemmel gitmis
Teşekkür ederim kaptanım ama bu hafta da gözüm oralarda
keşke bugün ceza olmasa
Oyy oyy zor valla işin
Biz eksiyi grunce ödül niyetine kendimizi tatlıya verenlerdeniz heralde canimbugünkü menümmorordek
uyanınca 1 bardak ödem suyu
08.00
1 haşlanmış yumurta
1 yerli muzlu chia pudingi
kuruyemiş
13.30
yoğurt
kuruyemiş
18.00
ton balıklı salata
3 tane mercimek köftesi
yoğurt
3 tane kemalpaşa tatlısı
3 litre su
1 litre ödem suyu
1 Türk kahvesi
1 maden suyu
400 ip atlama
evet canım ya maalesef3 tane Kemalpaşa mı
Aha ben de 2. Oldum sanırım genelde
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 572. ETAP
( 25 MAYIS - 01 HAZİRAN )
TAKIM DERECELERİ
1..............1,380........ 7. TAKIM
2..............0,885........ 5. TAKIM
3................0,795...... 13. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........3,29...... Cgdmk (6. Takım)
2.......... 2,39 .....Cikilatacanavari (5. Takım)
3.......... 2,35 .....Kajupi (7. Takım)
Misafirdi bulaşıktı burasıydı derken saat 1:30 olmuşbizimkinin uyanmasına maksimum 4.5 saat kaldı, yarın öldüm ben
Ben aslen kemalpasaliyim o tatlinin cennetindenevet canım ya maalesefilk defa yapmıştım. pişince tadına bakayım diye bir tane yedim. sonra soğuyunca yedim. son olarakta kaymaklı yedim. yani hep bir bahaneyle yedim
Biz eksiyi grunce ödül niyetine kendimizi tatlıya verenlerdeniz heralde canim
herkes cuma ödülü yapmış kendine belli ki. ben 200 gramın neyine ödül yaptıysamMenü
Sahur
1 bardak su içine 2 ceviz
3 yumurtalı peynirli omlet
2kk peynir
1 avuç findik
1 gün kurusu
İftar
1kepce yeşil mercimek çorbası
1tabak koz patlican üzerine tavuk sote
2yk semizotu salatası
Salata
1dilim firinda peynirli kabak
Ara
Aralıklarla yedim
1 kücük kase
İncir uyutmasi üzerine tahin ve cevizleri
1 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
Elim büyüklüğünde karpuz
1kase dondurma
oooooo çok tehlikeli bence. ilk defa yaptım ama güzel olmuştu. sana tattırmak isterdim. sadece fikrini almak için yanlış anlamaBen aslen kemalpasaliyim o tatlinin cennetinden
Ben hiç beğenmedim menünü cnm sonra vücudun kendini kitliyorMenümü yazayım
Sabah
2 dilim ekmekten tost
1 dilim peynir
domates
Salatalık
Akşam
1 kase kiraz
1 şeftali
1 bardal ayran
1 saat yürüyüş
Misafirlerim vardı bnm çok güzel şeyler yapınca yiyemeden duramadımherkes cuma ödülü yapmış kendine belli ki. ben 200 gramın neyine ödül yaptıysam
Bize hep babam yapar onun dışında kimse yapmaz ama çok iyi tadiciyimdıroooooo çok tehlikeli bence. ilk defa yaptım ama güzel olmuştu. sana tattırmak isterdim. sadece fikrini almak için yanlış anlama
hımmmmm becerikliyimdir diyorsunBen hiç beğenmedim menünü cnm sonra vücudun kendini kitliyor
Misafirlerim vardı bnm çok güzel şeyler yapınca yiyemeden duramadım
dondurmada 2 kilonun ödülu olsun ozmanMenü
Sahur
1 bardak su içine 2 ceviz
3 yumurtalı peynirli omlet
2kk peynir
1 avuç findik
1 gün kurusu
İftar
1kepce yeşil mercimek çorbası
1tabak koz patlican üzerine tavuk sote
2yk semizotu salatası
Salata
1dilim firinda peynirli kabak
Ara
Aralıklarla yedim
1 kücük kase
İncir uyutmasi üzerine tahin ve cevizleri
1 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
Elim büyüklüğünde karpuz
1kase dondurma
ahahahhherkes cuma ödülü yapmış kendine belli ki. ben 200 gramın neyine ödül yaptıysam
Övünmek gibi olmasın ama bence öyleyim yaptığım şeyleri çok beğeniyorum kendi tarifini kendim yapıyorum bazen. Hatta bazen de 2. Ye yapamıyorum tarifi unuttugumdanhımmmmm becerikliyimdir diyorsun
ne kadar güzel bir erkeğin evde bir şeylere dahil olması. Allah uzun ömür versin babana canım. size hep tatlılar yapsınBize hep babam yapar onun dışında kimse yapmaz ama çok iyi tadiciyimdır
zaten ne geliyorsa becerikli olduğumuzdan geliyor başımıza. bende öyleyimdir (ne övdük kendimiziÖvünmek gibi olmasın ama bence öyleyim yaptığım şeyleri çok beğeniyorum kendi tarifini kendim yapıyorum bazen. Hatta bazen de 2. Ye yapamıyorum tarifi unuttugumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?