Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maşallah senin de sporlar iyiymis. Bu hafta da 1. Lige oynarsın artik cikilitam. Bu arada menünde 2. Kez yediğin findik olmasa iyiymis. Gerisi gayet iyi

Bende burada ki sporu kıskanıyorum :))75dk tek seferde mi yapıyorsun çok uzun değil mi yorulmuyor musun işin sırrı nedir :)

Evet bende nisanın basinda başladım ve doktorumun söylemesiyle ekmegi kestim ve gayet gusel verdim ama ramazan girince biraz pide de gözüm kaldi ve yavasladim. Tekrar kesecegim ekmegi

Kizlar ben dun akşam buraya menümü yazarken yazip gonderdim bi baktim gonderdigim menu yok olmuş dedim gonderemedim herhalde diye yeniden yazdim. Bugun ne goreyim meğersem buraya yazdigimi sandigim menüyü dua topigine yazmisim:)

Boyle benim gibi topikleri karışırtiraniniz oldumu sizinde

Ay uykusuzluk sorunu bende de var bende 2 de fakan sahur yapıp 3 u buluyor uyumam. Sonra sabah zor kalkıyorum 5 10 dk da giyinip işe gidiyorum ve bütün gün mal gibi oluyorum
Sen işe gidiyormuşsun canim ben ev hanimi olunca uyuyorum kalkamiyorum ama oructan sonra duzen girmeyi düşünüyorum ne yürüyüş ne spor hiç biri yok artik neyse 2 haftamiz kaldi

Ay bu hafta yapacam bakalım. Zaten 69 70 sınırında sıkıntım var. Bu hafta inşallah daha fazla spor yapabilirim
Eger grupta olmasaydım çok daha alirdim kilo neyseki sabitledim ben ne aliyorum ne veriyorum

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2153250
Yeşiller hedefine ulaşanlar, turuncular kilo verip hedefe ulaşamayanlar, kırmızı ise gecen haftaya göre kilo alanlar.

Yeni hafta hedeflerinizi yazın hanımlar bekliyorum :)

Benim hedefim 63.5 canim.

Ben de ogretmenim. Dogum iznimdeyim su an. Eylulde baslayacagim tekrar. Okula donunce daha kolay kilo veririz belki kosturmaktan.

Evet bende nisanın basinda başladım ve doktorumun söylemesiyle ekmegi kestim ve gayet gusel verdim ama ramazan girince biraz pide de gözüm kaldi ve yavasladim. Tekrar kesecegim ekmegi
Ramazanda ben mesela bugun duzgun az yedim diyelim birgun sonra gözüm dönmüş gibi yiyorum kaşık hesabi yapamiyorum

Benim vardi sattim yapamiyorum evde

bende yapmistim daha once 10nci gruba ne kilomun resmini yollamistim

Yaa evet bugun onaylandi konum
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-sponsorlugunda.1075463/#post-56222380geceden yukledim kazeni taciz nevresteyi taciz oglen onaylattim

Ne guzel iste duali menu olmus bereketli

Bugün ku menumu de yazayim.

Sahur: yarim tabak bulgur pilavi, 1 kk kutusu beyaz peynir, küçük bi dilim kasar peynir, 10 zeytin, domates, salatalik ve yarim kapya biber + az pide

Iftar : yarim kase ezogelin çorba, 1 porsiyon hünkar beğendi , yarim tabak bulgur pilavi ve salata ( Dün cok yapmışım yemegi. Dün un aynisi oldu bu aksamda )

Ara : 1 dilim kavun ve 3 yk yoğurt

Su : 1 lt

Spor : 250 ip , 30 dk yürüyüş

Eki Görüntüle 2153250
Yeşiller hedefine ulaşanlar, turuncular kilo verip hedefe ulaşamayanlar, kırmızı ise gecen haftaya göre kilo alanlar.

Yeni hafta hedeflerinizi yazın hanımlar bekliyorum :)
Yeni hedefim 74.5 canım. Eline sağlık.

Ben evlendiğimde çok beceriksizdim yemek yapmasını dahi bilmezdim sen ne sanşliymissin
Evin en büyük kızıyım. Küçüklükten ufak tefek şeyleri yaptırırdı annem. Üniversite de evde kaldım. Bekarken de evde kalınca her türlü yemeği yapıyordum. Bilmediklerimi de internetten bakıp yaptım yılların birikimi diyelim. Şans mı bilemedim. Yemek işleri bana kaldı
Dua topiğindekiler ne tepki verdi merak ettim

Ben de ogretmenim. Dogum iznimdeyim su an. Eylulde baslayacagim tekrar. Okula donunce daha kolay kilo veririz belki kosturmaktan.
Grupta baya öğretmen var anlaşılan. Ben de öğretmenim

Kesinlikle. Ev okul arası 40 km. Mesela benim araba kullandığım süre de spordan sayılmalı. Resmen bölgesel bacak oluyor

İn çık koştur derken okulla daha iyi gider .
İyi iyi maşallah. :))

Valla nugun baktigimda 1 arkadaş beğen yapmis. Bende hemen mune ye yazdim kaldirdi sağolsun. Ne düşündüler bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…