- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.501
Kıskanma cnm sen de yap senin de olsun
Maşallah senin de sporlar iyiymis. Bu hafta da 1. Lige oynarsın artik cikilitam. Bu arada menünde 2. Kez yediğin findik olmasa iyiymis. Gerisi gayet iyiMenü
Sahur
2yumurtadan peynirli omlet
2kk peynir
10 fındık
İftar
1kepce yeşil mercimek çorbası
Salata
2yk semizotu salatası
4yk tavuk sote
Avuç içi kadar pide
1 dilim firinda kabak
Ara
1 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
1 avuç fındık
Su 1 litre anca oldu içiyorum ama daha
Spor
5dk yürüyüş
5dk koşu
10dk eliptik
10dkbisiklet
75dk ağırlıklı bölgesel çalışma
Bende burada ki sporu kıskanıyorum :))75dk tek seferde mi yapıyorsun çok uzun değil mi yorulmuyor musun işin sırrı nedir :)Menü
Sahur
2yumurtadan peynirli omlet
2kk peynir
10 fındık
İftar
1kepce yeşil mercimek çorbası
Salata
2yk semizotu salatası
4yk tavuk sote
Avuç içi kadar pide
1 dilim firinda kabak
Ara
1 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
1 avuç fındık
Su 1 litre anca oldu içiyorum ama daha
Spor
5dk yürüyüş
5dk koşu
10dk eliptik
10dkbisiklet
75dk ağırlıklı bölgesel çalışma
Teşekkürler
Bayadır dıkkat ettıgım ıcın ekmeksız yemek yemeğe alıştım. Cok nadır yarım dılım ekmek yıyorum 10 gunde bır belkı. Pılav vs yapmamaya çalışıyorum olursa da bazen 1-2 kaşık tadımlık yıyıyorum.
Sen işe gidiyormuşsun canim ben ev hanimi olunca uyuyorum kalkamiyorum ama oructan sonra duzen girmeyi düşünüyorum ne yürüyüş ne spor hiç biri yok artik neyse 2 haftamiz kaldiAy uykusuzluk sorunu bende de var bende 2 de fakan sahur yapıp 3 u buluyor uyumam. Sonra sabah zor kalkıyorum 5 10 dk da giyinip işe gidiyorum ve bütün gün mal gibi oluyorum
Eger grupta olmasaydım çok daha alirdim kilo neyseki sabitledim ben ne aliyorum ne veriyorumAy bu hafta yapacam bakalım. Zaten 69 70 sınırında sıkıntım var. Bu hafta inşallah daha fazla spor yapabilirim
Eki Görüntüle 2153250
Yeşiller hedefine ulaşanlar, turuncular kilo verip hedefe ulaşamayanlar, kırmızı ise gecen haftaya göre kilo alanlar.
Yeni hafta hedeflerinizi yazın hanımlar bekliyorum :)
Öğretmenim. Ama 2 yıldır doğum izni ücretsiz izindeydim. Dün başlangıcı yaptım. 1 eylülde kesin dönüş artık. :)) ama okula bebeğimle gittim. O yüzden gün boyu ayrı bir koşturma. Akşam da oğlanı uyuturken sızmışım.
Ramazanda ben mesela bugun duzgun az yedim diyelim birgun sonra gözüm dönmüş gibi yiyorum kaşık hesabi yapamiyorumEvet bende nisanın basinda başladım ve doktorumun söylemesiyle ekmegi kestim ve gayet gusel verdim ama ramazan girince biraz pide de gözüm kaldi ve yavasladim. Tekrar kesecegim ekmegi
Benim vardi sattim yapamiyorum evdeKızlar bisikleti olanlar ben maalesef hala kendime bulamadım öbürünü iade ettim.bisiklette en iyi kalori yakımı hızlı ve ardından normal sürüş ile olurmuş.örneğin önce tempolu arkadan köpek geliyor gibi hızlı 25sn diyelim sonra 10 sn normal sonra tekrar ..
Kizlar ben dun akşam buraya menümü yazarken yazip gonderdim bi baktim gonderdigim menu yok olmuş dedim gonderemedim herhalde diye yeniden yazdim. Bugun ne goreyim meğersem buraya yazdigimi sandigim menüyü dua topigine yazmisim:)
Boyle benim gibi topikleri karışırtiraniniz oldumu sizinde
Yaa evet bugun onaylandi konumSelam hanımlar
Bugün hic fırsat bulamadım buraya bakmaya. Anca oturabildim. Menüleri puanlayayım, hedef listesini düzenleyeyim diye bilgisayar başına geçmem gerekiyordu malum.. Neyse hepsini yaptım şimdi paylasacagım.
40 puan ceza @Cikilatacanavari
Bu menüden düsme, yenisini yapsın :)
Kacamagın azmış senin neden korktun o kadar sıfırlansın diye :)
20 puan ceza @Cikilatacanavari
400 ipinin 50 puanını kestim ceza olarak
Sana ceza yazmıyorum ciklatım
Ooo yine yarışmadasın demek :)
Bildiğimiz iyi oldu
Bizim minik uyuyunca direkt uyuyorum valla yoksa dayanılacak şey değil. Dün gece 4 saat uyudum sadece, gün içinde o uyuyunca direkt yattım. Uykusuzluğa hiç dayanamıyorum. Sırf bu yüzden çocuk faslını kapatasım var artık
Ne guzel iste duali menu olmus bereketliKizlar ben dun akşam buraya menümü yazarken yazip gonderdim bi baktim gonderdigim menu yok olmuş dedim gonderemedim herhalde diye yeniden yazdim. Bugun ne goreyim meğersem buraya yazdigimi sandigim menüyü dua topigine yazmisim:)
Yeni hedefim 74.5 canım. Eline sağlık.Eki Görüntüle 2153250
Yeşiller hedefine ulaşanlar, turuncular kilo verip hedefe ulaşamayanlar, kırmızı ise gecen haftaya göre kilo alanlar.
Yeni hafta hedeflerinizi yazın hanımlar bekliyorum :)
Öğretmenim. Ama 2 yıldır doğum izni ücretsiz izindeydim. Dün başlangıcı yaptım. 1 eylülde kesin dönüş artık. :)) ama okula bebeğimle gittim. O yüzden gün boyu ayrı bir koşturma. Akşam da oğlanı uyuturken sızmışım.
Evin en büyük kızıyım. Küçüklükten ufak tefek şeyleri yaptırırdı annem. Üniversite de evde kaldım. Bekarken de evde kalınca her türlü yemeği yapıyordum. Bilmediklerimi de internetten bakıp yaptımBen evlendiğimde çok beceriksizdim yemek yapmasını dahi bilmezdim sen ne sanşliymissin
Dua topiğindekiler ne tepki verdi merak ettimKizlar ben dun akşam buraya menümü yazarken yazip gonderdim bi baktim gonderdigim menu yok olmuş dedim gonderemedim herhalde diye yeniden yazdim. Bugun ne goreyim meğersem buraya yazdigimi sandigim menüyü dua topigine yazmisim:)
Grupta baya öğretmen var anlaşılan. Ben de öğretmenimBenim hedefim 63.5 canim.
Ben de ogretmenim. Dogum iznimdeyim su an. Eylulde baslayacagim tekrar. Okula donunce daha kolay kilo veririz belki kosturmaktan.
Kolay gelsin canım. Eline sağlıkYaa evet bugun onaylandi konum
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-sponsorlugunda.1075463/#post-56222380geceden yukledim kazeni taciz nevresteyi taciz oglen onaylattim
Kesinlikle. Ev okul arası 40 km. Mesela benim araba kullandığım süre de spordan sayılmalı. Resmen bölgesel bacak oluyorBenim hedefim 63.5 canim.
Ben de ogretmenim. Dogum iznimdeyim su an. Eylulde baslayacagim tekrar. Okula donunce daha kolay kilo veririz belki kosturmaktan.
İyi iyi maşallah. :))Yeni hedefim 74.5 canım. Eline sağlık.
Evin en büyük kızıyım. Küçüklükten ufak tefek şeyleri yaptırırdı annem. Üniversite de evde kaldım. Bekarken de evde kalınca her türlü yemeği yapıyordum. Bilmediklerimi de internetten bakıp yaptımyılların birikimi diyelim. Şans mı bilemedim. Yemek işleri bana kaldı
Dua topiğindekiler ne tepki verdi merak ettim
Grupta baya öğretmen var anlaşılan. Ben de öğretmenim
Yeni hedefim 74.5 canım. Eline sağlık.
Evin en büyük kızıyım. Küçüklükten ufak tefek şeyleri yaptırırdı annem. Üniversite de evde kaldım. Bekarken de evde kalınca her türlü yemeği yapıyordum. Bilmediklerimi de internetten bakıp yaptımyılların birikimi diyelim. Şans mı bilemedim. Yemek işleri bana kaldı
Dua topiğindekiler ne tepki verdi merak ettim
Grupta baya öğretmen var anlaşılan. Ben de öğretmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?