Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

40 puan ceza Cikilatacanavari
30 puan ceza Cikilatacanavari
Bugunki menum

Iftar
1 kase cacık
5 yemek kaşığı taze fasulye
2 yemek kaşığı pirinç pilavi
1 dilim ekmek
3 dilim karpuz
Kuzum sen sahurları yazmıyorsun inşallah dünyaları yemiyorsundur sahurda
Spor yine göz dolduruyorduuu
Ahahah öyle oluyor canım arada yapanlar
Eger grupta olmasaydım çok daha alirdim kilo neyseki sabitledim ben ne aliyorum ne veriyorum
Ama artık sabit sabit nereye kadar takimdaysan kilo da vermen lazım bak 2-3 haftadır yerinde sayıyorsun
Yaa evet bugun onaylandi konum
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-sponsorlugunda.1075463/#post-56222380geceden yukledim kazeni taciz nevresteyi taciz oglen onaylattim
Hadi inşallah bu kez 1. olursun :)
Ve ben hızımı alamayıp sahuru beklerken kalkıp tv yi ayarlayıp 20 dk da plates yaptim. Insallah devamını da getiririm. morordek
Masallah canım iyi spor yapmışsın :)

Ben de kiloluyken çok mutsuzum. Hayatı kendime zehir ediyorum hatta.
İnşallah hepimiz hedefimize bi an evvel ulaşırız

Ben de kiloluyken çok mutsuzum. Hayatı kendime zehir ediyorum hatta.
İnşallah hepimiz hedefimize bi an evvel ulaşırız
İnş :) buranın kesinlikle çok etkisi var.ben hep iradeliyimdir ama bu bebeyle ne zaman diyete başlasam sinirlendiğinde anda kendimi nutellla kavanozu da buldum :))) şimdi buraya karşı bir sorumluluğum var diyip boğazımı tutuyorum:)

Günaydın kızlar.
Bu hafta yine güzel sonuçlar olacak gibi sporlar sayesinde. Herkes çok güzel hareketlenmis. Bende katilcam inşallah bu haftaki planım iftardan sonra bişey yememek. Çünkü yatana kadar yiyorum. Ve dirençli kilolara geldim 5 senedir 63 altını görmedim muhtemelen savunmaya gececek vucudum. Spor şart bana . Zaten vücut ölçü işine girersek sporsuz olmaz.

Mutlu pazarlar

sen ole deyince tekrar menumu okudum da kaptanicem ben sofrada 1 dilim peynir börek yemistim onu yazmayi unutmusum normalde bu kadar yemiyorum ya ondan bana cok geldi

Ayyy inşallah da hamilelik de dahil bir daha görmem tiksindim 8 lerden
ay insallah canim ama senin bu azminle biraz zor daha almazsn bence insallah tabi

yahuu bu kadr yorma kendini birazcık dinlen bari hafta sonu yapma ( ben yapamiyorum sende yapma spor dermisim )

Gunaydin hanimlar dunde iftar yemegindeydik bgun disarda olucaz yine onumde 2 iftar yemegi daha var kendim misafir agrlicam icin onlari cuma ve cumartesiye almayi dusunuyorum tartimi atkilemesin braz spor yapayim diye
Ben dun sahur yaptim ve gece regl oldum cok gcik oldum oyuzden aksama iftara kadr bsy yemicem sadece kalkinca su ictim byuk ihtimalde su icerim sadece yarin normale donerim insallah
Brazdan menumu yazicam yine davette oldgum icin 2 catalcik kacamagim var

Dunku menum
Iftar
1.5 kepce mercimek corbasi
1 yatay tahta kepceyle taze fasulye
2 kasik salcasiz bulgur pilavi
1 servis kasigi sebzeli etli guvec yemegi
Salata
2 lokma pide
2 catal yogurtlu kabak salatasi
( ilk defa yedim artik doymustum tadina bakim dedim yemedgime pisman oldum gzel bseymis)
1 bardak cola

Arada
2 bardak limonlu cay
Catal tatlisi denen minnacik lokum buyuklugunde belki daha kucuk 2 tane serbetli tatli lokmalik ama okadr kucuk
Kendime aslinda onlarin yaninda seker parede koymustum ama kizim saolsun o bitirdi hepsini yoksa iyi oldu onun yemesi benim icin

Sonra 1 turk kahvesi

Sahurda
1haslanmis yumurta
2 kasik yogurt

Su 2 lt

Spor olarak
Alis verise gitmistik toplamda 5 bin adim atmisim eve gelene kadr spor yerine gecer bence

morordek Cikilatacanavari

sen ole deyince tekrar menumu okudum da kaptanicem ben sofrada 1 dilim peynir börek yemistim onu yazmayi unutmusum normalde bu kadar yemiyorum ya ondan bana cok geldi
O zaman 20 puan daha ceza ekleyelim Cikilatacanavari
Buna da bi 20 puan Cikilatacanavari

Sana da bi 20 puan Cikilatacanavari

Bunları menüden düşmedim çünkü adımları puanlasam da kaçamak cezasından saymıyorum

Valla ordekim salondan eşimle birbirimizi zor ikna ederek çıkıyoruz yoksa vakti anlamıyoruz daha durucaz

Ben bi tur 17 kilo verip aldım malesef
Bu akşam da gidiyorum spora catla

Öğğğ kollar tatlılar yarasın
Valla ordekim sana çok merhametli davrandı ben bi kere kola içmiştim eşimi yürüyüşe çıkarmıştım kola içtim ceza verdiler diye o gün bugün eşim kola vermiyor bana sonra ceza bana gelio dio

Insallah canim menu olunca zor oldu sabahtan dolma sarmaya basladimtatlisi corbasi kebabi

Hahahahakli adam napsin

Aynen ben de öyleyim,bu grupta olmasam hergun günde üç öğünn bozucam diyeti,o kadar zorlanıyorum ki anlatamam

hadi ya ayni benim gbi isde insallah hepimizde verdiklerimizi geri almayiz
Bende aksam dasari iftara gidiyorum malesef ama tutucam kendimi
Ya colayi her zman icmiyorum ki ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…