- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.541
40 puan cezaCumartesi menümorordek
Sahur 1 parça pide
domates salatalik
3 tane burgu peynir
2zeytin
1 parça ekmeğe 1 tk fındık ezmesi
3 hurma
Iftar
Taze bezelye yemeği severim doluydu tabak
Dünden yogurtlu semiz Maydonoz salata
Karpuz miktar çok oldu
1 parça pide
1 küçük Şerbetli tatlı bu haftanın son tatlısı olmasını ümit ediyorum irademi kullancam hedef 64 leri çabuk bitirmek
Kuruyemiş çay faslı oldu.
Su sahurlar 2 lt buldu
Spor 1 saat yürüyüş. 60 puan.
30 puan cezaBugunku menümmorordek
Kahvaltı
2-3dilim salatalik
1çk bal
1ince dilim kasar peynir
1yumurta
1dilim ekmek
Ara: 3ceviz,2 ince dilim pastırma,
Öğle:1 kase yoğurt içine semizotu+dereotu
Ara:2gun kurusu
Aksam: 6-7kasik kadar sucuklu yumurta
1patlican dolma
1kase semizotlu yoğurt
Ara:1 avuç kadar dut
1dilim CISS (KEK)
3lt su,6 bardak çay,1 t.kahve,1nescafe
Spor yapabilirsem yazicam insallah
Kuzum sen sahurları yazmıyorsun inşallah dünyaları yemiyorsundur sahurdaBugunki menum
Iftar
1 kase cacık
5 yemek kaşığı taze fasulye
2 yemek kaşığı pirinç pilavi
1 dilim ekmek
3 dilim karpuz
Spor yine göz dolduruyorduuuMenü
Sahur
2yumurtadan peynirli omlet
2kk peynir
10 fındık
İftar
1kepce yeşil mercimek çorbası
Salata
2yk semizotu salatası
4yk tavuk sote
Avuç içi kadar pide
1 dilim firinda kabak
Ara
1 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
1 avuç fındık
Su 1 litre anca oldu içiyorum ama daha
Spor
5dk yürüyüş
5dk koşu
10dk eliptik
10dkbisiklet
75dk ağırlıklı bölgesel çalışma
Ahahah öyle oluyor canım arada yapanlarKizlar ben dun akşam buraya menümü yazarken yazip gonderdim bi baktim gonderdigim menu yok olmuş dedim gonderemedim herhalde diye yeniden yazdim. Bugun ne goreyim meğersem buraya yazdigimi sandigim menüyü dua topigine yazmisim:)
Boyle benim gibi topikleri karışırtiraniniz oldumu sizinde
Ama artık sabit sabit nereye kadarEger grupta olmasaydım çok daha alirdim kilo neyseki sabitledim ben ne aliyorum ne veriyorum
Hadi inşallah bu kez 1. olursun :)Yaa evet bugun onaylandi konum
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-sponsorlugunda.1075463/#post-56222380geceden yukledim kazeni taciz nevresteyi taciz oglen onaylattim
Masallah canım iyi spor yapmışsın :)Ve ben hızımı alamayıp sahuru beklerken kalkıp tv yi ayarlayıp 20 dk da plates yaptim. Insallah devamını da getiririm.morordek
Ben de kiloluyken çok mutsuzum. Hayatı kendime zehir ediyorum hatta.Ne güzel kilo vermişsin 70lerede sıra gelir bu gidişle :)
Ünideyken 17kilo vermiştim resmen hayatımı değiştirmişti hemen gidip voleybol takımına girmiştim özgüven tavan eski kilomda olsaydım hayatta giremezdim eşimle de o zaman tanışmıştım :)) güzel şey zayıf olmak ben kilo aldığımda aşırı mutsuz oluyorum resmen depresyona giriyorum da geç farkediyorum
İnş :) buranın kesinlikle çok etkisi var.ben hep iradeliyimdir ama bu bebeyle ne zaman diyete başlasam sinirlendiğinde anda kendimi nutellla kavanozu da buldum :))) şimdi buraya karşı bir sorumluluğum var diyip boğazımı tutuyorum:)Ben de kiloluyken çok mutsuzum. Hayatı kendime zehir ediyorum hatta.
İnşallah hepimiz hedefimize bi an evvel ulaşırız
sen ole deyince tekrar menumu okudum da kaptanicem ben sofrada 1 dilim peynir börek yemistim onu yazmayi unutmusum normalde bu kadar yemiyorum ya ondan bana cok geldiSelam hanımlar
Bugün hic fırsat bulamadım buraya bakmaya. Anca oturabildim. Menüleri puanlayayım, hedef listesini düzenleyeyim diye bilgisayar başına geçmem gerekiyordu malum.. Neyse hepsini yaptım şimdi paylasacagım.
40 puan cezaCikilatacanavari
Bu menüden düsme, yenisini yapsın :)
Kacamagın azmış senin neden korktun o kadar sıfırlansın diye :)
20 puan cezaCikilatacanavari
400 ipinin 50 puanını kestim ceza olarak
Sana ceza yazmıyorum ciklatım
Ooo yine yarışmadasın demek :)
Bildiğimiz iyi oldu
Bizim minik uyuyunca direkt uyuyorum valla yoksa dayanılacak şey değil. Dün gece 4 saat uyudum sadece, gün içinde o uyuyunca direkt yattım. Uykusuzluğa hiç dayanamıyorum. Sırf bu yüzden çocuk faslını kapatasım var artık
ay insallah canim ama senin bu azminle biraz zor daha almazsn bence insallah tabiAyyy inşallah da hamilelik de dahil bir daha görmem tiksindim 8 lerden
yahuu bu kadr yorma kendini birazcık dinlen bari hafta sonu yapma ( ben yapamiyorum sende yapma spor dermisimMenü
Sahur
2yumurtadan peynirli omlet
2kk peynir
10 fındık
İftar
1kepce yeşil mercimek çorbası
Salata
2yk semizotu salatası
4yk tavuk sote
Avuç içi kadar pide
1 dilim firinda kabak
Ara
1 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
1 avuç fındık
Su 1 litre anca oldu içiyorum ama daha
Spor
5dk yürüyüş
5dk koşu
10dk eliptik
10dkbisiklet
75dk ağırlıklı bölgesel çalışma
O zaman 20 puan daha ceza ekleyelimsen ole deyince tekrar menumu okudum da kaptanicem ben sofrada 1 dilim peynir börek yemistim onu yazmayi unutmusum normalde bu kadar yemiyorum ya ondan bana cok geldi
Buna da bi 20 puanDunku menum
Iftar
1.5 kepce mercimek corbasi
1 yatay tahta kepceyle taze fasulye
2 kasik salcasiz bulgur pilavi
1 servis kasigi sebzeli etli guvec yemegi
Salata
2 lokma pide
2 catal yogurtlu kabak salatasi
( ilk defa yedim artik doymustum tadina bakim dedim yemedgime pisman oldum gzel bseymis)
1 bardak cola
Arada
2 bardak limonlu cay
Catal tatlisi denen minnacik lokum buyuklugunde belki daha kucuk 2 tane serbetli tatli lokmalik ama okadr kucuk
Kendime aslinda onlarin yaninda seker parede koymustum ama kizim saolsun o bitirdi hepsini yoksaiyi oldu onun yemesi benim icin
Sonra 1 turk kahvesi
Sahurda
1haslanmis yumurta
2 kasik yogurt
Su 2 lt
Spor olarak
Alis verise gitmistik toplamda 5 bin adim atmisim eve gelene kadr spor yerine gecer bence
morordek Cikilatacanavari
Sana da bi 20 puanGunaydinlar. Dunku menummorordek
Sabah
1 yumurtadan omlet
Peynir
Domates
Ara
Sutlu muzlu yulaf
Ogle
Yogurt
Aksam
1 kepce domates corbasi
3 kofte biraz patates
3 kasik pirinc plavi
Salata
Avuc ici kadar pide
Ara
Kucuk bir kkase muhallebi
2 lt kadar su
7200 adim
toplam 60 puan cezam oldu sanirim cezalara calisicam desene
Valla ordekim salondan eşimle birbirimizi zor ikna ederek çıkıyoruz yoksa vakti anlamıyoruz daha durucaz40 puan cezaCikilatacanavari
30 puan cezaCikilatacanavari
Kuzum sen sahurları yazmıyorsun inşallah dünyaları yemiyorsundur sahurda
Spor yine göz dolduruyorduuu
Ahahah öyle oluyor canım arada yapanlar
Ama artık sabit sabit nereye kadartakimdaysan kilo da vermen lazım bak 2-3 haftadır yerinde sayıyorsun
Hadi inşallah bu kez 1. olursun :)
Masallah canım iyi spor yapmışsın :)
Ben bi tur 17 kilo verip aldım malesefsen ole deyince tekrar menumu okudum da kaptanicem ben sofrada 1 dilim peynir börek yemistim onu yazmayi unutmusum normalde bu kadar yemiyorum ya ondan bana cok geldi
ay insallah canim ama senin bu azminle biraz zor daha almazsn bence insallah tabi
yahuu bu kadr yorma kendini birazcık dinlen bari hafta sonu yapma ( ben yapamiyorum sende yapma spor dermisim)
Öğğğ kollar tatlılar yarasınDunku menum
Iftar
1.5 kepce mercimek corbasi
1 yatay tahta kepceyle taze fasulye
2 kasik salcasiz bulgur pilavi
1 servis kasigi sebzeli etli guvec yemegi
Salata
2 lokma pide
2 catal yogurtlu kabak salatasi
( ilk defa yedim artik doymustum tadina bakim dedim yemedgime pisman oldum gzel bseymis)
1 bardak cola
Arada
2 bardak limonlu cay
Catal tatlisi denen minnacik lokum buyuklugunde belki daha kucuk 2 tane serbetli tatli lokmalik ama okadr kucuk
Kendime aslinda onlarin yaninda seker parede koymustum ama kizim saolsun o bitirdi hepsini yoksaiyi oldu onun yemesi benim icin
Sonra 1 turk kahvesi
Sahurda
1haslanmis yumurta
2 kasik yogurt
Su 2 lt
Spor olarak
Alis verise gitmistik toplamda 5 bin adim atmisim eve gelene kadr spor yerine gecer bence
morordek Cikilatacanavari
Insallah canim menu olunca zor oldu sabahtan dolma sarmaya basladim40 puan cezaCikilatacanavari
30 puan cezaCikilatacanavari
Kuzum sen sahurları yazmıyorsun inşallah dünyaları yemiyorsundur sahurda
Spor yine göz dolduruyorduuu
Ahahah öyle oluyor canım arada yapanlar
Ama artık sabit sabit nereye kadartakimdaysan kilo da vermen lazım bak 2-3 haftadır yerinde sayıyorsun
Hadi inşallah bu kez 1. olursun :)
Masallah canım iyi spor yapmışsın :)
HahahaValla ordekim salondan eşimle birbirimizi zor ikna ederek çıkıyoruz yoksa vakti anlamıyoruz daha durucaz
Ben bi tur 17 kilo verip aldım malesef
Bu akşam da gidiyorum spora catla
Öğğğ kollar tatlılar yarasın
Valla ordekim sana çok merhametli davrandı ben bi kere kola içmiştim eşimi yürüyüşe çıkarmıştım kola içtim ceza verdiler diye o gün bugün eşim kola vermiyor bana sonra ceza bana gelio dio
Aynen ben de öyleyim,bu grupta olmasam hergun günde üç öğünn bozucam diyeti,o kadar zorlanıyorum ki anlatamamİnş :) buranın kesinlikle çok etkisi var.ben hep iradeliyimdir ama bu bebeyle ne zaman diyete başlasam sinirlendiğinde anda kendimi nutellla kavanozu da buldum :))) şimdi buraya karşı bir sorumluluğum var diyip boğazımı tutuyorum:)
Ooo çok güzel senin bisiklet işleri noldu cnm
hadi ya ayni benim gbi isde insallah hepimizde verdiklerimizi geri almayizValla ordekim salondan eşimle birbirimizi zor ikna ederek çıkıyoruz yoksa vakti anlamıyoruz daha durucaz
Ben bi tur 17 kilo verip aldım malesef
Bu akşam da gidiyorum spora catla
Öğğğ kollar tatlılar yarasın
Valla ordekim sana çok merhametli davrandı ben bi kere kola içmiştim eşimi yürüyüşe çıkarmıştım kola içtim ceza verdiler diye o gün bugün eşim kola vermiyor bana sonra ceza bana gelio dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?