- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.461
Bu hafta öyle olmuş canımBir kilo alan da ben varmışım
58 yeni Hedefim
Ayy tisikkir idirimSelam hanımlar
Bugün hic fırsat bulamadım buraya bakmaya. Anca oturabildim. Menüleri puanlayayım, hedef listesini düzenleyeyim diye bilgisayar başına geçmem gerekiyordu malum.. Neyse hepsini yaptım şimdi paylasacagım.
40 puan cezaCikilatacanavari
Bu menüden düsme, yenisini yapsın :)
Kacamagın azmış senin neden korktun o kadar sıfırlansın diye :)
20 puan cezaCikilatacanavari
400 ipinin 50 puanını kestim ceza olarak
Sana ceza yazmıyorum ciklatım
Ooo yine yarışmadasın demek :)
Bildiğimiz iyi oldu
Bizim minik uyuyunca direkt uyuyorum valla yoksa dayanılacak şey değil. Dün gece 4 saat uyudum sadece, gün içinde o uyuyunca direkt yattım. Uykusuzluğa hiç dayanamıyorum. Sırf bu yüzden çocuk faslını kapatasım var artık
Eline koluna sağlık ördekimEki Görüntüle 2153250
Yeşiller hedefine ulaşanlar, turuncular kilo verip hedefe ulaşamayanlar, kırmızı ise gecen haftaya göre kilo alanlar.
Yeni hafta hedeflerinizi yazın hanımlar bekliyorum :)
Aynen bende iradenin i si yok belli zaten menülerden. Ördekcm listeye almada tereddüt etti. Ama az dikkatle bile verebildim .ilk zamanlar abur cubur kesip ekmek azaltmak bile iyi geliyordu. Sonra ip atlamak cezalar derken az ama 5 kilo verdim 19 martta beri. Sende iyi verirsin canım hele sporla ...Beni eşim gaza getiriyor sağolsun :))) bakalım belki olur ilk zamanlar kilo hızlı gider ya bakalım sporuda daha çok yapacağım başta güzel zayıflarsam diyetin devamı gelir diye düşünüyorum :)
Kendim de tek çocuk olduğum için ben öyle düşünemiyorum sanırım :)Ayy tisikkir idirim
Bu arada benim fikrimce tek çocuk çocuğa yapılan en büyük haksızlık o yüzden bu fikrini desteklemiyorum
8'lere veda ediyorsun sanki yavastanBu haftaki hedefim 81morordek
Eki Görüntüle 2153250
Yeşiller hedefine ulaşanlar, turuncular kilo verip hedefe ulaşamayanlar, kırmızı ise gecen haftaya göre kilo alanlar.
Yeni hafta hedeflerinizi yazın hanımlar bekliyorum :)
Genelde öyleyim. Bazen çocukları uyuturken, yada TV karşısında kanepede uyuyakalıyorum. Ramazanda spor yapamama sebebim... Bi yerlerde sızıp kalıyorum İftar sonrasıEvet canim, biri buyudu 7 yasinda digeri de 2.5 yasinda.
Insallah datlim, dedigin gibi olur. Kaldi 10 gun
3-4 saatle evde teror estirilir kiz, ( en azindan ben oyle olurdum)Ramazan boyunca mi hep boylesin? Ben 2 3 gundur boyleyim.
Aynen ya. Simdi yatip kalktim. 3 saat uyumusim, beynjm su anda uyusmus durumda
Ne iş yapiyosun canimDün çalışma hayatına döndüm çok garip bir gün oldu giremedim. Bugün geldim
Menü
Kahvaltı
Bir dilim peynir
3 kaşık biber kavurması
3 4 zeytin
Yarım domates
Yarım dilin ekmek
Oğlandan kalan yarım yumurtaCherry Mom :))
Öğlen
2 kaşık pilav
3 4 kaşık etli nohut
1 bardak kefir
Akşam
Bir kase tarhana çorbası
El kadar pide
Ara yarım muz iki kayısı
Su bugün heaaplanadım ama en az 2 lt
1 saat yürüyüş
ŞimdiCherry Mom in sporu gördüm. Hemen 25 squat ile döndüm. Mekik de çekerim inşallah
Bu haftaki hedefin 59 :) nihai hedefim 55
morordek
Öğretmenim. Ama 2 yıldır doğum izni ücretsiz izindeydim. Dün başlangıcı yaptım. 1 eylülde kesin dönüş artık. :)) ama okula bebeğimle gittim. O yüzden gün boyu ayrı bir koşturma. Akşam da oğlanı uyuturken sızmışım.Ne iş yapiyosun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?