- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.521
Sahurda yedim tok tutuyorMaşallah senin de sporlar iyiymis. Bu hafta da 1. Lige oynarsın artik cikilitam. Bu arada menünde 2. Kez yediğin findik olmasa iyiymis. Gerisi gayet iyi
Cnm aslında bir sırrı var eşimle birlikte gidiyoruz salona birbirimizden destek alıyoruz bu çok güzel bir şeyBende burada ki sporu kıskanıyorum :))75dk tek seferde mi yapıyorsun çok uzun değil mi yorulmuyor musun işin sırrı nedir :)
Ooo çok güzel senin bisiklet işleri noldu cnm1 saat eliptik yaptımi ilavemorordek
Harikasın tatlim devamını da bekliyoruzVe üşenmedim kalktım 350 ip daha atladim. Toplam 600 ip oldumorordek
Eğlenceli kadın. Tüm bestelerini beğenmesem de gerçekten çok güzel olanlar var. Kışa girerken yaptığı bir tane vardı. Uzun süre dilimden düşmedi
Sagol canimKolay gelsin canım. Eline sağlık
Bu haftaki hedefim de 82,5morordek
Sahurda yedim tok tutuyor
Arada da spordan sonra bişey yemem gerekıyor enerji vermesi için o yüzden cnm
Cnm aslında bir sırrı var eşimle birlikte gidiyoruz salona birbirimizden destek alıyoruz bu çok güzel bir şey
Ooo çok güzel senin bisiklet işleri noldu cnm
Harikasın tatlim devamını da bekliyoruz
Sahurda yedim tok tutuyor
Arada da spordan sonra bişey yemem gerekıyor enerji vermesi için o yüzden cnm
Madem öyle ahanda 5 tane fındık ta ben yiyorum simdi
Siz hepiniz ben tekGeldi devami da. Cikilitam bu hafta da ben rakip olabilirim sana :)
Ben de yaptım aynısını birkaç gün önceKizlar ben dun akşam buraya menümü yazarken yazip gonderdim bi baktim gonderdigim menu yok olmuş dedim gonderemedim herhalde diye yeniden yazdim. Bugun ne goreyim meğersem buraya yazdigimi sandigim menüyü dua topigine yazmisim:)
Boyle benim gibi topikleri karışırtiraniniz oldumu sizinde
Sağol canım ben de kendime şaşırıyorum biliyor musun. Daha önce hiç bu kadar kararlı ve azimli olmamıştım. Hemen direncin kırılır bırakırdım ben. Sizler sayesinde, buradaki motivasyon sayesinde oluyo. Burayı neden daha önce keşfetmemişim kendime çok kızıyorum. İnşallah 80i devirmeye az kaldı sonra da bir an evvel 70i devirdiğim günleri görsemKardelencim maşallah sana 90 altına kisa surede indin. Simdi de yakin zamanda 80 ni devireceksin. Helal olsun sana
Ne güzel kilo vermişsin 70lerede sıra gelir bu gidişle :)Sağol canım ben de kendime şaşırıyorum biliyor musun. Daha önce hiç bu kadar kararlı ve azimli olmamıştım. Hemen direncin kırılır bırakırdım ben. Sizler sayesinde, buradaki motivasyon sayesinde oluyo. Burayı neden daha önce keşfetmemişim kendime çok kızıyorum. İnşallah 80i devirmeye az kaldı sonra da bir an evvel 70i devirdiğim günleri görsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?