Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menümü yazıp yatayım çünkü misafirlerim yarın akşam gidecekler. Yine çok sık giremeyebilirim morordek
11.00 kahvaltı
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
Kuruyemiş
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal-kaymak
1 yerli muz

16.00
1 Türk kahvesi
Maden suyu
3 gün kurusu
2 incir

19:00
Mantar
Kıyma sote
4 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Turşu

3 litre su
1 litre ödem suyu

Maşallah senin de sporlar iyiymis. Bu hafta da 1. Lige oynarsın artik cikilitam. Bu arada menünde 2. Kez yediğin findik olmasa iyiymis. Gerisi gayet iyi
Sahurda yedim tok tutuyor
Arada da spordan sonra bişey yemem gerekıyor enerji vermesi için o yüzden cnm
Bende burada ki sporu kıskanıyorum :))75dk tek seferde mi yapıyorsun çok uzun değil mi yorulmuyor musun işin sırrı nedir :)
Cnm aslında bir sırrı var eşimle birlikte gidiyoruz salona birbirimizden destek alıyoruz bu çok güzel bir şey
1 saat eliptik yaptımi ilave morordek
Ooo çok güzel senin bisiklet işleri noldu cnm
Ve üşenmedim kalktım 350 ip daha atladim. Toplam 600 ip oldu morordek
Harikasın tatlim devamını da bekliyoruz

Geldi devami da. Cikilitam bu hafta da ben rakip olabilirim sana :)

Ben de yaptım aynısını birkaç gün önce

Kardelencim maşallah sana 90 altına kisa surede indin. Simdi de yakin zamanda 80 ni devireceksin. Helal olsun sana
Sağol canım ben de kendime şaşırıyorum biliyor musun. Daha önce hiç bu kadar kararlı ve azimli olmamıştım. Hemen direncin kırılır bırakırdım ben. Sizler sayesinde, buradaki motivasyon sayesinde oluyo. Burayı neden daha önce keşfetmemişim kendime çok kızıyorum. İnşallah 80i devirmeye az kaldı sonra da bir an evvel 70i devirdiğim günleri görsem

Ne güzel kilo vermişsin 70lerede sıra gelir bu gidişle :)
Ünideyken 17kilo vermiştim resmen hayatımı değiştirmişti hemen gidip voleybol takımına girmiştim özgüven tavan eski kilomda olsaydım hayatta giremezdim eşimle de o zaman tanışmıştım :)) güzel şey zayıf olmak ben kilo aldığımda aşırı mutsuz oluyorum resmen depresyona giriyorum da geç farkediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…