- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.481
Aaa başladın mı canım hayırlı olsun .:)nasıl oldu edizle ayrılıkDün çalışma hayatına döndüm çok garip bir gün oldu giremedim. Bugün geldim
Menü
Kahvaltı
Bir dilim peynir
3 kaşık biber kavurması
3 4 zeytin
Yarım domates
Yarım dilin ekmek
Oğlandan kalan yarım yumurtaCherry Mom :))
Öğlen
2 kaşık pilav
3 4 kaşık etli nohut
1 bardak kefir
Akşam
Bir kase tarhana çorbası
El kadar pide
Ara yarım muz iki kayısı
Su bugün heaaplanadım ama en az 2 lt
1 saat yürüyüş
ŞimdiCherry Mom in sporu gördüm. Hemen 25 squat ile döndüm. Mekik de çekerim inşallah
Bu haftaki hedefin 59 :) nihai hedefim 55
morordek
Ayrılık??? Onu da götürdümAaa başladın mı canım hayırlı olsun .:)nasıl oldu edizle ayrılık
Ayyy inşallah da hamilelik de dahil bir daha görmem tiksindim 8 lerdenKendim de tek çocuk olduğum için ben öyle düşünemiyorum sanırım :)
8'lere veda ediyorsun sanki yavastan
Ben evlendiğimde çok beceriksizdim yemek yapmasını dahi bilmezdim sen ne sanşliymissinzaten ne geliyorsa becerikli olduğumuzdan geliyor başımıza. bende öyleyimdir (ne övdük kendimizi) hele evliliğin ilk yıllarında onu da deneyeyim bunu da deneyeyim diye diye kilo almıştım. yapılınca da yeniliyor maalesef. bugün tatlı yapmasam nerden yiyecektim sanki.
Uzuuuuunnn bır aradan sonra nasıl gectı ılk günün.Dün çalışma hayatına döndüm çok garip bir gün oldu giremedim. Bugün geldim
Menü
Kahvaltı
Bir dilim peynir
3 kaşık biber kavurması
3 4 zeytin
Yarım domates
Yarım dilin ekmek
Oğlandan kalan yarım yumurtaCherry Mom :))
Öğlen
2 kaşık pilav
3 4 kaşık etli nohut
1 bardak kefir
Akşam
Bir kase tarhana çorbası
El kadar pide
Ara yarım muz iki kayısı
Su bugün heaaplanadım ama en az 2 lt
1 saat yürüyüş
ŞimdiCherry Mom in sporu gördüm. Hemen 25 squat ile döndüm. Mekik de çekerim inşallah
Bu haftaki hedefin 59 :) nihai hedefim 55
morordek
Ben 3 e kadar oturuyorum ama Allahtan sabah 11de kalkiyorum oglende temizlik yemek derken ezan vaktini bekliyorumsenin çok kötü uykunu almadan erken kalkmakBen de aynı durumdayım canım gün boyu 3-4 saat uykuyla duruyorum. Bende de asabiyet yapıyo. Gece oturuyorum ezana kadar. Sabahta cimcime ler erkenciler. 7de yada 8de uyanıyorum. Gerçekten çok zorluyo
:))) İyi yapmışsın canım hadi hayırlısı olsun şimdidenAyrılık??? Onu da götürdümmillet onu sevgi oynadı. Ben başlangıç evrak falan yaptım.
Kaptanim liste çok güzel olmuşEki Görüntüle 2153250
Yeşiller hedefine ulaşanlar, turuncular kilo verip hedefe ulaşamayanlar, kırmızı ise gecen haftaya göre kilo alanlar.
Yeni hafta hedeflerinizi yazın hanımlar bekliyorum :)
İnşallah
Yükselen Yıldızlar Nedir?
Ne kadar güzel yükselmişiz değil miiii??
Lütfen o yükseklerden inmeyelim artıkkk
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık zeytın biber peynır
3 kayısı
Akşam
Taze fasulye
Pancar
Cacık
Yarım dılım ekmek
Spor
Yarım saat yürüyüş
Yarımsaat plates
morordek Cikilatacanavari
İyi akşamlar kızlar ne güzel bir yükseliş olmuş bu hafta 1.oluruz inş:)
Menüm :)morordek
1haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Biraz peynir
Avuç içi kadar pide
Şekersiz çay
Bugdaylı yoğurt çorbası
Yeşil çay
Tavuk sote
İki yemek k. Pilav
3tane çiğ köfte
Ayran
Soda
Su her zaman ki gibi çok içtim ama dikkat etmedim ne kadar olduguna 2,5 3 arasıdır
250mekik.
2 dk plank
60squat.
30 Leg raises
10 dk kol ve bacak için egzersiz
TeşekkürlerMenünüz cok güzel. Besin degeri gayet iyi ve dengeli olmus. Spor da süper. Bu sekilde devam ederseniz cok guzel kilo verirsiniz
:))Teşekkür ederim aslında hiç büyütmeyin setler halinde gün içinde yapıyorum oğlumun öğle uykusunda yarısı gece uykusunda da öbür yarısı bitiyor ufak ufak arttıracağım inş :)Ay ben sporları kıskanıyorum ya. Maşallah size:)
Ben 3 e kadar oturuyorum ama Allahtan sabah 11de kalkiyorum oglende temizlik yemek derken ezan vaktini bekliyorumsenin çok kötü uykunu almadan erken kalkmak
Kıskanma cnm sen de yap senin de olsunAy ben sporları kıskanıyorum ya. Maşallah size:)
:))Teşekkür ederim aslında hiç büyütmeyin setler halinde gün içinde yapıyorum oğlumun öğle uykusunda yarısı gece uykusunda da öbür yarısı bitiyor ufak ufak arttıracağım inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?