Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugunku menüm morordek
Kahvaltı
2-3dilim salatalik
1çk bal
1ince dilim kasar peynir
1yumurta
1dilim ekmek

Ara: 3ceviz,2 ince dilim pastırma,

Öğle:1 kase yoğurt içine semizotu+dereotu

Ara:2gun kurusu

Aksam: 6-7kasik kadar sucuklu yumurta
1patlican dolma
1kase semizotlu yoğurt

Ara:1 avuç kadar dut
1dilim CISS (KEK)

3lt su,6 bardak çay,1 t.kahve,1nescafe

Spor yapabilirsem yazicam insallah

Aaa başladın mı canım hayırlı olsun .:)nasıl oldu edizle ayrılık

Ben evlendiğimde çok beceriksizdim yemek yapmasını dahi bilmezdim sen ne sanşliymissin

Uzuuuuunnn bır aradan sonra nasıl gectı ılk günün.

Ben de aynı durumdayım canım gün boyu 3-4 saat uykuyla duruyorum. Bende de asabiyet yapıyo. Gece oturuyorum ezana kadar. Sabahta cimcime ler erkenciler. 7de yada 8de uyanıyorum. Gerçekten çok zorluyo
Ben 3 e kadar oturuyorum ama Allahtan sabah 11de kalkiyorum oglende temizlik yemek derken ezan vaktini bekliyorumsenin çok kötü uykunu almadan erken kalkmak

Menünüz cok güzel. Besin degeri gayet iyi ve dengeli olmus. Spor da süper. Bu sekilde devam ederseniz cok guzel kilo verirsiniz

Ay ben sporları kıskanıyorum ya. Maşallah size:)

Menünüz cok güzel. Besin degeri gayet iyi ve dengeli olmus. Spor da süper. Bu sekilde devam ederseniz cok guzel kilo verirsiniz
Teşekkürler
Bayadır dıkkat ettıgım ıcın ekmeksız yemek yemeğe alıştım. Cok nadır yarım dılım ekmek yıyorum 10 gunde bır belkı. Pılav vs yapmamaya çalışıyorum olursa da bazen 1-2 kaşık tadımlık yıyıyorum.

Menü
Sahur
2yumurtadan peynirli omlet
2kk peynir
10 fındık
İftar
1kepce yeşil mercimek çorbası
Salata
2yk semizotu salatası
4yk tavuk sote
Avuç içi kadar pide
1 dilim firinda kabak
Ara
1 sade türk kahvesi
1 sade maden suyu
1 avuç fındık
Su 1 litre anca oldu içiyorum ama daha
Spor
5dk yürüyüş
5dk koşu
10dk eliptik
10dkbisiklet
75dk ağırlıklı bölgesel çalışma

Ben 3 e kadar oturuyorum ama Allahtan sabah 11de kalkiyorum oglende temizlik yemek derken ezan vaktini bekliyorumsenin çok kötü uykunu almadan erken kalkmak

Ay uykusuzluk sorunu bende de var bende 2 de fakan sahur yapıp 3 u buluyor uyumam. Sonra sabah zor kalkıyorum 5 10 dk da giyinip işe gidiyorum ve bütün gün mal gibi oluyorum

:))Teşekkür ederim aslında hiç büyütmeyin setler halinde gün içinde yapıyorum oğlumun öğle uykusunda yarısı gece uykusunda da öbür yarısı bitiyor ufak ufak arttıracağım inş :)

Aslinda mantıklı ya. Gun içine yaymak hem bıktırmaz insani hemde gun ici sürekli hareketli olmus oluruz. Bende böyle deneyeyim bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…