- 31 Ekim 2016
- 4.962
- 11.544
- 158
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #286.581
ooo çok geçmiş olsunBugunki menüm
Tarçınlı lımonlu su
1 yumurtadan omlet
Domates salatalık zeytın peynır biber
Bı avuç çerez
Maden sulu yesıl çaylı lımonlu içecek
Fırında tavuk derisini yemıyorum
3 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Spor yok. Tansıyonum yükseldi normalde 10a6 iken 14 e 10 oldu. Baya bı basım döndü. Yenı yenı düşüyor tansıyonum. Eşim teravıye bıle gıdemedı. Acaba yesıl çaylı içecek mı benı böyle yaptı. Normalde tansıyonum çıkmaz. Yarın ya da dıger gunde ıcecegım o zaman çaydan olup olmadığını anlarım.
Yesıl çayı tek olarak tuketıyordum böyle bır sorunla karşılaşmadım. Böyle karışım yapınca acaba dedım. Tansıyonum yükselmesi cok nadır olur. Bı kaç gün sonra içtiğimde bellı olur. Cuma cumartesı cok yorucu gectı Benım ıcın o yüzden mı çıktı tansıyonum bılmıyorum.Ben de oldum olası çok severim bisikleti ama pek binme fırsatımız yoktu.
Bir kaç ay önce aldık, gerçekten çok keyifli oluyor.
Bir de sahile iniyoruz genellikle.
Hayalim tam olarak bisikleti böyle kullanmak olmasa da bunu da çok seviyorum.
Genelde sayılmasın tarzında yorumlar sanırım. Bence de mantıklı ördeğim, her türlüsüne de uyarım.
Çok geçmiş olsun ama yeşil çay benim tansiyonumu düşürüyor. Genelde de öyle diye bilirim. Başka bir şeyden olabilir gibi
Sağol canım. Bugun böyle olunca acaba yaslanmaya mı başladım dedım :)))
Ödem suyu nasıl bırsey ???Bugünkü menümü yazıp etken yatacağım. Çok yoruldum 2 gündür. Yarın nöbet var, geç kalmayayım.
Uyanınca 2 bardak ödem suyu
11.30 kahvaltı
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalık
Domates
Biber
1 dilim börek
14.00
1 kase İncir uyutması( ben mi beceremedim biraz tatsız geldi bana)
18.00
İskender
Yoğurt
3 litre su
1 litre ödem suyu
Şubat 2016dan beri hasta olmayan bende ne ödem vardır amaaaa :))Ödem suyu nasıl bırsey ???
Gerçekten:)))Şubat 2016dan beri hasta olmayan bende ne ödem vardır amaaaa :))
Sağol canım evet benim içinde güzel bir hediye olacak.Hadi bakalim senin icin de guzel bir hediye olacak desene. Yildonumunuz kutlu olsun simdiden
Geçmiş olsun canım.Bugunki menüm
Tarçınlı lımonlu su
1 yumurtadan omlet
Domates salatalık zeytın peynır biber
Bı avuç çerez
Maden sulu yesıl çaylı lımonlu içecek
Fırında tavuk derisini yemıyorum
3 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Spor yok. Tansıyonum yükseldi normalde 10a6 iken 14 e 10 oldu. Baya bı basım döndü. Yenı yenı düşüyor tansıyonum. Eşim teravıye bıle gıdemedı. Acaba yesıl çaylı içecek mı benı böyle yaptı. Normalde tansıyonum çıkmaz. Yarın ya da dıger gunde ıcecegım o zaman çaydan olup olmadığını anlarım.
Ben bisiklet sürmeyi bilmiyorum biliyormusun. Düşme korkusuyla küçükken öğrenemedim. Şimdi de bu yaşta nasıl öğreneceğim diye korkuyorum. Bir bisiklet aldık. Eşim öğretecek bakalımBen de oldum olası çok severim bisikleti ama pek binme fırsatımız yoktu.
Bir kaç ay önce aldık, gerçekten çok keyifli oluyor.
Bir de sahile iniyoruz genellikle.
Hayalim tam olarak bisikleti böyle kullanmak olmasa da bunu da çok seviyorum.
Genelde sayılmasın tarzında yorumlar sanırım. Bence de mantıklı ördeğim, her türlüsüne de uyarım.
Çok geçmiş olsun ama yeşil çay benim tansiyonumu düşürüyor. Genelde de öyle diye bilirim. Başka bir şeyden olabilir gibi
Eliptiği nasıl o kadar uzun yapıyorsun? Ben eskiden yaptığımda ancak yarım saat yapabiliyordum. Bravo canım. Çok faydalı bence eliptikMenümü yazayım.
Sabah:
2 dilim ekmekten tost
1 tane yumurta
Domates
Nane
Maydanoz
Peynir
Ara:
3 hurma
Akşam:
3-4 kaşık taze fasulye
1 kaşık pilav
Yoğurt
1 saat eliptik
Bu arada ilk kez denedim. Dün gece hibiskus çayını 4-5 karanfil ve tarçınla demleyip 1-2 saat beklettim. Sonrasında buzdolabına koydum. Bugün limon ilave edip tükettim. Ekşi sevenler için güzel bir lezzet bence. Öneririm.
Aynen canım annemlerin gelmesini bekliyorum gelsinler hemen gidicemGerçekten:)))
Senın mıgren acısından cok ıyı ama vücudun ıcın cok geç kaldı.
Bı Dr yı en yakın zamanda ziyaret et canım
Sağol canım.Sağol canım evet benim içinde güzel bir hediye olacak.
Geçmiş olsun canım.
Ben bisiklet sürmeyi bilmiyorum biliyormusun. Düşme korkusuyla küçükken öğrenemedim. Şimdi de bu yaşta nasıl öğreneceğim diye korkuyorum. Bir bisiklet aldık. Eşim öğretecek bakalım
Eliptiği nasıl o kadar uzun yapıyorsun? Ben eskiden yaptığımda ancak yarım saat yapabiliyordum. Bravo canım. Çok faydalı bence eliptik
Tamam canım ıhmal etme.Aynen canım annemlerin gelmesini bekliyorum gelsinler hemen gidicem
Burda arkadaşlar paylaşmıştı. 1 litre suya 1 yeşil elma, 1 avuç maydonoz, bir parça zencefil, yarım limon, 1 çubuk tarçın ve 1 salatalığı doğruyorum akşamdan. Sabah süzüp gün içinde içiyorum. İsmi böyle değildir de ben kısa olsun diye ödem suyu diyorumÖdem suyu nasıl bırsey ???
Tamam canım ıhmal etme.
Az önce oglsunu gördüm masallah cok yakışıklı olmuş.
Ne güzel yapmışsın. Öğrenilen motor beceriler uzun zaman geçse de birkaç denemeyle hatırlanırmış zaten. Brnim sorunum önceden öğrenilmiş bir becerimin olmamasıSağol canım.
Ben de uzun zamandır bısıklete bınmemıstım 10 seneyi gectı geçenlerde oğlumun bısıkletıne bıneyım dedım unutmuşum :))) bı kaç deneme sonunda dengeyı saglayabıldım.
Bugünkü menümü yazıp etken yatacağım. Çok yoruldum 2 gündür. Yarın nöbet var, geç kalmayayım.
Uyanınca 2 bardak ödem suyu
11.30 kahvaltı
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalık
Domates
Biber
1 dilim börek
14.00
1 kase İncir uyutması( ben mi beceremedim biraz tatsız geldi bana)
18.00
İskender
Yoğurt
3 litre su
1 litre ödem suyu
Sağol canım evet benim içinde güzel bir hediye olacak.
Geçmiş olsun canım.
Ben bisiklet sürmeyi bilmiyorum biliyormusun. Düşme korkusuyla küçükken öğrenemedim. Şimdi de bu yaşta nasıl öğreneceğim diye korkuyorum. Bir bisiklet aldık. Eşim öğretecek bakalım
Eliptiği nasıl o kadar uzun yapıyorsun? Ben eskiden yaptığımda ancak yarım saat yapabiliyordum. Bravo canım. Çok faydalı bence eliptik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?