Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O
ooo çok geçmiş olsun gonulll ümm

Menümü yazayım.

Sabah:

2 dilim ekmekten tost
1 tane yumurta
Domates
Nane
Maydanoz
Peynir

Ara:
3 hurma

Akşam:
3-4 kaşık taze fasulye
1 kaşık pilav
Yoğurt

1 saat eliptik

Bu arada ilk kez denedim. Dün gece hibiskus çayını 4-5 karanfil ve tarçınla demleyip 1-2 saat beklettim. Sonrasında buzdolabına koydum. Bugün limon ilave edip tükettim. Ekşi sevenler için güzel bir lezzet bence. Öneririm.

Yesıl çayı tek olarak tuketıyordum böyle bır sorunla karşılaşmadım. Böyle karışım yapınca acaba dedım. Tansıyonum yükselmesi cok nadır olur. Bı kaç gün sonra içtiğimde bellı olur. Cuma cumartesı cok yorucu gectı Benım ıcın o yüzden mı çıktı tansıyonum bılmıyorum.

Sahur
Tam buğday lavasa dan kaşarlı sucuklu yumurtalı firinda pizza gibi yaptık yarısını yedim
1 bardak ayran
1 gün kurusu
2kk peynir
İftar
1 kepçe tarhana çorbası
1 tam buğday lavaş içine 2tane tost makinesinde pişmiş adana
Yarım bardak ayran
2yk semizotu salatası
Salata
Ara
Tahinli incir uyutmasi
Sade maden suyu
1 avuç fındık
Spor
5dk yürüyüş
5dk koşu
10dk eliptik
10dk bisiklet
50 dk ağırlıklı bölgesel çalışma
Su 1 litre oldu henüz

Bugünkü menümü yazıp etken yatacağım. Çok yoruldum 2 gündür. Yarın nöbet var, geç kalmayayım.

Uyanınca 2 bardak ödem suyu
11.30 kahvaltı
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalık
Domates
Biber
1 dilim börek

14.00
1 kase İncir uyutması( ben mi beceremedim biraz tatsız geldi bana)

18.00
İskender
Yoğurt

3 litre su
1 litre ödem suyu

Ödem suyu nasıl bırsey ???

İyi geceler kızlar

gonulll geçmiş olsun canım yeşil çay olabilir bir takip et bakalım

morordek
bugünkü menüm

2 yumurtalı peynirli omlet
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay

Tarhana çorbası

Yeşil çay
Sekerz türk kahvesi

4 yemek kaşığı nohut yemeği
2 ymk kaşığı pilav
Salata
Yogurt

Fındıklı incir ezmesi 50grmış
2.5lt su

300mekik.
2 dk plank
60squat.
30 Leg raises
25 dk bölgesel egzersiz

Hadi bakalim senin icin de guzel bir hediye olacak desene. Yildonumunuz kutlu olsun simdiden
Sağol canım evet benim içinde güzel bir hediye olacak.

Geçmiş olsun canım.

Ben bisiklet sürmeyi bilmiyorum biliyormusun. Düşme korkusuyla küçükken öğrenemedim. Şimdi de bu yaşta nasıl öğreneceğim diye korkuyorum. Bir bisiklet aldık. Eşim öğretecek bakalım

Eliptiği nasıl o kadar uzun yapıyorsun? Ben eskiden yaptığımda ancak yarım saat yapabiliyordum. Bravo canım. Çok faydalı bence eliptik

Sağol canım.
Ben de uzun zamandır bısıklete bınmemıstım 10 seneyi gectı geçenlerde oğlumun bısıkletıne bıneyım dedım unutmuşum :))) bı kaç deneme sonunda dengeyı saglayabıldım.

Ödem suyu nasıl bırsey ???
Burda arkadaşlar paylaşmıştı. 1 litre suya 1 yeşil elma, 1 avuç maydonoz, bir parça zencefil, yarım limon, 1 çubuk tarçın ve 1 salatalığı doğruyorum akşamdan. Sabah süzüp gün içinde içiyorum. İsmi böyle değildir de ben kısa olsun diye ödem suyu diyorum

Sağol canım.
Ben de uzun zamandır bısıklete bınmemıstım 10 seneyi gectı geçenlerde oğlumun bısıkletıne bıneyım dedım unutmuşum :))) bı kaç deneme sonunda dengeyı saglayabıldım.
Ne güzel yapmışsın. Öğrenilen motor beceriler uzun zaman geçse de birkaç denemeyle hatırlanırmış zaten. Brnim sorunum önceden öğrenilmiş bir becerimin olmaması

İncirler mi tatsızdı acaba? Benimkisi baya iş görmüştü.

Bisikleti öğrenmenin sırrı bence korkunun olmaması. Çocukken zorlananlar genelde ondan zorlanıyor Suzicim ama gerçekten öneririm. Ben çok mutlu oluyorum bisiklete binince. İçim bir huzur doluyor, özgürlük hissi veriyor.

Eliptik konusunda hiç zorlanmıyorum ama nedenini bilmiyorum. Aslında bisiklet, yürüyüş gibi aktivitelerde ben hiç yorulmuyorum. Bırakırsan 3-5 saat yürür, bisiklete binerim. Belki bacak kaslarımla alakalı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…