Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bisiklet işi derken cikilatam? Hatırlayamadım ne konuşmuştuk.
Bebegim bisiklete biniyordun sen hergün spor oluyordu hem bıraktın mı onu demek istemiştim

hadi ya ayni benim gbi isde insallah hepimizde verdiklerimizi geri almayiz
Bende aksam dasari iftara gidiyorum malesef ama tutucam kendimi
Ya colayi her zman icmiyorum ki ama
Ben de arada içiyordum taa ki cezadan sonra bir daha hiç içmedim

Bebegim bisiklete biniyordun sen hergün spor oluyordu hem bıraktın mı onu demek istemiştim

Ben de arada içiyordum taa ki cezadan sonra bir daha hiç içmedim

Ayy anlayamamışım Cikilatam.
Bırakmadım bırakmadım :)
Dün menümde normal bisiklet vardı. Akşam da eliptik yaptım. Kombo oldu az.

Valla ordekim salondan eşimle birbirimizi zor ikna ederek çıkıyoruz yoksa vakti anlamıyoruz daha durucaz
Vay bee ne spor salonuymus biz de mi gelsek
Insallah canim menu olunca zor oldu sabahtan dolma sarmaya basladimtatlisi corbasi kebabi
Evet yaa bu seferki kategori zor bence de
Ördeğim; günlük yapılan adımları da sayıyor muyuz spordan? Ben bildirmiyorum. Bilekliğim otomatik sayıyor. Ortalama 5000-6000 civarı oluyor yürüyüş haricinde ama o günlük hareket gibi geliyor.
Hedefim sayıyorum ama bu konuda benim de kafam karışık aslında bazen saymasam mı dediğim oluyor. Oylama mı yapsam ne yapsam

Hedefim sayıyorum ama bu konuda benim de kafam karışık aslında bazen saymasam mı dediğim oluyor. Oylama mı yapsam ne yapsam
Sen gelme sinirim bozulur benim zayıf seni

Adımlar bence özellikle yürüyüş yapmak için çıkanlarda sayılsın diğerlerinde tempolu düzenli bir yürüyüş hali yok çünkü daha çok çarşı pazar vitrin yürüyüşü :)

Adımlar bence özellikle yürüyüş yapmak için çıkanlarda sayılsın diğerlerinde tempolu düzenli bir yürüyüş hali yok çünkü daha çok çarşı pazar vitrin yürüyüşü :)
Ben de aynı şeyi düşünüyorum tempolu olanlar sayılsın yürüyüş amaçlı olanlar

Bence de tempolu yürüyüş sayılmalı. Öbür türlü spor olmuyor. Mesela bugün 9500 adım atmışım ama alışverişe gittiğimiz içindi :))

Misafirlerimi gönderdim, geldim yarından itibaren düzenli yürüyüşlere başlıyorum. Bana yürümek çok iyi geliyor. Bacakları daha fazla eritmem lazım. Bugün 38 beden elbise aldım ama belden aşağısı biraz dardı. Nede olsa zayıflıyorum diye aldımbu ayın sonunda evlilik yıldönümümüz var. Bu elbiseyi o zaman giyeceğim. Çok güzel olsun istiyorum

Bugunku menum morordek
Kahvaltı: 2dilim ekmek
1yk bal,1tk krem peynir
1hindi fume,2pastirma
2zeytin

Öğle:1dilim ekmek,1tk kaymak,
5-6kasik patatesli yumurta salatası
Birkaç dilim domates,1dilim kek

Aksam:8-10tane misket köfte sulu
5-6kasik yoğurt
1/2 kase çorba
Bol salata

3lt su,1t.kahve,6bardak cay,1rezene,1nescafeyi(birazdan icicem)

Spor yapabilirsem yazicam(cocuklar hasta buraya tam konsantre olamiyorum kusura bakmayın)

Katılıyorum. Özellikle yürüyüş sayılsın benim adım ölçer bazen fazla atıyor günlük yürüyüşte farkettim çok doğru saymiyor zaten tempolu yürüyüş sayar diyodu

Sen gelme sinirim bozulur benim zayıf seni

Efor harcayıp terledıgınde o adımların kıymetı var.
Evet haklısın ama onu da örneğin yarım saat yürüyüş şeklinde bildirim yaparsanız zaten spor olarak puanlarım
Insallah dilediğin gibi olur canım

O elbiseyi layıkıyla taşıyacağı eminim canım. Başaracaksın

Hadi bakalim senin icin de guzel bir hediye olacak desene. Yildonumunuz kutlu olsun simdiden

Geçmiş olsun canım çocuk olup kek olmasa olmuyor olunca yemeden Durulmuyor

Bugunki menüm
Tarçınlı lımonlu su
1 yumurtadan omlet
Domates salatalık zeytın peynır biber

Bı avuç çerez
Maden sulu yesıl çaylı lımonlu içecek

Fırında tavuk derisini yemıyorum
3 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt

Spor yok. Tansıyonum yükseldi normalde 10a6 iken 14 e 10 oldu. Baya bı basım döndü. Yenı yenı düşüyor tansıyonum. Eşim teravıye bıle gıdemedı. Acaba yesıl çaylı içecek mı benı böyle yaptı. Normalde tansıyonum çıkmaz. Yarın ya da dıger gunde ıcecegım o zaman çaydan olup olmadığını anlarım.

Hee ben farketmemisim o zaman bisiklete binip gezmeye çok imreniyorum ama bi türlü bisiklet almaya yeltenemedim

Ben de oldum olası çok severim bisikleti ama pek binme fırsatımız yoktu.
Bir kaç ay önce aldık, gerçekten çok keyifli oluyor.
Bir de sahile iniyoruz genellikle.
Hayalim tam olarak bisikleti böyle kullanmak olmasa da bunu da çok seviyorum.

Genelde sayılmasın tarzında yorumlar sanırım. Bence de mantıklı ördeğim, her türlüsüne de uyarım.

Çok geçmiş olsun ama yeşil çay benim tansiyonumu düşürüyor. Genelde de öyle diye bilirim. Başka bir şeyden olabilir gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…