Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

21 gün yapamayacağıma eminim arada bayram var ama öyle öyle derken vakit geçiyor en azından bayrama kadar yapmak istedim ben bugğn 2. Günümdü, hem süre kısa olunca dayanmak daha kolay oluyor 21gün gözünde büyüyor insanın ama 6gün daha dayanılır geliyor

30 puan ceza için morordek
kahvaltı:tost, domates salatalık sütlü kahve
ara:10kiraz yeşil elma zecefil çayı 2 ceviz
akşam: mercimek çorbası et sote
2 lt su, 350ip Cikilatacanavari morordek
Hepsi ceza için morordek

Bayram sonrası için ben varım cnm

Sekersiz 21 gunde sadece rafine seker mi tuketilmeyecek canim yoksa fazla seker iceren meyve sebzeler de mi tuketilmeyecek? Ona gore karar vereyim ben de.

Kadir geceniz mubarek olsun arkadaslar
Bugünkü menumu paylasayim morordek
Kahvaltı:2dilim ekmekten tost,1tk bal ve krem peynir,domates, salatalık
Öğle:8adet misket köfte,1domates,avuç içi kadar peksemet,1adet lokum
Aksam:5-6kasik mantı,biraz sucuk,bol salata,2adet Kemalpaşa,1/2kase çorba
4,5 lt su(regl olucam acayip tatlı isteğim tuttu bugun suya yüklendim genede tutamadım kendimi),1t.kahve,6bardak cay
Spor yok

Ben ben ben ! Bir kez mecburiyetten yaptım şimdi de vücudumu arındırmak için yapmak istiyorum. Şekersizliğe alışmak gerek tekrar. Ywdikçe .Anj istiyor insanın

Aynen bendede spor yok namaz kildim kuran okudum

Felaket bir menü ile karşınızdayım.
Sabah
2 zeytin
1 muz

Kahvaltı
Zeytin peynir domates salatalık elim kadar kete (gözleme gibiydi kalın değil.)

Öğlen
Bir kase domates çorbası
Yarım çb yoğurt
2 kestane şekeri

Akşam 1 kase tarhana
1 kaşık makarna
Yarım çb yoğurt

Bir dilim şerbetli tatlı
(Kkmşuya çaya gittim. İlk kez gittiğim bir yer ve tek ikram olarak tatlı koydu, yemek zorunda kaldım.)

Bugün maalesef menü rezalet. Sabah kalıyorum tansiyonun düşmeyecek kadar yiyip oğlanı alıp anneme bırakıyorum. Oradan okula geliyorum. Fırsat bulursam bir şeyler atıştırıyorum. Sonra bebeği alıp eve geçiriyorum yemek yap et derken ona yedirdiklerimin artanını yiyorum. Saat ve menü düzeni yok ne yazık ki bugün.

Yarım saat yürüyüş
40squat
10 dk bölgesel
morordek
Acaba bem geçmiş cezam bu spotla bitti mi ? Cikilatacanavari muhtemelen bugün sağlam bir ceza alacağım da ona asılayım.

Bugün kimse ugramamis buralara.az sayfa olmuş
Pazar menü morordek
Sabah10 çocukların tost kenarı yarım tost diyebiliriz
3 hindi füme
3 zeytin
Domates salatalık
Yeşil çay
Öğle 1 de 10 tane çilek
3 buçuk 2 avuç fındık. Bu ara canım çok çekiyor fındık çay
Iftar et sote 2 servis kaşığı patetes pure
2 yk pilav
Salata Karpuz
1 bardak ev yapımı meyve suyu
2 tane ev yapımı tatlı çok hafifti kalburabasti.
Su 2lt
Spor Leslie 15 dk
350ip. Çikolatacanavarı düşuver cezadan.

Günaydın herkese

Canım ben varım. Bu aralar bozmaya çok müsaitim o yüzden tam zamanı bence. Sürekli şu da geçsin başlayayım deyince başlanmıyor. Hep birşeyler çıkıyor çünkü. Ayrıntısı nedir canım şekersiz 21 günün? Bugün başlayalım mı isteyen arkadaşlarla?

İnstagramda biraz araştırdım şekersiz 21 günü . Bir sayfa buldum gayet güzel. Belki bilenler vardır ben yeni gördüm ve takibe aldım. Merak edenler için kuralları falan resim olarak paylaşıyorum

Eklentiler

• 6AEAF6EE-AD72-4FA6-AC13-D688B72EF9D4.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 42
  • 4C4E742A-1015-4534-B34E-F75A03B20B2E.webp
    19 KB · Görüntüleme: 42
  • 8AFE70AF-0555-4D13-826F-9626C2678F52.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 42
  • CAA1EF99-3E91-44E7-9710-469C93BC1EBB.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 8235E73E-A0E5-4010-A383-62A8A1705FD1.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar allah kabul ettisin duallarinizi ibadetlerinizi. Inşallah tekrarına erdirsin. ...
Özlem bu aralar sporlar azaldı mı ne senin sabah enerjin iyi geliyordu bana.
Evet canım öyle oldu dün temizlikle uğraştım aralarda ip atlamayı denedim ama gücüm yoktu atlayamadım. Bayramdan sonra insallah güzel güzel spor yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…