- 29 Ocak 2017
- 4.524
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.381
21 gün yapamayacağıma eminim arada bayram var ama öyle öyle derken vakit geçiyor en azından bayrama kadar yapmak istedim ben bugğn 2. Günümdü, hem süre kısa olunca dayanmak daha kolay oluyor 21gün gözünde büyüyor insanın ama 6gün daha dayanılır geliyoriki gündür menü paylaşamıyorum çünkü çok düzensiz ve dengesizditartılmak istiyorum ama korkuyorum ya. her sabah tartılan ben hiç kilomu görmek istemiyorum. Şekersiz 21 güne başlamak için bayram üstü hiç doğru bir zaman değil farkındayım ama bahanelerim tükenmiyor. Başlamayı isteyen var mı aranızda? (olumlu cevap alamayacağını bile bile soran kişi modeli )
30 puan ceza içinCumartesi menum:morordek Cikilatacanavari
Kahvaltı:
Domates,salatalık,1yumurta
2dilim ekmek,1tk bal ve krem peynir
Ara:yesilcayli soda,1/2greyfurt
Öğle:6kasik bulgur pilav,6kasik nohut yemeği,4adet salatalık turşu,1/2kase yoğurt
Ara:iki lokma ekmek üstüne bı cay kasigi bal
Aksam:biraz tavuk yemeği,1/2kase çorba,bol salata
4lt su,1 tkahve,1 Nescafe,6bardak cay,
Spor:60 dk bölgesel
Hepsi ceza içinkahvaltı:tost, domates salatalık sütlü kahve
ara:10kiraz yeşil elma zecefil çayı 2 ceviz
akşam: mercimek çorbası et sote
2 lt su, 350ipCikilatacanavari morordek
Bayram sonrası için ben varım cnmiki gündür menü paylaşamıyorum çünkü çok düzensiz ve dengesizditartılmak istiyorum ama korkuyorum ya. her sabah tartılan ben hiç kilomu görmek istemiyorum. Şekersiz 21 güne başlamak için bayram üstü hiç doğru bir zaman değil farkındayım ama bahanelerim tükenmiyor. Başlamayı isteyen var mı aranızda? (olumlu cevap alamayacağını bile bile soran kişi modeli )
iki gündür menü paylaşamıyorum çünkü çok düzensiz ve dengesizditartılmak istiyorum ama korkuyorum ya. her sabah tartılan ben hiç kilomu görmek istemiyorum. Şekersiz 21 güne başlamak için bayram üstü hiç doğru bir zaman değil farkındayım ama bahanelerim tükenmiyor. Başlamayı isteyen var mı aranızda? (olumlu cevap alamayacağını bile bile soran kişi modeli )
Ben ben ben ! Bir kez mecburiyetten yaptım şimdi de vücudumu arındırmak için yapmak istiyorum. Şekersizliğe alışmak gerek tekrar. Ywdikçe .Anj istiyor insanıniki gündür menü paylaşamıyorum çünkü çok düzensiz ve dengesizditartılmak istiyorum ama korkuyorum ya. her sabah tartılan ben hiç kilomu görmek istemiyorum. Şekersiz 21 güne başlamak için bayram üstü hiç doğru bir zaman değil farkındayım ama bahanelerim tükenmiyor. Başlamayı isteyen var mı aranızda? (olumlu cevap alamayacağını bile bile soran kişi modeli )
Aynen bendede spor yok namaz kildim kuran okudumMenümmorordek
Soğanlı omlet
Domates
Çok az peynir
İki dilim ekmek
5.6 zeytin
Şekersiz türk kahvesi
Tarhana çorbası
Yarım karnıyarık
Cacık
Salata
İncir uyutması
Şekersiz çay 2brdak
3.5 lt su
Bugün spor yok kadir gecesi malum bugünde öbür dünyaya çalıştım :)Allah dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı geceler
Canım ben varım. Bu aralar bozmaya çok müsaitim o yüzden tam zamanı bence. Sürekli şu da geçsin başlayayım deyince başlanmıyor. Hep birşeyler çıkıyor çünkü. Ayrıntısı nedir canım şekersiz 21 günün? Bugün başlayalım mı isteyen arkadaşlarla?iki gündür menü paylaşamıyorum çünkü çok düzensiz ve dengesizditartılmak istiyorum ama korkuyorum ya. her sabah tartılan ben hiç kilomu görmek istemiyorum. Şekersiz 21 güne başlamak için bayram üstü hiç doğru bir zaman değil farkındayım ama bahanelerim tükenmiyor. Başlamayı isteyen var mı aranızda? (olumlu cevap alamayacağını bile bile soran kişi modeli )
Evet canım öyle oldu dün temizlikle uğraştım aralarda ip atlamayı denedim ama gücüm yoktu atlayamadım. Bayramdan sonra insallah güzel güzel spor yaparım.Kızlar allah kabul ettisin duallarinizi ibadetlerinizi. Inşallah tekrarına erdirsin. ...
Özlem bu aralar sporlar azaldı mı ne senin sabah enerjin iyi geliyordu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?