Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese merhaba ben tam anlamıyla iyileşemedim daha. 2 gündür de menü yazmıyordum. Hemen onları yazıyorum. morordek
Cuma menüsü
Uyanınca 2 bardak su
08.00
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
1 dilim pide
Kuruyemiş

12.30
4 köfte
1 dilim ekmek
Yoğurt

18.30
Taze fasulye
Yoğurt
2 Kemalpaşa

3 litre su

160 ip atlama Cikilatacanavari

Cumartesi menüsü morordek
Uyanınca 1 bardak ödem suyu

09.30
1 sahanda yumurta
Zeytin
peynir
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal-kaymak

13.30
Chialı puding
1 muz
Kuruyemiş

19.00
1 kase yayla çorbası
2 tavuk budu
1 dilim pide
Salata

3 litre su
1 litre ödem suyu

70 dakika tempolu yürüyüş Cikilatacanavari

Cikilatacanavari normal menümde belirttiğim sporlsrım vardı onlar da gitti mi :)) cezaların bitti mi
31 puan daha cezan var cnm
30 puan benim cezası bitti morordek

Geçmiş olsun canım
Cuma günü yediğini nasıl hatirliyorsun valla ben akşam yazarken unutuyorum saate bakıp şunu yedim diye tekrar ediyorum yinede düşünüyorum. Yaziyim diyorum onuda beceremiyorum.

Inşallah fazlaliklardanda kurtulursun regle beraber hersey normale dönüyor kesinlikle bende 18 ay olmuyorum doğum sonrası. . Sonra iyi geliyor çünkü lohusalikta az oluyor hepten şişiyorum.
Insallah canim. Ilk dogumda ben de toplamda 18 ay olmamistim. Bu sefer erken oldu. Ama iyi oldu. Vucut daha kolay toparliyor kendini.
Sabah sabah size komplo kurup şuraya şişman kadın fotosu koycaktım iştahınız kapansın diye ama yaaa kızlar o kadar kötü duruyorkiiii kendimize bunu yapmayalım

Günaydınnnn
Ben de TLCdeki agir yasamlar programini izleyip izleyip gaza geliyorum. Yorgun olsam bile onu izlerken, en iyisi egzersiz yapayim diye yatiyorum yere

Of canım incir uyutmasi istiyor kaç zamandır gideyim de incir alayım ben bugün
Tarifi mutlaka verilmistir ama gozumden kacmis sanirim. Nasil yapiyorsun canim?

Cumartesi menum: morordek Cikilatacanavari
Kahvaltı:
Domates,salatalık,1yumurta
2dilim ekmek,1tk bal ve krem peynir
Ara:yesilcayli soda,1/2greyfurt
Öğle:6kasik bulgur pilav,6kasik nohut yemeği,4adet salatalık turşu,1/2kase yoğurt
Ara:iki lokma ekmek üstüne bı cay kasigi bal
Aksam:biraz tavuk yemeği,1/2kase çorba,bol salata

4lt su,1 tkahve,1 Nescafe,6bardak cay,
Spor:60 dk bölgesel

Geçmiş olsun canım
Cuma günü yediğini nasıl hatirliyorsun valla ben akşam yazarken unutuyorum saate bakıp şunu yedim diye tekrar ediyorum yinede düşünüyorum. Yaziyim diyorum onuda beceremiyorum.
Sağol canım. Bu aralar hastalıktan dikkatimi tam toplayamıyorum. O yüzden kağıda yazıyorum canım. Normalde günü gününe buraya yazınca unutmadan yazmış oluyorum. Bende gün içinde ne yediğimi sık sık tekrar ediyorum unutmayayım diye

evet açıköğretim bebeğim. işletmeyi de havadar havadar bitdim zatiii :)))) okumak bağımlılık yapıyor sanki ördekim sosoyoloji nin isminden bir ürperme geliyor nedense bana bende psikolojiyi çok isterdim ama aynen dediğin gibi maalesef yok. edebiyatı da sevdiğimden, yıllardır aklımdaydı bu sene kısmet olacak herhalde. geçen sene 2 günle kaçırmıştım kayıtları yaaa. çok kızmıştım kendime.

Son düzenleme:
ne geliyorsa başımıza boğazımızdan geliyor zaten

İyi geceler kızlar geçmişi okuyamadım Sibel etiketlenmiş saolsun
canım cuma gün taburcu ettik evde şimdi daha iyi gibi ama koah bu işte nefes alamayınca ölüm korkusu sarıyor
Neyse iyi geceler yarın görüşürüz

iki gündür menü paylaşamıyorum çünkü çok düzensiz ve dengesizdi tartılmak istiyorum ama korkuyorum ya. her sabah tartılan ben hiç kilomu görmek istemiyorum. Şekersiz 21 güne başlamak için bayram üstü hiç doğru bir zaman değil farkındayım ama bahanelerim tükenmiyor. Başlamayı isteyen var mı aranızda? (olumlu cevap alamayacağını bile bile soran kişi modeli )

Menüm morordek

Soğanlı omlet
Domates
Çok az peynir
İki dilim ekmek
5.6 zeytin

Şekersiz türk kahvesi
Tarhana çorbası

Yarım karnıyarık
Cacık
Salata

İncir uyutması
Şekersiz çay 2brdak

3.5 lt su
Bugün spor yok kadir gecesi malum bugünde öbür dünyaya çalıştım :)Allah dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…