- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.361
31 puan daha cezan var cnmCikilatacanavari normal menümde belirttiğim sporlsrım vardı onlar da gitti mi :)) cezaların bitti mi
30 puan benim cezası bittiHerkese merhaba ben tam anlamıyla iyileşemedim daha. 2 gündür de menü yazmıyordum. Hemen onları yazıyorum.morordek
Cuma menüsü
Uyanınca 2 bardak su
08.00
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
1 dilim pide
Kuruyemiş
12.30
4 köfte
1 dilim ekmek
Yoğurt
18.30
Taze fasulye
Yoğurt
2 Kemalpaşa
3 litre su
160 ip atlamaCikilatacanavari
Geçmiş olsun canımHerkese merhaba ben tam anlamıyla iyileşemedim daha. 2 gündür de menü yazmıyordum. Hemen onları yazıyorum.morordek
Cuma menüsü
Uyanınca 2 bardak su
08.00
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
1 dilim pide
Kuruyemiş
12.30
4 köfte
1 dilim ekmek
Yoğurt
18.30
Taze fasulye
Yoğurt
2 Kemalpaşa
3 litre su
160 ip atlamaCikilatacanavari
Ay aynı benson üç yildir ya gebeyim ya emzikli,iştah fena,verilemeyen kilolarOlabilir canim. Normalde bu kadar istahli bir insan degildim. 3 yilda 2 dogum yapinca son 3 yildir ya hamileydim ya emziriyordum. Istahim da acik hep
Insallah canim. Ilk dogumda ben de toplamda 18 ay olmamistim. Bu sefer erken oldu. Ama iyi oldu. Vucut daha kolay toparliyor kendini.Inşallah fazlaliklardanda kurtulursun regle beraber hersey normale dönüyor kesinlikle bende 18 ay olmuyorum doğum sonrası. . Sonra iyi geliyor çünkü lohusalikta az oluyor hepten şişiyorum.
Ben de TLCdeki agir yasamlar programini izleyip izleyip gaza geliyorum. Yorgun olsam bile onu izlerken, en iyisi egzersiz yapayim diye yatiyorum yereSabah sabah size komplo kurup şuraya şişman kadın fotosu koycaktım iştahınız kapansın diye ama yaaa kızlar o kadar kötü duruyorkiiii kendimize bunu yapmayalım
Günaydınnnn
Tarifi mutlaka verilmistir ama gozumden kacmis sanirim. Nasil yapiyorsun canim?Of canım incir uyutmasi istiyor kaç zamandır gideyim de incir alayım ben bugün
Insallah veririz burda canim.Ay aynı benson üç yildir ya gebeyim ya emzikli,iştah fena,verilemeyen kilolar
Sağol canım. Bu aralar hastalıktan dikkatimi tam toplayamıyorum. O yüzden kağıda yazıyorum canım. Normalde günü gününe buraya yazınca unutmadan yazmış oluyorum. Bende gün içinde ne yediğimi sık sık tekrar ediyorum unutmayayım diyeGeçmiş olsun canım
Cuma günü yediğini nasıl hatirliyorsun valla ben akşam yazarken unutuyorum saate bakıp şunu yedim diye tekrar ediyorum yinede düşünüyorum. Yaziyim diyorum onuda beceremiyorum.
evet açıköğretim bebeğim. işletmeyi de havadar havadar bitdim zatiii :)))) okumak bağımlılık yapıyor sanki ördekimCanım tek sana değildi inan ki. Takımın geneline bi serzeniş diyelim :)
Artık daha sık katılımını bekliyorum canım
Bi yere gitmiyorum sizi zayıflatana kadar başınızdayımBıkacaksınız benden
Umut Beyler de 5:50'de
Ama bünyem alıştı artık
Açıköğretim mi okuyacaksın Ferahım? Ben de sosyoloji mi okusam diyorum. Psikoloji olsa onu okuyacağım ama yok maalesef.. Okumalara doyamıyordum
Tamam canım hadi salma lütfen
Bununla ilgili hemen bi duyuru yapayım Sibelcim
Ah anneni çok iyi anlıyorum hedefcim. Kadın intikamını okul için zorla yataktan kaldırdıgında aldı ama değil miO günlerin hayalini kuruyorum şimdiden
ne geliyorsa başımıza boğazımızdan geliyor zatenKızlar siz siz olun kaçamak yapmadan en az 10kere düşünün 5gündür çok dikkat ediyordum yediklerime baya iyi gidiyordum akşam yemeğimi de erkene çekmiştim falan sonra dün ne oldu deli gibi kaçamak yaptım tüm o dikkat ettiğim günler boşa gitti sil baştan aldım, bir anlık hazlar için hayallerinizi ertelemeyin
canım cuma gün taburcu ettik evde şimdi daha iyi gibi ama koah bu işte nefes alamayınca ölüm korkusu sarıyorHedef 64. Diyelim. Sende mi uyumadin kardelelen321. Hadi şimdiden mutlu pazarlar
toplight baban nasıl oldu çıktınız mı hastanesen. Acil şifalar inşallah
Hadi bol uykular diyelim bir mucize olsun uyusun bebeler 10 a kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?