- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.401
7-8 tane inciri ıslatıyorsun ,sütü kaynatıyorsun süt yoğurt mayalama ısısına geldiğinde inciri kat blenderden çek ağzını kapat demlensin mayalanıyor bir kaç saate muhteşem oluyor ben hala yapamadım niyetim inciri bugün almak (kuru incir)Insallah canim. Ilk dogumda ben de toplamda 18 ay olmamistim. Bu sefer erken oldu. Ama iyi oldu. Vucut daha kolay toparliyor kendini.
Ben de TLCdeki agir yasamlar programini izleyip izleyip gaza geliyorum. Yorgun olsam bile onu izlerken, en iyisi egzersiz yapayim diye yatiyorum yere
Tarifi mutlaka verilmistir ama gozumden kacmis sanirim. Nasil yapiyorsun canim?
Bu bir dilim cıss yazıyorsunuz da şerbetli mi sütlü mü bilmediğim için kafamdan yazıyorum cezayıCumartesi menümorordek
Sabah 11 Mantarlı chiali omlet
2 zeytin
4 burgu peynir
Domates salatalik
Yarım muz hidistan cevizi yağı ceviz ekledim tatlı ihtiyacı giderme çabası
Yeşil çay karanfilli
1 gibj 2 avuç fındık çay
4 te 2 kepçe tavuklu sehriye corba
2 salatalık
Iftar bir tabak sulu köfte az patatesli
1 kepçe yayla çorbası
2yk pilav
1kase cacık
Salata
1 dilim ciss
11 gibi karpuz
2 buçuk kiraz fındık 20 tane filan çok oldu uzakta iftardaydim gelince midemi bastirdim diyebiliriz fena trafik vardı.
Su 2 buçuk
Spor yok Inşallah yarın ipe başlıyorum adetin sıkıntılı zamanlarını geçirdim. Takımın ceza şampiyonu benim galiba ....
Sana da 40 puan cezaDünkü menümü yazayımmorordek
Sahur
2 dilim ekmek
Domates
1 dilim peynir
İftar
4 köfte
3 kaşık pilav
Ayran
1 kase çorba
1dilim cıss
Spor
Maalesef
Şu 1 litre
Verilecek cezayı bekliyorum artık
Dün girememistim hanımlar cok naziksiniz sizin de geçmiş Kadir Geceniz mübarek olsun, Allah dualarımızı kabul etsin
Herkese merhaba ben tam anlamıyla iyileşemedim daha. 2 gündür de menü yazmıyordum. Hemen onları yazıyorum.morordek
Cuma menüsü
Uyanınca 2 bardak su
08.00
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
1 dilim pide
Kuruyemiş
12.30
4 köfte
1 dilim ekmek
Yoğurt
18.30
Taze fasulye
Yoğurt
2 Kemalpaşa
3 litre su
160 ip atlamaCikilatacanavari
Cuma günkü tatlı için cumartesiden 40 puan kestim SuzicimCumartesi menüsümorordek
Uyanınca 1 bardak ödem suyu
09.30
1 sahanda yumurta
Zeytin
peynir
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal-kaymak
13.30
Chialı puding
1 muz
Kuruyemiş
19.00
1 kase yayla çorbası
2 tavuk budu
1 dilim pide
Salata
3 litre su
1 litre ödem suyu
70 dakika tempolu yürüyüşCikilatacanavari
Psikolojiye yakın bir alan diye sosyoloji dedim ben de ama bazen benim de gözüm korkmuyor değil. Sayısalcı biriyim bi de, sosyolojiyi yapabilir miyim bilemiyorum :)evet açıköğretim bebeğim. işletmeyi de havadar havadar bitdim zatiii :)))) okumak bağımlılık yapıyor sanki ördekimsosoyoloji nin isminden bir ürperme geliyor nedense bana bende psikolojiyi çok isterdim ama aynen dediğin gibi maalesef yok. edebiyatı da sevdiğimden, yıllardır aklımdaydı bu sene kısmet olacak herhalde. geçen sene 2 günle kaçırmıştım kayıtları yaaa. çok kızmıştım kendime.
Oh oh ohKadir geceniz mubarek olsun arkadaslar
Bugünkü menumu paylasayimmorordek
Kahvaltı:2dilim ekmekten tost,1tk bal ve krem peynir,domates, salatalık
Öğle:8adet misket köfte,1domates,avuç içi kadar peksemet,1adet lokum
Aksam:5-6kasik mantı,biraz sucuk,bol salata,2adet Kemalpaşa,1/2kase çorba
4,5 lt su(regl olucam acayip tatlı isteğim tuttu bugun suya yüklendim genede tutamadım kendimi),1t.kahve,6bardak cay
Spor yok
100 puan ceza da sanaFelaket bir menü ile karşınızdayım.
Sabah
2 zeytin
1 muz
Kahvaltı
Zeytin peynir domates salatalık elim kadar kete (gözleme gibiydi kalın değil.)
Öğlen
Bir kase domates çorbası
Yarım çb yoğurt
2 kestane şekeri
Akşam 1 kase tarhana
1 kaşık makarna
Yarım çb yoğurt
Bir dilim şerbetli tatlı
(Kkmşuya çaya gittim. İlk kez gittiğim bir yer ve tek ikram olarak tatlı koydu, yemek zorunda kaldım.)
Bugün maalesef menü rezalet. Sabah kalıyorum tansiyonun düşmeyecek kadar yiyip oğlanı alıp anneme bırakıyorum. Oradan okula geliyorum. Fırsat bulursam bir şeyler atıştırıyorum. Sonra bebeği alıp eve geçiriyorum yemek yap et derken ona yedirdiklerimin artanını yiyorum. Saat ve menü düzeni yok ne yazık ki bugün.
Yarım saat yürüyüş
40squat
10 dk bölgesel
morordek
Acaba bem geçmiş cezam bu spotla bitti mi ?Cikilatacanavari muhtemelen bugün sağlam bir ceza alacağım da ona asılayım.
30 puan cezaBugunki menummorordek
Sabah
2 dilim peynir
Domates
Salatalik
1 dilim ekmek
Ara
Kahve
Öğlen
1 kase yoğurt
Ara
1 elma
Aksam
3 köfte
3 patlican dilimi firinda
Salata
1 dilim ekmek
Ve 4 kaşık dondurma
2 litre su
40 puan dahaBugün kimse ugramamis buralara.az sayfa olmuş
Pazar menümorordek
Sabah10 çocukların tost kenarı yarım tost diyebiliriz
3 hindi füme
3 zeytin
Domates salatalık
Yeşil çay
Öğle 1 de 10 tane çilek
3 buçuk 2 avuç fındık. Bu ara canım çok çekiyor fındık çay
Iftar et sote 2 servis kaşığı patetes pure
2 yk pilav
Salata Karpuz
1 bardak ev yapımı meyve suyu
2 tane ev yapımı tatlı çok hafifti kalburabasti.
Su 2lt
Spor Leslie 15 dk
350ip. Çikolatacanavarı düşuver cezadan.
Harikasın canımGünaydın herkese:)
Sabah tartıldım. 69,2 kg geldim. Cumaya göre 300 gr eksideyim.
İyi geceler kızlar geçmişi okuyamadım Sibel etiketlenmiş saolsun
canım cuma gün taburcu ettik evde şimdi daha iyi gibi ama koah bu işte nefes alamayınca ölüm korkusu sarıyor
Neyse iyi geceler yarın görüşürüz
O da mantıklı canım, kar kardır hem. Bende en azından bayrama kadar yapayım.21 gün yapamayacağıma eminim arada bayram var ama öyle öyle derken vakit geçiyor en azından bayrama kadar yapmak istedim ben bugğn 2. Günümdü, hem süre kısa olunca dayanmak daha kolay oluyor 21gün gözünde büyüyor insanın ama 6gün daha dayanılır geliyor
Tamam bebeğimBayram sonrası için ben varım cnm
Rafine şeker tüketilmeyecek sadece. Meyve ve sebze tüketilebiliyoruz diye biliyorum ama bir araştırırım tekrar canım.Sekersiz 21 gunde sadece rafine seker mi tuketilmeyecek canim yoksa fazla seker iceren meyve sebzeler de mi tuketilmeyecek? Ona gore karar vereyim ben de.
Aynen öyle ya, uyuşturucu gibi dozu da artıyor gün geçtikçeBen ben ben ! Bir kez mecburiyetten yaptım şimdi de vücudumu arındırmak için yapmak istiyorum. Şekersizliğe alışmak gerek tekrar. Ywdikçe .Anj istiyor insanın
Tamam. Ben detayları atarım size en geç öğleden sonra Suzicim.Günaydın herkese
Canım ben varım. Bu aralar bozmaya çok müsaitim o yüzden tam zamanı bence. Sürekli şu da geçsin başlayayım deyince başlanmıyor. Hep birşeyler çıkıyor çünkü. Ayrıntısı nedir canım şekersiz 21 günün? Bugün başlayalım mı isteyen arkadaşlarla?
Bağımlılık da yapıyor yaaAynen öyle ya, uyuşturucu gibi dozu da artıyor gün geçtikçe
Ooooo süpersin.İnstagramda biraz araştırdım şekersiz 21 günü . Bir sayfa buldum gayet güzel. Belki bilenler vardır ben yeni gördüm ve takibe aldım. Merak edenler için kuralları falan resim olarak paylaşıyorum
Günaydın hanımlar
Dün memlekete geldik. Yolculuk falan derken girmeye hiç fırsatım olmadı. Geçmişten geliyorum menulerinizi puanlayarak :)[/QUOTE
7-8 tane inciri ıslatıyorsun ,sütü kaynatıyorsun süt yoğurt mayalama ısısına geldiğinde inciri kat blenderden çek ağzını kapat demlensin mayalanıyor bir kaç saate muhteşem oluyor ben hala yapamadım niyetim inciri bugün almak (kuru incir)
Himm bi arastirmak lazim canim. Yapilabilse cok iyi olurO da mantıklı canım, kar kardır hem. Bende en azından bayrama kadar yapayım.
Tamam bebeğim
Rafine şeker tüketilmeyecek sadece. Meyve ve sebze tüketilebiliyoruz diye biliyorum ama bir araştırırım tekrar canım.
Anaa ben bu takima nasil geldimde buraya yazdim takim 10 diye
Kiz ezgi E Ezgi osman noruyon nasil geciyo tatil, agir yasamlari izlerken dr. Nowrazadeyi gordum sen geldin aklima
Havada karada yaparsın sen ördekim.Bu bir dilim cıss yazıyorsunuz da şerbetli mi sütlü mü bilmediğim için kafamdan yazıyorum cezayı
40 puan cezaCikilatacanavari
Sana da 40 puan cezaCikilatacanavari
Dün girememistim hanımlar cok naziksiniz sizin de geçmiş Kadir Geceniz mübarek olsun, Allah dualarımızı kabul etsin
Cuma günkü tatlı için cumartesiden 40 puan kestim Suzicim
Psikolojiye yakın bir alan diye sosyoloji dedim ben de ama bazen benim de gözüm korkmuyor değil. Sayısalcı biriyim bi de, sosyolojiyi yapabilir miyim bilemiyorum :)
Oh oh oh
Mantı, Kemalpaşa, lokum, peksimet
120 puan cezaCikilatacanavari
100 puan ceza da sanaCikilatacanavari
30 puan cezaCikilatacanavari
40 puan dahaCikilatacanavari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?