- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.421
Windowsta video hazırlama programı vardı. Çok basit onunla yapabilirsin.Eşime babalar güne hediyesi olarak video hazırlanak istiyorum arka planda müzik çalacak ve kızımla eşimin fotoları slayt gibi geçecek ama nasıl yapacağını bilmiyorum, anlayan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi
Canım telefonuna uygulama indirebilirsin müzikli slayt hazırlama kolaj falan yazarsan çıkar programlar çok kolay oluyorEşime babalar güne hediyesi olarak video hazırlanak istiyorum arka planda müzik çalacak ve kızımla eşimin fotoları slayt gibi geçecek ama nasıl yapacağını bilmiyorum, anlayan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi
Anaa ben bu takima nasil geldimde buraya yazdim takim 10 diye
Geçmiş olsun canım
Cuma günü yediğini nasıl hatirliyorsun valla ben akşam yazarken unutuyorum saate bakıp şunu yedim diye tekrar ediyorum yinede düşünüyorum. Yaziyim diyorum onuda beceremiyorum.
2puan kaldı cnmFelaket bir menü ile karşınızdayım.
Sabah
2 zeytin
1 muz
Kahvaltı
Zeytin peynir domates salatalık elim kadar kete (gözleme gibiydi kalın değil.)
Öğlen
Bir kase domates çorbası
Yarım çb yoğurt
2 kestane şekeri
Akşam 1 kase tarhana
1 kaşık makarna
Yarım çb yoğurt
Bir dilim şerbetli tatlı
(Kkmşuya çaya gittim. İlk kez gittiğim bir yer ve tek ikram olarak tatlı koydu, yemek zorunda kaldım.)
Bugün maalesef menü rezalet. Sabah kalıyorum tansiyonun düşmeyecek kadar yiyip oğlanı alıp anneme bırakıyorum. Oradan okula geliyorum. Fırsat bulursam bir şeyler atıştırıyorum. Sonra bebeği alıp eve geçiriyorum yemek yap et derken ona yedirdiklerimin artanını yiyorum. Saat ve menü düzeni yok ne yazık ki bugün.
Yarım saat yürüyüş
40squat
10 dk bölgesel
@morordek
Acaba bem geçmiş cezam bu spotla bitti mi ?Cikilatacanavari muhtemelen bugün sağlam bir ceza alacağım da ona asılayım.
Tişikkir ederim canımOoooo süpersin.
Eşime babalar güne hediyesi olarak video hazırlanak istiyorum arka planda müzik çalacak ve kızımla eşimin fotoları slayt gibi geçecek ama nasıl yapacağını bilmiyorum, anlayan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi
Evet çok acımasız bu kilolar yaSelam kızlar, umarım herkes için güzel bir gündür.
Ben dün çok fena kaçırdım.
Yazıp kötü örnek olmak istemiyorum.
Cezama da razıyım ama 1 saat bisiklete binmeyi ihmal etmedim :)
Dünkü kaçamaklar sonrasında da tartıdaki rakam 75,6.
Giderken gitmiyor ama gelmeyi iyi biliyor kilolar.
Harika vallaGünaydın herkese:)
Sabah tartıldım. 69,2 kg geldim. Cumaya göre 300 gr eksideyim.
Bol eglenceler canimGünaydın hanımlar
Dün memlekete geldik. Yolculuk falan derken girmeye hiç fırsatım olmadı. Geçmişten geliyorum menulerinizi puanlayarak :)
Görürsün den canim yaa hiç canını sıkma58,3çıktım bugün inşallah dikkat ederek bayramdan önce 57li rakamları görücem:)
Ohhh cezamda geldi canimBu bir dilim cıss yazıyorsunuz da şerbetli mi sütlü mü bilmediğim için kafamdan yazıyorum cezayı
40 puan cezaCikilatacanavari
Sana da 40 puan cezaCikilatacanavari
Dün girememistim hanımlar cok naziksiniz sizin de geçmiş Kadir Geceniz mübarek olsun, Allah dualarımızı kabul etsin
Cuma günkü tatlı için cumartesiden 40 puan kestim Suzicim
Psikolojiye yakın bir alan diye sosyoloji dedim ben de ama bazen benim de gözüm korkmuyor değil. Sayısalcı biriyim bi de, sosyolojiyi yapabilir miyim bilemiyorum :)
Oh oh oh
Mantı, Kemalpaşa, lokum, peksimet
120 puan cezaCikilatacanavari
100 puan ceza da sanaCikilatacanavari
30 puan cezaCikilatacanavari
40 puan dahaCikilatacanavari
Ooooo bizde yaptikk öyle bende diyorum bizde ezgi kimmAnaa ben bu takima nasil geldimde buraya yazdim takim 10 diye
Çok güzel düşünmüssünEşime babalar güne hediyesi olarak video hazırlanak istiyorum arka planda müzik çalacak ve kızımla eşimin fotoları slayt gibi geçecek ama nasıl yapacağını bilmiyorum, anlayan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi
hey maşallah bunların hepsini yidin mi gıMenü
Sahur
Peynir
Kalan köftelerle yumurta yaptım onu yedik
1 zeytin
Ekmekyok
2gün kurusu
İftar
Peynir baya yedim
Karpuz onu da çok yedim tüm gün karpuz diye sayiklamistim
Elimin ayası kadar pide
6-7 kaşık menemen
3hurma
1tk findik ezmesi (kendi yaptigim)
Ara
1 sade maden suyu
1 kase incir uyutmasi
1kase kiraz
2litre su
Spor yok
Kilolar çok nankör gitmeyi sevmez gelmeyi sever ancakSelam kızlar, umarım herkes için güzel bir gündür.
Ben dün çok fena kaçırdım.
Yazıp kötü örnek olmak istemiyorum.
Cezama da razıyım ama 1 saat bisiklete binmeyi ihmal etmedim :)
Dünkü kaçamaklar sonrasında da tartıdaki rakam 75,6.
Giderken gitmiyor ama gelmeyi iyi biliyor kilolar.
ferah cım onkoloji kontrolleri de allaha şükür iyi çıktı az önce dr dan geldim 3 ay sonra kontrol olacak allahın izni ileAllah korusun Şahnurcum. Bol bol şifa diliyorum.
canım maşallah sana ilk haftalarda bayaa hızlı gidiyordun hadi bakalım az kaldı doğuma kaan ne yaptı alıştı mı kardeş gelmesi fikrine iyiceSelam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.
Bende ilk aylar çok kilo almıştım ama şimdi dizginledim kendimi her şeye saldirmiyorum
Şuan 68.5 kiloyum. Doğumdan hemen sonra burdayım
Çok sevindim iyi çıkmasınaferah cım onkoloji kontrolleri de allaha şükür iyi çıktı az önce dr dan geldim 3 ay sonra kontrol olacak allahın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?