- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.441
Kaan ilk söylediğim zamanlarda ağlayıp sariliyordu benim annem diyordu. Hergün konusaa konusa aştık bunu. Şimdi karnimi seviyor kardes var mı orda diyor.canım maşallah sana ilk haftalarda bayaa hızlı gidiyordun hadi bakalım az kaldı doğuma kaan ne yaptı alıştı mı kardeş gelmesi fikrine iyice
saolasın tatlım yaa bende korkuyordum işin garibi acaip rahatladımÇok sevindim iyi çıkmasına
oyy onun göbek deliğinden bakışını sevsinlerKaan ilk söylediğim zamanlarda ağlayıp sariliyordu benim annem diyordu. Hergün konusaa konusa aştık bunu. Şimdi karnimi seviyor kardes var mı orda diyor.
Evet oğlum var diyorum.
Geçen göbek deligimden bakıyor kardes nerde diyor
Siz Nasılsıniz ablacim her şey yolunda mi, is hayat çocuklar umarım her şey yolundadir.
Babanız rahatsizdi nasıl oldu.
Evet canim yaaa gelmiyor daahada kilo almış annesi surekli kiziyor ama dinlemiyor bende birşey diyemiyorum daha once 86dan 62 ye indi ama aldi geri yaşı daha küçük birdesaolasın tatlım yaa bende korkuyordum işin garibi acaip rahatladım
bu arada sizin bir ufaklık vardı ne yaptı gelmez oldu sanki buraya
Allah güç kuvvet versin size, enerjiniz bol olsun.oyy onun göbek deliğinden bakışını sevsinler
koşturmacam devam ediyor canım benim yaa herhalde biterse koşturmam bende biterim o şekilde alıştım ki koşturmacalı bir hayata
az önce babamın kontrolü vardı onkoloji iyi geçti rahatladım 3 ay sonra kontrole çağırdı dr
Aslinda iftar ve sahur rahatsız etmedi ama arada hem meyve hem tatlı çok geldi çok sinirliydim çikolataya dalmamak için onları yedimhey maşallah bunların hepsini yidin mi gı
Süper tebrik ederim canım devamı da geliyor maşallahTamda profil ismimin altinda yazdığı kiloya ulaşmak çok güzel benim için aslinda gecen sene olduğum kiloydu benim sonra 85 kiloya çıkınca gruba katilmaya karar verdim ve 1 sene sonra ayni kilodayim şükürler olsun
Çok teşekkür ederim bir sürü uygulama indirip telefonuma denedim hepsini , quik isimli uygulamayı beğendim en çokEn basitinden movie maker kullanabilirsin beyazinci. Microsoft mağazasında ücretsiz versiyonu kolayca indirilebilir.
Ben de video hazırlamak istiyordum. Bu programı deneyeyim o zamanÇok teşekkür ederim bir sürü uygulama indirip telefonuma denedim hepsini , quik isimli uygulamayı beğendim en çok
HeraldekiKandil mesajından sonra oldu bence
Çok teşekkürler canimSüper tebrik ederim canım devamı da geliyor maşallah
Karabiber tebrik ederim canim. 80 li sınırlarda takılıyordun. Kırmışsın 80 direncini. Daim olur insallahEki Görüntüle 2156152
Bugunki kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?