- 29 Ocak 2017
- 4.524
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.461
Aşırı sütlü tatlı yeme isteğim vardı dondurmayı da onu frenlemek için yedim daha kötü şeyler yememek için öğlen de çok açtım buzlukta çok sevdiğim gözlemelerden vardı tatlı yemeyeyim onun yerine bunu yiyeyim diyip yedimKahvaltı: tost kiraz sütlü kahve
Öğle: 2 gözleme 2 tk reçel
Ara: zencefil çayı
Akşam: az yağlı mücver yoğurt minicik parça dondurma
Su 2 lt, 7bin adım yürüyüş, 400ipCikilatacanavari morordek cezalarım bitti mi acaba
Sende 80 lere veda ediyorsun :)Kilo bildirimi 81.3 yani -300
Bizde boşluk yok maalesef 2 4 6 8 boş bildiğim kadarıyla linkten takip edebilirsinARKADAŞLAR BU GRUBA NASIL KATILACAĞIZ
20 puan benim için yeterliKahvaltı: tost kiraz sütlü kahve
Öğle: 2 gözleme 2 tk reçel
Ara: zencefil çayı
Akşam: az yağlı mücver yoğurt minicik parça dondurma domates
Su 2 lt, 7bin adım yürüyüş, 400ipCikilatacanavari morordek cezalarım bitti mi acaba
Şahane canım olacak gibi devam et böyle :)Slm kizlarr dunden beri giremedim bi turlu ancak smdi vakit buldum kilo bildirimikide yapim 1 saat once tartilmistim en son
Cuma gunku kilom 73
Bgunku kilom 72.3
Fark 700 gr
Aslinda hafta sonu 73.8 bile gordum ama sabahlari tartiliyodum dunden beri oruc tutuyorum 2 gunde aldigim kiloyu verdim 100 gr kaldi gecen hafta 72.2 kiloydum bu hafta kotu gecti persembeye kadr insallah kilo vermeye devam
Bu haftaki hedefim persembe iftardan once tartilirim yine 71.5 insallah ulasirim eger bu kiloya ulasirsam cok mutlu olucam gercekten super olur benim icin
Bende başladım canım.Tişikkir ederim canımben bugün başladım bu arada şekersiz 21 güne sen başladın mı?
Maalesef kaçınılmaz sonumuz oluyor hep. Resmen vücut direniyor çıktığı kiloya geri dönmeye çalışıyor.Selam kızlar, umarım herkes için güzel bir gündür.
Ben dün çok fena kaçırdım.
Yazıp kötü örnek olmak istemiyorum.
Cezama da razıyım ama 1 saat bisiklete binmeyi ihmal etmedim :)
Dünkü kaçamaklar sonrasında da tartıdaki rakam 75,6.
Giderken gitmiyor ama gelmeyi iyi biliyor kilolar.
Ben çok korkuyorum valla. 2 hafta sonra falan tartılırım, moralim bozulmasın diye çıkamadım tartıya sabah.Eee hadi ben tartıdan korktumda size ne oldu kızlar pazartesi tartıları nerede :) ben yemek yedim çocuğu parka götürüp geleyim tartılıp yazıcam kilomu :)
Ay çok sevindim vallahi. İnşallah çok daha iyi olacak babacın.ferah cım onkoloji kontrolleri de allaha şükür iyi çıktı az önce dr dan geldim 3 ay sonra kontrol olacak allahın izni ile
Kitabı mı yedin hedefimÇok uzun zamandır kütüphaneden kitap almıyordum. Bugün kütüphaneye gittik, hoşuma gitti. Tatlı isteğimi kitapla giderdim. :)
Güzel olmuş beraber ilerleriz. Katılmak isteyenler olursa da onlar da bizden 1 gün sonra bitirir. Ben yapabildiğim kadar yapmak istiyorum. Bayrama kadar değil yani. Böylelikle belki bayramda da tatlı yemem, bozmamak için. Bakalım başarabilirim umarım.Bende başladım canım.
Kitabı mı yedin hedefim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?