Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aşırı sütlü tatlı yeme isteğim vardı dondurmayı da onu frenlemek için yedim daha kötü şeyler yememek için öğlen de çok açtım buzlukta çok sevdiğim gözlemelerden vardı tatlı yemeyeyim onun yerine bunu yiyeyim diyip yedim

Slm kizlarr dunden beri giremedim bi turlu ancak smdi vakit buldum kilo bildirimikide yapim 1 saat once tartilmistim en son

Cuma gunku kilom 73
Bgunku kilom 72.3
Fark 700 gr

Aslinda hafta sonu 73.8 bile gordum ama sabahlari tartiliyodum dunden beri oruc tutuyorum 2 gunde aldigim kiloyu verdim 100 gr kaldi gecen hafta 72.2 kiloydum bu hafta kotu gecti persembeye kadr insallah kilo vermeye devam

Bu haftaki hedefim persembe iftardan once tartilirim yine 71.5 insallah ulasirim eger bu kiloya ulasirsam cok mutlu olucam gercekten super olur benim icin

Dunku menum
Sahur yapmadim

Iftar
1 kepce kiymali tarhana corbasi
Mantarli tavuklu guvec yemegi
Salata
4 kasik Kozlenmis kirmizi biber yogurtlamasi
Avuc ici kadar pide

Arada
1 bardak cay
6 tane kiraz
4 5 kucuk dilim karpuz

Su 2 lt
4 bardak odem attirici cay

Spor yine malesef biliyorum cezalarim birikti ama dunde misafirim vardi bgun insallah iftardan sonra pilatese gidicem gelince bgunku menunle birlikte sporumuda yazarim morordek

Şahane canım olacak gibi devam et böyle :)

Maalesef kaçınılmaz sonumuz oluyor hep. Resmen vücut direniyor çıktığı kiloya geri dönmeye çalışıyor.

Eee hadi ben tartıdan korktumda size ne oldu kızlar pazartesi tartıları nerede :) ben yemek yedim çocuğu parka götürüp geleyim tartılıp yazıcam kilomu :)
Ben çok korkuyorum valla. 2 hafta sonra falan tartılırım, moralim bozulmasın diye çıkamadım tartıya sabah.

Bende başladım canım.
Güzel olmuş beraber ilerleriz. Katılmak isteyenler olursa da onlar da bizden 1 gün sonra bitirir. Ben yapabildiğim kadar yapmak istiyorum. Bayrama kadar değil yani. Böylelikle belki bayramda da tatlı yemem, bozmamak için. Bakalım başarabilirim umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…