Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugğnkü menüm
kahvaltı: tost, 10kiraz dereotu
öğle:etli kuru fasulye salata yulaflı kuru üzümlü yoğurt 2 kuru erik 4 hurma
akşam:tarhana çorbası havuç kabak tarator
su 2 lt, 500 ip Cikilatacanavari morordek
bel çevremde resmen simit var ip atlamak iyi gelir mi dersiniz kızlar veya ne tavsiye edersiniz

neden öyle diyorsun çikilatam sen takımımızın gözbebeklerinden birisin lütfen yapma böyle gaza gel biraz bir beden küçük kıyafetler içinde hayal et kendini
Ama bayram var inşallah sabit kalırım başka birşey istemiyorum gercekten

İp atlamak tüm vücudu baya topluyor özellikle bacaklar pittik diye gidiyor

bel çevremde resmen simit var ip atlamak iyi gelir mi dersiniz kızlar veya ne tavsiye edersiniz
Özellikle o bölge için ip tam etki etmez bence
Mekik pozisyonunda sağ bacak çek sol bacak çek yapabilirsin
diğeri ayakta dururken bir sağ bir sola dik durarak elinle 2 kere dizinin yanlarına ulaşmaya çalışıcaksın elinde 1.5lt lik ağırlık olursa daha iyi bu hareketi günde 250 defa her gün aksatmadan yapmaya çalış canım

Bizim yolculukta başladı yazlığa annemlerin yanına gidiyoruz 1 hafta oradayız inş

Menüm yolculuk hazırlığı olduğu için biraz saçma oldu :)

morordek

Sabah
Form Çay
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
5zeytin
Bir dilim tam buğday ekmeği

Atıştırmalık
5kiraz 1nektarin

Öğlen yemedim şekersiz türk kahvesi
Akşam tam tahıllı ekmekten domates kaşarlı tost

Oofff açım ya
Su 3 lt devam ediyorm :)

Spor gündüz ne yaptıysam o:)
20 dk bölgesel
200mekik

İyi yolculuklar uzak mı yol kaç saat

Selam şekerler. Bugün eşimle kendimizi şımarttık. Işler güçleri kenara atıp günün tadını çıkarttık. Şimdi eliptiğe geçtim ama kondüsyon bisikletile olarak kullanıyorum. Takıma bakıp, kitap okuyayım dedim. Bu arada spor yaparken kitap okumayı öneririm. 1 taş ile 2 kuş..

Suzancım inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Güzel haberlerini bekliyoruz.

He ramazan sebebiyle okuyanın canı ister diyorsanız ona bişey diyemem :)

Bana da mantıklı geliyor.

Tamamdır ördeğim :)

Eyvah eyvah Ferahcım, kolaylıklar diliyorum :)

Aa çok mantıklıymış. Ben çilekleri smoothie için dondurmuştum.

Ördeğim ben de yarın yazayım

Ben 22 haziranda ördekim 79 kg olmayı planlıyorum. Sabah tartıldım da

Yola çıkanlara iyi yolculuklar. Sağlıkla gidip gelin inşallah.
Neyse bugün sabit çıktım 64 5 dün 65 100 dü bugün oruçluydum. Kesinlikle Yedikce yemek isteniyor .
Çarşamba menü morordek
Sahur 2 zeytin 3hurma domates salatalik
4 ısırık tost
bir kase sütlü yulaf ezmesi kayısı
Akşam sokak iftarı yaptık
1kase mercimek
Et kavurma1 servis kaşığı pilav
1 bardak ayran
Ara 1 tabak kiraz
Birazdan karpuz yiycem
Su 1ltre yatana kadar içerim daha
Spor 100 ip
15 dk parktaki bisiklet aletini yaptım.

Menümü yazayım
2-3 çatal sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
Domates
Salatalık

Ara
1 kase kiraz

Akşam
1 küçük boy pizza
Az patates
Biraz dondurma
1 tane de şerbetli tatlı

1 saat yürüyüş
1 saat k. Bisikletile - Şu an bisikletteyim. 1 saat geri sayım açık ama akşam yemeği nedeni ile uzatabilirim. Uzatırsam yazarım. morordek

Haftaya hedefim 78.5 canim

Ben üşengecim karar verdim. Uğraşamıyorum yaa, belki de bebelerin etkisidir. Yoruluyorum valla peşlerinde. Belki biraz rahata kavuşursam yaparım bende smoothie, slushy falan.

Aslında smoothie falan basit oluyor. Tabi çok teferruatlı yapmıyorum ben. Meyve, süt, bal, buz atıp bızt yapıyorum tamam. Öğün olacaksa kuruyemiş, kuru meyve falan da olabilir. Hoş bu sıralarda öğün arasında acıkamıyorum, ondan yapmıyorum. Önceden kahvaltı yerine tüketirdim.

Ben üşengecim karar verdim. Uğraşamıyorum yaa, belki de bebelerin etkisidir. Yoruluyorum valla peşlerinde. Belki biraz rahata kavuşursam yaparım bende smoothie, slushy falan.
Benimde bebeler küçükken usengectim ama yaş 40 olunca yaslandik şimdi hiç usengec değilim ne varsa yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…