- 29 Ocak 2017
- 4.524
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.661
Ama bayram var inşallah sabit kalırım başka birşey istemiyorum gercektenneden öyle diyorsun çikilatam sen takımımızın gözbebeklerinden birisin lütfen yapma böyle gaza gel biraz bir beden küçük kıyafetler içinde hayal et kendini
İp atlamak tüm vücudu baya topluyor özellikle bacaklar pittik diye gidiyorbugğnkü menüm
kahvaltı: tost, 10kiraz dereotu
öğle:etli kuru fasulye salata yulaflı kuru üzümlü yoğurt 2 kuru erik 4 hurma
akşam:tarhana çorbası havuç kabak tarator
su 2 lt, 500 ipCikilatacanavari morordek
bel çevremde resmen simit var ip atlamak iyi gelir mi dersiniz kızlar veya ne tavsiye edersiniz
Sonuca odaklanmak diyelim e birde yapısal özellik etkili inadım inattır :) inşallah veririz hep birlikte kaçamak yapanlarda verecek elbet ama ben sabırsızım :))maşallah canım o iradenin sırrını veriri misin bize de
Özellikle o bölge için ip tam etki etmez bencebel çevremde resmen simit var ip atlamak iyi gelir mi dersiniz kızlar veya ne tavsiye edersiniz
İyi yolculuklar uzak mı yol kaç saatBizim yolculukta başladı yazlığa annemlerin yanına gidiyoruz 1 hafta oradayız inş
Menüm yolculuk hazırlığı olduğu için biraz saçma oldu :)
morordek
Sabah
Form Çay
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
5zeytin
Bir dilim tam buğday ekmeği
Atıştırmalık
5kiraz 1nektarin
Öğlen yemedim şekersiz türk kahvesi
Akşam tam tahıllı ekmekten domates kaşarlı tost
Oofff açım ya
Su 3 lt devam ediyorm :)
Spor gündüz ne yaptıysam o:)
20 dk bölgesel
200mekik
Sağol canım Ankara'dan şileye gidiyoruz 3.5saatlik yolumuz var dahaİyi yolculuklar uzak mı yol kaç saat
Böyle gidersen rahatlıkla verirsin o zamana kadar canımbizde bu ay tekrar tüp Bebek deneyeceğiz. Bir aksilik olmazsa transfere yaklaşık 2 hafta var. Ne kadar kilo versem kardır diyorum ama şimdi kullandığım ilaç ödem yapıyormuş, bakalım ne olacak.
He ramazan sebebiyle okuyanın canı ister diyorsanız ona bişey diyemem :)
Selammmmlaaarrr
Resmi bildirimler 22 Haziran cuma sabahı yapılacak parkycim
Ama ben kontrol amaçlı yine bu persembe iftar öncesi tartılıp yazmanızı istedim.
Kalan 63 puanından da 60'ını yediğin böreklere kestim
Senden de 20 puan kestim hedefim börek için :)
Baklava için 40 puan cezaCikilatacanavari
Puanın kaçı benimdi bilmiyorum ya da direkt sen düs kalanı bana yaz kuzum cıss icin 40 puan daha cezaCikilatacanavari
Ya açık açık yazılınca da milletin canı cekiyor diye cıss yazıyorlar herhalde ama senin dedigin de dogru 1 dilim şerbetli tatlı ile sütlü tatlı arasında kalori olarak çok fark var mesela. Ben de genelde yenen şeye göre ceza kesmeye calısıyorum. Bilmiyorum nasıl yapsak
Çok iyi fikirAhahah, motivasyon kaynağı oldun bize. Kilo veremiyorsan dayak var yer misin
Yaw çiklatım kociş bu sene tatile gitmicez dedi kaç ay önce şimdi gitcez diyor. Önceden desene beeeaaa dedimbende relax relax takılıyordum
Ben mesela geçen baktık bozulacak dolapta, çilekleri doğrayıp, kirazların da çekirdeklerini çıkararak buzluğa attım. Canım bişiler atıştırmak isteyince çıkarıp kıtır kıtır yiyorum. Arada buzda yiyorum, serin serin
Hanımlar bana 22 Haziran hedeflerinizi yazar mısınız? Bir de yarın sabah bildirim istiyorum ona göre. Oruclular tabi ki iftar öncesi..
Eğer ki gecen haftaya göre artıda olan varsa, bayramda löp löp tatlıları götürürseniz sopamı da yersiniz üstüne haberiniz olsun, tatlının üstüne çok güzel gider kendisi
Zaten etaplar birleşti, fiyasko ile dönmeyelim tatilden ne olur..
Ben 22 haziranda ördekim 79 kg olmayı planlıyorum.Hanımlar bana 22 Haziran hedeflerinizi yazar mısınız? Bir de yarın sabah bildirim istiyorum ona göre. Oruclular tabi ki iftar öncesi..
Eğer ki gecen haftaya göre artıda olan varsa, bayramda löp löp tatlıları götürürseniz sopamı da yersiniz üstüne haberiniz olsun, tatlının üstüne çok güzel gider kendisi
Olmaaaazzz, olabilemez çiklatım. -1 olsun bari.Hedefim sabit kalabilmek
Haftaya hedefim 78.5 canimHanımlar bana 22 Haziran hedeflerinizi yazar mısınız? Bir de yarın sabah bildirim istiyorum ona göre. Oruclular tabi ki iftar öncesi..
Eyvah eyvah Ferahcım, kolaylıklar diliyorum :)
Ben üşengecim karar verdim. Uğraşamıyorum yaa, belki de bebelerin etkisidir. Yoruluyorum valla peşlerinde. Belki biraz rahata kavuşursam yaparım bende smoothie, slushy falan.Aa çok mantıklıymış. Ben çilekleri smoothie için dondurmuştum.
Ben üşengecim karar verdim. Uğraşamıyorum yaa, belki de bebelerin etkisidir. Yoruluyorum valla peşlerinde. Belki biraz rahata kavuşursam yaparım bende smoothie, slushy falan.
Benimde bebeler küçükken usengectim ama yaş 40 olunca yaslandik şimdi hiç usengec değilim ne varsa yaparim
Ben üşengecim karar verdim. Uğraşamıyorum yaa, belki de bebelerin etkisidir. Yoruluyorum valla peşlerinde. Belki biraz rahata kavuşursam yaparım bende smoothie, slushy falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?