- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.681
Hayirlisiyla kavusursunuz insallah meleginize.
Allah gönlüne göre versın canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Güzel haberler alırsın ıns yakında.
inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır canım, senin psikolojin çok önemli ne kadar rahat olursan o kadar ihtimal artıyor çevremden gözlemlediğim öyle
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Selam şekerler. Bugün eşimle kendimizi şımarttık. Işler güçleri kenara atıp günün tadını çıkarttık. Şimdi eliptiğe geçtim ama kondüsyon bisikletile olarak kullanıyorum. Takıma bakıp, kitap okuyayım dedim. Bu arada spor yaparken kitap okumayı öneririm. 1 taş ile 2 kuş..
Suzancım inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Bana da mantıklı geliyor.
Tamamdır ördeğim :)
Eyvah eyvah Ferahcım, kolaylıklar diliyorum :)
Aa çok mantıklıymış. Ben çilekleri smoothie için dondurmuştum.
Ördeğim ben de yarın yazayım
Canım ben yarın tartıldıktan sonra hedefimi yazayım. Daha gerçekçi olurHanımlar bana 22 Haziran hedeflerinizi yazar mısınız? Bir de yarın sabah bildirim istiyorum ona göre. Oruclular tabi ki iftar öncesi..
Eğer ki gecen haftaya göre artıda olan varsa, bayramda löp löp tatlıları götürürseniz sopamı da yersiniz üstüne haberiniz olsun, tatlının üstüne çok güzel gider kendisi
Zaten etaplar birleşti, fiyasko ile dönmeyelim tatilden ne olur..
Ay yapim arada bende sıcakta güzel gider hedefim.Aslında smoothie falan basit oluyor. Tabi çok teferruatlı yapmıyorum ben. Meyve, süt, bal, buz atıp bızt yapıyorum tamam. Öğün olacaksa kuruyemiş, kuru meyve falan da olabilir. Hoş bu sıralarda öğün arasında acıkamıyorum, ondan yapmıyorum. Önceden kahvaltı yerine tüketirdim.
Bizim elimizden yalnızca dua etmek geliyo tatlım. Allah tez zamanda bi evlat nasip etsin inşallah sana.Hepinize teşekkür ederim destekleriniz için
Bebeyim ben 38 imBenimde bebeler küçükken usengectim ama yaş 40 olunca yaslandik şimdi hiç usengec değilim ne varsa yaparim
Selam şekerler. Bugün eşimle kendimizi şımarttık. Işler güçleri kenara atıp günün tadını çıkarttık. Şimdi eliptiğe geçtim ama kondüsyon bisikletile olarak kullanıyorum. Takıma bakıp, kitap okuyayım dedim. Bu arada spor yaparken kitap okumayı öneririm. 1 taş ile 2 kuş..
Suzancım inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Bana da mantıklı geliyor.
Tamamdır ördeğim :)
Eyvah eyvah Ferahcım, kolaylıklar diliyorum :)
Aa çok mantıklıymış. Ben çilekleri smoothie için dondurmuştum.
Ördeğim ben de yarın yazayım
İyi tatiller canımSağol canım Ankara'dan şileye gidiyoruz 3.5saatlik yolumuz var daha
Hepsi benimYola çıkanlara iyi yolculuklar. Sağlıkla gidip gelin inşallah.
Neyse bugün sabit çıktım 64 5 dün 65 100 dü bugün oruçluydum. Kesinlikle Yedikce yemek isteniyor .
Çarşamba menümorordek
Sahur 2 zeytin 3hurma domates salatalik
4 ısırık tost
bir kase sütlü yulaf ezmesi kayısı
Akşam sokak iftarı yaptık
1kase mercimek
Et kavurma1 servis kaşığı pilav
1 bardak ayran
Ara 1 tabak kiraz
Birazdan karpuz yiycem
Su 1ltre yatana kadar içerim daha
Spor 100 ip
15 dk parktaki bisiklet aletini yaptım.
-1 olursa bizimdir şimdilik sabit diyorumOlmaaaazzz, olabilemez çiklatım. -1 olsun bari.
30 puan senin olsunCikilatacanavari canim sabah ve aksam 60 dakikadan 120 dakika yuruyus yaptimki cezam bitsin diye bitmis olmasi lazim oh be rahatladim
Sana da iyi tatiller canım. Oo köy güzeldir yaaKizlar bende geldim yarinn bizde köye gidiyoruzzz
morordek
Şeyma’cım benim 22 Haziran hedefim 61.5. Bir değişiklik yapıp cevap yazayım dedim :)))) bayadır bakamıyordum saldım kendimi. Artık bayram dönüşü bir toparlanma yapacağım bende! Sabah tartılı kilomuzu yazıyor muyuz? Perşembe mi bildirim yapacağız yani?
Ben de aynı canım çocuklardan çok yoruluyorum sonra kendime bişey hazırlamaya gelince üşeniyorum
Ben üşengecim karar verdim. Uğraşamıyorum yaa, belki de bebelerin etkisidir. Yoruluyorum valla peşlerinde. Belki biraz rahata kavuşursam yaparım bende smoothie, slushy falan.
Ben yokken buralarda da değişiklikler olmuş galiba fensinensim :)) puan sistemleri, cezalar, bildrimler... baya değişiklikler var galiba. Bide ölçü tablosu vardı bende ölçülerimi yazmıştkm zamanında. O ne oldu acaba? O zamandan bu zamana ne kadar değişmişim merak ediyotum açıkçası...Pamukcuğum gelmiş hoşgelmiş.
İyi yapmışsın yazarak, değişiklik iyidir
Temizlik misafir ağırlama okul bebeği bırak al derken inan fırsat bulamıyorum bu ara. Bayram sonrasında umudumgecen hafta bende senin gibiydim canim hatta gecen hafta 800 gr geri almistim ama hızlı gelen kosarak gtti yaninda da gtrmeye devm ediyo oyuzden canini skma ama spor yapabilirsen yap en azndan kacamaklarini yakarsin kilo almazsn
yaa ama ben goremiyorum en cokda ben merak etmistim
Evet bebeğim. Cezalar ve sporlar puanlanıyor ona göre liste tutuluyor. Önceki ölçüler ne oldu hiç bilmiyorum. Bi de ortak bi listemiz vardı ya hani onu sildim yaaaa. Sen söyleyince aklıma geldi, ölçü de var mıydı acaba içinde. Artık varsa da geçmiş olsun. Gitti.Ben yokken buralarda da değişiklikler olmuş galiba fensinensim :)) puan sistemleri, cezalar, bildrimler... baya değişiklikler var galiba. Bide ölçü tablosu vardı bende ölçülerimi yazmıştkm zamanında. O ne oldu acaba? O zamandan bu zamana ne kadar değişmişim merak ediyotum açıkçası...
Akşam az yemissin, gerçi kıymetli besinler. Bende hiç aç değildim. Kesinlikle yedikçe doymak bilinmiyor. Şuan 1 tabak Karpuz bitti çay içmedim dedim çay yaptım sanırım ceviz incir yiycem yanında. Normalde yemesem yarın bile oruç tutabilcek kapasitedeydi mm. Iftar dan önceBugünkü menümmorordek
Sahur
İftar
- 1 haşlanmış yumurta
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- Az peynir
- 3 zeytin
- 1 dilim hindi füme
- Bitki çayı
- 1 şişe maden suyu
2 lt su
- 1 kase yoğurt
- 3 kuru incir
- 3 kuru kayısı
- 3 ceviz
20 dk bölgesel egzersiz
20 dk leslieCikilatacanavari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?