Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayirlisiyla kavusursunuz insallah meleginize.

Allah gönlüne göre versın canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Güzel haberler alırsın ıns yakında.

inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır canım, senin psikolojin çok önemli ne kadar rahat olursan o kadar ihtimal artıyor çevremden gözlemlediğim öyle

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Bu kadar güzel dilekten sonra gelse bari kereta

Canım ben yarın tartıldıktan sonra hedefimi yazayım. Daha gerçekçi olur

Ay yapim arada bende sıcakta güzel gider hedefim.

Benimde bebeler küçükken usengectim ama yaş 40 olunca yaslandik şimdi hiç usengec değilim ne varsa yaparim
Bebeyim ben 38 im 50imde de fazla hamarat olamam muhtemelen Allah hepimize ve çocuklarımıza uzun ömür versin tembelde olsak mutlu mesut yaşayalım

morordek
Şeyma’cım benim 22 Haziran hedefim 61.5. Bir değişiklik yapıp cevap yazayım dedim :)))) bayadır bakamıyordum saldım kendimi. Artık bayram dönüşü bir toparlanma yapacağım bende! Sabah tartılı kilomuzu yazıyor muyuz? Perşembe mi bildirim yapacağız yani?

Hepsi benim morordek
Olmaaaazzz, olabilemez çiklatım. -1 olsun bari.
-1 olursa bizimdir şimdilik sabit diyorum
Cikilatacanavari canim sabah ve aksam 60 dakikadan 120 dakika yuruyus yaptimki cezam bitsin diye bitmis olmasi lazim oh be rahatladim
30 puan senin olsun morordek

Kahvaltı morordek Cikilatacanavari
Hindi füme ve peynirli omlet
Bir parça pide
Krem peynir
Çay

Ara
Buzlu sütlü americano
Haşlanmış mısır 1 kase

Öğle
1 kase havuç çorbası
3 köfte
1 fırın mücver
1 dilim ekmek

Ara
Chia puding
(Süt + 2 yk chia + 1 muz + 2 çk kakao)
Bitki çayı

Akşam
3 köfte
Avuç içi kadar pide
Peynir

Su: 2,5 lt bitti
Spor: 45 dk eliptik

Pamukcuğum gelmiş hoşgelmiş.
İyi yapmışsın yazarak, değişiklik iyidir

Ben üşengecim karar verdim. Uğraşamıyorum yaa, belki de bebelerin etkisidir. Yoruluyorum valla peşlerinde. Belki biraz rahata kavuşursam yaparım bende smoothie, slushy falan.
Ben de aynı canım çocuklardan çok yoruluyorum sonra kendime bişey hazırlamaya gelince üşeniyorum

Sabah yarım simit biraz peynir
Öğlen 3 kaşık makarna 2 köfte bir kase yoğurt
Akşam 4 5 kaşık pirinç pilavı tavuk sote karpuz yarım kepçe mercimek çorba
Bugün çok stresli ve sinirlendiğim bir anda bir tane çikilatalı gofret yedim.
40 squat yarım saat yürüyüş

Cikilatacanavari morordek

Pamukcuğum gelmiş hoşgelmiş.
İyi yapmışsın yazarak, değişiklik iyidir
Ben yokken buralarda da değişiklikler olmuş galiba fensinensim :)) puan sistemleri, cezalar, bildrimler... baya değişiklikler var galiba. Bide ölçü tablosu vardı bende ölçülerimi yazmıştkm zamanında. O ne oldu acaba? O zamandan bu zamana ne kadar değişmişim merak ediyotum açıkçası...

Temizlik misafir ağırlama okul bebeği bırak al derken inan fırsat bulamıyorum bu ara. Bayram sonrasında umudum

Evet bebeğim. Cezalar ve sporlar puanlanıyor ona göre liste tutuluyor. Önceki ölçüler ne oldu hiç bilmiyorum. Bi de ortak bi listemiz vardı ya hani onu sildim yaaaa. Sen söyleyince aklıma geldi, ölçü de var mıydı acaba içinde. Artık varsa da geçmiş olsun. Gitti.

Akşam az yemissin, gerçi kıymetli besinler. Bende hiç aç değildim. Kesinlikle yedikçe doymak bilinmiyor. Şuan 1 tabak Karpuz bitti çay içmedim dedim çay yaptım sanırım ceviz incir yiycem yanında. Normalde yemesem yarın bile oruç tutabilcek kapasitedeydi mm. Iftar dan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…