- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.701
30 puan aldimKahvaltımorordek Cikilatacanavari
Hindi füme ve peynirli omlet
Bir parça pide
Krem peynir
Çay
Ara
Buzlu sütlü americano
Haşlanmış mısır 1 kase
Öğle
1 kase havuç çorbası
3 köfte
1 fırın mücver
1 dilim ekmek
Ara
Chia puding
(Süt + 2 yk chia + 1 muz + 2 çk kakao)
Bitki çayı
Akşam
3 köfte
Avuç içi kadar pide
Peynir
Su: 2,5 lt bitti
Spor: 45 dk eliptik
15 puan aldımBugünkü menümmorordek
Sahur
İftar
- 1 haşlanmış yumurta
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- Az peynir
- 3 zeytin
- 1 dilim hindi füme
- Bitki çayı
- 1 şişe maden suyu
2 lt su
- 1 kase yoğurt
- 3 kuru incir
- 3 kuru kayısı
- 3 ceviz
20 dk bölgesel egzersiz
20 dk leslieCikilatacanavari
Hepsini aldımSabah yarım simit biraz peynir
Öğlen 3 kaşık makarna 2 köfte bir kase yoğurt
Akşam 4 5 kaşık pirinç pilavı tavuk sote karpuz yarım kepçe mercimek çorba
Bugün çok stresli ve sinirlendiğim bir anda bir tane çikilatalı gofret yedim.
40 squat yarım saat yürüyüş
Cikilatacanavari morordek
Aynen canım. Bugün aşırı susamıştım 1 lt suyu içtim ezanla beraber. Sonra da bişey yiyesim gelmedi. Yoğurtla yemişle geçşştirdim ben deAkşam az yemissin, gerçi kıymetli besinler. Bende hiç aç değildim. Kesinlikle yedikçe doymak bilinmiyor. Şuan 1 tabak Karpuz bitti çay içmedim dedim çay yaptım sanırım ceviz incir yiycem yanında. Normalde yemesem yarın bile oruç tutabilcek kapasitedeydi mm. Iftar dan önce
Teşekkür ederim cnmBugun baya yoruldum. Kapı sıl süpür temızle evı derken bacaklarım bıle agrımıs durumda suan. Fena sekılde susamıştım.
Sahur
5 erık ve su
Iftar
Sakattat kavurma cıger dalak vb.
1 dılım kıymalı börek
1 kepçe sehrıye çorbası
1 dılım karpuz
Bolca su ve maden suyu
Hedefım kılomda sabıt kalabılmek. Sporda yaparım dıye düşünüyorum. Eksı görürsem sürpriz olur.
morordek Cikilatacanavari
Bu arada cıkılatacanavarı sacların çok çok ıddalı ama çok da yakışmış sana. Güle güle kullan yenı sacını.
Haftaya Hedefim 57 ördeğimGünaydın kızlar 57,8çıktım bugün Hedefim 57,5tu ama yine de baya yaklaşmışım çok mutluyum inşallah Bayram’da da abartıp emeklerimi heba etmem
Neden o kadar geç yattın canımGunaydinnnn gece 4 de yatip sabh 8 de uyanmak cok kotu gozlerim agriyo resmen uyumak istyorum bennn
Suan bende aynı durumdayım. 4 Buçukta Yattım ve 9 da kalktım. Dün çok yorucuydu bugunde hep dışarıda olacağım saat 5-6 ya kadar. Senın gıbı gozlerım açılmıyor. :) keşke suan yatabılsekGunaydinnnn gece 4 de yatip sabh 8 de uyanmak cok kotu gozlerim agriyo resmen uyumak istyorum bennn
nere çatlatıyon zaten gece nöbet tutmuşsun hiç almiiimÇatlatmak gibi olmasın ama nobetten çıktım eve geldim şimdi uyucam
Uyku mu? Uyku neydi? Kızım doğmadan önce görmüştüm sanırım kendisiniÇatlatmak gibi olmasın ama nobetten çıktım eve geldim şimdi uyucam
BendensinGunaydinnnn gece 4 de yatip sabh 8 de uyanmak cok kotu gozlerim agriyo resmen uyumak istyorum bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?