Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

30 puan aldim morordek

15 puan aldım morordek

Hepsini aldım @morordek

Aynen canım. Bugün aşırı susamıştım 1 lt suyu içtim ezanla beraber. Sonra da bişey yiyesim gelmedi. Yoğurtla yemişle geçşştirdim ben de

Bugunki menüm morordek Cikilatacanavari
Kahvalti,:1dilim ekmek,1/2 çok bal ve kaymak,1/2salatalik,1yumurta,2dilim pastırma
Ara:1ceviz,10 fındık,
Ogle,:yarım porsiyon et,2kasik pilav,az domates,çok az yoğurt
Aksam:avuç ici kadar tavuk,patlıcan salata 3-4kasik,1kase mercimek çorba, semizotlu salata,1dilim serbetli ciss

4lt su,6bardak cay,

Spor:45dk bölgesel

Bugun baya yoruldum. Kapı sıl süpür temızle evı derken bacaklarım bıle agrımıs durumda suan. Fena sekılde susamıştım.
Sahur
5 erık ve su

Iftar
Sakattat kavurma cıger dalak vb.
1 dılım kıymalı börek
1 kepçe sehrıye çorbası
1 dılım karpuz
Bolca su ve maden suyu

Hedefım kılomda sabıt kalabılmek. Sporda yaparım dıye düşünüyorum. Eksı görürsem sürpriz olur.
morordek Cikilatacanavari
Bu arada cıkılatacanavarı sacların çok çok ıddalı ama çok da yakışmış sana. Güle güle kullan yenı sacını.

Teşekkür ederim cnm

Selamun Aleyküm canlar
morordek Cikilatacanavari fancynancy

İftar:
2 kepçe yoğurt çorbası
4 adet köfte
1 yemek kaşığı humus (Aşerip hazırladığım muhteşem humusum ,nohut,tahin,limon suyu,sarımsak ve kimyon)
3 çatal kabak spagetti (kabakları spiral doğrayıcı ile doğrayıp az zeytinyağı ile soteleyip sarımsaklı yoğurtla gömüyoruz)

Sahur:
Herkes kızartılmış börek yerken ben kalktım kendime yumurta kırdım az zeytinyağına ,salatalık domates,lor peyniri ile yedim,son sahuru hiç edemezdim)

yeşil çaylı soda (ben hazırlamıştım akşam üstü soğutmuştum)
1,5 litre su
4,5 tane çilek oğlum ısırıp ısırıp bana verdi sıpa

@morordek şu an 74,5 im bu haftaki 300 gramlık hedefi de tutturdum akşam daha güzel bir sonuç yazarım umarım bu kadar az hedef koymamım sebebi ramazan ayında ibs ataklarımın tutması ve neredeyse ful kabız geçirmem süreci ki bu son günlerde daha fazla umarım düzene sokabilirim yoksa daha fazla gideceğinden eminim.

22 haziran hedefim 73,8

Gunaydinnnn gece 4 de yatip sabh 8 de uyanmak cok kotu gozlerim agriyo resmen uyumak istyorum bennn
Suan bende aynı durumdayım. 4 Buçukta Yattım ve 9 da kalktım. Dün çok yorucuydu bugunde hep dışarıda olacağım saat 5-6 ya kadar. Senın gıbı gozlerım açılmıyor. :) keşke suan yatabılsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…