- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.721
Ben de 4 senedir yapmıyorum o aktiviteyi desem yeridir.Uyku mu? Uyku neydi? Kızım doğmadan önce görmüştüm sanırım kendisini
Caya misafirim geldi demistim ya sahurada kaldilar canim namaz kil yat dyene kadr belki 4.30 bile olmusturNeden o kadar geç yattın canım
rabbim yardimcimiz olsun bende bgun temzlikle ugrasiyorum misafirim geldi aksamada piknik gibi bsey yapicaz ayriyetten onun hazrliginida yapicam vay benim halimeSuan bende aynı durumdayım. 4 Buçukta Yattım ve 9 da kalktım. Dün çok yorucuydu bugunde hep dışarıda olacağım saat 5-6 ya kadar. Senın gıbı gozlerım açılmıyor. :) keşke suan yatabılsek
benim yerimede uyu nolur braz gec oldu cvp vermem ama napim is gucÇatlatmak gibi olmasın ama nobetten çıktım eve geldim şimdi uyucam
super yaa braeoo bende kilomu cok merk ediyorum bakalim aksama kac ckicammorordek cim 22 haziran hedefime bugün ulaşmış bulunuyorum. :)))))))) çok hızlı oldu ama bu sabah 61.5 çıktım :))))))))
Ay yapim arada bende sıcakta güzel gider hedefim.
Olsun canım sen dikkat etmeye devam et evde tartılırsın gidinceKızlar burada tartı yok ya ben kilomu bilmiyorum
Ooooo süpperrrrr83,8 den 81,2 ye - 2, 6
Olsun canım belki daha iyi olur. Sık tartılmayı önermiyorlar zaten. Bu vesileyle bunu denemiş olursun. Döndüğünde tartılırsın. Tabi yediklerine dikkat edersen sorun olmazKızlar burada tartı yok ya ben kilomu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?