- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.861
Mekik ve turevleri bel cevresine iyi gelir sanırım canımbugğnkü menüm
kahvaltı: tost, 10kiraz dereotu
öğle:etli kuru fasulye salata yulaflı kuru üzümlü yoğurt 2 kuru erik 4 hurma
akşam:tarhana çorbası havuç kabak tarator
su 2 lt, 500 ipCikilatacanavari morordek
bel çevremde resmen simit var ip atlamak iyi gelir mi dersiniz kızlar veya ne tavsiye edersiniz
Bayramı erken getirmişsin sen hedefimMenümü yazayım
2-3 çatal sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Ara
1 kase kiraz
Akşam
1 küçük boy pizza
Az patates
Biraz dondurma
1 tane de şerbetli tatlı
1 saat yürüyüş
1 saat k. Bisikletile - Şu an bisikletteyim. 1 saat geri sayım açık ama akşam yemeği nedeni ile uzatabilirim. Uzatırsam yazarım.morordek
Esracim dönmene çok sevindim. Biraz geç yazabiliyorum bayram sebebiyle zaten bildirimini de yapmışsın ve süpersin :)morordek
Şeyma’cım benim 22 Haziran hedefim 61.5. Bir değişiklik yapıp cevap yazayım dedim :)))) bayadır bakamıyordum saldım kendimi. Artık bayram dönüşü bir toparlanma yapacağım bende! Sabah tartılı kilomuzu yazıyor muyuz? Perşembe mi bildirim yapacağız yani?
Çikolatalı gofret için 40 puanSabah yarım simit biraz peynir
Öğlen 3 kaşık makarna 2 köfte bir kase yoğurt
Akşam 4 5 kaşık pirinç pilavı tavuk sote karpuz yarım kepçe mercimek çorba
Bugün çok stresli ve sinirlendiğim bir anda bir tane çikilatalı gofret yedim.
40 squat yarım saat yürüyüş
Cikilatacanavari morordek
50 puan cezaBugunki menümmorordek Cikilatacanavari
Kahvalti,:1dilim ekmek,1/2 çok bal ve kaymak,1/2salatalik,1yumurta,2dilim pastırma
Ara:1ceviz,10 fındık,
Ogle,:yarım porsiyon et,2kasik pilav,az domates,çok az yoğurt
Aksam:avuç ici kadar tavuk,patlıcan salata 3-4kasik,1kase mercimek çorba, semizotlu salata,1dilim serbetli ciss
4lt su,6bardak cay,
Spor:45dk bölgesel
Böreği ev işlerine saydım ceza yazmadım :)Bugun baya yoruldum. Kapı sıl süpür temızle evı derken bacaklarım bıle agrımıs durumda suan. Fena sekılde susamıştım.
Sahur
5 erık ve su
Iftar
Sakattat kavurma cıger dalak vb.
1 dılım kıymalı börek
1 kepçe sehrıye çorbası
1 dılım karpuz
Bolca su ve maden suyu
Hedefım kılomda sabıt kalabılmek. Sporda yaparım dıye düşünüyorum. Eksı görürsem sürpriz olur.
morordek Cikilatacanavari
Bu arada cıkılatacanavarı sacların çok çok ıddalı ama çok da yakışmış sana. Güle güle kullan yenı sacını.
Süpersin canım umarım bayramda salmamışsındır. Listeye alıp mezun edelim artık seniGünaydın kızlar 57,8çıktım bugün Hedefim 57,5tu ama yine de baya yaklaşmışım çok mutluyum inşallah Bayram’da da abartıp emeklerimi heba etmem
Canım süpersin tek kelimeyleSelamun Aleyküm canlar
morordek Cikilatacanavari @fancynancy
İftar:
2 kepçe yoğurt çorbası
4 adet köfte
1 yemek kaşığı humus (Aşerip hazırladığım muhteşem humusum ,nohut,tahin,limon suyu,sarımsak ve kimyon)
3 çatal kabak spagetti (kabakları spiral doğrayıcı ile doğrayıp az zeytinyağı ile soteleyip sarımsaklı yoğurtla gömüyoruz)
Sahur:
Herkes kızartılmış börek yerken ben kalktım kendime yumurta kırdım az zeytinyağına ,salatalık domates,lor peyniri ile yedim,son sahuru hiç edemezdim)
yeşil çaylı soda (ben hazırlamıştım akşam üstü soğutmuştum)
1,5 litre su
4,5 tane çilek oğlum ısırıp ısırıp bana verdi sıpa
@morordek şu an 74,5 im bu haftaki 300 gramlık hedefi de tutturdum akşam daha güzel bir sonuç yazarım umarım bu kadar az hedef koymamım sebebi ramazan ayında ibs ataklarımın tutması ve neredeyse ful kabız geçirmem süreci ki bu son günlerde daha fazla umarım düzene sokabilirim yoksa daha fazla gideceğinden eminim.
22 haziran hedefim 73,8
Canım sen tedaviye başladın mı? Nasil ilerleyecek süreç? Kilo verme durumunu etkileyecek gibi. Sağlık sebebiyle izin durumu var onu dusunebiliriz senden gelecek cevaba göreGünaydın herkesesabahın köründe hastaneye gittim, geldim. Şimdi tartıldım 75.1 çıktım. Bu hafta çok dikkat edip yürüyüşümü yaptım ama +400 gelmişim. Kullandığım bir ilaç var şişlik yapıyor. Hatta pazartesi iğne de verecekmiş bayram sonrası hedefim sabit gelmek morordek
Yeni hedefi alalım o zaman balpamukcum :)morordek cim 22 haziran hedefime bugün ulaşmış bulunuyorum. :)))))))) çok hızlı oldu ama bu sabah 61.5 çıktım :))))))))
Müthişsin83,8 den 81,2 ye - 2, 6
Canım haftaya güzel bir eksi bekliyorum senden kaç haftadır hep artı geliyordun zar zor iftar öncesi sabit falan çıkardık. Artık atak zamanıSelam herkese cok yogundum ancak vakit bulabildim. Gec oldu biraz ama bende arti geldim malesef. Pazartesi eksideydim 69.2 ifkm ama regl oldum dün ve bugun 69.8 kg geldim.
Herkese hayırlı mutlu bayramlar diliyorum
30 puan cezaPersembe menümorordek
Sahur yok
Iftar semizotu yemegi
Salata
Patatesli yumurta
Patates kizartmasi az yedim
2 Kavala kurabiye
1 hurma
Karpuz
Su 2lt
Spor 150 ipCikilatacanavari
Çok tebrikler bayrama göre müthiş menü ve sporİyi akşamlar kızlar
Annem burada benim irademi sınayıp duruyor fenaaa fenaaa şeyler yapıyor sormayın ama ben naptım oturdum yoğurtlu çorbamı içtim :))
morordek
Sabah
Biraz Eski kaşar ve beyaz peynir
5zeytin
Domates salatalık biber
Omlet
Bir parmak kadar simit
Yarım dilim tam buğday
Şekersiz çay
3tane kırmızı erik
Türk kahvesi
Akşam
Yoğurtlu dövme çorbası
Salata
Soda
Şekersiz sade kahve
Acıktığım için tekrar çorba içtim :)
Birde salatalık
15dk yüzme
250mekik
200 ip
20 dk bölgesel
15 dk yürüyüş
Şekerleri bisikletten düştüm hedefim :)Herkesin bayramı kutlu olsun, umarım güzel bir gün olmuştur.
Menümü yazayım
Sabah
Sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Ara
2 badem şekeri
Akşam
Patlıcan salatası
2 tane mantı
Karpuz
Şu an k. Bisikletindeyim. 1 saat de bisiklet olacak.
Pazartesi sabah yola çıkacağız hedefcim ogleden sonra varmış oluruz evimize diye umuyorumNe zaman dönüyorsunuz eve ördeğim?
Kendi adıma oldukça dikkat etmeye çalışıyorum.
Selam hanımlar
Geçmişe aktım uzun uzun
Bayram diye herkesler salmış ama tebrik ediyorum kaçamaksız ilerleyenler de var
Bunu aslında belki daha önceden duyurmaliydim ama menüleri okurken aklıma geldi
Bayram günleri puanlarını 2 katı olarak hesaplıyorum ona göre
Kacamakli da olsa menü yazmak 200 puan
Kacamaksız menü 400 puan
Spor puanları da 2 katı ve ciklatim senden ricam bayramda yapılan sporları cezalardan düşmeCikilatacanavari
Yarın bayramın son günü olur da toptan menü yazmak isterseniz açığız efenim :)
Bir de bayram sebebiyle sadece bayram günlerine özel ceza yazmayacağım amaaaaa lütfen abartmayın yediğiniz her şey kilo oluyor unutmayın. Bayramdan sonraki günler kaldığımız yerden devam ona göre. Bu da benden size bayram hediyesi olsun, bence cok cömert davrandım :)
Birazdan birkaç ceza gelecek onlar bayram öncesi menüler icin
Öncesinde acı olcak büyüdün. Artık emmiycen şeklinde konuştuk. Birkere çok ısrar etti ozaman bak acı artik dedim. Birdaha yapmadım zaten acı olmasa iyiydi dedi. Bu gece baya ağladı sürekli sarıldım. Süpriz yumurtayla sakinledi .uyku halinde zor oluyor. Inşallah sıkıntı olmaz uzun vadede de. Yoksa hiç mümkün değil bırakmak nasıl krize giriyor.Ama sabır taşı da bebeğe tiksindirerek ya da korkutarak bıraktırma. Bebeğin doğduğu günden itibaren tek bildiği şey, en güvendiği onu rahatlatan şey meme. Birden bu tür uygulamalar bebeğin güvenini sarsar. Mesela yengm tüm uyarılara rağmen sabır taşı kullandı. İlk gördüğünde korkup ayyy iğrenç demiş. Yeğenim aylarca sebepsiz ağladı. Sevdiği her şeye iğrenç demeye başladı. Sonra eskiye oranla farklı davranışları oldu. Kısa vadede her bebekte bunlar görülmese de uzun vadede muhakkak etkileri çıkıyor
Evet canım başladık tedaviye. Pazartesi kontrol, perşembe transfer olacak dedi doktor. Kilo durumuma göre cuma karar verelim istersen. Araya bayram girince biraz dağıldım ama Pazartesi’den itibaren topluyorum. Cuma kilo veremezsem izin olayını düşünelim olur mu canım? Gruba zarar vermek istemem ama kilo verebiliyorsam da devam etmek isterimMekik ve turevleri bel cevresine iyi gelir sanırım canım
Ip tüm bedeni çalıştırdığı için o da iyi gelebilir
Bayramı erken getirmişsin sen hedefim
Sporunun hepsini kestim menüye
Esracim dönmene çok sevindim. Biraz geç yazabiliyorum bayram sebebiyle zaten bildirimini de yapmışsın ve süpersin :)
Çikolatalı gofret için 40 puanCikilatacanavari
50 puan cezaCikilatacanavari
Böreği ev işlerine saydım ceza yazmadım :)
Süpersin canım umarım bayramda salmamışsındır. Listeye alıp mezun edelim artık seni
Canım süpersin tek kelimeyle
Bayramda da kaçamak yapmamışsın şahane
Canım sen tedaviye başladın mı? Nasil ilerleyecek süreç? Kilo verme durumunu etkileyecek gibi. Sağlık sebebiyle izin durumu var onu dusunebiliriz senden gelecek cevaba göre
Yeni hedefi alalım o zaman balpamukcum :)
Müthişsin
Cok ama cok tebrik ediyorum
Canım haftaya güzel bir eksi bekliyorum senden kaç haftadır hep artı geliyordun zar zor iftar öncesi sabit falan çıkardık. Artık atak zamanı
30 puan cezaCikilatacanavari
Çok tebrikler bayrama göre müthiş menü ve spor
Şekerleri bisikletten düştüm hedefim :)
Pazartesi sabah yola çıkacağız hedefcim ogleden sonra varmış oluruz evimize diye umuyorum
Bayram cok yoğun geçiyor
Ziyaret falan değil de Umut tamamen bana kaldığı için böyle oldu biraz :) annem varken süperdi. Neyse ki salı günü düzenimize dönmüş olacağız
Harika keşke öyle olsaBayram tatili fikri iyiymiş. Keşke kilolarda tatile gitsede gelmese. ..
Yaaa kaptaniçem yaa nasılda güzel bayram hediyesi dagitmissin yaz bakayim 3 günlük menü yazmama cezasiSelam hanımlar
Geçmişe aktım uzun uzun
Bayram diye herkesler salmış ama tebrik ediyorum kaçamaksız ilerleyenler de var
Bunu aslında belki daha önceden duyurmaliydim ama menüleri okurken aklıma geldi
Bayram günleri puanlarını 2 katı olarak hesaplıyorum ona göre
Kacamakli da olsa menü yazmak 200 puan
Kacamaksız menü 400 puan
Spor puanları da 2 katı ve ciklatim senden ricam bayramda yapılan sporları cezalardan düşmeCikilatacanavari
Yarın bayramın son günü olur da toptan menü yazmak isterseniz açığız efenim :)
Bir de bayram sebebiyle sadece bayram günlerine özel ceza yazmayacağım amaaaaa lütfen abartmayın yediğiniz her şey kilo oluyor unutmayın. Bayramdan sonraki günler kaldığımız yerden devam ona göre. Bu da benden size bayram hediyesi olsun, bence cok cömert davrandım :)
Birazdan birkaç ceza gelecek onlar bayram öncesi menüler icin
2 günlük bayram cezasindan kurtuldum gibiPisiciklerim hepinizi öptüm iyi geceler diliyorum
Yarın bayramın son günü teklifimi iyi düşünün sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın
Kıızzz ceza yazmicam dedim diye dağıtma ortalığıDidem geçmiş olsun nasıl oldu çocuklar .
Cuma menümorordek
Kahvaltı 10da
Patates kizarta
Sucuklu yumurta
Domates salatalık
Menemen
Peynir
3 yeşil zeytin
5 lokma hazır börek
1 tane ev yapımı az şekerli olmuş baklava
Öğle 2 gibj 2 sarma
Yarım dilim Revani
Aksam 6 gibi
1 tabak taze fasulye
1 kepçe tarhana
1 tabak makarna
Salata
Karpuz
Kiraz 20 25 tane çok güzeldi çok yedim
Buraya kadar iyi sayılır ama burdan sonra cips yedim o çok kötüydü bence en kötüsü.
Su 2lt
Spor yok
Tamamdır canım insallah tedavi olumlu sonuçlanır da hamilelik sebebiyle izne ayrılırsınEvet canım başladık tedaviye. Pazartesi kontrol, perşembe transfer olacak dedi doktor. Kilo durumuma göre cuma karar verelim istersen. Araya bayram girince biraz dağıldım ama Pazartesi’den itibaren topluyorum. Cuma kilo veremezsem izin olayını düşünelim olur mu canım? Gruba zarar vermek istemem ama kilo verebiliyorsam da devam etmek isterim
Ahah tamam dönünce hepinizle tek tek ilgilenicem :)2 günlük bayram cezasindan kurtuldum gibiama ariife gunude yazmadim kes bakayim ceza kaptanicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?