Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mekik ve turevleri bel cevresine iyi gelir sanırım canım
Ip tüm bedeni çalıştırdığı için o da iyi gelebilir
Bayramı erken getirmişsin sen hedefim
Sporunun hepsini kestim menüye
Esracim dönmene çok sevindim. Biraz geç yazabiliyorum bayram sebebiyle zaten bildirimini de yapmışsın ve süpersin :)
Çikolatalı gofret için 40 puan Cikilatacanavari
50 puan ceza Cikilatacanavari
Böreği ev işlerine saydım ceza yazmadım :)
Günaydın kızlar 57,8çıktım bugün Hedefim 57,5tu ama yine de baya yaklaşmışım çok mutluyum inşallah Bayram’da da abartıp emeklerimi heba etmem
Süpersin canım umarım bayramda salmamışsındır. Listeye alıp mezun edelim artık seni
Canım süpersin tek kelimeyle
Bayramda da kaçamak yapmamışsın şahane
Canım sen tedaviye başladın mı? Nasil ilerleyecek süreç? Kilo verme durumunu etkileyecek gibi. Sağlık sebebiyle izin durumu var onu dusunebiliriz senden gelecek cevaba göre
morordek cim 22 haziran hedefime bugün ulaşmış bulunuyorum. :)))))))) çok hızlı oldu ama bu sabah 61.5 çıktım :))))))))
Yeni hedefi alalım o zaman balpamukcum :)
83,8 den 81,2 ye - 2, 6
Müthişsin
Cok ama cok tebrik ediyorum
Selam herkese cok yogundum ancak vakit bulabildim. Gec oldu biraz ama bende arti geldim malesef. Pazartesi eksideydim 69.2 ifkm ama regl oldum dün ve bugun 69.8 kg geldim.

Herkese hayırlı mutlu bayramlar diliyorum
Canım haftaya güzel bir eksi bekliyorum senden kaç haftadır hep artı geliyordun zar zor iftar öncesi sabit falan çıkardık. Artık atak zamanı
Persembe menü morordek
Sahur yok
Iftar semizotu yemegi
Salata
Patatesli yumurta
Patates kizartmasi az yedim
2 Kavala kurabiye
1 hurma
Karpuz
Su 2lt
Spor 150 ip Cikilatacanavari
30 puan ceza Cikilatacanavari
Çok tebrikler bayrama göre müthiş menü ve spor
Şekerleri bisikletten düştüm hedefim :)
Ne zaman dönüyorsunuz eve ördeğim?
Kendi adıma oldukça dikkat etmeye çalışıyorum.
Pazartesi sabah yola çıkacağız hedefcim ogleden sonra varmış oluruz evimize diye umuyorum
Bayram cok yoğun geçiyor
Ziyaret falan değil de Umut tamamen bana kaldığı için böyle oldu biraz :) annem varken süperdi. Neyse ki salı günü düzenimize dönmüş olacağız

Sabah
Kahvaltıyı özlemısım:)))
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık bıber peynır
Yarım dılım kızarmış ekmek üstüne acı salca

1 dılım baklava bayram olunca tadımlık yedım

Akşam
Etlı nohut yemegı 1 kepçe
1 yemek kaşığı pılav
Turşu acı bıber
Salata yoğurt

morordek Cikilatacanavari

Didem geçmiş olsun nasıl oldu çocuklar .
Cuma menü morordek
Kahvaltı 10da
Patates kizarta
Sucuklu yumurta
Domates salatalık
Menemen
Peynir
3 yeşil zeytin
5 lokma hazır börek
1 tane ev yapımı az şekerli olmuş baklava
Öğle 2 gibj 2 sarma
Yarım dilim Revani
Aksam 6 gibi
1 tabak taze fasulye
1 kepçe tarhana
1 tabak makarna
Salata
Karpuz
Kiraz 20 25 tane çok güzeldi çok yedim
Buraya kadar iyi sayılır ama burdan sonra cips yedim o çok kötüydü bence en kötüsü.
Su 2lt
Spor yok

Iyi geceler herkese. Cuma gunku menumu yazayim ama cok sapan oldu.
Sabah
Omlet
Salatalik domates
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek

Ogleden sonra bayram ziyaretleri vs. Oldu. Pek duzen olmadi. Tok oldugumdan yemek yemedim aksam dahil.

2 lt su
Spor yok

Cumartesi menum
Sabah
Omlet
Salatalik domates
Peynir

Ogle
Atisirmalik olarak gecti.

Aksam
Yarim kucuk tabak taze fasulye
1 kepce corba
1 icli kofte
Salata
Yogurt

2 lt su
25 dk bolgesel

Cumartesi menü morordek
Kahvaltı 11 buçuk
Patatesli kıyma kavurma yumurtalı
Yulaf kepekli krep
Domates salatalık
Peynir
1 tk çikolata sürme
Yeşil çay
Kuruyemiş
Erik
3 hurma
Saat 5te
Domates salatalık kaşar
Karpuz
Kuruyemiş
3 4 dilim ekmek
Cips çok değildi
5 6 Burçak bisküvi
Dışarda piknik gibi takildik
Semaver çay yaptık .atistirdik.
Su 2lt
Spor 400 ip
40 bacak karna
40 duvar şinavı
40 ta duvara yaslanip bacak arkaya
50 şer ip atlayıp arada bu hareklerle eseme yaptım iyi oldu böyle yapcam artık normalde sadece bacak karna yapiyodum .yeni hareketler ekliycem. Müthiş terledim.

Öncesinde acı olcak büyüdün. Artık emmiycen şeklinde konuştuk. Birkere çok ısrar etti ozaman bak acı artik dedim. Birdaha yapmadım zaten acı olmasa iyiydi dedi. Bu gece baya ağladı sürekli sarıldım. Süpriz yumurtayla sakinledi .uyku halinde zor oluyor. Inşallah sıkıntı olmaz uzun vadede de. Yoksa hiç mümkün değil bırakmak nasıl krize giriyor.

Evet canım başladık tedaviye. Pazartesi kontrol, perşembe transfer olacak dedi doktor. Kilo durumuma göre cuma karar verelim istersen. Araya bayram girince biraz dağıldım ama Pazartesi’den itibaren topluyorum. Cuma kilo veremezsem izin olayını düşünelim olur mu canım? Gruba zarar vermek istemem ama kilo verebiliyorsam da devam etmek isterim

Yaaa kaptaniçem yaa nasılda güzel bayram hediyesi dagitmissin yaz bakayim 3 günlük menü yazmama cezasi

Pisiciklerim hepinizi öptüm iyi geceler diliyorum
Yarın bayramın son günü teklifimi iyi düşünün sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın
2 günlük bayram cezasindan kurtuldum gibiama ariife gunude yazmadim kes bakayim ceza kaptanicem

Kıızzz ceza yazmicam dedim diye dağıtma ortalığı
Bu arada ayırmışsın kuzuyu memeden hayırlı olsun. Ben cok hüzünleniyorum bu memeden ayırma olayına kendim nasıl yapıcam hiç bilmiyorum
Tamamdır canım insallah tedavi olumlu sonuçlanır da hamilelik sebebiyle izne ayrılırsın
2 günlük bayram cezasindan kurtuldum gibiama ariife gunude yazmadim kes bakayim ceza kaptanicem
Ahah tamam dönünce hepinizle tek tek ilgilenicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…