Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Smoothir olmasi sartmi sadece onu yapamam ama şekeri hayatimdan cikarmayi düşünüyorum

Canim geçmişi okumadin tam anlamiyla ozaman ben katildim yaaa hatta neler yapmaloyiz diye sordum suandda kahvemi sekersiz yaptim iciyorum ilk defa
yazıyorum deftere kilo kaç karabiber listeyi tamamlayayım 3 kişi bile olsa girişiyoruz sen şimdilik şekersiz takılmaya devam et sistemi kurarız gün içinde

Smoothir olmasi sartmi sadece onu yapamam ama şekeri hayatimdan cikarmayi düşünüyorum
tabiki neden olması smoothie dediğim blenderden çektiğimiz su maydanoz tarçın elma sirkesi gece uyurken yağları yaktığı için ,sana kalmış

Canım ben dün yazacaktım hastane yoğunluğundan unuttum. Smoothiera değil ama şekersiz 21 güne varım. Bugün 2. Günümüz zaten. Ben menülerimin başına kaçıncı gün olduğumuzu yazayım diyorum. Hem günleri karıştırmayız hem de motivasyon olur

tamam canım şimdi ajandama yazıyorum sonra tablo yapcam Cikilatacanavari nı yazmaya korkuyorum mazallah bir tepsi börekle gelecek diye

Zerdeçal Suyu İçmenin 9 Mucizevi Faydası

Yağ Yakımına Yardımcı Olur!

Zerdeçalın metabolizma hızlandırıcı etkisi mevcuttur. Zerdeçalın içerisinde bulunan curcumin maddesi yağ yakımına yardımcı olan safranın akışına destek olur. Bu sebeple sindirim ve hazım sorunları için de oldukça etkili bir baharattır.

Kalp Ve Damar Sağlığını Destekler

Zerdeçal suyu düzenli olarak tüketildiğinde, kötü kolesterol ve trigliserit seviyesini dengede tutar. İçerdiği antioksidanlar sayesinde atardamarlarınızda bulunan lipitlerin yok edilmesine katkı sağlar.

Karaciğer Sağlığını Korur

Zerdeçal bitkisi karaciğer sağlığı için çok önemlidir. Bilirubin ve safra arasındaki dengenin korunmasına yardımcı olur. Toksin birikmeleri ve yağı da azaltır.

Kan Şekerini Düzenler

Zerdeçal suyu, kan şekerinin metabolizmasını harekete geçirme yetisiyle Tip 2 diyabet hastalarına faydası oluyor.

Sindirim Bozukluklarıyla Mücadele Eder

Hazımsızlık belirtilerini hafifleterek midedeki fazla asit miktarını azaltarak ülser ve reflüyü önler.

Kanser Riskini Azaltır

Zerdeçal suyu düzenli şekilde tüketildiğinde kanser hücrelerinin artmasını yavaşlatırken kanserli hücrelerin yok edilmesine de yardımcı oluyor.

Artrit İle Savaşır

Zerdeçal suyu, sindirildiğinde eklem ağrılarını ve tutulmaları azaltan güçlü antioksidanları bünyesinde barındırır.

Erken Yaşlanmayı Önler

Yanlızca hücre yaşlanmasına karşı savaşmaz, ek olarak cildinizde ve saçınızda da yaşlanma belirtilerinin oluşmasını önler.

Alzheimer’ı Önlemeye Yardımcı Olur

Zerdeçal bitkisinin aktif bileşeni kürkümin, hücrelerin serbest radikallerden dolayı zarar görmesini engeller.

Zerdeçalı kimler tüketmemeli?

Hamilelerde rahim kasılmalarını arttırabileceği için yoğun tüketilmemesi önerilir. Bir hafta içinde ameliyat olacak olanlar zerdeçal tüketmemelidir.

Gunaydin canim. Ben dun basladim sekersiz 21 gune. Ama smoothie yapamam sanirim.

Dun internette arastirdim hazır gida beyaz ekmek şekerli herseyden uzak durmaliyiz
Ilk defa şekersiz kahve içtim

parkbyull canım ben de şekersiz günlere katılmak istiyorum.
Az evvel tartıldım ve durum içler acısı. Herkese moral veriyordum düzene girer diye ama benim durum felaket. Geçen perşembe 81,2 çıkmıştım bugün 83,5. Yaptığım kaçamak da yalnızca birkaç bayram çikolatası. Moralim çok bozuk.

Ama bayramda ceza yok dedinn
Bayram için değil canım. Yolculuk falan derken genel duruma da bakamadım eğer başka eksik menü varsa diye demiştim ama zaten yalan oldu dünden beri tutuluyor cezalar düzgün şekilde
Ya kıyamam ben cok duygulanıyorum işte ister istemez. Ama nereye kadar di mi.. Ay Allah sana da ona da kolaylık versin canim
Sorma ben de aynı durumdayım bi ara çocuk uyudu iste, ben de azıcık kafam dağılsın diye girdim buraya. Çamaşır yikanacak daha iş çok

Merhaba kızlar ben de şekersiz günlere katılmak istiyordum ama Bayram’dan döndüm Cuma da tatile gidiyorum tatilde dikkat etmek daha zor oluyor bir haftalık tatilim tatil dönüşü ben de aranızdayım, şimdi de Cuma’ya kadar şekersiz 4gün yapıcam 4gün de karım olsun gitmeden eksi görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…