- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.021
Smoothir olmasi sartmi sadece onu yapamam ama şekeri hayatimdan cikarmayi düşünüyorumgünaydın canlar dün ki çağrıya katılan olmadı anladığım kadarıyla nasip kısmet ,ben yine dünki menümü tekrar ederek başlayayım..
morordek Cikilatacanavari @fancynancy
sabah:Yeşil içecek (SU,Maydanoz,Yeşil elma,Salatalık,nane,limon
Öğlenancar salatası,Tavuk baget 1 tane,antep usülü ekşili dolma 2 tane
Akşam:Mercimek çorbası,köfte,yoğurt
gece:Yağ yakıcı smoothie
su:3,5 litre
spor:Leslie 4 power walk (36 dakika sucuk oldum)
ben yine tekrar edeyim şekersiz 21 gün +smoothier etkinliğine kim katılmak ister? katılmak isteyenler güncel kilo bildirimleri ile mesaj atsınlar liste yapıyım son başvuru 22/06/2018 saat 16:30
yazıyorum deftere kilo kaç karabiberCanim geçmişi okumadin tam anlamiyla ozaman ben katildim yaaa hatta neler yapmaloyiz diye sordum suandda kahvemi sekersiz yaptim iciyorum ilk defa
tabiki neden olması smoothie dediğim blenderden çektiğimiz su maydanoz tarçın elma sirkesi gece uyurken yağları yaktığı için ,sana kalmışSmoothir olmasi sartmi sadece onu yapamam ama şekeri hayatimdan cikarmayi düşünüyorum
Canım ben dün yazacaktım hastane yoğunluğundan unuttum. Smoothiera değil ama şekersiz 21 güne varım. Bugün 2. Günümüz zaten. Ben menülerimin başına kaçıncı gün olduğumuzu yazayım diyorum. Hem günleri karıştırmayız hem de motivasyon olurgünaydın canlar dün ki çağrıya katılan olmadı anladığım kadarıyla nasip kısmet ,ben yine dünki menümü tekrar ederek başlayayım..
ben yine tekrar edeyim şekersiz 21 gün +smoothier etkinliğine kim katılmak ister? katılmak isteyenler güncel kilo bildirimleri ile mesaj atsınlar liste yapıyım son başvuru 22/06/2018 saat 16:30
tamam canım şimdi ajandama yazıyorum sonra tablo yapcamCanım ben dün yazacaktım hastane yoğunluğundan unuttum. Smoothiera değil ama şekersiz 21 güne varım. Bugün 2. Günümüz zaten. Ben menülerimin başına kaçıncı gün olduğumuzu yazayım diyorum. Hem günleri karıştırmayız hem de motivasyon olur
günaydın canlar dün ki çağrıya katılan olmadı anladığım kadarıyla nasip kısmet ,ben yine dünki menümü tekrar ederek başlayayım..
Sabah tartildim 79.5 geldim canımyazıyorum deftere kilo kaç karabiberlisteyi tamamlayayım 3 kişi bile olsa girişiyoruz sen şimdilik şekersiz takılmaya devam et sistemi kurarız gün içinde
Ben bu tarz icecekleri icemiyorum canimtabiki neden olması smoothie dediğim blenderden çektiğimiz su maydanoz tarçın elma sirkesi gece uyurken yağları yaktığı için ,sana kalmış
Dun internette arastirdim hazır gida beyaz ekmek şekerli herseyden uzak durmaliyizCanım ben dün yazacaktım hastane yoğunluğundan unuttum. Smoothiera değil ama şekersiz 21 güne varım. Bugün 2. Günümüz zaten. Ben menülerimin başına kaçıncı gün olduğumuzu yazayım diyorum. Hem günleri karıştırmayız hem de motivasyon olur
Bayram için değil canım. Yolculuk falan derken genel duruma da bakamadım eğer başka eksik menü varsa diye demiştim ama zaten yalan oldu dünden beri tutuluyor cezalar düzgün şekildeAma bayramda ceza yok dedinn
Ya kıyamam ben cok duygulanıyorum işte ister istemez. Ama nereye kadar di mi.. Ay Allah sana da ona da kolaylık versin canimmorordek ayırdım kızı memeden. Çok mutsuz 3 4 gündür. Bir gece uyumadi 11den 7 e .hep kendini dişledi . Uyanana kadar uyaninca tv falan pipetli süt falan. Avuttuk. Neyse çok çok kötü geçmedi. Buyudun falan diyo. Acı oluyor diyor. Can sıkıcı.
Sorma ben de aynı durumdayım bi ara çocuk uyudu iste, ben de azıcık kafam dağılsın diye girdim buraya. Çamaşır yikanacak daha iş çokDidem bebeler topladımı kendini.
Ördekcm sanada geçmiş olsun yol yorgunlugu ile birde bizle uğraşıyorsun.
Benim her yolculuk sonrası valiz kıyafet eve yeni yerlisiyoruz gibj oluyor. Huyum kurusun ne var ne yoksa koyuyorum çocukların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?