- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.041
Ben normalde 2 ya da 2,5 öğün yapıyorum Fancycim.Yarından itibaren 2 veya suzinin yazdığı gibi 2,5 öğün yemeye başlıyorum kızlar. Buna da katılan var mı?
Hoşgeldin ördeğim..Hellooo şekerler nasılsınız?
Ya bugun yolculukla gectigi icin anca girebiliyorum. Bilgisayarıma da kavuştum sonunda, menülerinizi puanlaya puanlaya geldim
Hadi artık toparlanma zamanı bayramı da atlattık cezalarımla kaldıgımız yerden devam
Beynim nasıl eşleştirdiyse cikilata deyince kahve hayal ediyorum ben. :)Ya daha önce kimsenin başına geldi mi bilmiyorum amaCikilatacanavari sen adını her yazışta envai çeşit çikolata ve onlara yumulmuş bir hatun geliyor gözümün önüne. Ve canım acayip çikolata çekiyor (
Yavrum ya, zor bir süreç gibi duruyor. İki taraf da duygusal bağ kurmuş oluyor sanırım.@morordek ayırdım kızı memeden. Çok mutsuz 3 4 gündür. Bir gece uyumadi 11den 7 e .hep kendini dişledi . Uyanana kadar uyaninca tv falan pipetli süt falan. Avuttuk. Neyse çok çok kötü geçmedi. Buyudun falan diyo. Acı oluyor diyor. Can sıkıcı.
Çok klasik olacak ama şekersiz içince gerçekten kahvenin tadını daha iyi alacaksın.Dun internette arastirdim hazır gida beyaz ekmek şekerli herseyden uzak durmaliyiz
Ilk defa şekersiz kahve içtim
Kesinlikle hallederiz bende dün 65.1 gelmiştim dün Enson 6 buçuk ta yedim bugün 64.1 çıktım. Sorun geç yemek ve şuanda hiç aç değilim. Yemek yedikçe açlık bitmiyor bendeGünaydın güzeller
Haydi toparlanma zamanı moral bozmayın bugünü de sayarsak dolu dolu 3 gün var cumaya kadar bayramı telafi edebiliriz
Beni yazdın demi cnm?günaydın canlar dün ki çağrıya katılan olmadı anladığım kadarıyla nasip kısmet ,ben yine dünki menümü tekrar ederek başlayayım..
@morordekCikilatacanavari fancynancy
sabah:Yeşil içecek (SU,Maydanoz,Yeşil elma,Salatalık,nane,limon
Öğlenancar salatası,Tavuk baget 1 tane,antep usülü ekşili dolma 2 tane
Akşam:Mercimek çorbası,köfte,yoğurt
gece:Yağ yakıcı smoothie
su:3,5 litre
spor:Leslie 4 power walk (36 dakika sucuk oldum)
ben yine tekrar edeyim şekersiz 21 gün +smoothier etkinliğine kim katılmak ister? katılmak isteyenler güncel kilo bildirimleri ile mesaj atsınlar liste yapıyım son başvuru 22/06/2018 saat 16:30
Yaa baklava bile olabilir güvenmiyorum kendime ama ben yemiyorum zararım sağa solatamam canım şimdi ajandama yazıyorum sonra tablo yapcamCikilatacanavari nı yazmaya korkuyorum mazallah bir tepsi börekle gelecek diye
Ben de bi önceki sekersizimde geçmiştim şekersiz kahveyeDun internette arastirdim hazır gida beyaz ekmek şekerli herseyden uzak durmaliyiz
Ilk defa şekersiz kahve içtim
Havadan gelen havaya gider dert etme kuzumparkbyull canım ben de şekersiz günlere katılmak istiyorum.
Az evvel tartıldım ve durum içler acısı. Herkese moral veriyordum düzene girer diye ama benim durum felaket. Geçen perşembe 81,2 çıkmıştım bugün 83,5. Yaptığım kaçamak da yalnızca birkaç bayram çikolatası. Moralim çok bozuk.
yazdım gittiBeni yazdın demi cnm?
Yaa baklava bile olabilir güvenmiyorum kendime ama ben yemiyorum zararım sağa sola
Ben de bi önceki sekersizimde geçmiştim şekersiz kahveye
Havadan gelen havaya gider dert etme kuzum
Üzülme ben yarın 1. gün diye startı veriyorum bir kaç güne o fark gidecek bende bugün yarın adet olacam sanırım ondan o fark çıktı bende de.parkbyull canım ben de şekersiz günlere katılmak istiyorum.
Az evvel tartıldım ve durum içler acısı. Herkese moral veriyordum düzene girer diye ama benim durum felaket. Geçen perşembe 81,2 çıkmıştım bugün 83,5. Yaptığım kaçamak da yalnızca birkaç bayram çikolatası. Moralim çok bozuk.
Bende dün başladım .kilom 64.1 bugün. Benide ekleyiver. Smooti onu değil blender falan beni zorlar. Ben salatalık çayı yapcam. Bugün yaptım güzel.
Benim kilom 63.5 canim
tamamdırBenim kilom 63.5 canim
Hadi bakalım kızlar
Bebegim dün başladım ben de 82.4 tu
başla başla resmi olarak tarih yarın başlıyor olmadı 22 gün olsun nolcekBebegim dün başladım ben de 82.4 tu
katılıyor musun ekibeHadi bakalım kızlar
Bu arada ajanlık yaptım diğer gruplarda başlamış buna :)) vee şimdiden güzel kilolar vermişler
Canım evimde olsam katılırdım ama burada pek muftaga girmiyorum o yüzden menümü ona göre ayarlayamamkatılıyor musun ekibe
Fazla şekersizlik göz çıkarmazbaşla başla resmi olarak tarih yarın başlıyor olmadı 22 gün olsun nolcek
kaptanım gelsin sorun değil diğerleri 16:30 sonfancynancy de yapacakti. Girmedi sanirim foruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?