Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarından itibaren 2 veya suzinin yazdığı gibi 2,5 öğün yemeye başlıyorum kızlar. Buna da katılan var mı?
Ben normalde 2 ya da 2,5 öğün yapıyorum Fancycim.
3 öğün çok geldiği için yapıyorum ama özel bir çaba değil.
Hoşgeldin ördeğim..
Beynim nasıl eşleştirdiyse cikilata deyince kahve hayal ediyorum ben. :)
Yavrum ya, zor bir süreç gibi duruyor. İki taraf da duygusal bağ kurmuş oluyor sanırım.
Dun internette arastirdim hazır gida beyaz ekmek şekerli herseyden uzak durmaliyiz
Ilk defa şekersiz kahve içtim
Çok klasik olacak ama şekersiz içince gerçekten kahvenin tadını daha iyi alacaksın.

Günaydın güzeller
Haydi toparlanma zamanı moral bozmayın bugünü de sayarsak dolu dolu 3 gün var cumaya kadar bayramı telafi edebiliriz
Kesinlikle hallederiz bende dün 65.1 gelmiştim dün Enson 6 buçuk ta yedim bugün 64.1 çıktım. Sorun geç yemek ve şuanda hiç aç değilim. Yemek yedikçe açlık bitmiyor bende

Beni yazdın demi cnm?
tamam canım şimdi ajandama yazıyorum sonra tablo yapcam Cikilatacanavari nı yazmaya korkuyorum mazallah bir tepsi börekle gelecek diye
Yaa baklava bile olabilir güvenmiyorum kendime ama ben yemiyorum zararım sağa sola

Dun internette arastirdim hazır gida beyaz ekmek şekerli herseyden uzak durmaliyiz
Ilk defa şekersiz kahve içtim
Ben de bi önceki sekersizimde geçmiştim şekersiz kahveye
Havadan gelen havaya gider dert etme kuzum

Üzülme ben yarın 1. gün diye startı veriyorum bir kaç güne o fark gidecek bende bugün yarın adet olacam sanırım ondan o fark çıktı bende de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…