- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.161
Ooo çok sağlıklı bi tarif ,bı deneyeyim belki benim ufakliklar sever,inşallah severBende seviyorum. Çocuklarda yiyolar eksik olmaz evde. Şimdi bende muzu dilimleyip hindistan ceviz yağı döküyorum üstüne bal ceviz .Pasta diye yediriyorum bebelere kendimde yiyebilirim dimi şekersiz günlerde meyve var mı tam anlamadım .
Canim gecmis olsun,ama inşallah sonucu güzel olcak dua edelimVar canım maalesef. Söyledikleri kadar varmış iğneakşam 10 da vurdurdum. O zaman sıkıntı yoktu. Sabaha çok fena uyandım valla. Bu akşam 2. Vurulacak bakalım 5. Gün ne halde olacağım eşime diyorum ki şimdi sağa yatıyorum yarın ne tarafa yatacağım
Teşekkür ederim canım, inşallahCanim gecmis olsun,ama inşallah sonucu güzel olcak dua edelim
Günaydın acıdan mı heyecandan mıGünaydın herkese06.30 da uyandım bugün. Ne gerek varsa
Valla hangisinden bilemedim canım ama acı daha ağır basmış olabilirGünaydın acıdan mı heyecandan mı. Hayırlı günler
Hayırlısı olsun. Küçük herhalde oğlunuz. Allah damatlığınıda gostersın:)))Günaydın Kızlar, dün oğlumun sünneti vardı. İki gündür koşturmacadan giremedim. Neyseki sıkıntısız atlattık sayılır.
Hemen iki günlğk menümü yazayımmorordek
Pazartesi menü
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Peynir
5 zeytin
1 çay kaşığı bal
2 fıstık
Öğle
3 kaşık makarna
Akşam
4 köfte
5 6 çatal patates
1 dilim ekmek
Şu 2..5 litre
Spor 30 dk bisikletCikilatacanavari
Bana hiç cazip gelmedi denemedigimden herhalde. Ben salatalık çayı yapiyorum.Günaydın kızlar şekersiz 21 gün programına hoşgeldiniz,notlarımı alabilmem adına günlük şekersiz menü bildirimlerinize beni etiketlerseniz sevinirim
morordek Cikilatacanavari fancynancy
Öncelikle dünki menümü sayayım:
Sabah:Yulaf lapası muzlu ,Cevizli günkurusu 2 adet.
Öğlen:Köfte fırın,Ekşili dolma 1 adet.
Akşam:Zeytinyağlı kabak yemeği yoğurt..
Su:3,5 litre
Spor:Leslie 30 dakikaCikilatacanavari
bugün için akşama kadar detoks yapmak istedim 2 şişe smoothie hazırladım çiğ fındığımda var akşam için de hindi göğüs soteledim az zeytinyağlı..
Avokadolu Smoothie:
1/2 avokado
2 yemek kaşığı yoğurt
200 ml süt (laktozsuz kullandım)
10 yaprak taze nane
1/4 yeşil elma
1 yemek kaşığı bal
Ananaslı smoothie:
1 dilim ananas
1/2 dilim muz
1 yemek kaşığı yoğurt
250 ml kefir
1 çay kaşığı zerdeçal
1 tatlı kaşığı chia tohumu
1 tatlı kaşığı hindistan cevizi (ben koymadım)
şu an ananaslı smoothie yi bir avuç çiğ fındıkla tükettim çok iyi yaaaa
anaslı smoothie nin tadı çok iyiyidi,avokadoluyu öğlen içicem yazarım ,bende denedikçe paylaşıyorumBana hiç cazip gelmedi denemedigimden herhalde. Ben salatalık çayı yapiyorum.
Aslında bebelerede denenebilir ama çok alışkın olduğum meyveler değil. Oğlum sütlü yulaf ezmeli kuru meyveli karışımı seviyor bunuda yiyebilir.anaslı smoothie nin tadı çok iyiyidi,avokadoluyu öğlen içicem yazarım ,bende denedikçe paylaşıyorum
Maaşallah canım evladına hayırlı olsunGünaydın Kızlar, dün oğlumun sünneti vardı. İki gündür koşturmacadan giremedim. Neyseki sıkıntısız atlattık sayılır.
Hemen iki günlğk menümü yazayımmorordek
Pazartesi menü
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Peynir
5 zeytin
1 çay kaşığı bal
2 fıstık
Öğle
3 kaşık makarna
Akşam
4 köfte
5 6 çatal patates
1 dilim ekmek
Şu 2..5 litre
Spor 30 dk bisikletCikilatacanavari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?