- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.201
her 1 mil 15 dakika canımKızlar bu Leslie 2 mil 3 mil mantığı ne :) süresi mi farklı
Geçmiş olsun canım. Damatlığını da görürsün inşallah.Günaydın Kızlar, dün oğlumun sünneti vardı. İki gündür koşturmacadan giremedim. Neyseki sıkıntısız atlattık sayılır.
Hemen iki günlğk menümü yazayımmorordek
Pazartesi menü
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Peynir
5 zeytin
1 çay kaşığı bal
2 fıstık
Öğle
3 kaşık makarna
Akşam
4 köfte
5 6 çatal patates
1 dilim ekmek
Şu 2..5 litre
Spor 30 dk bisikletCikilatacanavari
Canım bence menü, spor ve su HarikaSelam kızlar dün yazamadım menümmorordek
Kahvaltı
Omlet
Domates
Salatalık
10zeytin
2dilim tam bugday ekmeği
Şekersiz çay
Öğlen
Zeytinyağlı fasulye
Akşam
Mangalda 3 köfte
Salata
3.5lt aşkın su
200mekik
50squat
30 dk bölgesel
15dk yüzme
2 dk plank
Çok sevindim canım. Motivasyon da bulaşıcı birşey bence. Birbirimize bulaştıralımKızlar o kadar motive hissediyorum ki kendimi nobete gelmeden sabah suyumu hazırladım içine nane ve salatalik attım yanıma maden suyu yeşil çay ve metobolizma hızlandırıcı karışımımi hazırlayıp aldım çok mutluyum
Ben kullanmadım canım. Kullanan birilerinin olması çok iyi oluyor. Benim eşya alırken en zorlandığım elektrik süpürgesiydi.Kızlar bırsey danışmak ıstıyorum. Süpürge alacağım çok karar degıstırdım su zamana kadar.
En son fakır range elektronik toz torbasız süpürgede karar kıldım gıbı kırmızı olanı. 900 Watt mıs. Vatanda 400 lira. Sızce nasıl kullanan varmı aranızda.
Canım bence menü, spor ve su Harika
Yaptım yaptım 2 mile şahane hiç yorulmadan terledim :) Leslie ablada yalnız iyi basen var dedikodu yapmak gibi olmasınher 1 mil 15 dakika canımzaten ilk 15 dakika ısınıyorsun sonra sucuk gibi terliyorsun
kocam da diyor bu nasıl sporcu kadının vücudu kötüYaptım yaptım 2 mile şahane hiç yorulmadan terledim :) Leslie ablada yalnız iyi basen var dedikodu yapmak gibi olmasın
Aynen o çok yaradı yemedim demedim bari yedim hızlı şekilde geri döndüm tartı da masallah üzmüyor gibiBayram yaramış :) süpersiniz kızlar
Cikilatacanavari belki bayramda yaptığın kaçamaklar işe yaradı insan sonuçta diyetten de sıkılıyor kısa süreli kafandan atmak iyi gelmiş gibi
Hedefe 58 demiştim ama adet olamıyorum şişkinlik var 2 3 gündür fazla çıkıyorum. Bayramın son günü 58.5tim. Şimdi 59 çıkıyorım hiç kaçamak yapmamış olmama rağmen.Eki Görüntüle 2158891
Hala hedefini belirlemeyenler varmış. Ya da ben mi kaçırdım?
@hayalalemiveben @0zlemCherry Mom @gonulll rint
Haklısın canım en güzel düzen insanın kendi evindeki düzen. Biz kalabalık bir aile olduğumuz için memlekete gittiğimde arada kaynıyorumSağol canım ay valla burada okadar zor oluyor ki yiyecek yemek bulamıyorum elimi nereye atsam hamur işi
cabuk gelen cabuk gidiyo canim hic canini skma bende ramazanin icinde adet olunca fazla cikmistim baya 1 kilodan fazla ckmstim ama adetimin sonuna dgru sporla brber eksiye bile dusmustum insallah sende ole olursn canimHedefe 58 demiştim ama adet olamıyorum şişkinlik var 2 3 gündür fazla çıkıyorum. Bayramın son günü 58.5tim. Şimdi 59 çıkıyorım hiç kaçamak yapmamış olmama rağmen.
Ah hedefim aahhh ben çok acıkıyorum nedense yaaa. Bak bugün öğle yemeği yemeyecektim ama ananeme gittik kardeşimle çocuklara hazırlayınca bende yedim. Şimdi akşamı hafif geçireyim diyorum ama bakalım.
Senin menüler süper zaten. Keşke bende senin gibi az yiyebilsem.
Bugünü 1. Gün saydım hepberaber düzenli olsun diye
Ayyyy dünmüydü aklım karıştı.Dun degilmiydi 1. Gun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?