Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun canım. Damatlığını da görürsün inşallah.

Canım bence menü, spor ve su Harika
Çok sevindim canım. Motivasyon da bulaşıcı birşey bence. Birbirimize bulaştıralım

Ben kullanmadım canım. Kullanan birilerinin olması çok iyi oluyor. Benim eşya alırken en zorlandığım elektrik süpürgesiydi.

Bayram yaramış :) süpersiniz kızlar
Cikilatacanavari belki bayramda yaptığın kaçamaklar işe yaradı insan sonuçta diyetten de sıkılıyor kısa süreli kafandan atmak iyi gelmiş gibi
Aynen o çok yaradı yemedim demedim bari yedim hızlı şekilde geri döndüm tartı da masallah üzmüyor gibi

Sağol canım ay valla burada okadar zor oluyor ki yiyecek yemek bulamıyorum elimi nereye atsam hamur işi
Haklısın canım en güzel düzen insanın kendi evindeki düzen. Biz kalabalık bir aile olduğumuz için memlekete gittiğimde arada kaynıyorum yoksa annem sürekli ısrar eder ye diye. Bir de kuzguna yavrusu şahin görünürmüş. Sen kilolu değilsin ki diyor aynalar ve tartı olmasa inanacam

Hedefe 58 demiştim ama adet olamıyorum şişkinlik var 2 3 gündür fazla çıkıyorum. Bayramın son günü 58.5tim. Şimdi 59 çıkıyorım hiç kaçamak yapmamış olmama rağmen.
cabuk gelen cabuk gidiyo canim hic canini skma bende ramazanin icinde adet olunca fazla cikmistim baya 1 kilodan fazla ckmstim ama adetimin sonuna dgru sporla brber eksiye bile dusmustum insallah sende ole olursn canim

Ben de senin gibiyim bazen durduramıyorum kendimi.

Menü
parkbyull
Sabah
1 kayisi
1 minnacik armut
Öğlen 3-5 tane minik kare tavuk
2 tabak salata
Yarım bardak yoğurt
Ara
Limonlu yeşil cay
Aksam
3yk bulgur pilavı
4-5 yk et yemeği
Ayran
Salata
Ara
Ananas nane limon karışımı içmedim henüz
Belki sade maden suyu da icerim
su 2.4 oldu daha icicem
Spor malesef nobetteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…