Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam canım cuma günkü bildirimine ve takımın durumuna göre ekleyebiliriz
morordek Canım ben yeni döndüm memleketten. Akraba arkadas vs derken cok iyi gecmedi diyet acisindan. Sen beni en iyisi izne ayır. Ben toparlanayim öyle döneyim takimi olumsuz etkilemek istemiyorum
Canım kızlar da demiş izni düsünme diye. Bak herkes çok motive olmus durumda. Daha çok katılım gösterirsen bu motivasyon rüzgarından etkilenirsin diye düsünüyorum :) Tabi ki son karar senin.
Canım insallah güzel sonuclar alırsınız, emekleriniz boşa gitmez
Geçmiş olsun canım, atlatmışsınız sünnet olayını :)

22 haziran hedefime 1 kilo kaldi onumde 2 gun var ulasamasamda belki yakinlasicam suan cok mutluyum 2 kilo gitti gecen haftadan bgune artık listeye gireyim brakmak istemiyorum sonuna kadr motive bi sekilde gitmek istiyorum

Ya benn onceden 2 şeker kaşığı dolusu koyardim sonra 2 küp oldu o sonra 1 derken bugün hic katmadim
Harkasın tatlim
Hayırlı olsun cnm ve geçmiş olsun

Sabah sabah motivw olunca aksama kadr ole gidiyo dmi canim benide bu sekersiz 21 gun cok motive etti gercekten agzima daha 1 lokma bile kacamak almadim ne olursa olsun insallah hep bole devam eder

Sabah sabah motivw olunca aksama kadr ole gidiyo dmi canim benide bu sekersiz 21 gun cok motive etti gercekten agzima daha 1 lokma bile kacamak almadim ne olursa olsun insallah hep bole devam eder

Bayram yaramış :) süpersiniz kızlar
Cikilatacanavari belki bayramda yaptığın kaçamaklar işe yaradı insan sonuçta diyetten de sıkılıyor kısa süreli kafandan atmak iyi gelmiş gibi

Kızlar bırsey danışmak ıstıyorum. Süpürge alacağım çok karar degıstırdım su zamana kadar.
En son fakır range elektronik toz torbasız süpürgede karar kıldım gıbı kırmızı olanı. 900 Watt mıs. Vatanda 400 lira. Sızce nasıl kullanan varmı aranızda.

Bayram yaramış :) süpersiniz kızlar
Cikilatacanavari belki bayramda yaptığın kaçamaklar işe yaradı insan sonuçta diyetten de sıkılıyor kısa süreli kafandan atmak iyi gelmiş gibi
tesekkur ederim canim aslinda ramazan yaradi kndimi skmadan az yiyerek istedgimi yiyerek ve spor yaparak verdim kilo hatta ramazanda tam 3 kilo verdim bunada sukur bayramda aldgim 800 gr saymazsak byramdada abartmadn beslendim ama genede odem oldu onlarda hizla gtti oda baya motive erti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…