- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.181
Tamam canım cuma günkü bildirimine ve takımın durumuna göre ekleyebiliriz
Canım kızlar da demiş izni düsünme diye. Bak herkes çok motive olmus durumda. Daha çok katılım gösterirsen bu motivasyon rüzgarından etkilenirsin diye düsünüyorum :) Tabi ki son karar senin.morordek Canım ben yeni döndüm memleketten. Akraba arkadas vs derken cok iyi gecmedi diyet acisindan. Sen beni en iyisi izne ayır. Ben toparlanayim öyle döneyim takimi olumsuz etkilemek istemiyorum
Canım insallah güzel sonuclar alırsınız, emekleriniz boşa gitmezVar canım maalesef. Söyledikleri kadar varmış iğneakşam 10 da vurdurdum. O zaman sıkıntı yoktu. Sabaha çok fena uyandım valla. Bu akşam 2. Vurulacak bakalım 5. Gün ne halde olacağım eşime diyorum ki şimdi sağa yatıyorum yarın ne tarafa yatacağım
Geçmiş olsun canım, atlatmışsınız sünnet olayını :)Günaydın Kızlar, dün oğlumun sünneti vardı. İki gündür koşturmacadan giremedim. Neyseki sıkıntısız atlattık sayılır.
Hemen iki günlğk menümü yazayımmorordek
Pazartesi menü
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Peynir
5 zeytin
1 çay kaşığı bal
2 fıstık
Öğle
3 kaşık makarna
Akşam
4 köfte
5 6 çatal patates
1 dilim ekmek
Şu 2..5 litre
Spor 30 dk bisikletCikilatacanavari
22 haziran hedefime 1 kilo kaldi onumde 2 gun var ulasamasamda belki yakinlasicam suan cok mutluyum 2 kilo gitti gecen haftadan bguneTamam canım cuma günkü bildirimine ve takımın durumuna göre ekleyebiliriz
Canım kızlar da demiş izni düsünme diye. Bak herkes çok motive olmus durumda. Daha çok katılım gösterirsen bu motivasyon rüzgarından etkilenirsin diye düsünüyorum :) Tabi ki son karar senin.
Canım insallah güzel sonuclar alırsınız, emekleriniz boşa gitmez
Geçmiş olsun canım, atlatmışsınız sünnet olayını :)
Harkasın tatlimYa benn onceden 2 şeker kaşığı dolusu koyardim sonra 2 küp oldu o sonra 1 derken bugün hic katmadim
Hayırlı olsun cnm ve geçmiş olsunGünaydın Kızlar, dün oğlumun sünneti vardı. İki gündür koşturmacadan giremedim. Neyseki sıkıntısız atlattık sayılır.
Hemen iki günlğk menümü yazayımmorordek
Pazartesi menü
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Peynir
5 zeytin
1 çay kaşığı bal
2 fıstık
Öğle
3 kaşık makarna
Akşam
4 köfte
5 6 çatal patates
1 dilim ekmek
Şu 2..5 litre
Spor 30 dk bisikletCikilatacanavari
Sabah sabah motivw olunca aksama kadr ole gidiyo dmi canim benide bu sekersiz 21 gun cok motive etti gercekten agzima daha 1 lokma bile kacamak almadim ne olursa olsun insallah hep bole devam ederKızlar o kadar motive hissediyorum ki kendimi nobete gelmeden sabah suyumu hazırladım içine nane ve salatalik attım yanıma maden suyu yeşil çay ve metobolizma hızlandırıcı karışımımi hazırlayıp aldım çok mutluyum
evet canım 2 mil 30 dakika 3 mil 45 dakika :)Kızlar bu Leslie 2 mil 3 mil mantığı ne :) süresi mi farklı
Kızlar o kadar motive hissediyorum ki kendimi nobete gelmeden sabah suyumu hazırladım içine nane ve salatalik attım yanıma maden suyu yeşil çay ve metobolizma hızlandırıcı karışımımi hazırlayıp aldım çok mutluyum
Sabah sabah motivw olunca aksama kadr ole gidiyo dmi canim benide bu sekersiz 21 gun cok motive etti gercekten agzima daha 1 lokma bile kacamak almadim ne olursa olsun insallah hep bole devam eder
Hım bir kaç videosunu indirdim bakalım güzel gibi ama 3 mil 15 dk var mesela demek ki partlar halinde koymuşlarevet canım 2 mil 30 dakika 3 mil 45 dakika :)
Olabilir canım cunku 3 mil 15 dakika olmaz :)Hım bir kaç videosunu indirdim bakalım güzel gibi ama 3 mil 15 dk var mesela demek ki partlar halinde koymuşlar
Hedefım sabıt kalabılmektı. Daha önce yazmıştım ama gözden kaçmış olsun :)Eki Görüntüle 2158891
Hala hedefini belirlemeyenler varmış. Ya da ben mi kaçırdım?
H hayalalemiveben0zlem Cherry Mom gonulll rint
Ya kaptanım hiç tartılamadım o yüzden hedef vermek güç 69 diyelimEki Görüntüle 2158891
Hala hedefini belirlemeyenler varmış. Ya da ben mi kaçırdım?
H hayalalemiveben0zlem Cherry Mom gonulll rint
Bayram telaşı gözümden kaçmış canım yazdım şimdi :)Hedefım sabıt kalabılmektı. Daha önce yazmıştım ama gözden kaçmış olsun :)
tesekkur ederim canim aslinda ramazan yaradi kndimi skmadan az yiyerek istedgimi yiyerek ve spor yaparak verdim kilo hatta ramazanda tam 3 kilo verdim bunada sukur bayramda aldgim 800 gr saymazsak byramdada abartmadn beslendim ama genede odem oldu onlarda hizla gtti oda baya motive erti beniBayram yaramış :) süpersiniz kızlar
Cikilatacanavari belki bayramda yaptığın kaçamaklar işe yaradı insan sonuçta diyetten de sıkılıyor kısa süreli kafandan atmak iyi gelmiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?