- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.321
Değil diye biliyorum ama...hiç duymamıştım canım naneyi, ben de dikkat edeyim. adaçayı zencefil falan serbest mi emzirmede
Menü harika tebrik ederim yarın piknikde dikkat et :))parkbyull morordek
Bgunku menum
Kahvaltı
2 yumurtadan yapilmis omlet
Azcik ezine peynir
Salatalik
Domates
Beyaz peynir az
Kasar peyniri 4 kucuk kare
Cay
Arada
Armut
2 kasik yogurt
6 tane kayisi
Daha sonra
1 sekersiz turk kahvesi
2 tane gunkurusu
Aksam
5 kasik sebzeli bulgur pilavi
2 tavuk pirzola firinda pismis
Yarim kase yogurt
Salata
Bgun beni cok sınadilar en sevdigim pastayi getrmisler ama tadina bile bakmadik vallahi ama aksam yemegini gec yedik 8 bucukda oyuzde sanki cok sisim insallah sabaha gzel sonuclar alirim
Su 2lt
Spor yok malesef
Btun gun hizmet halindeydim yoruldm
Yarinda piknik var nasl olcak bakalim
Oooo süper bir tarif canım çok teşekkür ederim. Deneyeceğim mutlaka. Sıcak suya ekliyorsun değil mi tüm bu tarif ettiklerini bebeğim?Naneleri biraz göz kararı olacak şekilde topluyorum Fancycim. 1 litrelik cam şişeye alıyorum, 1 tatlı kaşığı siyah ya da yeşil çay koyuyorum. Üzerine eğer istersem limon, tarçın ya da karanfil ekliyorum. Bazen hiç birini, bazen bazılarını ekliyorum. O an ne istediğime bağlı. 2 dakika kadar bekletiyor, 1 tatlı kaşığı kadar bal ekliyorum. Aklında bulunsun, bal 80 derecenin üzerindeki maddelere değdirilmemeli. Çok zararlı bir hal alıyor.
Sonra şişenin ağzını kapatıyor oda sıcaklığına gelmesini bekliyorum. Arada karıştıradabilirsin.
Sonra buzdolabına atıyor, soğukken içiyorum. İçerisine buz, limon, buzlu limon ekleyebilirsin. Eşim, liptonun soğuk çayından daha iyi diyor. Ben de severek içiyorum.
Baban nasıl oldu kaptaniçem?yaa sorma akşam tavuk gibi erkenden uykum geliyor ama 12 yi buluyorum genelde ama sabahları ne kadar yorgun olursam olayım 5,30-6 da ayaktayım
bu akşam deneyeceğim canım zencefil de güzel olur sankibu yağ mı yakıyor muş?
Benimde yulafa alerjim var ama yiyorum yaaa, alışsın bünyem. Gerçi fazla reaksiyon göstermiyor vücudum onun rahatlığı da olabilir bendeki.Tarifler çoğunlukla ananaslı. Maalesef benim alerjim var yiyemiyorum. İyi bi yağ yaktırıcıymış oysaki.
Senin naneyi bööleee mantı ya da çorba üzerine yağda yakılanından tasvir edip beynine kodlamış olma ihtimalin olabilir miAma ben nane kokusuna bayılırım ve iştahımı açar, ben de çok mu tersim acaba
Hayırlı olsun canım. İnşallah güzel sonuçları alırsın
Bebeyim lifli gıdalar tüketmeye çalış. Bi de kiraz bağırsakları çalıştırıyor olması lazım hatırladığım kadarıyla. Saplarını da atma ayır bari. Kiraz sapı çayı yaparsınDidem motivasyonun düşmesin dikkat et. Benide sinadilar pizza almış eşim beni yemez diye tavuk alayım demiş yedim valla
Zaten midem boş gibi hissediyorum ekmek falan yemeyince birde kiraz a dayanamıyorum oda midemi yakıyor kuruyemişe sarıyorum. Nasıl bitecek bu 21 gün. Sanki kabızlık yaşayacak gibiyim. Kabızlık sıkıntısi yaşayanlar az yediginizden olabilir mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?