- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.801
takyoncum bir de şey mesela paylaşım alanına listeyi ekledin ya en sona değilde liste sırasına göre yani 5. takım nerde olmalı 4. takımdan sonra yada sadece 1. ve 6. takım bildirim yapmışsa ikisinin arasında :)
kk ya bayılıyorum insanı çok güzel motive ediyor herkes çok içten anlatmış diyet başarı yöntemlerini.bencede herkes kendi vücudunu tanıyor ve nasıl güzel kilo verebildiğini ya da niye kilo aldığını biliyor.ben kendimle ilgili olanları yazmak istiyorum.öncelikle kilo vermeyi gerçekten çok istiyorum inancım tam..5 kilom kaldı hedefe(55).ama çabuk sıkılıyorum.çabucak vereyim kurtuluyum anlayışı var.bir gün bozuldu mu ertesi gün toparlayamıyorum.az az ve sık sık terimi uzak bana.sevdiğim bişeyse kendimi durduramıyorum.tatlıya çok düşkünüm o yüzden kh diyeti yapamıyorum.akşam yemeği saatim düzenli değil.bazen patlayana kadar yiyorum sofradan doymadan kalkmıyorum.kahvaltının en önemli öğün olduğunu düşünerekten kendimi kısıtlamıyorum (kızartma,reçel,bal,tost vb.)arkadaşlarımın ve annemin ısrarlarına karşı koyamıyorum.canım sıkıldığında,regl dönemimde,sınav zamanlarnda,moralim bozulduğunda ,mutlu olduğumda kendimi yemeye veriyorum(demekki yemek için herzaman bahanem var:)belirli bir listeye bağlı kalamıyorum ama ilk işim diyetisyene başlamak olacak.spora gidiyorum gelince çıldırmış gibi yiyorum.su tüketimim hala az.sürekli kaçamak yapmaya eğilimim var.FAKAT beşi bi yerde çayını eğer düzenli kullanabilirsem çok güzel kilo verebiliyorum.spor yapmayı seviyorum.yeşilçay ve her türlü meyve çayını seviyorum.çayı şekersiz içiyorum.meyveyle,sebzeyle,yeşillliklerle aram hep iyi olmuştur.süt,yoğurt,balık kısacası doğal olan herşeyi seviyorum.neyin sağlıklı neyin sağlıksız olduğunun farkındayım.eğer spor ve yürüyüşle desteklenmezse kalıcı kilo vermenin gerçekleşmeyeceğinin bilincindeyim. Ya Samed esmasının iradeyi artırdığını inancım tam.bu takıma üye olduğumdan beri daha sağlıklı besleniyorum yada en azından çabalıyorum.dün 28.10.2010 da diyete ve günlük tutmaya başladım.işte gayet açık ve dürüstçe anlattım herşeyi.şimdi herzaman beni eleştircek ,diyet süresince yanımda olacak rekabet edecek arkadaşlara ihtiyacım var.görüş ve yorumlarınızı bekliyorumm=)
listeyi paylaşıma senmi verecen abla son halini aldı sanırım :)
takyon ben saat 4.30 gibi gelirim canım listeler için sen meraklanma olur mu..
amonracım tebrik ederim canım seni takımın tek kilo vereni olarak :))
amonracım tebrik ederim canım seni takımın tek kilo vereni olarak :))
bu arada bende kilo verdim ama malesef yeni döndüm diye yazılmıyormuş eski kiloyla başladım
veremiyorum diye nasıl stres yaptığımı bi de sen bana sor abla
bi kaç gündür gevşemiştim ama işi sıkı ele alcam takımla berabersositososito
canım benim olur mu öyle şey mesela 63 ile ayrıldın ya bu hafta kaçsan yine yazacaktın işte atıyorum bir kilo verdin diyelim.. 63.0 / 62.0 diye hesaplayacaksın
iyide abla karar defterini okudum dün geri dönen üye eski kilosuyla yazılır deniliyordu benmi yanlış anladım yoksa ben şu anda 62 kiloyum neyse sağlık olsun haftaya yazarım inşallah 1 kilo daha veririm
canım şöyle yani mesela sen 63 ile çıktın ya 3 ay sonrada dönebilirdin o zaman çok kilo alıp dönenler oluyor ve arada ki farkı yansıtmıyorlar diye koyduk bu kuralı... 63 ile çıktın 90 kilo olarakta dönsen 63 ile giriş yapıyorsun eski kilosu denilen bu yani..
kızlar az önce bir öneri sunmuştuk arkadaşlar eğer herkes kabul ederse yada eden kişileri 2 şer olarak gruplandıralım ve bir rekabet ortamı düzenleyelim bu şekilde emin olun daha iyi kilo veririz yorumlarınızı bekliyorum
tokyoncum yardım istemişin ama tam ben çıktıgımda güzelim .yeni gördüm .
. kalişim yetişmiş saggolsun ....
takıldıgın durumlarda 6.takıma yaz mutlaka birileri olur sana yardım edecek .::))))
hayırlı cumalar herkese...
gerçekten lafolsun diye söylemiyorum sizi çok özledim.eksikliğinizi hissediyorum.takıma giremedikçe bi yanım eksik kalıyor.evet 1 haftadır giremiyorum çok kötü bi hafta geçirdim anlatamayacağım ailevi sorunlar ortaya çıktı.memlekete geldim apar topar.hem bedenim hem zihnim çok yorgun.dersler sizin de tahmin ettiğiniz gibi yoğun geçiyor.yurtta diyet namına bişey yapamıyordum.neyseki şu 10 gün evimdeyim takyoncum söz hergün girip ne yediğimi içtiğimi spor yaptığımı yazıcam.kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun.takımımız kapanmamış sayende fedakar arkadaşım.yeni üyeler gelmiş hoşgelmişler takıma biçok gülen yüz gelmiş.çok mutlu oldum.baktım yeni arkadaşlara bende azimlendim:)
ferihancım canım bn üzerime düşen sorumlulukları yerine getiremedim bana dair bi kırgınlık kalmasın içinde lütfen:) bana pc almayı düşünüyolar artık sürekli girebilicem yurttan özellikle
bluecum hamileymişsin çok sevindim
aklıma geldikçe yazıcam buralardayım daha canlarımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?