Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam abla anladım :))

Yazdıklarında kendimi gördüm canım :) Tatlı düşkünlüğü bende de var, yemek yemem tatlı yerim yani, hem de patlayana kadar.

canım benim olur mu öyle şey mesela 63 ile ayrıldın ya bu hafta kaçsan yine yazacaktın işte atıyorum bir kilo verdin diyelim.. 63.0 / 62.0 diye hesaplayacaksın

iyide abla karar defterini okudum dün geri dönen üye eski kilosuyla yazılır deniliyordu benmi yanlış anladım yoksa ben şu anda 62 kiloyum neyse sağlık olsun haftaya yazarım inşallah 1 kilo daha veririm

Son düzenleme:
iyide abla karar defterini okudum dün geri dönen üye eski kilosuyla yazılır deniliyordu benmi yanlış anladım yoksa ben şu anda 62 kiloyum neyse sağlık olsun haftaya yazarım inşallah 1 kilo daha veririm

canım şöyle yani mesela sen 63 ile çıktın ya 3 ay sonrada dönebilirdin o zaman çok kilo alıp dönenler oluyor ve arada ki farkı yansıtmıyorlar diye koyduk bu kuralı... 63 ile çıktın 90 kilo olarakta dönsen 63 ile giriş yapıyorsun eski kilosu denilen bu yani..

anladım :kedi::kedi:eyvahedigeldismile

kızlar az önce bir öneri sunmuştuk arkadaşlar eğer herkes kabul ederse yada eden kişileri 2 şer olarak gruplandıralım ve bir rekabet ortamı düzenleyelim bu şekilde emin olun daha iyi kilo veririz yorumlarınızı bekliyorum

tokyoncum yardım istemişin ama tam ben çıktıgımda güzelim .yeni gördüm .
. kalişim yetişmiş saggolsun ....
takıldıgın durumlarda 6.takıma yaz mutlaka birileri olur sana yardım edecek .::))))

ama eşitlik olmaz mı benim sikletimde kimse var mı 90 lara dayanan:roflol:
şimdi benimle 60 kilo olanın kilo verme hızı çok farklı
sonra motive olalım derken demoralize olmayalımsengözlerimebaksanab

tokyoncum yardım istemişin ama tam ben çıktıgımda güzelim .yeni gördüm .
. kalişim yetişmiş saggolsun ....
takıldıgın durumlarda 6.takıma yaz mutlaka birileri olur sana yardım edecek .::))))

sağol canımsın teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar çok yoğun geçen bir günün ardından birşeyler atıştırma fırsatı ancak buldum ve özür dilemek için geldim . takyoncum çok üzgünüm gelemedim canım bugün oysa aklım hep buradaydı bildirimler ne oldu takyon yapabilmidimi kalliste ablam yardım etmiştir muhakkak elini çekmez sağolun hiç takımımızın üstünden ama yinede kaldı işte aklım paylaşıma sunulmuş sanırım . geçmişi okuyabilirsem biraz okurum sonrada çıkarım herhalde nişanlımın gelişi bile bu yoğunlukta geri planda kaldı . Bu arada herkezin cumhuriyet bayramını kutlarım . bugün nişanlımında doğum günü akşam küçük bir kutlama yapıcaz . yarın içinde iş yerinden zorda olsa izin aldım . haftasonu aşkımla beraber vakit geçirebilmek için sonuçta bir kaç gün yanımda sonra aylarca göremiyorum . neye hepinizi çok öpüyorum şimdiden geçmişi okuyabildiğim kadar okur cevap yazabilirsem yazarım . takyoncum tekrar özür dilerim . gelemediğim için .

arecim umarım kötü bişey yoktur canım sorunlarını en kısa sürede çözersin inşallah. sana dair kırgınlık niye olsun içimde canım kimseye karşı bir kırgınlığım yok hepinizle aile gibiyiz herşeyimizi paylaşıyoruz burada emin ol bende çok yoğungünler geçiriyorum ve paylaşım yapamadığım için takımla gerektiği gibi ilgilenemediğim için kendimi kötü hissediyordum kaptanlık yapmak artık ağır geliyordu üzülüyordum yetişemediğim zamanlar ve mecburen bırakmak zorunda kaldım ama takımımı zorunlu olmadıkça bırakmaya niyetim yok merak etme daha verilecek kilolarımız var görüşmek üzrere canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…