- 28 Haziran 2010
- 253
- 49
- 118
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.781
Ankarada nerede yazıldın acaba spor salonuna?
hanımlar lokaline canım.çarşamba pilates,cumartesi fitness,pazar step ama henüz çok gidebildiğim söylenemez.tamam canım bu hafta evdeyim kardeş takımı ziyaret etmeye çalışcam:)
takyoncum geçen haftanın listesi bu şekilde canım bu listeden yola çıkarak yapmamız gerekiyor...
daha vakit var ben biraz bakıyım gerekenleri yapalım canım... telaşlanma :)
selam takımcım
takım toparlanıyo gliba çk mutlu oldum:1hug:
amonracım seni gelmeyecek sandım geleceksen hemen bildirime geçelim canım geçen haftanın ve bu günün kilosunu verrisen hemen listeye ekliyim
tamam abla şimdi anladım bana ferihan mesajda toplam satırı için bu hafta ile geçen haftanın kilosu -*100/geçen hafta diye anlatınca ben geçen haftanın toplam satırındaki kiloyu aldım hesaplama için anlatabildimmi bilmiyorum biraz karışık oldu ama şimdi anladım abla tamam
hıı anladım canım ama mesela geçen haftanın listesini alıp onun üzerinde değiştirme yapıyoruz ya toplam satırını sil unut :))
excelle başedebildin mi canım anlamadıysan sonra beraber deneme yaparız..
bu gün tüm takımların listesini de ben hazırlıycam canım o da aklında kalmasın olur mu...
**5.TAKIM 179. ETAP**
ferihann( 92,0 / 92.0 / 0,0 / 0,00% )
takyon ( 63,0 / 63 / 0.0 / 0.00% ) ( eski üye geri döndü )
aresozgur ( 60,0 / 60,0 / 0,0 / 0,00% )
buebottle ( 60.5 ) ( hamilelik sebebi ile ayrıldı )
benben ( 64,9 / 64.9 / 0.0 / 0.00% )
banucan4 ( 85,3 / 85.3 / 0,0 / 0,00% )
adigenisse( 78,0 / 78,0 / 0,0 / 0,00% ) ( yeni üye )
amonra ( 86.6 / 83.4 / 3.2 / 3.70% ) ( yeni üye )
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 529.8 / 526.6 / 3.2 / 0.60% )
gülmem durunca yorum yapıcam canım çok tatlısın yaaa :roflol::roflol:kk ya bayılıyorum insanı çok güzel motive ediyor herkes çok içten anlatmış diyet başarı yöntemlerini.bencede herkes kendi vücudunu tanıyor ve nasıl güzel kilo verebildiğini ya da niye kilo aldığını biliyor.ben kendimle ilgili olanları yazmak istiyorum.öncelikle kilo vermeyi gerçekten çok istiyorum inancım tam..5 kilom kaldı hedefe(55).ama çabuk sıkılıyorum.çabucak vereyim kurtuluyum anlayışı var.bir gün bozuldu mu ertesi gün toparlayamıyorum.az az ve sık sık terimi uzak bana.sevdiğim bişeyse kendimi durduramıyorum.tatlıya çok düşkünüm o yüzden kh diyeti yapamıyorum.akşam yemeği saatim düzenli değil.bazen patlayana kadar yiyorum sofradan doymadan kalkmıyorum.kahvaltının en önemli öğün olduğunu düşünerekten kendimi kısıtlamıyorum (kızartma,reçel,bal,tost vb.)arkadaşlarımın ve annemin ısrarlarına karşı koyamıyorum.canım sıkıldığında,regl dönemimde,sınav zamanlarnda,moralim bozulduğunda ,mutlu olduğumda kendimi yemeye veriyorum(demekki yemek için herzaman bahanem var:)belirli bir listeye bağlı kalamıyorum ama ilk işim diyetisyene başlamak olacak.spora gidiyorum gelince çıldırmış gibi yiyorum.su tüketimim hala az.sürekli kaçamak yapmaya eğilimim var.FAKAT beşi bi yerde çayını eğer düzenli kullanabilirsem çok güzel kilo verebiliyorum.spor yapmayı seviyorum.yeşilçay ve her türlü meyve çayını seviyorum.çayı şekersiz içiyorum.meyveyle,sebzeyle,yeşillliklerle aram hep iyi olmuştur.süt,yoğurt,balık kısacası doğal olan herşeyi seviyorum.neyin sağlıklı neyin sağlıksız olduğunun farkındayım.eğer spor ve yürüyüşle desteklenmezse kalıcı kilo vermenin gerçekleşmeyeceğinin bilincindeyim. Ya Samed esmasının iradeyi artırdığını inancım tam.bu takıma üye olduğumdan beri daha sağlıklı besleniyorum yada en azından çabalıyorum.dün 28.10.2010 da diyete ve günlük tutmaya başladım.işte gayet açık ve dürüstçe anlattım herşeyi.şimdi herzaman beni eleştircek ,diyet süresince yanımda olacak rekabet edecek arkadaşlara ihtiyacım var.görüş ve yorumlarınızı bekliyorumm=)
sağol ablacım teşekkür ederim :)
exele gelince yaa abla baktım iyice ama dediğin gibi müsait bir zamanında bi deneme yapsak çok iyi olur bu arada ben seni eklemiştim msn ye ümmügülsüm ile başlayan msn de konuşur bi deneme yaparız abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?