- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.841
bu takım ruhu iyi geldi bana
layloma alıyodum durumu ama
1. olmak acayip bi ateşledi beni
demek ki böyle bişeye ihtiyacm varmış benim
canım kaliste ablam iyi ki davet etmiş beni takıma
iyi ki tanımışım takım arkadaşlarımı
inşallah takım hareketlenir ve listeleri kasıp kavururuz
vaaayyyy amonra süpersin valla sen bu hırsla eminim herkesten çok kilo verirsin inşallah canım inşallah takımımız yeniden eski günlerine dönüyor e tabi takım olarak az birinciliğğimiz olmadı inşallah haftaya takım olarak 1. oluruz a.s.:1hug:
benim hırs yapmam için bi işin bana görev verilmesi yeter
şimdiye kadar bunu akıl edip takıma girmemişim merak ettim
bişeyi yaparken en iyisini yapmaya çalışıyorum
umarım bu işi de hakkıyla yaparım takım olarak da şahlanırız
bakarsın haftaya toplarız ödülleri ne güzel olur
ben kaçırdım o parlak 5. takım günlerini
bana da görmek nasip olur inşallah
takyoncum hemen hatırlatmışsın amonraya paylaşım yapmasını ben de dışarı çıkmıştım döner dönmez yazayım diyordum...
amonracım senin bu halin çok hoşuma gitti inanırmısın çok keyiflendim..
ya arkadaşlar ben geliyorum ama mesaj kontrolü filan yapamadan çıkıyorum eşim izinde ve evde bir haftadır takılamıyorum fırsat olmuyor ama azimle yanınızda olacağım inşallah...
amonracım eski parlak günler dedin de ahh ahhh 5. takımın adı vardı her anlamda... inşallah yeniden aynı olur..
takyoncum seninde 2 li gurup teklifin çok yerinde olmuş herkes günlük rapor vermeye mecbur oluyor böylece daha bir sorumlu oluyorsunuz denenmeli derim eskiden de yapmıştık takımca çok iyi gelmişti..
takyoncum hemen hatırlatmışsın amonraya paylaşım yapmasını ben de dışarı çıkmıştım döner dönmez yazayım diyordum...
amonracım senin bu halin çok hoşuma gitti inanırmısın çok keyiflendim..
ya arkadaşlar ben geliyorum ama mesaj kontrolü filan yapamadan çıkıyorum eşim izinde ve evde bir haftadır takılamıyorum fırsat olmuyor ama azimle yanınızda olacağım inşallah...
amonracım eski parlak günler dedin de ahh ahhh 5. takımın adı vardı her anlamda... inşallah yeniden aynı olur..
takyoncum seninde 2 li gurup teklifin çok yerinde olmuş herkes günlük rapor vermeye mecbur oluyor böylece daha bir sorumlu oluyorsunuz denenmeli derim eskiden de yapmıştık takımca çok iyi gelmişti..
Bu haftanın birincisi Amonracım.tebrik ediyorum arkadasımm:1hug:
bu çiçekler senin içinn a.s.a.s.
bide nazar boncuğunu takmayı unutma
darısı başıma diyorum:)bende bu hafta boğazıma hakim olamadğım için 600 gr verebildim
Tüm 5.takımı öpüyorum.muck muckopuyorumnanaktan
iyi geceler kızlar vede iyi kilo vermelerhihoyyyt
Bu haftanın birincisi Amonracım.tebrik ediyorum arkadasımm:1hug:
bu çiçekler senin içinn a.s.a.s.
bide nazar boncuğunu takmayı unutma
darısı başıma diyorum:)bende bu hafta boğazıma hakim olamadğım için 600 gr verebildim
Tüm 5.takımı öpüyorum.muck muckopuyorumnanaktan
iyi geceler kızlar vede iyi kilo vermelerhihoyyyt
iyi geceler 5.takımın güzelleri
sana kocaman tebrikler amonracım gelir gelmez gösterdin kendini:)
takyoncum bence bu 2li grup işi süper olur.bugün forumda bi arkadaş takımınıza karşı açık ve dürüst olun diyet hakkında yanlışlarınızı,eksiklerinizi doğrularınızı bilsinler yazmış çok beğendim koştum hemen yazdım size.bu grup işi de bizi teşvik eder diye düşünmekteyim.bugün yarım saat aletli spor yaptım:) hepinizi kocaman öpüyorumm iyi geceler
İyi geceler demeye geldim arkadaşlar. Ben de sayenizde yeniden diyet moduna giriyorum, çok mutluyum o yüzden :)
Eminim ki takım olarak çok güzel şeyler başarıcaz. 2li yarış olayına ben kesinlikle varım, hepimizin azmini artıracağını düşünüyorum.
Katılmak istemeyenler de olabilir tabi ki, ama isteyenler hemen başlayalım ki haftaya listeleri kasıp kavuralım :)
2 li takım yarışı nedir biri bana anlatabilir mi
ben bilmiyorum:kedi:
amonram aslına bakarsan yarış değil bu sadece destek diyelim.. her gün çift seçildiğin arkadaşına ne yedin ne içtin rapor veriyorsun eğer o senden bir şey isterse yapıyorsun ve en önemlisi pozitif veya negatif eleştiriliyorsun... şunu yaptın beğendim devam et veya bak şunu çok abartılı yemişsin şunu eksik yap gibi ....
amonram hani sonuç listeleri başlığı varya mesela bu gün benim yayımladığım ve buraya linkini eklediğim.. o başlığa listeler haricinde mesaj yazmıyoruz aklında olsun...:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?