Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu takım ruhu iyi geldi bana
layloma alıyodum durumu ama
1. olmak acayip bi ateşledi beni
demek ki böyle bişeye ihtiyacm varmış benim
canım kaliste ablam iyi ki davet etmiş beni takıma
iyi ki tanımışım takım arkadaşlarımı
inşallah takım hareketlenir ve listeleri kasıp kavururuz

vaaayyyy amonra süpersin valla sen bu hırsla eminim herkesten çok kilo verirsin inşallah canım inşallah takımımız yeniden eski günlerine dönüyor e tabi takım olarak az birinciliğğimiz olmadı inşallah haftaya takım olarak 1. oluruz a.s.:1hug:

benim hırs yapmam için bi işin bana görev verilmesi yeter
şimdiye kadar bunu akıl edip takıma girmemişim merak ettim
bişeyi yaparken en iyisini yapmaya çalışıyorum
umarım bu işi de hakkıyla yaparım takım olarak da şahlanırız
bakarsın haftaya toplarız ödülleri ne güzel olur
ben kaçırdım o parlak 5. takım günlerini
bana da görmek nasip olur inşallah

inşallah hayatım inşallah hep beraber kalkınacaz yeter bu kadar durgunluk dimi 5.takım yeter bu kadar dinlenme

takyoncum hemen hatırlatmışsın amonraya paylaşım yapmasını ben de dışarı çıkmıştım döner dönmez yazayım diyordum...

amonracım senin bu halin çok hoşuma gitti inanırmısın çok keyiflendim..

ya arkadaşlar ben geliyorum ama mesaj kontrolü filan yapamadan çıkıyorum eşim izinde ve evde bir haftadır takılamıyorum fırsat olmuyor ama azimle yanınızda olacağım inşallah...

amonracım eski parlak günler dedin de ahh ahhh 5. takımın adı vardı her anlamda... inşallah yeniden aynı olur..

takyoncum seninde 2 li gurup teklifin çok yerinde olmuş herkes günlük rapor vermeye mecbur oluyor böylece daha bir sorumlu oluyorsunuz denenmeli derim eskiden de yapmıştık takımca çok iyi gelmişti..

hatırlatmammı ablacım sende bana hatırlatmıştın 1. olunca akıldan çıkmıyor tabi unutmadım :))))
2'li grup işinide ablacım herkesten yorum bekliyorum kabul edilince kiloları birbirine yakın olan kişileri grup yaparız dediğin gibi daha iyi olur inşallah

neyse kızlar ben müsadenizle çıkıyorum kızımı uyutucam masal bakliyor hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun

kaptan boş bırakmadı abla beni hemen hatırlattı paylaşım yapmamı
yoksa ben leylasıyım takımın dünyadan haberim yok
sayende abla keyiflenmekde sonuna kadar haklısın sen usta ben çekirgesempatiksalakcinni

Bu haftanın birincisi Amonracım.tebrik ediyorum arkadasımm:1hug:
bu çiçekler senin içinn a.s.a.s.
bide nazar boncuğunu takmayı unutma
darısı başıma diyorum:)bende bu hafta boğazıma hakim olamadğım için 600 gr verebildim

Tüm 5.takımı öpüyorum.muck muckopuyorumnanaktan
iyi geceler kızlar vede iyi kilo vermelerhihoyyyt

hoşgeldin karamelcim teşekkür ederiz sanada iyi geceler her zaman bekleriz canım:1hug:

iyi geceler 5.takımın güzelleri
sana kocaman tebrikler amonracım gelir gelmez gösterdin kendini:)
takyoncum bence bu 2li grup işi süper olur.bugün forumda bi arkadaş takımınıza karşı açık ve dürüst olun diyet hakkında yanlışlarınızı,eksiklerinizi doğrularınızı bilsinler yazmış çok beğendim koştum hemen yazdım size.bu grup işi de bizi teşvik eder diye düşünmekteyim.bugün yarım saat aletli spor yaptım:) hepinizi kocaman öpüyorumm iyi geceler

İyi geceler demeye geldim arkadaşlar. Ben de sayenizde yeniden diyet moduna giriyorum, çok mutluyum o yüzden :)

Eminim ki takım olarak çok güzel şeyler başarıcaz. 2li yarış olayına ben kesinlikle varım, hepimizin azmini artıracağını düşünüyorum.

Katılmak istemeyenler de olabilir tabi ki, ama isteyenler hemen başlayalım ki haftaya listeleri kasıp kavuralım :)

ii geceler arkadaşlar nasışsınız
oh maşşş. muhabbet süper
allah bozmasın
ipten döndük valla
sabah tarhamna çorbası
öğlen yarım poğaça çayla akşam yağsız hamsi tava salata
akşamda bol meyve :)))

benim yediklerim bunlardı
sabah yürüyüşüne çıkamadım bu gün

a e olun

öptüm hepinizi..

çok teşekkür ederim canım
haftaya da sen bana fark atarsın belki

teşekkür ederim
takıma taze kan lazımmış
kanımız tuttu verdim bendekaydirigubbakcemile3
burda olmaktan çok mutluyum:1hug:

2 li takım yarışı nedir biri bana anlatabilir mi
ben bilmiyorum:kedi:

2 li takım yarışı nedir biri bana anlatabilir mi
ben bilmiyorum:kedi:

amonram aslına bakarsan yarış değil bu sadece destek diyelim.. her gün çift seçildiğin arkadaşına ne yedin ne içtin rapor veriyorsun eğer o senden bir şey isterse yapıyorsun ve en önemlisi pozitif veya negatif eleştiriliyorsun... şunu yaptın beğendim devam et veya bak şunu çok abartılı yemişsin şunu eksik yap gibi ....

amonram hani sonuç listeleri başlığı varya mesela bu gün benim yayımladığım ve buraya linkini eklediğim.. o başlığa listeler haricinde mesaj yazmıyoruz aklında olsun...:hulya:

he anladım abla iyiymiş o zaman eküri gibi oluyoruz yani
bana uyar
o linke yazmıyomuyuzkaydirigubbakcemile3
öğrencem abla öğrencem
senin sabrını tüketmedenkaydirigubbakcemile3

herkese günaydeın arkadaşlar geçmiş felan okuyamadım heyeecandan kocam geliyor 1 saate kadar evde olur gidip kahvaltı hazırlıyacam öğleden sonra okula yetişecem gün içinde belki uğrayamayabilirim uğrayamazsam akşama kesin uzun uzun burda olurum hoşçakalaın kızlar

günaydın kızlar naber ben maalesef giremedim bu hafta üzerimde kara bulutlar dolaşıyordu sürekli takıma gelen arkadaşlarımızda nete giremediklerini söylediler ve iki kişide gerçekten evde deildi biri yoldaydı diğeri arkadaşında biz bir kaçımız çabalayan bir takımız ve diğerlerini kesinlikle diskalifiye edeceğim ve yeni arkadaşlar alacağım tabi diskalifiye olmazsak kararınızı sabırsızlıkla bekliyoum

kalis paylaşıma 7. takım diskaliye olsun mu diye yazmış sizlerinde görüşlerini bekliyor daha öncede aksaklıklardan bildirimlerimiz gecikmişti çünkü bir uğrar paylaşım alanına fikrinizi yazarsanız sevirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…