Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ama eşitlik olmaz mı benim sikletimde kimse var mı 90 lara dayanan:roflol:
şimdi benimle 60 kilo olanın kilo verme hızı çok farklı
sonra motive olalım derken demoralize olmayalımsengözlerimebaksanab
amonracım onu ayarlarız birbirine yakın kiloda olanları birleştiririz merak etme san :)))

rica ederiz ferihancım herhafta canlabaşla duruyorsun takımın başında zaten işin olduğunu tahmin etmiştim canım bu arada bu hafta seni aynı geçtim ama tartılabildinmi varmı bir değişiklik

selam arkadaşlar stresli bir günün ardından evime geldim çok şükür kayınvalidemde değilim eşim biniyor bu akşam sabaha evde olacak bende akşamdan geldim evime bu arada işten ayrıldım çok ağır geldi bana haftanın 5 günü çalışıyorum haftasonu cumartesi okul var pazar kurs var derken evime çocuğuma verimli olmamaya başladım o yüzden kızımı anaokulana başlayana kadar ara verdim çalışmaya

kızlar hayırlı akşamlar biri 7.takıma yardımcı olabilir mi?
paylaşımlarını yapamamışlar
bende anlamıyorum
acil yardımınıza ihtiyacları var
zalimi arkadamızın bilg.bozuk suan 70 kıloymuş

zalimi paylaşıma yazmış ama zaten saat 16.30 en son bildirim saat yani çok geç kalındı bu saatten sonra olmasa da olur..

amonram her cuma en başarılı olan takım ve en başarılı olan kişi seçilir.. takım 1. olamamış ama sen kendi adına tüm yarışmacılar arasında 1. oldun canımsempatiksalakcinni

ne güzel ne güzel ama bugün regl oldum
kendimle savaşıyorum tatlı krizleri bastı her yanımı
bu hafta kilo verebilecek miyim bakalım

ne güzel ne güzel ama bugün regl oldum
kendimle savaşıyorum tatlı krizleri bastı her yanımı
bu hafta kilo verebilecek miyim bakalım

amonracım tatlı istiyorsan onuda ye canım ama az ve sütlü tatlı ye mutlaka aşırıya kaçmadan... abartınca sonrası pişmanlık biliyorsun.. eşinin diyeti nasıl gidiyor o kaç kilo verdi..

amonracım tatlı istiyorsan onuda ye canım ama az ve sütlü tatlı ye mutlaka aşırıya kaçmadan... abartınca sonrası pişmanlık biliyorsun.. eşinin diyeti nasıl gidiyor o kaç kilo verdi..

eşim erkek diyeti yapıyomuş tarzı farklı onun ekmek yemiyo tosunum sadecesempatiksalakcinni
tabi ki gram kilo veremedi 600 gr da aldı üstelik
üstüne varmıyorum fazla çok çalışıyo yemezse halsiz
düşer die

elmayı rendeleyip tarçınla pişirdim
tatlı niyetine kaşıklıyorum
acayip işe yarıyo
tarçın adet sancılarına tatlı krizlerine birebir bu arada

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15957038&posted=1#post15957038

sonuç listelerini hazırladım fıstıklar.. amonra daha listeye girer girmez listeleri alt üst etti ve bireyselde 1. oldu tebrik ediyorum amonracım...
ellerine sağlık ablam benim sağolasın

anaaa 1. mi oldum bizim takımın
elimden geleni yapıcam her hafta girelim potaya böyle
çok sevindim:lepi:
amonracım tebrik ederim canımmm takımımız bir anda canlandı valla tek kilo verensin ama birinci oldun tebrikler arkadaşımmm
elmayı rendeleyip tarçınla pişirdim
tatlı niyetine kaşıklıyorum
acayip işe yarıyo
tarçın adet sancılarına tatlı krizlerine birebir bu arada

afiyet olsun canım
bu arada birinci olduğun için paylaşım bölümüne bi açıklama yapman gerekiyor canım nasıl kilo verdin ne yedin ne içtin kısacası başarının sırrını yazman gerekiyor en kısa zamanda yaz hayatım tekrar tebrik ederima.s.

saol canım
nereye açıklama yapcam ay ben hiç bilmiyorum
de bana nereye yorum yapcameyvahedigeldismile

amonracım CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı varya en üstte sabit oraya yazacaksın canım

bende yazdığımda çok streslenmiştim ne yazacam diye ama merak etme sadece genel olarak yaptığın sporu ve ne yiyip içtiğini nasıl kilo verdiğini yazacaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…