- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.821
amonracım onu ayarlarız birbirine yakın kiloda olanları birleştiririz merak etme san :)))
ama eşitlik olmaz mı benim sikletimde kimse var mı 90 lara dayanan:roflol:
şimdi benimle 60 kilo olanın kilo verme hızı çok farklı
sonra motive olalım derken demoralize olmayalımsengözlerimebaksanab
merhaba arkadaşlar çok yoğun geçen bir günün ardından birşeyler atıştırma fırsatı ancak buldum ve özür dilemek için geldim . takyoncum çok üzgünüm gelemedim canım bugün oysa aklım hep buradaydı bildirimler ne oldu takyon yapabilmidimi kalliste ablam yardım etmiştir muhakkak elini çekmez sağolun hiç takımımızın üstünden ama yinede kaldı işte aklım paylaşıma sunulmuş sanırım . geçmişi okuyabilirsem biraz okurum sonrada çıkarım herhalde nişanlımın gelişi bile bu yoğunlukta geri planda kaldı . Bu arada herkezin cumhuriyet bayramını kutlarım . bugün nişanlımında doğum günü akşam küçük bir kutlama yapıcaz . yarın içinde iş yerinden zorda olsa izin aldım . haftasonu aşkımla beraber vakit geçirebilmek için sonuçta bir kaç gün yanımda sonra aylarca göremiyorum . neye hepinizi çok öpüyorum şimdiden geçmişi okuyabildiğim kadar okur cevap yazabilirsem yazarım . takyoncum tekrar özür dilerim . gelemediğim için .
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15957038&posted=1#post15957038
sonuç listelerini hazırladım fıstıklar.. amonra daha listeye girer girmez listeleri alt üst etti ve bireyselde 1. oldu tebrik ediyorum amonracım...
anaaa 1. mi oldum bizim takımın
elimden geleni yapıcam her hafta girelim potaya böyle
çok sevindim:lepi:
Tebrikler amonra
kızlar hayırlı akşamlar biri 7.takıma yardımcı olabilir mi?
paylaşımlarını yapamamışlar
bende anlamıyorum
acil yardımınıza ihtiyacları var
zalimi arkadamızın bilg.bozuk suan 70 kıloymuş
amonram her cuma en başarılı olan takım ve en başarılı olan kişi seçilir.. takım 1. olamamış ama sen kendi adına tüm yarışmacılar arasında 1. oldun canımsempatiksalakcinni
ne güzel ne güzel ama bugün regl oldum
kendimle savaşıyorum tatlı krizleri bastı her yanımı
bu hafta kilo verebilecek miyim bakalım
amonracım tatlı istiyorsan onuda ye canım ama az ve sütlü tatlı ye mutlaka aşırıya kaçmadan... abartınca sonrası pişmanlık biliyorsun.. eşinin diyeti nasıl gidiyor o kaç kilo verdi..
ellerine sağlık ablam benim sağolasınhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15957038&posted=1#post15957038
sonuç listelerini hazırladım fıstıklar.. amonra daha listeye girer girmez listeleri alt üst etti ve bireyselde 1. oldu tebrik ediyorum amonracım...
amonracım tebrik ederim canımmm takımımız bir anda canlandı valla tek kilo verensin ama birinci oldun tebrikler arkadaşımmm
elmayı rendeleyip tarçınla pişirdim
tatlı niyetine kaşıklıyorum
acayip işe yarıyo
tarçın adet sancılarına tatlı krizlerine birebir bu arada
ellerine sağlık ablam benim sağolasın
amonracım tebrik ederim canımmm takımımız bir anda canlandı valla tek kilo verensin ama birinci oldun tebrikler arkadaşımmm
afiyet olsun canım
bu arada birinci olduğun için paylaşım bölümüne bi açıklama yapman gerekiyor canım nasıl kilo verdin ne yedin ne içtin kısacası başarının sırrını yazman gerekiyor en kısa zamanda yaz hayatım tekrar tebrik ederima.s.
amonracım CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı varya en üstte sabit oraya yazacaksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?