- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.481
Birinciliğini Tebrik ederim canım68.5 olsun hedefim bu hafta bir kamyon yatılı misafirim var spor inşallah yapabilirim
Sağol bebeğimTeşekkür ederim canım. Geçmiş olsun kuzuna
Gitti canıımmm 21 gün. Başlayacak mısın tekrar?Bgun sizi braz hayal kırıklıgına ugratıcam biliyorum ama piknik gibi bi ortamda bide belediye tarafindan dzunlenmis kahvalti ogle yemegi dondurma pamuk sekeri meyve dagitilinca sekersiz 21 gun diyetini bgun mahvettim aslinda gzel gidiyodum ama 2 gun cok zorlandim aslinda saat 1 kdr dayandm ama snrasi husran
İnşallah canım yaaa.Geçmiş olsun tatlım.
Bir an önce geçer umarım.
İyi bariiii notadan yırttık bayram vesilesiyleHanımlar bu arada @Beberilay 'ın son dakika bildirimi ile nota almaktan kurtulduk. Diğer takımları da bayram etkilemiş sanırım 3.yuz bu hafta
Canım haftaya bildirimin güzel olursa listedesin
Hayır bak bence daha çok motive olmalısın, ne kadar az kalmış listeye girmene. Ve bu haftanın birincisisin, cok guzel gidiyorsun. Bence maksimum 2-3 haftaya listedesin yeter ki bozma
Oylarıma sahip çık hedefim
Ay bana üstü kapalı siyaset yaptırıyorsunuz
Hanımlar bu arada @Beberilay 'ın son dakika bildirimi ile nota almaktan kurtulduk. Diğer takımları da bayram etkilemiş sanırım 3.yuz bu hafta
İnşallah haftaya daha iyi olur cnm ya
Vaaaooovv süpersin
Hayırdır kaptanım emredin asalım keselim kim sıktı canınızı
Ellerine sağlık cnm
bir mükemmel de burda
Tebrik ederim canım
ben de mens olmak üzereyim şu an tartidan korkuyorum
Arkadaşlar tebrikleriniz için çok teşekkür ederim.Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Bayram sonrası olmasına rağmen cok guzel sonuç almışsınız. Azminize hayran oldum
Çok teşekkür ederim canım inşallahHarikasın canım
Aynen canım hamilelik olursa en azından abartılı kilo almamış olurum
Eline sağlık canım. Dünkü menüyü yorgunluktan yazmayı unutmuşum. Birazdan yazıyorum
Bence Harika bir sonuç canım.Sen de 70lere geçiş yaparsın haftaya
Çoook teşekkürler :))Tebrik ederim arkadaşlar.son dakika golü gibi mutlu oldum
Ayyy bu hafta çok hevesliydi ama hüsranla kapattım yine de eksi ama tabii çok şükür. Önümüzdeki haftaya bomba gibi geliyorum inşallah :))Canım haftaya bildirimin güzel olursa listedesin
Hayır bak bence daha çok motive olmalısın, ne kadar az kalmış listeye girmene. Ve bu haftanın birincisisin, cok guzel gidiyorsun. Bence maksimum 2-3 haftaya listedesin yeter ki bozma
Oylarıma sahip çık hedefim
Ay bana üstü kapalı siyaset yaptırıyorsunuz
Teşekkür ederim kaptanımAy sorma artıları görünce moral bozuldu tabi ama neyse artık :)
Tamam canım duzelttim
Bence süper gitmiş canım tebrikler
Canım listeye alıyor muyuz seni :)
Hangi durumlarda nota veriyorlar kaptanım? Yaptırımı ne oluyor
Tebrik ederim arkadaşlar.son dakika golü gibi mutlu oldum
Birinciliğini Tebrik ederim canım
ya aslinda okdr gzel tuttum ki kendimi bgun niye bole oldu bende anlamadimG
Tam da sen geçtin aklımdan. Bakayım bir diye girdimneyse önümüzdeki menulere bakalım diyorum. Bende çok zorlayamiyorum valla.bilinçaltı yasak yasak diye kodlaninca oldu böyle. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum .
tesekkur ederim canim
saol canim
biomiyorum kararsizim ama sekersiz 21 gundeymis gibi takiomaya devam edicem bakalim yarin bi olsundaGitti canıımmm 21 gün. Başlayacak mısın tekrar?
Benim ufaklık da yarım saatte bir uyanıyor bi huzursuzluğu var kaç gündür. D işten diye düşünüyorum ama çok yoruyor. Allah sağlık versin onlara.Sağolun kızlar bu haftayıda atlatırsam süper olacak diyeti bozmam ama spor nasıl olacak bilmiyorum pazar günü gelecek misafirlerim hayırlısı
Menümmorordek
Sabah kaşarlı omlet çok az
2dilim ekmek
Bolca domates salatalık biber
7zeytin
Öğlen
Bir avuç erik
Şekersiz türk kahvesi
2tane küçük biber dolması yola çıkmadan yedim :)
Akşam
Dışarıda yedik
Porsiyon döner altında yarım lavaş vardı doymadım diye onuda yedim :)
Şekersiz normal çay
Form Çay
Bugün bir ilk olcak ama spor yokoğlum hala uyumadı uyumaya niyeti de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?