Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gitti canıımmm 21 gün. Başlayacak mısın tekrar?

hedefim 72,4 ördeğim..

Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. Bayram sonrası olmasına rağmen cok guzel sonuç almışsınız. Azminize hayran oldum
Arkadaşlar tebrikleriniz için çok teşekkür ederim.
Ben de tüm kilo vermiş çaba göstermiş olan herkesi tebrik ediyorum. 3. de olmuşuz artık bizi kim tutar..

Bgunku menum
Kahvalti
Yarim pogaca
Salatalik domates
2 siyah 3 yesil zeytin
1 karper peynir
Cay

Arada
nescafe
Yarim elma

Oglen 1 de
Et döner
Mevsim salatasi

Arada
50gr dondurma

Aksam
4 kasik salata
2 kasik makarna
4 kiymali sarma

Su 1.5 lt
4 bardk odem attirici cay

Spor yok malesef cok yorgunum

morordek

Çok teşekkür ederim canım inşallah

Tebrik ederim arkadaşlar.son dakika golü gibi mutlu oldum
Çoook teşekkürler :))

Ayyy bu hafta çok hevesliydi ama hüsranla kapattım yine de eksi ama tabii çok şükür. Önümüzdeki haftaya bomba gibi geliyorum inşallah :))

Hangi durumlarda nota veriyorlar kaptanım? Yaptırımı ne oluyor

PERFORMANS UYGULAMASI
Her uygulama turu 8 etaptan oluşur. İlgili 8 etap boyunca:

1) NOTA:
Her etap sonrasında, takım ortalaması %0,30 un altında olan takımlar uyarı notası alarak "Performans Uygulaması" özel başlığında listelenir.
2) SARI KART:
İki kez uyarı notası almış olan takımlar sarı kart alır.
3) NOTA ve SARI KARTLAR NASIL SİLİNİR?
Performans uygulaması ile ilgili olarak ortalama altında kalan takımların aldığı notalar ve sarı kartlar, ilgili takımlar ilk üçe girdiğinde silinir.
4) YAPTIRIM:
İki kez sarı kart alan takıma yaptırım uygulanır:
Takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve takım içinde uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.
Performans uygulaması sonucunda ceza alan takımın kaptanı, performans dönemi olan son iki aylık sürede takımın başarısız olmasına sebep olan yarışmacıları tespit eder.
Bu yarışmacılardan en kötü durumda olan dört kişiyi seçer.
Takip eden 4 haftalık sonuç listelerini hazırlama cezasını bu kişilere verir.

Eğer yaptırım uygulanacak takım sayısı 2 den fazla ise; uygulama dönemi boyunca takım toplam oranlarına bakılır ve en kötü iki takım seçilir.
Aynı ceza her iki takıma da uygulanır. Genel sıralama listesini ilk ay bir takım, ikinci ay diğer takım üstlenir.

Performans uygulaması sonuçlarına göre; iki tur üst üste aynı takım ceza alamaz.

Tebrik ederim arkadaşlar.son dakika golü gibi mutlu oldum

Birinciliğini Tebrik ederim canım

Cherry Mom ve azaydidem tebrik ederim. Çok güzel gidiyorsunuz. Daim olsun inşallah

Sağolun kızlar bu haftayıda atlatırsam süper olacak diyeti bozmam ama spor nasıl olacak bilmiyorum pazar günü gelecek misafirlerim hayırlısı

Menüm morordek
Sabah kaşarlı omlet çok az
2dilim ekmek
Bolca domates salatalık biber
7zeytin

Öğlen
Bir avuç erik
Şekersiz türk kahvesi
2tane küçük biber dolması yola çıkmadan yedim :)

Akşam
Dışarıda yedik
Porsiyon döner altında yarım lavaş vardı doymadım diye onuda yedim :)
Şekersiz normal çay

Form Çay

Bugün bir ilk olcak ama spor yok oğlum hala uyumadı uyumaya niyeti de yok

ya aslinda okdr gzel tuttum ki kendimi bgun niye bole oldu bende anlamadim

azaydidem canım seni de tebrik ederimmm
tesekkur ederim canim

Cherry Mom ve azaydidem tebrik ederim. Çok güzel gidiyorsunuz. Daim olsun inşallah
saol canim

Gitti canıımmm 21 gün. Başlayacak mısın tekrar?
biomiyorum kararsizim ama sekersiz 21 gundeymis gibi takiomaya devam edicem bakalim yarin bi olsunda

Benim ufaklık da yarım saatte bir uyanıyor bi huzursuzluğu var kaç gündür. D işten diye düşünüyorum ama çok yoruyor. Allah sağlık versin onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…