- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.461
propolis ve yulaf suyu ?
sarı yulaf ı kaynatıp suyunu içirdik işe yaramadı ama propolis i denemedik
Pazar günü beni seçerseniz bence cumaya 79.9 gelirsin
Aboovvvv regl den başka neden göremiyorum valla.
Harikasın Didemcim.
Ooo çok iyi Suzicim.
Sende güzel vermişsin şekerim bayrama rağmen.
Yok yok. Kuzumun yüzünde kızarıklık çıktı 2,5 hafta olup geçmeyip biraz da genişleyince götüreyim dedim. Alerjikmiş. Bakalım merhemler verdi inşallah geçirir hedefcim.
Canım haftaya bildirimin güzel olursa listedesinÇok özür diliyorum bugün çok koşturmalı bir gün oldu ancak girebildim.
58,4 kilo bu sabah.
Hayır bak bence daha çok motive olmalısın, ne kadar az kalmış listeye girmene. Ve bu haftanın birincisisin, cok guzel gidiyorsun. Bence maksimum 2-3 haftaya listedesin yeter ki bozmayaaa butun motivasyon yerlerde suan ben ne gzel sevinmiatim keske gecen hafta alsaydin listyeee
Oylarıma sahip çık hedefimBen sandıkta beklerim ördeğim
Tam da sen geçtin aklımdan. Bakayım bir diye girdimBgun sizi braz hayal kırıklıgına ugratıcam biliyorum ama piknik gibi bi ortamda bide belediye tarafindan dzunlenmis kahvalti ogle yemegi dondurma pamuk sekeri meyve dagitilinca sekersiz 21 gun diyetini bgun mahvettim aslinda gzel gidiyodum ama 2 gun cok zorlandim aslinda saat 1 kdr dayandm ama snrasi husran
Ahahaha benimde oyum ördekimeeeeeeeDaha da pislesebilirimparti kur oy verelim kaptanım
Aynen ayneeeennnn sen burada takıl canımKilolu hiçbir bayan kalmayacakkkkkkkk :) seni mitingde hayal ettim
Allahtan suyu çok içerim. Diğerlerini de yiyorum ama miktarını azıcık arttırayım. Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım. Geçen transferden aklımda birşeyler kalmış ama bu sefer araştırmıyorum. Tüp bebek sayfasına takılınca insan başka birşey düşünemiyor. En güzeli 5. Takıma takılmak
Sen de şekersiz yapmıyor muydun cnm biberin içinde bulgur mu vardı yoksa
Geçmiş olsun cnm Allah daha beterlerinden korusunBgun sizi braz hayal kırıklıgına ugratıcam biliyorum ama piknik gibi bi ortamda bide belediye tarafindan dzunlenmis kahvalti ogle yemegi dondurma pamuk sekeri meyve dagitilinca sekersiz 21 gun diyetini bgun mahvettim aslinda gzel gidiyodum ama 2 gun cok zorlandim aslinda saat 1 kdr dayandm ama snrasi husran
Bende 78 gelir miyim yaaaaPazar günü beni seçerseniz bence cumaya 79.9 gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?