Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Balık kızartması bozar mı canım? Bozmaz sanki
İşin içinde un varsa beyazından bozabilir ama şeker içermediği için çokta şey etmemek lazım sanki. Çikilatam kaldığın yerden devam. Üstüne tatlı yeme balığı öldürmek için. Öyle derler ya. Başa dönme, burdan devam edersin bebeğim. Cikilatacanavari

Balık kızartması bozar mı canım? Bozmaz sanki
Aaa o zaman kaldığım yerden devam başka bişey yemedim

Tmm devam ediyorum kuzucum baklava ve ekmek de vardı ama dokunmadım balığa da mecburdum yoksa hayatta yemezdim

Menü pazar menüsü oldu resmen ama dün yiyecek birşey bulmadigim için aç kalmıştım bugün gözüm açtı
Sabah
1 kayisi
Kahvaltı
2 kucuk tam buğday dan yagsiz krep
1 dilimden tost yarım dilim alta yarim üste kaşarlı
Peynir
Yeşil zeytin
1 bardak ayran
Ara
Şekersiz 1 bardak çay
1 avuç fındık
7-8 badem
Lifelif şekersiz barı vardı onu yedim
Akşam
1 büyük kızarmış balık
1 kase tarhana
Bol bol salata
Bol pazar market yürüyüşü vardı ama belli spor yok
Su bilmiyorum ne kadar içtiğimi sayamadım

Yok canım bence bozmamışsın. Pazar için de normal bir menü bence. Hafta içi toplarsın zaten

Yine iyi çiklatım. Hem iki öğün yapmışsın hem de kaçamak yok hem de pazar
Ama tabi buğdaya tamda olsa çok yüklenme hafta arası

Pazar menü morordek parkbyull
Kahvaltı 10bucuk 1 tost karabugday cavdatli ekmek arası 3 dilim hindi fümeli
Domates salatalık 3zeytin
Ara kuruyemiş ve çekirdek 4 ceviz
Akşam 6 buçuk 1kase cacık
1 buyuk boy tavada yulaf kepekli krep
1 tabak Kinoalı salata
Ara 1buyuk elma
3 lokma şeftali 6 7 üzüm
Çekirdek
Of paket bitmeyinve bitmiyor çekirdek yeme isteğim.
Su 1 buçuk falandir bugun çok içmedim sanki.
Spor yok tv meşgul seçim sonuçları takip ediyor kayınpeder. Iptende sogudum sanki. Yada yorgun muyum ne. Neyse kızımin ağlama krizleri azaldı ama hala 2 buçuk ve 6da uyanıyor. Yemek istiyor.

İyi geceler kızlar
Offf evde misafir yorgunluktan ölüyorum şimdi çekildim odama
Menüm morordek
Uyanınca
Limonlu Yeşil çay

Kahvaltı
1haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Bir dilim tam bugday
5zeytin
Biraz tel peynir

Öğlen yemedim

Akşam
2kaşık pilav
Zeytinyağlı fasulye
Salata

Misafirlerim afyonun en en sevdiğim lokumcusundan lokum almış 1saat sıra bekledik ye ye dediler :)) 2tane lokum yedim

Sporda yapamadım ilk kez evime geliyorlar siz oturun ben spor yapcam olmadı bu hafta zorlu geçecek

Yok canım bence bozmamışsın. Pazar için de normal bir menü bence. Hafta içi toplarsın zaten
Ayy sen böyle deyince mutlu oldum

Yine iyi çiklatım. Hem iki öğün yapmışsın hem de kaçamak yok hem de pazar
Ama tabi buğdaya tamda olsa çok yüklenme hafta arası
Zaten normalde yemiyorum ama dün hastanenin yemekhanesinde beni mutlu eden hiç yemek yoktu tüm gün aç hissettim sabah ondan karbonhidrata saldırdım inan ki eve girdiğim gibi buzdolabını açtım hafta içi dikkatle devam ediciim
Ben taze fasulye yediğimde doyamiyormusum gibi oluyorum ya valla helal olsun başka bişey yememissin üstüne
Misafir resmen korkulu rüyam mümkünse kimse gelmesin bana zayıflayana kadar

Canım iki öğün aynı yemeği yemeyin diyorlar. Menün ve suyun çok güzel.

Çekirdeği bırakmalısın Sibelcim. Çok yağlıdır ayçekirdeği ve kilo yapar. 1 avuç yiyin diyolaaaa

Canım iki öğün aynı yemeği yemeyin diyorlar. Menün ve suyun çok güzel.

Çekirdeği bırakmalısın Sibelcim. Çok yağlıdır ayçekirdeği ve kilo yapar. 1 avuç yiyin diyolaaaa
Haklısın canım ama evde varsa mümkün değil yememek ben almiyorum bugün misafirlerle yedik 2 paketti kalmış akşam çay yanında tv karşısında gitti valla. Ama viteminlide ... belkide arada vücudu şaşırtmak gerek değil mi ya. .. kaç gündür kacamagim geldi galiba.

Hadi hadi vitaminli falan tamam ona ok ama 1 paket yeme kızım yemeeee
Kaç gündür görüyorum çekirdek çitleyip duruyorsun, yeterince şaşırmıştır vücudun
Karıştırmıyorumdur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…