- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.621
Tabi ki canım sonuçta tatlı veya başka birşey yememişsin. Can sıkacak birşey yok. Taze fasulye ve yoğurt beni çok iyi doyuruyor. 1 tabak kesin yiyorum ama öyle 2 çatal yiyip bırakmıyorum. Sebze sonuçta. Doymazsam 1 tabak daha yerim. Zararlı birşey yemekten iyidirAyy sen böyle deyince mutlu oldum
Zaten normalde yemiyorum ama dün hastanenin yemekhanesinde beni mutlu eden hiç yemek yoktu tüm gün aç hissettim sabah ondan karbonhidrata saldırdım inan ki eve girdiğim gibi buzdolabını açtımhafta içi dikkatle devam ediciim
Ben taze fasulye yediğimde doyamiyormusum gibi oluyorum ya valla helal olsun başka bişey yememissin üstüne
Misafir resmen korkulu rüyam mümkünse kimse gelmesin bana zayıflayana kadar
Sağol canım.Canım iki öğün aynı yemeği yemeyin diyorlar. Menün ve suyun çok güzel.
Çekirdeği bırakmalısın Sibelcim. Çok yağlıdır ayçekirdeği ve kilo yapar. 1 avuç yiyin diyolaaaa
İnsan menü yazmayınca günler geçip gidiyor valla canım. Sonra da günler karıştığı için yazamıyor. Bende kaçırmamaya çalışıyorum ama en güzeli günü gününe yazmak. Hadi bakalım bekliyoruz menülerini3 gündür menü yazamadim kaptanim yarin başlıyorum
Pazar menümorordek parkbyull
Kahvaltı 10bucuk 1 tost karabugday cavdatli ekmek arası 3 dilim hindi fümeli
Domates salatalık 3zeytin
Ara kuruyemiş ve çekirdek 4 ceviz
Akşam 6 buçuk 1kase cacık
1 buyuk boy tavada yulaf kepekli krep
1 tabak Kinoalı salata
Ara 1buyuk elma
3 lokma şeftali 6 7 üzüm
Çekirdek
Of paket bitmeyinve bitmiyor çekirdek yeme isteğim.
Su 1 buçuk falandir bugun çok içmedim sanki.
Spor yok tv meşgul seçim sonuçları takip ediyor kayınpeder. Iptende sogudum sanki. Yada yorgun muyum ne. Neyse kızımin ağlama krizleri azaldı ama hala 2 buçuk ve 6da uyanıyor. Yemek istiyor.
geçmiş olsun bebişine benim zibidiye de bir haller oldu gazlandı gece çok mızmızlandı..morordek Cikilatacanavari parkbyull
Şekersiz 5.gün
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmek üzeri krem peynir
Çay
Ara
Sütlü filtre kahve
Öğle
Çok tahıllı ve chia lı 2 dilim ekmek arası döner, içinde azıcık patateste vardı. (Normalde lavaşın içindeydi, lavaştan çıkarıp yiyebileceğim ekmeğe koydum.)
1 bardak ayran
Ara
Sütlü filtre kahve
Maden suyu
1 bardak kefir
(Epey Aralıklarla içtim hepsini, çorba yapmadım.)
Akşam
Tavuklu ve beyaz peynirli salata
(Hepsini yiyemedim)
Maden suyu
Gece
1 kase patlamış mısır ve maden suyu
Su: 2,5 lt
Spor: 14 dk ağırlık çalışma, 9 dk karın egzersiz.
Kuzuma yediği birşey dokundu herhalde, hem istifra etti hem de cırcır oldu bebeğim ya. O yüzden eliptik yapamadım, geç uyudu. Bende yatıyoreeee. Öpüldünüz kızlar.
Patlamış mısır olmayaydı iyiydi canım. Kuzucuğuna da geçmiş olsunmorordek Cikilatacanavari parkbyull
Şekersiz 5.gün
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Çay
Ara
Sütlü filtre kahve
Öğle
Çok tahıllı ve chia lı 2 dilim ekmek arası döner, içinde azıcık patateste vardı. (Normalde lavaşın içindeydi, lavaştan çıkarıp yiyebileceğim ekmeğe koydum.)
1 bardak ayran
Ara
Sütlü filtre kahve
Maden suyu
1 bardak kefir
Akşam
(Hepsini yiyemedim)
Maden suyu
Gece
Kuzuma yediği birşey dokundu herhalde, hem istifra etti hem de cırcır oldu bebeğim ya. O yüzden eliptik yapamadım, geç uyudu. Bende yatıyoreeee. Öpüldünüz kızlar.
Geçmiş olsun canım iyi mi şimdi kuzumorordek Cikilatacanavari parkbyull
Şekersiz 5.gün
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Çay
Ara
Sütlü filtre kahve
Öğle
1 bardak ayran
Ara
Sütlü filtre kahve
Maden suyu
1 bardak kefir
Akşam
(Hepsini yiyemedim)
Maden suyu
Gece
Anammmmmm hedefimi yanlış yazmışım. Hedefim 74.5 tabikiBu arada ilk kilo bildirimini de ben yapayım.
Cuma günü 74.7
Bugün 74.8
Kilo almıyorum diye çok mutluyum. Umarım böyle ilerler. Çünkü spor yapamıyorum. Bu arada cuma günkü hedefim 75.5 olsun.
Bende dicektim zayflama grubunda kilo almak isteyen ilk kisiAnammmmmm hedefimi yanlış yazmışım. Hedefim 74.5 tabiki
Gecmis olsun canim cocuklar hasta olunca btun duzen bzuluyo keyfler kaciyo rabbim cocuklarimizi saglikla byutmeyi nasip etsn insallahGünaydın
Dünkü menüm
Sabah
Tavada yumurta
Domates salatalık biber peynır
1 dilim kızarmış ekmek
Aksamda
1 gün önceden kalan yesıl mercımek yemegı
Salata
Yoğurt
Kılo bıldırımını akşamüstü yapayım bugün oruçluyum
Dün spor yapamadım büyük kızım hafıf ateşli ve çok nazlı. 4 yasında ıkıncı ateslenmesı bu halıyle neden oldu noluyor ne zaman geçecek gıbı bır sürü soru ve nazlanması çok fazla.
Amn inş canımGecmis olsun canim cocuklar hasta olunca btun duzen bzuluyo keyfler kaciyo rabbim cocuklarimizi saglikla byutmeyi nasip etsn insallah
Geçmiş olsun canım.Günaydın
Dünkü menüm
Sabah
Tavada yumurta
Domates salatalık biber peynır
1 dilim kızarmış ekmek
Aksamda
1 gün önceden kalan yesıl mercımek yemegı
Salata
Yoğurt
Kılo bıldırımını akşamüstü yapayım bugün oruçluyum
Dün spor yapamadım büyük kızım hafıf ateşli ve çok nazlı. 4 yasında ıkıncı ateslenmesı bu halıyle neden oldu noluyor ne zaman geçecek gıbı bır sürü soru ve nazlanması çok fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?