Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek Cikilatacanavari parkbyull

Şekersiz 5.gün

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmek üzeri krem peynir
Çay

Ara
Sütlü filtre kahve

Öğle
Çok tahıllı ve chia lı 2 dilim ekmek arası döner, içinde azıcık patateste vardı. (Normalde lavaşın içindeydi, lavaştan çıkarıp yiyebileceğim ekmeğe koydum. )
1 bardak ayran

Ara
Sütlü filtre kahve
Maden suyu
1 bardak kefir
(Epey Aralıklarla içtim hepsini, çorba yapmadım. )

Akşam
Tavuklu ve beyaz peynirli salata
(Hepsini yiyemedim)
Maden suyu

Gece
1 kase patlamış mısır ve maden suyu

Su: 2,5 lt
Spor: 14 dk ağırlık çalışma, 9 dk karın egzersiz.

Kuzuma yediği birşey dokundu herhalde, hem istifra etti hem de cırcır oldu bebeğim ya. O yüzden eliptik yapamadım, geç uyudu. Bende yatıyoreeee. Öpüldünüz kızlar.

Günaydınnnnnnn
Tabi ki canım sonuçta tatlı veya başka birşey yememişsin. Can sıkacak birşey yok. Taze fasulye ve yoğurt beni çok iyi doyuruyor. 1 tabak kesin yiyorum ama öyle 2 çatal yiyip bırakmıyorum. Sebze sonuçta. Doymazsam 1 tabak daha yerim. Zararlı birşey yemekten iyidir

Canım iki öğün aynı yemeği yemeyin diyorlar. Menün ve suyun çok güzel.

Çekirdeği bırakmalısın Sibelcim. Çok yağlıdır ayçekirdeği ve kilo yapar. 1 avuç yiyin diyolaaaa
Sağol canım. Aslında yemeği bir arkadaşım yapıp getirmişti, sağolsun. O kadar çok getirmiş ki bitsin diye üstüste yedimben yorulmayayım diye bugün de getirecek, az getir diyeceğim

3 gündür menü yazamadim kaptanim yarin başlıyorum
İnsan menü yazmayınca günler geçip gidiyor valla canım. Sonra da günler karıştığı için yazamıyor. Bende kaçırmamaya çalışıyorum ama en güzeli günü gününe yazmak. Hadi bakalım bekliyoruz menülerini

günaydın canlar:cuma cumartesi yi beraber vermiştim morordek cüğüm

dün ki menü
Cikilatacanavari fancynancy

Kahvaltı:
Tereyağlı yumurta
avokado
ceviz
kuru kayısı
ezine peyniri
zeytin
şekersiz çay

Akşam:
az nohut yemeği
yarmalı lahana sarması 7-8 tane
yoğurt

3 litre su
15 dakika plates
75 ip

bir avuç sarı kiraz
1 şeftali

hem yulaflı krep hem kinoalı salata ağır gelip midene oturmadı mı ?
elma -şeftali -üzüm meyveler faydalıdır ama fazlası şekerdir meyveleri bir arada fazlaca tüketmeden kaçalım canım
hele ki çekirdek

geçmiş olsun bebişine benim zibidiye de bir haller oldu gazlandı gece çok mızmızlandı..

Patlamış mısır olmayaydı iyiydi canım. Kuzucuğuna da geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım iyi mi şimdi kuzu

Gunaydinlarrrr 2 gundur pek giremiyorum fırsatim olmuyo kusura bakmayin kizlarr simdi 2 gunluk menumude yazayim

Cumartesi
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Az peynir

Saat 5 gibi arkadasima gittik
Dolu dolu 4 kasik kısır
Dolu dolu 4 kasık fasukye tursusu kavurmasi
Yarim dilim peynir börek
Cay

Daha sonra 1 tane eve gelince naget yedim

Su 2 lt
4 bardak odem attirici cay
Spor yok

Pazar menum

Kahvalti
3 4 catal patates kizartmasi
4 kucuk kare kasar peynir
Sucuklu yumurta cok az ortadan aldim
1 dilim tbe
3 yesil 3 siyah zeytin
Az beyaz peynir
Salatalik
Domates
Cay

Aksam 5 gibi disardaydik
Kasap köfte 4 tane
Salata
2 catal pilav

Arada sekersiz turk kahvesi
Yaninda hic bsey yemedim bravo bana

Su 1.5 lt

Spor yok ama aksam ustu 4 gibi disari ciktik aksam 9 geldik yuruyus halindeydik hep gezdik yoruldum vakitte kalmadi dunku kilom fazlaydi bu sabah tartilmak hic istemiyorum braz daha gec tartilmak icin ayak surtuyorum

morordek

Günaydın
Dünkü menüm
Sabah
Tavada yumurta
Domates salatalık biber peynır
1 dilim kızarmış ekmek

Aksamda
1 gün önceden kalan yesıl mercımek yemegı
Salata
Yoğurt

Kılo bıldırımını akşamüstü yapayım bugün oruçluyum

Dün spor yapamadım büyük kızım hafıf ateşli ve çok nazlı. 4 yasında ıkıncı ateslenmesı bu halıyle neden oldu noluyor ne zaman geçecek gıbı bır sürü soru ve nazlanması çok fazla.

Gecmis olsun canim cocuklar hasta olunca btun duzen bzuluyo keyfler kaciyo rabbim cocuklarimizi saglikla byutmeyi nasip etsn insallah

Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…