Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun canım. Havalar çok değişken belki ondandır.

canım iki dilim çok tahıllık ekmek (ki gluten ve kalori açıcından beyaz ekmekten daha yüksek dereceleri inanın) 2 haşlanmış yumurta bir dilim ekmek yesen daha güzel olur ve uzun süre tok tutar
ara öğünde de ekmek kullanımını çok hatalı buluyorum , tabi emziren anne değilsen bu arada bence ekmeği komple hayatından çıkarmalısın ekmek yerine avuç avuç kuru yemiş sok hayatına farkı gör

Yooo hiçte ağır gelmedi midem iyi çok şükür ya biraz kisitlanmis olmanın verdiği duygu var galiba. Kinoa azdi 1yk kadar çoğu gobekti. Çok şükür bu sabah tartım iyi 3 5 nobetime rağmen kız uyandı. 63.4 geldim

Günaydın kızlar. Sabah kahvaltımı yaptım, hazır okullar kazanmışken bakıcı da varken erkenden spor yapayım dedim amma benimkiler izin vermediler bir türlü. Zar zor da olsa 15 dk eliptik yaptım, evde de jessica deneyim dedim. Ama çok hammışım ya 15 dk ancak dayanabildim. Leslie daha kolaydı galiba. Sporum burada bitmedi ama akşama devamı gelecek

Günaydın hanımlar
Hastaların şifa bulduğu bir hafta olsun
Benimkilerde hasta ve şurup icirmekte çok zor. Bitki çayları na devam etcem. Kız burun spreyi yaptirmiyor geniz akıntısı var yatınca öksürük geliyor resmen burnunu kanatiyor sprey sikincada Çocuk hastalıkları çok zor oluyor.herkese geçmiş olsun.
Melampusefe jessica müthiş ya bende ancak 15 dk dayanıyorum 1 haftadir falan gece yatmadan yapıyorum. Vücuttan çok kafa çalıştıriyor gibj geliyor el kol ayak nere gidiyor belli değil. Birde hareket yaparken nefessiz konusabiliyor. Maşallah .

Çekirdek çok sanırım Sibelcim o yüzden sana bi ceza yazalım
60 puan ceza Cikilatacanavari
Sanırım ilk cezanı alıyorsun canım :)
50 puan ceza Cikilatacanavari
Anammmmmm hedefimi yanlış yazmışım. Hedefim 74.5 tabiki
Ahah ben de diyordum kg almayı mı hedefliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…