- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.641
Bende dicektim zayflama grubunda kilo almak isteyen ilk kisi
Geçmiş olsun canım. Havalar çok değişken belki ondandır.Günaydın
Dünkü menüm
Sabah
Tavada yumurta
Domates salatalık biber peynır
1 dilim kızarmış ekmek
Aksamda
1 gün önceden kalan yesıl mercımek yemegı
Salata
Yoğurt
Kılo bıldırımını akşamüstü yapayım bugün oruçluyum
Dün spor yapamadım büyük kızım hafıf ateşli ve çok nazlı. 4 yasında ıkıncı ateslenmesı bu halıyle neden oldu noluyor ne zaman geçecek gıbı bır sürü soru ve nazlanması çok fazla.
canım iki dilim çok tahıllık ekmek (ki gluten ve kalori açıcından beyaz ekmekten daha yüksek dereceleri inanın) 2 haşlanmış yumurta bir dilim ekmek yesen daha güzel olur ve uzun süre tok tutar
Yooo hiçte ağır gelmedi midem iyi çok şükür ya biraz kisitlanmis olmanın verdiği duygu var galiba. Kinoa azdi 1yk kadar çoğu gobekti. Çok şükür bu sabah tartım iyi 3 5 nobetime rağmen kız uyandı. 63.4 geldimhem yulaflı krep hem kinoalı salata ağır gelip midene oturmadı mı ?
elma -şeftali -üzüm meyveler faydalıdır ama fazlası şekerdir meyveleri bir arada fazlaca tüketmeden kaçalım canım
hele ki çekirdek
maşallahYooo hiçte ağır gelmedi midem iyi çok şükür ya biraz kisitlanmis olmanın verdiği duygu var galiba. Kinoa azdi 1yk kadar çoğu gobekti. Çok şükür bu sabah tartım iyi 3 5 nobetime rağmen kız uyandı. 63.4 geldim
Çekirdek çok sanırım Sibelcim o yüzden sana bi ceza yazalımPazar menümorordek parkbyull
Kahvaltı 10bucuk 1 tost karabugday cavdatli ekmek arası 3 dilim hindi fümeli
Domates salatalık 3zeytin
Ara kuruyemiş ve çekirdek 4 ceviz
Akşam 6 buçuk 1kase cacık
1 buyuk boy tavada yulaf kepekli krep
1 tabak Kinoalı salata
Ara 1buyuk elma
3 lokma şeftali 6 7 üzüm
Çekirdek
Of paket bitmeyinve bitmiyor çekirdek yeme isteğim.
Su 1 buçuk falandir bugun çok içmedim sanki.
Spor yok tv meşgul seçim sonuçları takip ediyor kayınpeder. Iptende sogudum sanki. Yada yorgun muyum ne. Neyse kızımin ağlama krizleri azaldı ama hala 2 buçuk ve 6da uyanıyor. Yemek istiyor.
Sanırım ilk cezanı alıyorsun canım :)İyi geceler kızlar
Offf evde misafir yorgunluktan ölüyorum şimdi çekildim odama
Menümmorordek
Uyanınca
Limonlu Yeşil çay
Kahvaltı
1haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Bir dilim tam bugday
5zeytin
Biraz tel peynir
Öğlen yemedim
Akşam
2kaşık pilav
Zeytinyağlı fasulye
Salata
Misafirlerim afyonun en en sevdiğim lokumcusundan lokum almış 1saat sıra bekledik ye ye dediler :)) 2tane lokum yedim
Sporda yapamadım ilk kez evime geliyorlar siz oturun ben spor yapcam olmadıbu hafta zorlu geçecek
Ahah ben de diyordum kg almayı mı hedefliyorAnammmmmm hedefimi yanlış yazmışım. Hedefim 74.5 tabiki
ahaha şekersiz gün diye yağlı çekirdeğe gömersen kendini tabi alırsınÖrdekcim yaa şekersiz günde bile ceza almayi başardım
Çok iyi hedefcim tebrik ederimPazartesi bildirim 72,9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?