- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.701
Evet öyledir canım. Evlenmeden önceki ev arkadaşımdı. Zor zamanlarımızda birbirimize destek oluruz.Misafirine oranla bence çok güzel bir menü. Ben misafir görmek istemiyorum, kendime hakim olamıyorum çünkü
Ben de öyleyim kuzum, gelmesin misafir. 2 kişi de olsa günüm varmış gibi çeşiy çeşit hazırlanıyorum. Kalanı ne kadar dağıtsam da onların yanındayken mideye indirmiş oluyorum. Gelmesin kimsede...
Ne güzel ne düşünceli arkadaşmış öyle.
Çok geçmiş olsun canım.
Hareketlerin nasıl yağılduğını düşünen tek kişi benimdir heralde diye düşünüyordumöyle olmadığıma sevindim. Dediğin gibi çok hareketli ve yapabilmek de zor. Belki alışırız datlım ya
Daha önce 1.5 hedef koymuştum, görmediğine göre yeni hedef belirleyeyimhedefim 64 canım
Ördekcim cumartesi izne ayrılmak istiyorum. Memlekete gidiyoruz ailece kız kardeşimin düğününe. 10 gün kalıcaz. O hengamede yediklerime dikkat etsem bile takip edemem paylaşım yapamam herhalde. Yol da uzun yorgunluk olacak. En iyisi izne ayrılmak diye düşünüyorum canım
30. TUR / ÜÇÜNCÜ HAFTA
1. TAKIM
575.Etap=> =>1. NOTA bildirimde bulunmadı
2. TAKIM
572. Etap => -%0.043 => 1. NOTA
573. Etap => %0.24 => 2. NOTA=> 1. SARI KART
575. Etap => %0.280 => 1. NOTA
3. TAKIM
572.Etap=> %0.179 =>1. NOTA
575. Etap => -%0.286 => 1. SARI KART
4. TAKIM
575.Etap=> %0.139 =>1. NOTA
5. TAKIM
BAŞARILI
6. TAKIM
575.Etap=> %0.225 =>1. NOTA
7. TAKIM
BAŞARILI
8. TAKIM
575.Etap=> %0.253 =>1. NOTA
10.TAKIM
BAŞARILI
13. TAKIM
573.Etap=> %0.25 =>1. NOTA
575.Etap=> %0.046 =>1. SARI KART
14. TAKIM
BAŞARILI
575.Etap=>- %0.081 =>1. NOTA
Kızlar performans uygulamasındaki durumumuz. Nota almadığımız için nazar boncuğumuz duruyor, insallah o boncuk hiç silinmez
Geçen nöbetimde gece hastam benden kabız olduğu için ilaç istedi dedim ki ne zamandır büyük tuvaletine çıkamıyor dedi ki öğlenden beri bense 3 gündür tuvalete hiç çıkmamıştım
Kendimi kesesim geldi
Amin canım çok teşekkür ederimHayırlı olsun tatlım, mutlulukları daim olur inşallah
O nazar boncuğu ne kadar da güzel duruyor öyle. Maşallah
78.7 yapayim canim korkuyorum olamazsamEki Görüntüle 2161204
Hedef listesinin son hali
Deniz ve Kum @azaydidem M melampusefe B Beberilay ve rint hedefleriniz yok kızlar, ya yazmadınız ya ben kaçırdım, yazar mısınız lütfen?
ZGeçen nöbetimde gece hastam benden kabız olduğu için ilaç istedi dedim ki ne zamandır büyük tuvaletine çıkamıyor dedi ki öğlenden beri bense 3 gündür tuvalete hiç çıkmamıştım
Kendimi kesesim geldi
Maşallah canım. Bazı arkadaşlar var ki kardeş gibi. Siz de öyle olmuşsunuz.Evet öyledir canım. Evlenmeden önceki ev arkadaşımdı. Zor zamanlarımızda birbirimize destek oluruz.
Bugün de getirdi yemek. Yarın ne yapayım diyorsen artık yapma dedim ama eminim yarın yine getirir birşeyler.
Yaptım valla. Hesapladım 250 kalori maxGeçmiş olsun fancynancy evet bir kaç gün öncede yedim. Şekersiz güne uygun bir kaçamak sende patlamış mısır keyfi yapmışsın.
Ne güzel arkadaşmış yaaa o kopyalayabiliyor muyuz kendisinden acabaaaaSağol canım.Aslında yemeği bir arkadaşım yapıp getirmişti, sağolsun. O kadar çok getirmiş ki bitsin diye üstüste yedim ben yorulmayayım diye bugün de getirecek, az getir diyeceğim
Size de geçmiş olsun canım benim.geçmiş olsun bebişine benim zibidiye de bir haller oldu gazlandı gece çok mızmızlandı..
Sağol bebeyim.Patlamış mısır olmayaydı iyiydi canım. Kuzucuğuna da geçmiş olsun
İyi iyi maşallah. Sabah hiçbir şeyi kalmamıştı çok şükür.Geçmiş olsun canım iyi mi şimdi kuzu
İkinci ateşlenmesi derken? Daha önce ateşlenmedi mi hiç? Bizim ayrılmaz bir parçamız oldu da, olunca artık panik yapmıyorum.Günaydın
Dünkü menüm
Sabah
Tavada yumurta
Domates salatalık biber peynır
1 dilim kızarmış ekmek
Aksamda
1 gün önceden kalan yesıl mercımek yemegı
Salata
Yoğurt
Kılo bıldırımını akşamüstü yapayım bugün oruçluyum
Dün spor yapamadım büyük kızım hafıf ateşli ve çok nazlı. 4 yasında ıkıncı ateslenmesı bu halıyle neden oldu noluyor ne zaman geçecek gıbı bır sürü soru ve nazlanması çok fazla.
Dün gaza geldik, arkadaşlarla iddiaya girdik. En az kilo veren diğerlerine yemek ısmarlayacak. Bu dönemde diyete çok asılmam lazım kızlar. Kaybetme duygusunu yaşamak istemiyorum.
Hedefim hiç çay kahve içmiyor musun o kadar sade geliyor ki menülerin kendimi kurabiye canavarı gibi hissediyorum. Etrafa saça saça ağzına tıkardı ya yemekleri.Dünkü menümü yazayım
Sabah
1 simit
Domates
Peynir
Akşam
1 karnıyarık
Semizotu salatası
Karpuz
İnsallah canım
Yediklerine dikkat edeceksen ve kilo bildirimi yapabileceksen ayırmayabiliriz canım. İzne ayrılanların sonu hep kilo artışı oluyor maalesef. Ama tabi ki sen bilirsin. Dönüste kaldıgın yerden devam edebilirsin
Ayyy geçmiş olsun ben kendim ishal olduğumda çok mutlu oluyorum kabız olmaktan daha çekici geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?