- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.661
Çok iyi hedefcim tebrik ederim
Haklısın canım aslında. Emziriyorum evet. Bazen canım acayip ekmek istiyo. Dün öyle bi gündü. Dikkate alıcam teşekkürlercanım iki dilim çok tahıllık ekmek (ki gluten ve kalori açıcından beyaz ekmekten daha yüksek dereceleri inanın) 2 haşlanmış yumurta bir dilim ekmek yesen daha güzel olur ve uzun süre tok tutar
ara öğünde de ekmek kullanımını çok hatalı buluyorum , tabi emziren anne değilsen bu arada bence ekmeği komple hayatından çıkarmalısınekmek yerine avuç avuç kuru yemiş sok hayatına farkı gör
benim hedefim cok kucuk olucak bu sfer suan artidayim cunku 70.5 olsunEki Görüntüle 2161204
Hedef listesinin son hali
@karabiber01azaydidem @melampusefe B Beberilay ve rint hedefleriniz yok kızlar, ya yazmadınız ya ben kaçırdım, yazar mısınız lütfen?
canim aslinda ben tekrar baslamak istiyorum bgunude atlatayim ole bgunde disardayim cunku alisveris fln yinede yediklerime smdiden dikkat ediyorum yarin baslicam tekrar sekersiz 21 guneDidem bu arada şekersiz bitti diye hepten birakmasaydin canım. Yine şekersiz gibi takilsan mi.
Bu haftaki hedefim 68.5kgEki Görüntüle 2161204
@karabiber01azaydidem @melampusefe B Beberilay ve rint hedefleriniz yok kızlar, ya yazmadınız ya ben kaçırdım, yazar mısınız lütfen?
İnsallah canımPazartesi bildirimleri şu ana kadar çok güzel cumaya 1.lik geliyo galiba
Yediklerine dikkat edeceksen ve kilo bildirimi yapabileceksen ayırmayabiliriz canım. İzne ayrılanların sonu hep kilo artışı oluyor maalesef. Ama tabi ki sen bilirsin. Dönüste kaldıgın yerden devam edebilirsinÖrdekcim cumartesi izne ayrılmak istiyorum. Memlekete gidiyoruz ailece kız kardeşimin düğününe. 10 gün kalıcaz. O hengamede yediklerime dikkat etsem bile takip edemem paylaşım yapamam herhalde. Yol da uzun yorgunluk olacak. En iyisi izne ayrılmak diye düşünüyorum canım
Ayyy geçmiş olsun ben kendim ishal olduğumda çok mutlu oluyorum kabız olmaktan daha çekici geliyormorordek Cikilatacanavari @parkbyull
Şekersiz 5.gün
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmek üzeri krem peynir
Çay
Ara
Sütlü filtre kahve
Öğle
Çok tahıllı ve chia lı 2 dilim ekmek arası döner, içinde azıcık patateste vardı. (Normalde lavaşın içindeydi, lavaştan çıkarıp yiyebileceğim ekmeğe koydum.)
1 bardak ayran
Ara
Sütlü filtre kahve
Maden suyu
1 bardak kefir
(Epey Aralıklarla içtim hepsini, çorba yapmadım.)
Akşam
Tavuklu ve beyaz peynirli salata
(Hepsini yiyemedim)
Maden suyu
Gece
1 kase patlamış mısır ve maden suyu
Su: 2,5 lt
Spor: 14 dk ağırlık çalışma, 9 dk karın egzersiz.
Kuzuma yediği birşey dokundu herhalde, hem istifra etti hem de cırcır oldu bebeğim ya. O yüzden eliptik yapamadım, geç uyudu. Bende yatıyoreeee. Öpüldünüz kızlar.
Ben de kızmıştım niye kilo alacak ki diyeAnammmmmm hedefimi yanlış yazmışım. Hedefim 74.5 tabiki
Geçmiş olsun cnmGünaydın
Dünkü menüm
Sabah
Tavada yumurta
Domates salatalık biber peynır
1 dilim kızarmış ekmek
Aksamda
1 gün önceden kalan yesıl mercımek yemegı
Salata
Yoğurt
Kılo bıldırımını akşamüstü yapayım bugün oruçluyum
Dün spor yapamadım büyük kızım hafıf ateşli ve çok nazlı. 4 yasında ıkıncı ateslenmesı bu halıyle neden oldu noluyor ne zaman geçecek gıbı bır sürü soru ve nazlanması çok fazla.
Süper cnmPazartesi bildirim 72,9
Sabah sabah ortalığı karıştırmışımAyyy geçmiş olsun ben kendim ishal olduğumda çok mutlu oluyorum kabız olmaktan daha çekici geliyor
Ben de kızmıştım niye kilo alacak ki diye
Geçmiş olsun cnm
Süper cnm
Geçmiş olsun canım. Bu ara demek ki hastalık zamanıGünaydın hanımlar
Hastaların şifa bulduğu bir hafta olsun
Benimkilerde hasta ve şurup icirmekte çok zor. Bitki çayları na devam etcem. Kız burun spreyi yaptirmiyor geniz akıntısı var yatınca öksürük geliyor resmen burnunu kanatiyor sprey sikincada Çocuk hastalıkları çok zor oluyor.herkese geçmiş olsun.
Melampusefe jessica müthiş ya bende ancak 15 dk dayanıyorum 1 haftadir falan gece yatmadan yapıyorum. Vücuttan çok kafa çalıştıriyor gibj geliyor el kol ayak nere gidiyor belli değil. Birde hareket yaparken nefessiz konusabiliyor. Maşallah .
Eline sağlık canımEki Görüntüle 2161204
Mutlaka onunla alakalıdır canım. Ben bittiğinde nerdeyse 1-1.5 kilo eksi gelebiliyorum. Cumaya güzel olacak81.4 +100inşallah mensim bittiğinden cuma güzel bi eksi görürüm
Evet ya cumaya 1. Olsak ismimiz yakışır orayaPazartesi bildirimleri şu ana kadar çok güzel cumaya 1.lik geliyo galiba
Ben dikkat ederim diyorum ama anne faktörü. Özlenen anne yemekleri. .. Ne olur bilemiyorum. Sonuçları kötü yönde etkilemekten de çekiniyorum.İnsallah canım
Yediklerine dikkat edeceksen ve kilo bildirimi yapabileceksen ayırmayabiliriz canım. İzne ayrılanların sonu hep kilo artışı oluyor maalesef. Ama tabi ki sen bilirsin. Dönüste kaldıgın yerden devam edebilirsin
İnşallah canım. Sen o dönemi atlattığında iyi ödem söküyorsun o yüzden sıkma canını ulaşırsın hedefine.81.4 +100inşallah mensim bittiğinden cuma güzel bi eksi görürüm
Kaptanım oğlanın hastalanmasına denk geldi ya yazmamışım. 57,9 bu haftaki hedefim. İnşallah sorun yaşamak. Adetim 10 gün gecikti acayip şişim sürekli + çıkıyorum hakkımda hayırlısıEki Görüntüle 2161204
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?