Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haklısın canım aslında. Emziriyorum evet. Bazen canım acayip ekmek istiyo. Dün öyle bi gündü. Dikkate alıcam teşekkürler

benim hedefim cok kucuk olucak bu sfer suan artidayim cunku 70.5 olsun

Didem bu arada şekersiz bitti diye hepten birakmasaydin canım. Yine şekersiz gibi takilsan mi.
canim aslinda ben tekrar baslamak istiyorum bgunude atlatayim ole bgunde disardayim cunku alisveris fln yinede yediklerime smdiden dikkat ediyorum yarin baslicam tekrar sekersiz 21 gune cunku beni cok fazla motive etti bu sekersiz 21 gun

Pazartesi bildirimleri şu ana kadar çok güzel cumaya 1.lik geliyo galiba
İnsallah canım
Yediklerine dikkat edeceksen ve kilo bildirimi yapabileceksen ayırmayabiliriz canım. İzne ayrılanların sonu hep kilo artışı oluyor maalesef. Ama tabi ki sen bilirsin. Dönüste kaldıgın yerden devam edebilirsin

Ayyy geçmiş olsun ben kendim ishal olduğumda çok mutlu oluyorum kabız olmaktan daha çekici geliyor
Anammmmmm hedefimi yanlış yazmışım. Hedefim 74.5 tabiki
Ben de kızmıştım niye kilo alacak ki diye
Geçmiş olsun cnm
Pazartesi bildirim 72,9
Süper cnm

Geçmiş olsun canım. Bu ara demek ki hastalık zamanı
Eline sağlık canım
81.4 +100 inşallah mensim bittiğinden cuma güzel bi eksi görürüm
Mutlaka onunla alakalıdır canım. Ben bittiğinde nerdeyse 1-1.5 kilo eksi gelebiliyorum. Cumaya güzel olacak

Ben dikkat ederim diyorum ama anne faktörü. Özlenen anne yemekleri. .. Ne olur bilemiyorum. Sonuçları kötü yönde etkilemekten de çekiniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…