- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #288.741
Çok iyi yapmışsın hedefcim. Tebrik ediyorum valla. Bende kitap açlığıma artık dayanamadım geçen Wattpad den çıkıp basılan iki kitabı alıp okudum. Çokta hoşuma gitti, fantastikti ikisi de biraz. Çok severim öyle bilim kurgu - çok uçuk olmayan fantastik film ve kitapları. Yıllar yıllaaaarrr sonra kitap okudum.Fancy'im, nazar değdirmeyeyim ama bu sefer kendimi çok iyi hissediyorum.
Olayım da atıştırmalık ve şekerlerin yerine kitabı koymak oldu.
Normalde çok severim okumayı ama eskisi gibi okumuyordum birkaç yıldır.
Geçen okuduğum bir kitap baya etkiledi beni.
Ondan sonra da atıştırmalıklarım çok azaldı. Acaba sende yerine bir şey koymayı denesen? Yürüyüş olur, dans etmek olur. Artık neyi seviyorsan.
morordek fancynancy haklısınız. İzne çıkarsam mutlaka ipin ucu kaçar.
100, 200 g eksi gelsem bile yeter gelene kadar. Gelince de asılırım iyice diyete spora. Kontrollü olmam için böyle olması daha iyi olur. Tamam ayrılmıyorum izne.
Tabi çok zor çocukta hastalık. Allah hepsini koruyup kollasın.Bı kere 2 yas cıvarı bı de sımdı. Başkda hatırlamıyorum. Bu ıyı Bırseymı kötü bırseymı bılmıyorum. Oğlumda 9 yasında o da bu yasına kadar 1-2 defa ateslenmıstır.
Dün kızımı yıkadım 1 saat sonrada dışarıya çıktı havada serınlemıs bende yanında yoktum. Dedesıde dondurma almış. Bogazları hafıf şişmiş gıbı. Hep 37.5 lardaydı ateşi akşamüstü 38.5 oldu o zaman ateş düşürücü verdım. Yavaş yavaş ateş düştü suan yok. Takıpteyım bakalım.
Ateşe 38 den sonra müdahale etmek lazım. 38.3-38.5 olunca. Vücut savaşmalı bencekı bağışıklık kazanmalı.
Hassas bunyesı var o zaman çocuğunuzun.
Çocuklar hasta olmasın kıyamıyorum onlara hastayken ıcım gıdıyor.
Bende öyle olabileceğini tahmin etmiştin ama belki dedim sadece su içiyordur çok düşük bir ihtimal
Bilgisayar başında çay kahve içmemek imkansız ötesi. Bu arada işleriniz de iyi gidiyordur inşallah canım.
Çok iyi yapmışsın hedefcim. Tebrik ediyorum valla. Bende kitap açlığıma artık dayanamadım geçen Wattpad den çıkıp basılan iki kitabı alıp okudum. Çokta hoşuma gitti, fantastikti ikisi de biraz. Çok severim öyle bilim kurgu - çok uçuk olmayan fantastik film ve kitapları. Yıllar yıllaaaarrr sonra kitap okudum.Bu arada feci bir King hayranıyımdır. Ama o iki kitabı ne badireler atlatarak okudum anlatamam. Çocuklarımın biraz daha büyümesi kazım kuzucum kendime özel zamanlar ayırıp istediğim şeyleri yapabilmek için. Az kaldı ama, ufaklığımda ana sınıfına başlayınca artık rahat ederim inşallah. O yüzden ikame olayım güç şimdilik fakat ileride mutlaka deneyeceğim.
yumurtalı ekmek kızartma değildir inşaallah canımPazartesi menümorordek parkbyull
Sabah 10 buçuk 2 dilim yumurtalı ekmek
3 zeytin biraz peynir domates salatalik biber
Ara karpuz
2 de 4 dilim ince kaşar 2 dilim hindi füme
Marul salatası
Aksam 7 buçuk
1 tabak taze fasulye kavurma önce hasladim sirke ile yarım çay kaşığı chiada koydum bol soganli güzel oldu
Yarım tabakda taze fasulye yemeği
Yoğurtlu marul salata
1 buyuk bardak ayran
Birazdan cayla kuruyemiş yerim çok yogurt yedim midem yanıyor.
Su 1 buçuk litre ancak
Spor 15 dk yürüyüş daha fazla olcaktı yağmur yağdı. Gece jessica yaparim inşallah.
günde 3 dilim sabit ekmeğin var onu bu hafta ikiye düşürseneBugünkü menümmorordek parkbyull
09.30
2 yumurtalı omlet
Peynir
zeytin
Domates
Salatalık
Biber
3 taze kayısı
2 dilim ekmek
13.30
1 fırında karnıyarık
Cacık
3 kaşık kuskus pilavı ( şekersizim bozuldu galiba)
18.30
Yarım fırında karnıyarık
Cacık
1 dilim ekmek
20.30
1 avuç kabak çekirdeği
4 litre su
1 maden suyu
çok güzel daha önce demiştim sanırım bence sabah yumurta sayısını 2-3 e çıkar ekmeği düşür ya da yok et
Aslında ben hiç ekmek yemiyordum ama özellikle transfer sonrası daha fazla yemeye başladım. Doğru söylüyorsun canım ben onu sadece kahvaltı da tüketeyim. Bugünkü hakkımı kahvaltıda yedim bilegünde 3 dilim sabit ekmeğin var onu bu hafta ikiye düşürsene
Ooooo kesinlikle daha havalıgünaydın sultanlarım
morordek Cikilatacanavari fancynancy
sabah:750 ml smoothie
(frozen banana,frozen peach,spinach,flaxseed,chiaseed,mint)daha sükseli oluyor beeeele yazınca
öğlen:ızgara ciğer ve adana ,ayran,yoğurtlu patlıcan,sumaklı soğan,acılı ile....
akşamğluma yedirirken artan yarmalı lahana sarmaları ve nohuttan azıcık ve semizotlu yumurta onuda canımız çekti babamız yoktu yaptık yedik..
su:2,2 litre anca..
spor: leslie 20 dakika
uyuyakalmışım çocuğu uyuturken yoksa daha neler yapardım..
Maşallah canım. Bazı arkadaşlar var ki kardeş gibi. Siz de öyle olmuşsunuz.
Gerçekten iyi arkadaş bulmak zor ama bulunca da kıymet ve emek vermek lazım. Biz karşılıklı yapıyoruz bunu. Yoksa tek taraflı olunca sonuçları pek iyi olmuyor. Bu arkadaşımla aynı zamanda hamile kalmıştık. Ben kürtaj olmak zorunda kaldım, onun maşallah dünya tatlısı bir Kızı oldu. Bu süreçte kendimi kötü hissetmemem için benim yanımda çok dikkat etti. Çok beklediği ve istediği bir hamilelikti ona rağmen beni incitecek hiçbirşey yapmadıYaptım valla. Hesapladım 250 kalori max
Ne güzel arkadaşmış yaaa o kopyalayabiliyor muyuz kendisinden acabaaaaçok şanslısın Suzicim.
Size de geçmiş olsun canım benim.
Sağol bebeyim.
İyi iyi maşallah. Sabah hiçbir şeyi kalmamıştı çok şükür.
Çok doğru bir karar canım. İpin ucunun kaçmaması lazımmorordek fancynancy haklısınız. İzne çıkarsam mutlaka ipin ucu kaçar.
100, 200 g eksi gelsem bile yeter gelene kadar. Gelince de asılırım iyice diyete spora. Kontrollü olmam için böyle olması daha iyi olur. Tamam ayrılmıyorum izne.
Sibel’cim bakıyorum da sporu arttırmaya başlamışsınmorordek Cikilatacanavari
25 dk jessica yapıldı bugünku cezama karşılık yazmadan siliver ....
Iyi geceler kızlar.
Sporlarını menü yazmadığın günlere saydım :)Bugunki menum
sabah
1 haslanmis yumurta
4 dilim domates ve salatalik
Yesillik
2 dilim peynir
3 zeytin
Ara
Şekersiz kahve
Oglen
5 kasik taze fasulye
1 kase yogurt
1 dilim kepekli ekmek
1domates
Ara
Kahve
Akşam
Yogurtlu Kabak 5 kasik
1 sivriber
1 dilim ekmek
Sabah aksam 120 dakka yürüyüş toplamda
Masallah canım sporun cok iyiBugün menum şöylemorordek
Kahvaltı:1.5yumurta,1dilim ekmek,az salatalık,1kk peynir,5zeytin,3cay
Öğle:1kucuk dilim yumurtali ekmek,2-3catal peynir,4-5kasik yoğurt,2ince yeşilbiber,3cay
Ara:1yesilcay+1/2soda+limon
Aksam:6adet köfte,avuç içi kadar ekmek,1ayran,salata
Su 4lt
Spor:10dk yürüyüş
10dk koşu
100ip atlama
50mekik
25dk pilatesCikilatacanavari
Ceza pazar günkünü diyorsun sanırım, sen böyle diyince dünkü menüne dönüp bir daha baktım ceza yazılacak mıydı, ben mi kaçırdım diyemorordek Cikilatacanavari
25 dk jessica yapıldı bugünku cezama karşılık yazmadan siliver ....
Iyi geceler kızlar.
morordek fancynancy haklısınız. İzne çıkarsam mutlaka ipin ucu kaçar.
Gecmis olsun kızına ve masallah diyorum aynı zamanda :)Bı kere 2 yas cıvarı bı de sımdı. Başkda hatırlamıyorum. Bu ıyı Bırseymı kötü bırseymı bılmıyorum. Oğlumda 9 yasında o da bu yasına kadar 1-2 defa ateslenmıstır.
Dün kızımı yıkadım 1 saat sonrada dışarıya çıktı havada serınlemıs bende yanında yoktum. Dedesıde dondurma almış. Bogazları hafıf şişmiş gıbı. Hep 37.5 lardaydı ateşi akşamüstü 38.5 oldu o zaman ateş düşürücü verdım. Yavaş yavaş ateş düştü suan yok. Takıpteyım bakalım.
Ateşe 38 den sonra müdahale etmek lazım. 38.3-38.5 olunca. Vücut savaşmalı bencekı bağışıklık kazanmalı.
Hassas bunyesı var o zaman çocuğunuzun.
Çocuklar hasta olmasın kıyamıyorum onlara hastayken ıcım gıdıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?