Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok iyi yapmışsın hedefcim. Tebrik ediyorum valla. Bende kitap açlığıma artık dayanamadım geçen Wattpad den çıkıp basılan iki kitabı alıp okudum. Çokta hoşuma gitti, fantastikti ikisi de biraz. Çok severim öyle bilim kurgu - çok uçuk olmayan fantastik film ve kitapları. Yıllar yıllaaaarrr sonra kitap okudum. Bu arada feci bir King hayranıyımdır. Ama o iki kitabı ne badireler atlatarak okudum anlatamam. Çocuklarımın biraz daha büyümesi kazım kuzucum kendime özel zamanlar ayırıp istediğim şeyleri yapabilmek için. Az kaldı ama, ufaklığımda ana sınıfına başlayınca artık rahat ederim inşallah. O yüzden ikame olayım güç şimdilik fakat ileride mutlaka deneyeceğim.

Tabi çok zor çocukta hastalık. Allah hepsini koruyup kollasın.
Benim kızım çok ateşlenir. Oğlum da ona yakın. Maşallah sizin çocuklarınıza valla, bağışıklıkları yüksek denek ki. Biz kış mevsiminde en az 2-3 defa ateşleniriz.
Çok geçmiş olsun, çıkmaz inşallah bir daha.

morordek bebeğim;
45 dk eliptik
8 dk karın egzersiz

Suyum da 3,5 lt oldu.
Yatim artık di mi

Harikasın şekerim

Ayy, yok. :)
Herhalde çoğumuz özellikle diyet modunda içeceklere veriyoruz kendinizi.
Şükür, işler güzel de biz hiç yaz insanı olmayınca sıcak zorluyor baya. Kafalar duruyor 28 derece üstünde :)

Fantastikleri ben de severim. Aslında içinde zeka olan tüm kitaplar güzel oluyor.
Çocuklarla herşey çok zor gerçekten ama onlara da örnek olmaz mı?

yumurtalı ekmek kızartma değildir inşaallah canım

günde 3 dilim sabit ekmeğin var onu bu hafta ikiye düşürsene

çok güzel daha önce demiştim sanırım bence sabah yumurta sayısını 2-3 e çıkar ekmeği düşür ya da yok et

günaydın sultanlarım
morordek Cikilatacanavari fancynancy

sabah:750 ml smoothie
(frozen banana,frozen peach,spinach,flaxseed,chiaseed,mint)daha sükseli oluyor beeeele yazınca

öğlen:ızgara ciğer ve adana ,ayran,yoğurtlu patlıcan,sumaklı soğan,acılı ile....

akşamğluma yedirirken artan yarmalı lahana sarmaları ve nohuttan azıcık ve semizotlu yumurta onuda canımız çekti babamız yoktu yaptık yedik..

su:2,2 litre anca..
spor: leslie 20 dakika

uyuyakalmışım çocuğu uyuturken yoksa daha neler yapardım..

günde 3 dilim sabit ekmeğin var onu bu hafta ikiye düşürsene
Aslında ben hiç ekmek yemiyordum ama özellikle transfer sonrası daha fazla yemeye başladım. Doğru söylüyorsun canım ben onu sadece kahvaltı da tüketeyim. Bugünkü hakkımı kahvaltıda yedim bile

Ooooo kesinlikle daha havalı

Maşallah canım. Bazı arkadaşlar var ki kardeş gibi. Siz de öyle olmuşsunuz.

Gerçekten iyi arkadaş bulmak zor ama bulunca da kıymet ve emek vermek lazım. Biz karşılıklı yapıyoruz bunu. Yoksa tek taraflı olunca sonuçları pek iyi olmuyor. Bu arkadaşımla aynı zamanda hamile kalmıştık. Ben kürtaj olmak zorunda kaldım, onun maşallah dünya tatlısı bir Kızı oldu. Bu süreçte kendimi kötü hissetmemem için benim yanımda çok dikkat etti. Çok beklediği ve istediği bir hamilelikti ona rağmen beni incitecek hiçbirşey yapmadı
Çok doğru bir karar canım. İpin ucunun kaçmaması lazım

Sporlarını menü yazmadığın günlere saydım :)
Masallah canım sporun cok iyi
morordek Cikilatacanavari
25 dk jessica yapıldı bugünku cezama karşılık yazmadan siliver ....
Iyi geceler kızlar.
Ceza pazar günkünü diyorsun sanırım, sen böyle diyince dünkü menüne dönüp bir daha baktım ceza yazılacak mıydı, ben mi kaçırdım diye

Doğru karar canım
En kötü sabit gelirsin İznin sonu hep hüsran çünkü
Gecmis olsun kızına ve masallah diyorum aynı zamanda :)
4 yaşına kadar 2 kez ateşlenmesi süper bi şey olsa gerek :)
morordek bebeğim;
45 dk eliptik
8 dk karın egzersiz

Suyum da 3,5 lt oldu.
Yatim artık di mi

Bence de yat fensim gayet güzel spor yapmıssın

Günaydın kızlar dün menümü yazamadım çok yoruluyorum bebek misafir

morordek

Sabah
Omlet domates salatalık 6zeytin iki dilim tam bugday ekmek

Öğlen
Şekersiz türk kahvesi
Şekersiz çay 3tane çubuk kraker

Akşam
Bugday çorbası
Fasulye
Salata
Köz Patlıcan salatası

Su en az 3içmişimdir

Spor
35dk bisiklet Cikilatacanavari 50puan cezam vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…