Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun canım. Bu ara demek ki hastalık zamanı

Eline sağlık canım

Mutlaka onunla alakalıdır canım. Ben bittiğinde nerdeyse 1-1.5 kilo eksi gelebiliyorum. Cumaya güzel olacak
İnşallah cnm
Pazartesi 58,6 yani +200 cumaya göre. ( adet olamıyorum fena şiştim. Offf ki ne offf çok bozuldu moralim.
Maydonoz tüketmeye çalış canım o getirebiliyor

Kaptanım oğlanın hastalanmasına denk geldi ya yazmamışım. 57,9 bu haftaki hedefim. İnşallah sorun yaşamak. Adetim 10 gün gecikti acayip şişim sürekli + çıkıyorum hakkımda hayırlısı
İnşallah daha fazla gecikmez hedefine ulaşırsın. Bol bol yürüyüş yap canım. Ben çok hareketli olduğumda daha kolay adet olurum. Kan dolaşımı hızlanıyor diye mi bilmiyorum ama...

Ben dikkat ederim diyorum ama anne faktörü. Özlenen anne yemekleri. .. Ne olur bilemiyorum. Sonuçları kötü yönde etkilemekten de çekiniyorum.
Tamam sen bilirsin canım, istersen cumaya izinli yazalım ama tatilin biter bitmez hemen kaldığın yerden devam et ki aldıysan bile geri verip hemen listeye geri dön :)
Kaptanım oğlanın hastalanmasına denk geldi ya yazmamışım. 57,9 bu haftaki hedefim. İnşallah sorun yaşamak. Adetim 10 gün gecikti acayip şişim sürekli + çıkıyorum hakkımda hayırlısı
Tekrardan geçmiş olsun insallah cumaya eksi gelirsin :)

30. TUR / ÜÇÜNCÜ HAFTA

1. TAKIM

575.Etap=> =>1. NOTA bildirimde bulunmadı

2. TAKIM
572. Etap => -%0.043 => 1. NOTA
573. Etap => %0.24 => 2. NOTA=> 1. SARI KART
575. Etap => %0.280 => 1. NOTA

3. TAKIM
572.Etap=> %0.179 =>1. NOTA

575. Etap => -%0.286 => 1. SARI KART

4. TAKIM

575.Etap=> %0.139 =>1. NOTA

5. TAKIM
BAŞARILI

6. TAKIM

575.Etap=> %0.225 =>1. NOTA

7. TAKIM
BAŞARILI

8. TAKIM

575.Etap=> %0.253 =>1. NOTA

10.TAKIM

BAŞARILI

13. TAKIM

573.Etap=> %0.25 =>1. NOTA
575.Etap=> %0.046 =>1. SARI KART

14. TAKIM

BAŞARILI
575.Etap=>- %0.081 =>1. NOTA

Kızlar performans uygulamasındaki durumumuz. Nota almadığımız için nazar boncuğumuz duruyor, insallah o boncuk hiç silinmez

Tamam sen bilirsin canım, istersen cumaya izinli yazalım ama tatilin biter bitmez hemen kaldığın yerden devam et ki aldıysan bile geri verip hemen listeye geri dön :)

Tekrardan geçmiş olsun insallah cumaya eksi gelirsin :)
Olur kaptanım cuma bildirim yapıp ayrılırım. Salmiicam merak etme

Maaşallah

Ben de Kardelen'e katılıyorum.
Spor çok etkiliyor. Hareket, gecikme durumunda bir an önce olmak için yardımcı oluyor gibi.

Ne güzel, hep kalsın boncuğumuz orada..

Dunku menumu yazmaya vaktim olmadı dün gece hemen yaziveriyim morordek
Kahvaltı:1yumurta,1dilim ekmek,az salatalık,5zeytin,1/2kk peynir
Öğle:yememistim ama sonrasi biraz felaket oldu
İkindi:2el kadar ispanakli pide,1serbetli tatlı,
Aksam:1/2porsiyon et yemeği,1/2porsiyon semizotu yemeği,salata
Ara:biraz cekirdek

Su3.5lt,1t.kahve,5cay,1nescafe
Spor yok

Insallah silinmez hic. Tum gruplar bayramdan fena etkilenmis sanirim. Herkes dokulmus

yaz oraya haftaya çift nazar boncuğu

70 puan ceza Cikilatacanavari
Artık listede oldugun icin cok dikkat etmelisin
Insallah silinmez hic. Tum gruplar bayramdan fena etkilenmis sanirim. Herkes dokulmus
Evet bayram herkesi kötü etkiledi. Yoksa 0.301 yüzdeyle 3. olmamız imkansızdı
yaz oraya haftaya çift nazar boncuğu
Hadi bakalım ikinciyi taktıralım sayenizde :)

Misafirine oranla bence çok güzel bir menü. Ben misafir görmek istemiyorum, kendime hakim olamıyorum çünkü

Ben de öyleyim kuzum, gelmesin misafir. 2 kişi de olsa günüm varmış gibi çeşiy çeşit hazırlanıyorum. Kalanı ne kadar dağıtsam da onların yanındayken mideye indirmiş oluyorum. Gelmesin kimsede...

Sağol canım. Aslında yemeği bir arkadaşım yapıp getirmişti, sağolsun. O kadar çok getirmiş ki bitsin diye üstüste yedimben yorulmayayım diye bugün de getirecek, az getir diyeceğim

Ne güzel ne düşünceli arkadaşmış öyle.

Çok geçmiş olsun canım.

Hareketlerin nasıl yağılduğını düşünen tek kişi benimdir heralde diye düşünüyordum öyle olmadığıma sevindim. Dediğin gibi çok hareketli ve yapabilmek de zor. Belki alışırız datlım ya

Eki Görüntüle 2161204

Hedef listesinin son hali
@karabiber01 @azaydidem M melampusefe B Beberilay ve @rint hedefleriniz yok kızlar, ya yazmadınız ya ben kaçırdım, yazar mısınız lütfen?

Daha önce 1.5 hedef koymuştum, görmediğine göre yeni hedef belirleyeyim hedefim 64 canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…